shayrahamim
אלקיד מנסה להתחמק מהמתקפה של שיינקס, אך לא מצליח. שיינקס נושך את אלקיד בישו השמאלית, ואלקיד לא מצליח להשתחרר ולתקוף את שיינקס.
מה תעשה?
קיוגר
אתה הולך הישר אל לב ההתקהלות. סקווירטל הולך יחד איתך. פתאום אתה מבין שהאנשים עומדים סביב במה קטנה, ועליה עומדת אישה שמנמנה וממושקפת, בת שלושים לכל היותר, שיערה החום והמטולטל מגיע עד הכתפיים. בידה היא החזיקה מיקרופון והחלה לדבר:
שלום לכל התלמידים החדשים!" היא קראה וקולה נשמע צפצפני מידי עבורה. "אני מאוד אוהבת לראות את התלמידים החדשים שבאים מדי תחילת שנה, זה נותן לי הרגשה כל כך נפלאה! ואני שמחה להודיע לכם כי עוד רגע תחל המסורת השנתית! מי שלא מכיר את המסור אז הינה אני אסביר: כל אחד מכם יבחר מישהו מהנוכחים שאיתו הוא יילחם בקרב אחד על אחד. המנצחים הם אלו שיזכו לבחור את החדרים שלהם ראשונים! הכל ברור?" היא שאולת את הקהל וחיוך ענקי על פניה העגולות. חלק מהקהל הינהן בהבנה ובציפייה, וחלק מהקהל נראה חושש.
צפירה חזקה נשמעה וסימנה את ההתחלה. "בהצלחה לכולכם!"
מיד לאחר שהצפירה הסתיימה, אתה מרגיש יד נוגעת לך בכתף. נער נמוך במיוחד, ממושקף ורזה הביט בך בעיניים גדולות. "תרצה אולי להלחם מולי? הסקווירטל שלך נראה כמו פוקימון ששווה להלחם מולו." הוא שואל אותך.
מה תעשה?
shayrahamim
אלקיד הצליח להשתחרר מנשיכתו של שיינקס. עיניו של אלקיד הצטמצמו, ושיינקס נרתע וזז מספר צעדים אחורה.
"שיינקס תשתמש במתקפת דחיפה!" פקד המאמן שלו.
"אלקיד, תשתמש בבעיטה נמוכה!" פקדת.
הלקיד ושיינקס רצו זה אל זה. שיינקס ניסה לדחוף את אלקיד, אך פספס במילמטר בודד. בדיוק באוטו הרגע שלח אלקיד את רגלו והיכה את שיינקס בבעיטה חזקה שהעיפה אותו מספר מטרים אחורה. שיינקס נחת על הרצפה בחבטה חזקה, ונראה תשוש.
"שיינקס, תשתמש שוב במתקפת נשיכה!" קרא המאמן שלו. "אל תתן לאלקיד הזה לנצח אותך!"
מה תעשה?
קיוגר
"השם שלי הוא קלווין," ענה לך ההער הקטן והממושקף. "נעים להכיר אותך ג'יימס."
קלווין שלף את הפוקדור שלו בלי יותר מדי דיבורים. הוא זקר אותו לאוויר ומיד יצא החוצה פוקימון קטן שעופף באוויר במהירות. כנפיו הסגולות זזו במהירות, ובקודי ניתן היה לראות את צורתן.
זיהית את הפוקימון שנגדך כזובאט.
מה תעשה?
קיוגר
בועות קטנות החלו לצאת מפיו של סקווירטל לכיוונו של הזובאט. הבועות פגעות בזובאט במכות קטנות, והתפוצצו עליו בכוח. אולם נראה כי המתקפה לא השפיע עליו באאופן דרמטי ביותר.
"זובאט, תשתמש בשאיבת חיים!" קרא קלווין, ומשקפיו הגדולות והעגולות החליקו על אפו.
הזובאט זז במהירות ובתקדם לכיוונו של סקווירטל, ולפני שהספקת להבין מה קורה הוא כבר נצמד לאחת מידיו של הסקווירטל והחל למצוץ את דמו.
מה תעשה?
נערך לאחרונה על ידי Lanvin, 05-26-2010 בשעה 08:09 PM
shayrahamim
אלקיד התחמק בקלות מהמתקפה של שיינקס שהייתה איטית וכבדה מעייפות. אלקיד שלח מידיו כוכבים קטנים שפגעות בשיינקס בעוצמה. שיינקס נשער עומד למספר שניות, אבל אז התעלף מייד.
המאמן שלו החזיר אותו לפוקדור, ועיניו זועמות. "אני לא מאמין שילדון כמוך הצליח לנצח משהו בכלל." הוא אמר לך. "אם יש לך אומץ, נראה אותך מצליח להתמודד מולי שוב," הנער שלף פוקדור נוסף והתכונן לזרוק אותו באוויר.
אתה יודע שהאלקיד שלך חלש ועייף מדי בשביל להלחם שוב. מה תעשה?
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
קיוגר
פיו של סקווירטל נפתח בשנית וזרם חזק של בועות יצא ממנו ופגע בזובט מטווח אפס. הזובט הוטח בריצפה בעוצמה, ונשאר עליה במשך מספר שניות. זה נתן לסקווירטל מספר שניות בודדות לתקוף אותו שוב, והסקווירטל שלך רץ לכיוונו והשתמש במתקפת דחיפה. הזובאט הועף באוויר ונחת בחבטה. היה ברור לגמרי שהקרב הזה נגמר.
"לעזאזל!" קרא קלווין. "אני פשוט לא מצליח להבין איך הפסדתי כל כך מהר. הזובאט שלי פשוט חלש מדי." הוא אמר לך.
"כל הכבוד!" קראה האישה השמנמנה שהנחתה את התחרות. "אתה הראשון שהצליח לנצח. זה היה קרב מאוד מהיר! זה אומר שאתה יכול ללכת לבחור את החדר שלך ראשון לפני כולם." היא אמרה לך כשחיוך מרוח על פניה. "חדרי המגורים נמצאים שם - " היא הצביעה על בניין גדול. "פשוט לך לשם ותבחר את החדר שלך."
מה תעשה?
shayrahamim
"איזה להתראות ואיזה נעליים?" הוא שואל אותך. "אתה לא זז מפה. אין דבר כזה לנצח את ריצ'רד פורד, זה מובן?"
ריצ'רד כמעט זרק את הפוקדור באוויר, כשפתאום נשמעה צעקה מחרישת אוזניים: "מה זה צריך להיות?" קראה אישה זקנה ונמוכה. האישה הייתה לבושה בקפידה, ושיערה היה מסודר בקוקו קצחני. עינייה שידרו זעם בלתי נשלט. "אני לא מוכנה לשטויות האלה על תחילת הלימודים, זה ברור?!" צעקה הזקנה. "אני רוצה את שניכם אצלי בחדר מחר בבוקר בשעה שמונה וחצי. אם אין לי ברירה להעניש מיד אחרי תחילת הלימודים, אני יעשה את זה! ועכשיו אני רוצה את כולכם בחדרים."
מה תעשה?
לצערי זו תיהיה התגובה האחרונה שלי לשעות הקרובות כי אני צריך ללכת. נתראה מחר!
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)