Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 16 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 232
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lanvin צפה בהודעה
    מצטער שלקח לי הרבה זמן!
    chimcharboy
    הנסיעה לנימייה הייתה שקטה ביותר. הוריך המאמצים הסיעו אותך עד לשער הפנימייה. אמך המאמצת יצאה מהאוטו וחיבקה אותך חיבוק חזק. אביך המאמץ עמד לידה, ונתן לך גם הוא חיבוק אחרון. שניה לפני שנפרדתם, הוא לחש לך באוזן "זו ההזדמנות שלך לנקום את המוות של הוריך."
    לא ידעת איך להגיב למילים שלו. הם נכנסו לאוטו ונסעו משם, מנופפים לך לשלום.
    השומר הזקן פתח את השער, ונכנס לחצר הענקית והמטופחת של הפנימייה. מולך עמדו עשרות בניינים מפוארים, ולא ידעת לאיזה מהם ללכת.
    מה תעשה?
    אני יחפש מישהו שידריך אותי

2. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    האישה הזקנה הביטה בך בעיניה הזועמות. "בניין המגורים נמצא שם -" היא הצביעה לכיוון בסניין הגבוה ביותר בפנימייה. "אל תשכח, מחר בשמונה וחצי בבוקר אתה אצלי בחדר. הלי התחקמויות. ברור?!"
    מה תעשה?

קיוגר
    אתה נכנס לבניין ורואה עשרות דלתות זו ליד זו. אתה בוחר את החדר שנראה לך הנוח ביותר ונכנס אליו. למרות שהוא היה החדר הגדול ביותר, היו בו מעט מאוד דברים: מיטה, שולחן, וארון לשים בו את בגדיך.
    אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה מאוחרת, אבל אתה לא מרגיש עייף. מה תעשה?

chimcharboy
    אתה מחפש סביבך ורואה מרחוק דמות של נערה צעיר בגילך, שנראת מבולבלת גם היא. אתה ניגש אליה ושואל "סליחה, את יודעת במקרה לאן הולכים?"
    הנערה מסתובבת אליך בהפתעה, שיערה השחור והמטולטל נע יחד עם תנועת גופה. "אין לי מושג, זה היום הראשון שלי פה. אבל אני חושבת שאמורה להיות שיחת פתיחה לכל התלמידים החדשים שהגיעו היום, ככה אמרו לי לפחות. אבל אין לי מושג איפה זה..."
    מה תעשה?

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר

קיוגר
    אתה נכנס לבניין ורואה עשרות דלתות זו ליד זו. אתה בוחר את החדר שנראה לך הנוח ביותר ונכנס אליו. למרות שהוא היה החדר הגדול ביותר, היו בו מעט מאוד דברים: מיטה, שולחן, וארון לשים בו את בגדיך.
    אתה מסתכל בשעון ורואה שהשעה מאוחרת, אבל אתה לא מרגיש עייף. מה תעשה?
    "יואו סקווירטל אני לא עייף בכלל מה אתך?רוצה לצאת להסתכל בחוץ אולי ללכת ליער?" אשאל את סקווירטל
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    'בסדר גמור המנהלת' אומר לה.
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    קיוגר
    סקווירטל קופץ משמחה. גם הוא, למרות הקרב נגד זובאט, לא עייף בכלל.
    מה תעשה?

shayrahamim
    אתה מתחיל ללכת לכיוון בניין המגורים. אתה מוצא את החדר שלך תוך מספר דקות, ונכנס אליו. החדר היה קטן יחסית, והיו בו שולחן כתיבה, ארון בגדים ומיטה בלבד. ולמרות זאת, הוא שידר חמימות נוחה. אתה יודע שתעבור את החיים בפנימייה בחדר הזה, וזה ריגש אותך מאוד.
    העייפות החלה להכביד עליך. השעה כבר הייתה מאוחרת.
    מה תעשה?

6. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אתה מתחיל ללכת לכיוון בניין המגורים. אתה מוצא את החדר שלך תוך מספר דקות, ונכנס אליו. החדר היה קטן יחסית, והיו בו שולחן כתיבה, ארון בגדים ומיטה בלבד. ולמרות זאת, הוא שידר חמימות נוחה. אתה יודע שתעבור את החיים בפנימייה בחדר הזה, וזה ריגש אותך מאוד.
    העייפות החלה להכביד עליך. השעה כבר הייתה מאוחרת.
    מה תעשה?
    'וואו כבר מאוחר כדי שאלך לישון' אחשוב לעצמי ואלך לישון.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אתה הולך לישון, ומתעורר בבוקר כשאתה שומע את צלצול הפעמון החזק. השעה היא שמונה בבוקר, ואתה יודע שיש לך חצי שעה שלמה להתארגן כדי להספיק להגיע לחדרה של האישה הזקנה, שכבר הבנת שהיא אחת מהמורות בבית הספר.
    אתה קם מהמיטה ומתחיל להתארגן, כשפתאום אתה מבחין שעל השולחן בחדר שלך מונחים שני דברים: חמישה פוקדורים ומכתב. אתה פותח את המכתב וכתוב בו:
    "שלום וברוך הבא לפנימיית סילברלינג. על פי חוק הפנימייה, כל נער שנכנס אלינו מקבל שי של כחמישה פוקדורים עמם הוא יכול ללכוד פוקימונים. אנו מבקשים ממך להשתמש בהם בחוכמה. כמו כן, הרינו מודיעים לך כי השעור הראשון שלך ב"הסטוריה של עולם הפוקימונים" ייערך בשעה תשע בבוקר. אולם לצערנו הרב, לפני שתלך לשעור, תאלץ ללכת לחדרה של הפרופסור רבקה וורלד, בגין הפרת החוק והסדר עליה תצתרך להענש. בתודה, הנהלת הפנימייה."
    מה תעשה?

8. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אתה הולך לישון, ומתעורר בבוקר כשאתה שומע את צלצול הפעמון החזק. השעה היא שמונה בבוקר, ואתה יודע שיש לך חצי שעה שלמה להתארגן כדי להספיק להגיע לחדרה של האישה הזקנה, שכבר הבנת שהיא אחת מהמורות בבית הספר.
    אתה קם מהמיטה ומתחיל להתארגן, כשפתאום אתה מבחין שעל השולחן בחדר שלך מונחים שני דברים: חמישה פוקדורים ומכתב. אתה פותח את המכתב וכתוב בו:
    "שלום וברוך הבא לפנימיית סילברלינג. על פי חוק הפנימייה, כל נער שנכנס אלינו מקבל שי של כחמישה פוקדורים עמם הוא יכול ללכוד פוקימונים. אנו מבקשים ממך להשתמש בהם בחוכמה. כמו כן, הרינו מודיעים לך כי השעור הראשון שלך ב"הסטוריה של עולם הפוקימונים" ייערך בשעה תשע בבוקר. אולם לצערנו הרב, לפני שתלך לשעור, תאלץ ללכת לחדרה של הפרופסור רבקה וורלד, בגין הפרת החוק והסדר עליה תצתרך להענש. בתודה, הנהלת הפנימייה."
    מה תעשה?
    'וואו איזה מגניב חמישה פוקדורים שהם רק שלי' אחשוב לעצמי 'כדי שאתארגן ואלך למשרד של המורה רבקה וורלד'
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אתה מתארגן במהירות, מתקלח ומחליף בגדים. אתה יוצא מהחדר, אבל אין לך שום מושג איפה נמצא החדר של הפרופסור וורלד. אחרי מספר דקות של חיפוש ומעבר בין הבניינים, אתה מגיע לדלת עץ גדולה, עליה רשום באותיות זהב "הפרופ' רבקה וורלד". אתה דופק על דלת חדרה, והיא פותחת לך מיד. עינייה הזקנות נעוזות בך בזעם.
    "אני שמחה שדייקת. אני לא סובלת איחורים. כנס," היא מזמינה ארותך להכנס. אתה מתיישב על כיסא עץ כבד, והיא מתיישבת מולך גם כן. "עקב ההתנהגות המחפירה שלך אתמול, אני נאלצת להעניש אותך. חשבתי רבות איזה עונש לתת לך, ואני מניחה שהעונש הטוב ביותר תיהיה שליחות כלשהי שאני רוצה שתבצע עבורי. ביער יש אדם הנקרא קארל לאגר. אני רוצה שתעביר לו את החבילה הזאת," היא הוציאה חבילה קטנה ושמה אותה על השולחן. "אני צריכה שהחבילה הזאת תעבור עד סוף היום. כמובן שקודם כל אני מצפה ממך ללכת לשיעור שיתחיל בעוד כחצי שעה, אבל אחרי שאתה מסיים עם השיעור, אני מבקשת ממך ללכת מייד לביצוע המשימה. לא יהיה לך קשה למצוא את הביקתה של קארל. תשאל את השומר אם אתה צריך עזרה בכיוון. בכל מקרה, אל תאחר לשיעור שלך בהסטוריה של עולם הפוקימונים! הכל ברור?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?

10. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אתה מתארגן במהירות, מתקלח ומחליף בגדים. אתה יוצא מהחדר, אבל אין לך שום מושג איפה נמצא החדר של הפרופסור וורלד. אחרי מספר דקות של חיפוש ומעבר בין הבניינים, אתה מגיע לדלת עץ גדולה, עליה רשום באותיות זהב "הפרופ' רבקה וורלד". אתה דופק על דלת חדרה, והיא פותחת לך מיד. עינייה הזקנות נעוזות בך בזעם.
    "אני שמחה שדייקת. אני לא סובלת איחורים. כנס," היא מזמינה ארותך להכנס. אתה מתיישב על כיסא עץ כבד, והיא מתיישבת מולך גם כן. "עקב ההתנהגות המחפירה שלך אתמול, אני נאלצת להעניש אותך. חשבתי רבות איזה עונש לתת לך, ואני מניחה שהעונש הטוב ביותר תיהיה שליחות כלשהי שאני רוצה שתבצע עבורי. ביער יש אדם הנקרא קארל לאגר. אני רוצה שתעביר לו את החבילה הזאת," היא הוציאה חבילה קטנה ושמה אותה על השולחן. "אני צריכה שהחבילה הזאת תעבור עד סוף היום. כמובן שקודם כל אני מצפה ממך ללכת לשיעור שיתחיל בעוד כחצי שעה, אבל אחרי שאתה מסיים עם השיעור, אני מבקשת ממך ללכת מייד לביצוע המשימה. לא יהיה לך קשה למצוא את הביקתה של קארל. תשאל את השומר אם אתה צריך עזרה בכיוון. בכל מקרה, אל תאחר לשיעור שלך בהסטוריה של עולם הפוקימונים! הכל ברור?" היא שואלת אותך.
    מה תעשה?
    'הכל ברור' אגיד לה ואלך לשיעור.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אתה יוצא מחדרה של הפרופסור וורלד כשהחבילה שאתה אמור להעביר נמצאת בתיקך. אתה מגיעה לאולם ההרצאות, שם אמור להתקיים השעור הראשון שלך בהסטוריה של עולם הפוקימונים. אתה נכנס לכיתה. עוברות מספר דקות והצלצול נשמע. עשרות תלמידים נכנסים ומתיישבים במקומות.
    פתאום הדלת נפתחת, ולכיתה נכנסת המורה - הפרופסור רבקה וורלד בכודה ובעצמה. "שלום תלמידים,, היא פותחת. "אני אהיה המורה שלכם להסטוריה של עולם הפוקימונים השנה," היא אומרת. ברגע זה אתה מבין שאין שום סיכוי שתצליח לאהוב את השעורים האלו.
    השעור מתמשך ומשתמשך, ולאחר ארבעים טחמש דקות של שעמום מוחלט בו הפרופסור דיברה אך ורק על כמה שהיא דורשת ממכם לעשות כמיטב יכולתכם, ושאסור לאחר, ושאין סיכוי שלא מכינים את מטלות שהיא נותנת, היא משחררת אתכם.
    אתה יוצא יוצא מאולם ההרצאות, כלפניך משימה שאתה יודע שעליך לבצע.
    מה אתה עושה?

12. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אתה יוצא מחדרה של הפרופסור וורלד כשהחבילה שאתה אמור להעביר נמצאת בתיקך. אתה מגיעה לאולם ההרצאות, שם אמור להתקיים השעור הראשון שלך בהסטוריה של עולם הפוקימונים. אתה נכנס לכיתה. עוברות מספר דקות והצלצול נשמע. עשרות תלמידים נכנסים ומתיישבים במקומות.
    פתאום הדלת נפתחת, ולכיתה נכנסת המורה - הפרופסור רבקה וורלד בכודה ובעצמה. "שלום תלמידים,, היא פותחת. "אני אהיה המורה שלכם להסטוריה של עולם הפוקימונים השנה," היא אומרת. ברגע זה אתה מבין שאין שום סיכוי שתצליח לאהוב את השעורים האלו.
    השעור מתמשך ומשתמשך, ולאחר ארבעים טחמש דקות של שעמום מוחלט בו הפרופסור דיברה אך ורק על כמה שהיא דורשת ממכם לעשות כמיטב יכולתכם, ושאסור לאחר, ושאין סיכוי שלא מכינים את מטלות שהיא נותנת, היא משחררת אתכם.
    אתה יוצא יוצא מאולם ההרצאות, כלפניך משימה שאתה יודע שעליך לבצע.
    מה אתה עושה?
    'או סופסוף נגמר השיעמום' אחשוב לעצמי 'כדי שאלך לכיוון השומר שיגיד לי לאיזה כיוון ללכת'.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אתה יורד למטה לכיוון השער, שם עומד השומר. אתה ניגש אליו ושאל אותו "סליחה, אתה יודע איך מגיעים לביתו של קארל לגר?"
    השומר מסתכל עליך במבט חשדני. "כן," הוא עונה לך. "זה מאוד פשוט. אתה רק צריך ללכת כל הזמן בכיוון יחד עם השביל. אתה תגיע אליו תוך הרבה זמן... הוא גר ממש בלב היער. חתיכת סיפור. למה אתה צריך ללכת אליו? אני לא יכול לאשר לכל אחד שרוצה לצאת ליער לצאת כל כך עמוק..."
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    'אני צריך להעביר את החבילה הזאת' הראה לו את החבילה 'לקארל מפרופ' רבקה וולרד' אגיד לו.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    השומר החל לצחוק בפראות. "מה כבר עשית שהרגיז את הפרופסור רבקה וורלד?" הוא שאל אותך בהתגרות. "בכל אופן, אם זה מפרופסור וורלד, כמובן שאני נותן לך לעבור." הוא אמרך, ופתח את השער באמצעות צרור מפתחות גדול.
    אתה יוצא דרך השער, ומתחילל ללכת על שביל העפר. היער סביבק היה שקט לגמרי. אתה מעמיק עוד ועוד, וזה לוקח זמן רב.
    לפתע, אתה רואה אור חזק ובוהר המכה בפניך. אתה שומע זמזום חזק ומחריש.
    מה אתה עושה?

עמוד 3 מתוך 16 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •