shayrahamim
הילד שקראת אליו הסתובב. הילד היה גבוה מאוד ביחס לגילו, בעל צוואר ארוך ועור בצבע חום כהה. "היי ג'ייסון," הוא אמר לך. "לי קוראים אדם. רוצה להלחם איתי? אם כן איזה זירה אתה מעדיף?"
chimcharboy
ריולו החל לטוס במהירות לכיוונו של מאצ'ופ.
"מאצ'ופ, תשתמש באגרוף אש!" קראה ויויאן.
ידו של המאצ'ופ החלה לבעור בלהבה חזקה, וידו של הפוקימון נשלחה במהירות לכיוון ביטנו של ריולו. האגרוף פגע בבטנו, ולהבה חזקה התפוצצה והעיפה את הפוקימון שלך לאחור. ריולו נחת על הרצפה, מנסה ככל יכולתו לקום.
"ראית?" שאלה אותך הפרופסור. "לשוב מאוד שריולו יראה כיצד פוקימון שהוא לא פוקימון אש מצליח להשתמש בהתקפת אש. עכשיו אני רוצה שתנסה להשתמש בבעיטת להבה כמה שיותר. ברור לי שהריולו שלך לא יצליח עדיין, אבל הגיע הזמן לנסות."
הריולו שלך קם על שתי רגליו, מוכן ומזומן לתקוף.
chimcharboy
ריולו החל לרוץ לכיוונו של מאצ'ופ, וכשהוא היה מספיק קרוב, רגלו התרוממה באוויר בניסיון לבעיטה. מאצ'ופ הצליח לחסום את הבעיטה הזאת ולהדוף את רגלו של ריולו.
"לא הצלחת הפעם, אפילו לא ראו ניצוץ קטן של להבה." קבעה ויויאן. "קדימה! תנסה שוב בעל הכוח!" היא עודדה אותך.
chimcharboy
ריולו שלח עוד בעיטה לכיוונו של מאצ'ופ, אולם הפעם זה היה שונה - במהלך הבעיטה הופיעו מספר ניצוצות קטנים מרגלו של ריולו. מאצ'ופ חסם את הבעיטה בשנית, והדף את ריולו לאחור.
הפרופסור חייכה חיוך קטן שהלם את שימלתה הפרחונית.
"תשתמש בהטלה ססמית!" קראה ויויאן לפוקימון שלה. מאצופ' החל להתקדם אל ריולו, ותפס אותו. ריולו ניסה להשתחרר, אך לא הצליח. מאצ'ופ קפץ גבוה באוויר, והטיח את ריולו בבאדמה בעוצמה אדירה, בעוד מאצו'פ נחת על הרצפה בקלילות.
ריולו התגלגל מספר מטרים. הוא ספג מכה קשה מאוד, אך הצליח לחזור ולעמוד על שני רגליו.
"הריולו שלך לא יצליח לספוג עוד מכה, אז קדימה, תראה לי מהן היכולות האמיתיות שלך!" התגרתה הפרופסור.
shayrahamim
"זירת העשב מתאימה לי בול," ענה לך אדם.
שניכם הולכים יחד לכיוון זירת העשב. על אחד מתמקם במקום אחר, ושניכם שולפים פוקדור. אדם נראה משתוקק להתחיל בקרב, ועיניו החומות הצטמצמו בריכוז.
העשב על הזירה היה גבוה במיוחד, ועל חלק גדול ממנו היו מפוזרים שיחים ועצים. הזירה הייתה ירוקה לגמרי, וישרה לחלוטין. לא היו בה גבעות כמו שיש בזירת האדמה.
"זה קרב אחד על אחד," ציין אדם שראה שעל החגורה שלך תלויים שני פוקדורים. "ככה שאסור להחליף פוקימון באמצע. המפסיד הוא מי שהפוקימון שלו מתעלף ראשון. קדימה, תבחר פוקימון."
קיוגר
אתה יורד לכיוון החצר האחורית, כשסקווירטל הולך בעיקבותיך. אתה רואה מרחוק דמות נשית בעלת שיער בלונדיני ארוך ומרהיב, רזה מאוד, הלובשת חצאית פרחונית עד קרסולייה.
"שלום," אומרת לך המורה. ,קוראים לי ויויאן ווסטווד, ואני אהיה המורה שלך ללימוד מתקפות. בכל שעור שלנו אתה תבחר פוקימון שילמד מתקפה כלשהי, ואני אמליץ לך איזה מתקפה כדאי ללמד אותו על פי ניסיוני, ועל פי רמתו של הפוקימון. הסקווירטל שלך נראה פוקימון נפלא ללימוד. אך לפי מיטב ידיעתי אין לו עוד שליטה מספיק טובה במתקפות מים. לפי דעתי אנחנו צריכים לעבוד יחד על מתקפה בסיסית כמו אקדח מים (Water Gun). אבל אם אתה רוצה, אני יכולה לנסות ללמד את הסקווירטל שלך את המתקפה מעיל מראה (Mirror Coat), שזו יכולה להיות מתקפה מאוד שימושית שתחזיר את ההתפות המיוחדות של הפוקימון היריב הישר אליהם. הבעיה היחידה בהתקפה הזו היא שזו התקפה שנולדים עם הכישרון ללמוד אותו. אם הסקווירטל שלך לא נולד איתה, הוא לא יצליח ללמוד אותה לעולם. מה אתה מעדיף? אם יש לך הצעות אחרות אני אשמח לשמוע."
chimcharboy
ריולו הרים את רגלו בשנית כדי להכות בבעיטת להבה. הפעם התוצאה הייתה מעט יותר טובה - להבה קטנטנה בערה ברגלו של ריולו, והרגל פגעה בפניו של המאצ'ופ.
ההתקפה אמנם לא יצרה פיצוץ אש חזק כפי שאגרוף האש של מאצ'ופ יצר, אך בהחלט הייתה לאש השפעה חזקה מעט יותר.
"מאצ'ופ, תשתמש בבעיטה נמוכה!" קראה ויויאן. מהצ'ופ החל להתקדם לכיוונו של ריולו בריצה, כשהוא מוכן ומזומן להכות.
תקשיבו אני צריך ללכת... אני כנראה אהיה פה בערב. ביי ביי בינתיים (:
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
chimcharboy
ריולו נסוג לאחור באמצעות המתקפה המהירה שלו, ומצ'ופ פספס את התקפתו בסנטימטרים בודדים. ריולו כיווץ מיד את כף ידו לאגרוף, והטיח את אגרופו במאצ'ופ בעוצמה עדירה. האגרוף פגע בבטנו של המאצ'ופ שהתכווץ בכאב.
"מאצ'ופ, תחזיר לו!" קראה ויויאן. "תשתמש במכת קרטה!"
מאצ'ופ לא הצליח להזיז את גופו מהכאב החזק שהמתקפה של ריולו גרמה, ונשאר מכווץ. זו הייתה הזדמנות מעולה בשבילך לסיים את הקרב.
קיוגר
סקווירטל נראה מוכן מאוד ללמוד מתקפה חדשה.
"אני שמחה שהפוקימון שלך רוצה לשתף פעולה," אמרה ויויאן. "סקווירטל הוא פוקימון מים, ככה שיהי לי יחסית קל מאוד ללמוד להשתמש במתקפה בסיסית כמו אקדח מים. אני מצפה שעד סוף השיעור הזה הוא ילמד את המתקפה כמו שצריך."
הפרופסור שלפה פוקדור מחגורתה. "כדי שהסקווירטל שלך יצליח ללמוד אקדח מים, אני רוצה שהוא יילחם נגד פוקימון מים שיודע להשתמש בהתקפה הזאת." היא זרקה את הפוקדור באוויר, ואור אדום ובוהק יצא ונחת על הרצפה. האור נעלם ועל הדשא הירוק הופיע פוקימון כדורי ועגול בצבע כחול. זיהית את הפוקימון כמריל. המריל עמד בדממה על האדמה, בוהק באור השמש, וזנבו הקפיצי מתוח.
"אני רוצה שאתה תתחיל את הקרב," היא אומרת לך. "נסה להשתמש כמה שיותר באקדח מים, למרות שאני מניחה שהסקווירטל שלך לא יצליח להשתמש בהתקפה כבר בהתחלה."
shayrahamim
הפוקדור נפתע, ואלקיד יוצא ממנו. אלקיד עומד על הדשא הירוק והארוך, מוכן ומזומן לקרב.
"אלקיד זה מעניין." אומר לך אדם. "אף פעם לא יצא לי להלחם מול פוקימון מסוג חשמל. בא ארקרוס!" הוא זרק את הפוקדור באוויר אור אדום ובוהק הופיע ונעלם בבת אחת. פוקימון בצבע כחול כהה עמד על הדשא, כשקרן ארוכה ומפחידה מזדקרת במקום אף. מעולם עו לא ראית את הפוקימון הזה, אבל היה לך ברור לגמרי שמדובר בפוקימון מסוג חרק.
נראה היה שאדם לא מתכוון להמתין לך, והחל מיד לשלוח פקודות. "הרקרוס, תשתמש במתקפת קרן!" הוא קרא להרקרוס, שהקץ לכיוונו של אלקיד כשקרנו מכוונת אליו.
נערך לאחרונה על ידי Lanvin, 05-28-2010 בשעה 07:27 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)