shayrahamim
אתה זורק את הפוקדור באוויר, ואלקיד יוצא החוצה. הזימזום החזק לא מפסיק. אלקיד דרוך ומוכן לתקיפה.
פתאום, קופץ לכיוונו של אלקיד פוקימון קטן שזנבו מאיר באור בוהק מאוד בחשיכת היער. הפוקימון דוחף את אלקיד, שנופל על הרצפה. אתה מזהה את הפוקימון שמול כוולביט, פוקימון הגחלילית.
הוולביט יוצא נגדך למתקפה שנייה. מה אתה עושה?
quote=Lanvin;620923]
chimcharboy
אתה מחפש סביבך ורואה מרחוק דמות של נערה צעיר בגילך, שנראת מבולבלת גם היא. אתה ניגש אליה ושואל "סליחה, את יודעת במקרה לאן הולכים?"
הנערה מסתובבת אליך בהפתעה, שיערה השחור והמטולטל נע יחד עם תנועת גופה. "אין לי מושג, זה היום הראשון שלי פה. אבל אני חושבת שאמורה להיות שיחת פתיחה לכל התלמידים החדשים שהגיעו היום, ככה אמרו לי לפחות. אבל אין לי מושג איפה זה..."
מה תעשה?[/quote]
אני שיאל אותה אם היא רוצה לחפש ביחד
chimcharboy
"כן אני אשמח לפש יחד איתך!" עונה לך הנערה. "אני חושבת שכדאי שניכנס לאחד מהבניינים ונשאל שם." היא מציעה.
מה אתה עושה?
shayrahamim
אלקיד קם מיד, ומצליח להתחמק מהתקפתו של וולביט בקלות רבה. אלקיד נראה כמתרכז למשך מספר שניות, וניצוצות קטנים וזוהרים של חשמלל יצאו מגופו ופגעו בוולביט שנראה סובל מאוד. וולביט נפל על הרצפה, אולם לפתע אור חזק ולבן הופיע סביב גופו, וריפא את הפצעים שגרמה המתקפה של אלקיד. זיהית את המתקפה כמתקפת "אור ירח", שבה הפוקימון מרפא את גופו.
וולביט נראה כועס מאוד עכשיו, החל לעוף לכיוונו של אלקיד במהירות עצומה, פגע בו והעיף אותו על עץ בחבטה חזקה. אלקיד נפגע קשה.
מה תעשה?
(אגב, אני חייב לציין שחייבים להחליף את השם של המתקפה Swift במקום ב"מהירות", ל"זריזות". כי השמות של התקפה מהירה (Quick Attack) ומהירות (Swift), פשוט דומה מידי וזה מבלבל. אז מעכשיו יקראו Swift זריזות, טוב?)
shayrahamim
אלקיד קם על רגליו באיטיות. ניתן היה לראות על פניו שהוא חטף מכה חזקה ביותר. וולביט היה רחוק ממנו מספר מטרים. אלקיד החל לרוץ לכיוונו של וולביט במהירות עצומה, קפץ, ופגע עם ראשו בביטנו של יריבו. וולביט נפל על הרצפה שוב, הפעם התגלגל מספר מטרים, ואז נעצר.
וולביט ניסה להתרומם באוויר, אך לא הצליח.
מה תעשה?
chimcharboy
"קוראים לי אנה דלרוסו." היא אומרת לך. "אני חושבת שכדאי שנלך לחד המורים." היא מציעה, ונשניכם הולכים לכיוון ביתן עליו רשום בגדול "חדר מורים".
אתם דופקים על הדלת מספר דקות, אך היא לא נפתחת.
מה תעשה?
chimcharboy
"קוראים לי אנה דלרוסו." היא אומרת לך. "אני חושבת שכדאי שנלך לחד המורים." היא מציעה, ונשניכם הולכים לכיוון ביתן עליו רשום בגדול "חדר מורים".
אתם דופקים על הדלת מספר דקות, אך היא לא נפתחת.
מה תעשה?[/quote]
אני ינסה לפתוח את הדלת
chimcharboy
אתה פותח את הדלת ומציץ פנימה.
"אני לא חושבת שכדאי לנו לעשות את זה," אומרת לך אנה, אבל רואים על פניה שהיא מסתקרנת בדיוק כמוך.
הדלת נפתחת עוד ועוד, ואתה מגלה בפנים חדר מורים סטנדרטי, ריק מאדם, ועמוס בעשרות שולחנות צפופים. על אחד השולחנות אתה רואה חפץ עגול ומבריק - פוקדור.
מצד אחד אתה משתוקק לדעת מה יש בתוך הפוקדור, אבל מצד שני אתה לא רוצה להפר את הכללים.
מה אתה עושה?
shayrahamim
אתה שולף פוקדור מהחגורה שלך, וזורק אותו על הווילביט התשוש. הפוקדור פוגע בווילביט, מתנדנד שלוש פעמים בדיוק, ואז עוצר.
"כל הכבוד," אתה שומע קול צרוד מאחורי העצים. "זה היה קרב מרשים מאוד."
אתה לא מצליח לראות את הדמות שמדברת אליך, והקול שמחוספס שלה מפחיד ומאיים.
מה תעשה?
chimcharboy
אתה ניגש אל הפוקדור, ומחזיק בו בידך.
"ג'ייק, אני באמת חושבת שלא כדאי שתיגע בזה," אומרת לך אנה.
אתה לא מקשיב לה. ההתלהבות שבך רק גוברת. אתה פותח את הפוקדור ואור אדמדם חזק מציף את כל החדר. האור נוחת על אחד השולחנות, וממנו יוצא פוקימון ורוד, עגלגל ושמן. לשונו הארוכה של הפוקימון מתפתלת בסתמיות. זה היה ליקטיטונג.
פתאום אתה שומע קול. "הליקטיטונג שלי מוצא חן בעינייך?" שואלת אותך אישה צעירה, בלונדית וגבוהה שנכנסה לחדר. החצאית הפרחונית שלבשה האישה הגיעה עד קרסוליה, וגופייתה הדקה והלבנה שידרה מראה קליל ומשועשע.
מה תעשה?
shayrahamim
צללית גדולה שעמדה מאחורי העצים התקדמה אליך וחשפה את עצמה. מולך עמד אדם גדול מימדים, מבוגר ומזוקן. הדמות שלו נראתה לך מאיימת.
"אני הוא קארל לאגר. מיאתה?" שואל אותך האיש בקולו הקשה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)