Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 16 ראשוןראשון ... 6141516
מציג תוצאות 226 עד 232 מתוך 232
  1. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    אתה יוצא מהחדר ויורד לכיוון החצר. אתה רואה את אנה יושבת לבדה, מאמנת את הפוקימונים שלה זה מול זה.
    "נידורן, תשתמש במתקפת עוקץ רעל על בידוף!" היא אומרת. "בידוף, תשתמש בדחיפה על נידורן!"
    הפוקימונים שלה יוצאים למתקפה זה מול זה, ואז היא מבחינה בך. "היי, מה קורה ג'ייק?" היא שואלת אותך.

קיוגר
    סקווירטל איש לך בנענוע ראש ונראה נלהב ביותר לקרב.
    "הוא מאמן שנה שנייה. אני מאמין שיש לו יותר משני פוקימונים, ככה שברור שאתה יכול לעשות איתו קרב שתים על שתים." עונה לך קלווין. "רק תיזהר ממנו. הוא מאמן די חזק... אתה תזהה אותו בטוח, יש לו חולצה אדומה משובצת, והוא גבוהה מאוד."

shayrahamim
    שניכם הולכים לכיוון זירת המים, וכל אחד ממכם הולך לצידו השני של הזירה. זירת המיים הייתה הזירה הגדולה ביותר מבין ארבעת הזירות. כל מרכז הזירה היה מוצף באגם מים גדול, וסביבו אדמה קשה המורכבת מסלעים. במרכז האגם עמד מאין אי העשוי מסלע יחיד.
    סופיה שלפה פוקדור, והתכוננה לזרוק אותו באוויר. "תוציא את הפוקימון שלך," היא אמרה.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lanvin צפה בהודעה
    chimcharboy
    אתה יוצא מהחדר ויורד לכיוון החצר. אתה רואה את אנה יושבת לבדה, מאמנת את הפוקימונים שלה זה מול זה.
    "נידורן, תשתמש במתקפת עוקץ רעל על בידוף!" היא אומרת. "בידוף, תשתמש בדחיפה על נידורן!"
    הפוקימונים שלה יוצאים למתקפה זה מול זה, ואז היא מבחינה בך. "היי, מה קורה ג'ייק?" היא שואלת אותך.
    היי אנה אני רואה שאת מיתאמנת אם הפוקימונים שלך אני אומר לה

3. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    shayrahamim
    שניכם הולכים לכיוון זירת המים, וכל אחד ממכם הולך לצידו השני של הזירה. זירת המיים הייתה הזירה הגדולה ביותר מבין ארבעת הזירות. כל מרכז הזירה היה מוצף באגם מים גדול, וסביבו אדמה קשה המורכבת מסלעים. במרכז האגם עמד מאין אי העשוי מסלע יחיד.
    סופיה שלפה פוקדור, והתכוננה לזרוק אותו באוויר. "תוציא את הפוקימון שלך," היא אמרה.
    'בסדר צא איגליפאף' אומר 'בוא נראה מה אתה שווה'.
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    chimcharboy
    "כן, האמת שזה ממש קשה לאמן אותם. שניהם עדיין ברמה ממש נמוכה. אני חייבת לאמן אותם כמה שיותר." היא אומרת ושיערה המטולטל והשחור נח על כתפה בעדינות. "אני לומדת היום 'היסטוריה של עולם הפוקימונים'. שמעתי שזה שעור ממש משעמם. הוא מתחיל עוד שתי דקות אז אולי כדי שאני אמהר... איזה שעור יש לך?"

shayrahamim
    הפוקדור שלך נזרק באוויר והפוקימון הקטן והוורוד יצא מהפוקדור. הוא נחת על הרצפה, עיניו הגדולות והבורקות נאו מתוקות מתמיד.
    "הוא פשוט הפוקימון הכי חמוד בעולם!" קראה סופיה ונראתה מאושרת לראות אותו. "צא נינקדה!" היא זקרה את הפוקדור שלה, ואור אדום ובוהק הציף את האוויר. פוקימון קטנטן בצבעי בז' הופיע על הרצפה, הולך על ארבע רגליים קטנות ושני מחושים מזדקרים מפניו.

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    chimcharboy
    "כן, האמת שזה ממש קשה לאמן אותם. שניהם עדיין ברמה ממש נמוכה. אני חייבת לאמן אותם כמה שיותר." היא אומרת ושיערה המטולטל והשחור נח על כתפה בעדינות. "אני לומדת היום 'היסטוריה של עולם הפוקימונים'. שמעתי שזה שעור ממש משעמם. הוא מתחיל עוד שתי דקות אז אולי כדי שאני אמהר... איזה שעור יש לך?"
    דווקא לי זה נשמע שיעור מעיניין אני אומר לה

6. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    קיוגר
    סקווירטל איש לך בנענוע ראש ונראה נלהב ביותר לקרב.
    "הוא מאמן שנה שנייה. אני מאמין שיש לו יותר משני פוקימונים, ככה שברור שאתה יכול לעשות איתו קרב שתים על שתים." עונה לך קלווין. "רק תיזהר ממנו. הוא מאמן די חזק... אתה תזהה אותו בטוח, יש לו חולצה אדומה משובצת, והוא גבוהה מאוד."
    "אוקיי תודה קלווין אני ילמד אותו לקח"אגיד לקלווין "אקנס צא"אגיד ואזרוק את הפוקדור באוויר.
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    ]

shayrahamim
    הפוקדור שלך נזרק באוויר והפוקימון הקטן והוורוד יצא מהפוקדור. הוא נחת על הרצפה, עיניו הגדולות והבורקות נאו מתוקות מתמיד.
    "הוא פשוט הפוקימון הכי חמוד בעולם!" קראה סופיה ונראתה מאושרת לראות אותו. "צא נינקדה!" היא זקרה את הפוקדור שלה, ואור אדום ובוהק הציף את האוויר. פוקימון קטנטן בצבעי בז' הופיע על הרצפה, הולך על ארבע רגליים קטנות ושני מחושים מזדקרים מפניו.
    'צא איגליפאף קסם מתוק אומר לו
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

עמוד 16 מתוך 16 ראשוןראשון ... 6141516

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •