אני אלך לדרך 1 לחפש קטרפיטושירו:
הילד אומר לך "מצטער אבל אני מחפש קטרפי כי יש לי וומפל שיתפתח עכשיו.לכן אני רוצה קטרפי כדי לפתח גם אותו ואז יהיו לי שני פוקימוני פרפר לתחרויות"הוא אומר והולך.
מה תעשה?
השעה 19:50
Buizel:
עדיין לא ירה את אקדח המים ושנייה לפני שצ'ימצ'אר פוגע בו הוא יורה עליון אקדח מים.צ'ימצ'אר נחבט בעץ ונופל אתה אומר לו "קדימה צ'ימצ'אר אתה יכול!" ואז הלהבה של צ'ימצ'אר גדלה והוא יורה להביור ענק שגורם לפוליווג להתעלף,המאמן אומר "זה היה רק פוקס!" והולך.
מה תעשה?מזל טוב צ'ימצ'אר למד להביור!
טושירו:
אתה מתקדם לדרך אחד ואיתך הילד שאמר לך "גם אני רוצה להצטרף לחיפוש" ושניכם מוצאים
מה תעשה?
Master Goku:
טוטודייל שמח מאוד לראות אותך ומתחיל לנתר סביבך כל הדרך לדרך 1.
מה תעשה?
Ironik:
אתה זורק פוקדור על סידות ומחכה לראות מה יקרה.
~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~~תפיסה~
מה תעשה?
Chimcharboy:
הגעת לעיר לוס-ברה וריפאת את הפוקימונים שלך. לאחר שיצאת אתה רואה פיצוץ מדרך 2.
מה תעשה?
עומר_פוקימון:
אתה זורק את הפוקדור בתקווה שאודיש יתפס.
~נדנוד~~נדנוד~~נדנוד~~נתפס~
מה תעשה?מזל טוב לכדת
ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
Skarner:Feel My Sting!
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
עדיין לא ירה את אקדח המים ושנייה לפני שצ'ימצ'אר פוגע בו הוא יורא עליון אקדח מים.צ'ימצ'אר נחבט בעץ ונופל אתה אומר לו "קדימה צ'ימצ'אר אתה יכול!" ואז הלהבה של צ'ימצ'אר גדלה והוא יורה להביור ענק שגורם לפוליווג להתעלף,המאמן אומר "זה היה רק פוקס!" והולך.
מה תעשה?מזל טוב צ'ימצ'אר למד להביור!
----------------
"יופי צ'ימצ'ר אני גאה בך" אני אומר לצ'ימצ'ר ומרים אותו שיהיה על הראש שלי.
השעה 20:05(זמן טוב להגיע למרכז פוקימונים ולקחת חדר)*עדכון:מחר אני לא יהיה מ-10 בבוקר למשך כמה שעות.
טושירו:
מה תעשה?
Master Goku:
מה תעשה?
Chimcharboy:
מה תעשה?
Buizel:
אתה מסתובב בעיירה לוס-ברה ושם לב שירח והכוכבים בשמיים ואתה חושב שהגיע הזמן ללכת לקחת חדר במרכז הפוקימונים ובדרך אתה פוגש כמה ילדים משחקים עם פוקימונים.
מה תעשה?
עומר_פוקימון:
הגעת לעיירה לוס-ברה והלכת למרכז הפוקימונים.לאחר שהאחות ג'וי סיימה לטפל בפוקימונים שלך היא אומרת לך שכבר מאוחר ואם תרצה תוכל ללון שם הערב.
מה תעשה?
Ironik:
הגעת לעיר וראית במרכז את ג'רמי(עומר_פוקימון)לוקח מפתח לחדר ועולה למעלה.לאחר מספר דקות האחות ג'וי סיימה לטפל בסידוט ושואלת אותך אם תרצה להשיראר לישון במרכז.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
"אני רק צריך לסגור עניין קטן" אני אומר ואני מוציא את הדברים שטירון היקטריס הביא לי "את יודעת של מי החפצים האלה?" אני שואל "אני לקחתי אותם מטירון מצוות היקטריס כי ראיתי שהוא ברח איתם. הוא אמר שאני צריך להגיע לעיירה לוס-ברה כדי לדעת של מי החפצים האלה"
שבת שלום! אני לא כאן שבת כי אני דתי
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
השעה 21:00
טושירו:
מה תעשה?
Master Goku:
מה תעשה?
Chimcharboy:
מה תעשה?
עומר_פוקימון:
האחות ג'וי אומרת לך שזה שייך למרכז הגידול הנמצא בעיר יש שם כמה פוקימונים לאימוץ כי המאמנים שלהם נטשו אותם,מחר לך תבחר לך אחד אולי זה יהיה הפוקימון הכי טוב שאי פעם תפגוש אומרת והולכת.
מה תעשה?
Buizel:
הגעת למרכז הפוקימונים וריפאת את פוקימוניך.האחות ג'וי הציעה לך ללכת להתקלח ולישון והביא לך מפתח לחדר וספרה לך שמישהו בשם ג'רמי החזיר כמה דברים שנגנבו היום לבית הגידול יש שם כמה פוקימונים לאימוץ לך מחר בבוקר ותבחר אחד אם תרצה.
מה תעשה?
Ironik:
עלית לחדר ונגלה לפניך שלל של אוכל ואוכל פוקימונים.ראית שיש טלוויזיה ומקלחת להתקלח ולקלח את הפוקימונים שלך.ומיטה גדולה לך וכמה מיטות קטנות בשביל הפוקימונים.
מה תעשה?
משחקי בפורום חת"מ:
ספוילר
ספוילר
פיקאצ'ו לעולם ועד!
ספוילר
Buizel:
הגעת למרכז הפוקימונים וריפאת את פוקימוניך.האחות ג'וי הציעה לך ללכת להתקלח ולישון והביא לך מפתח לחדר וספרה לך שמישהו בשם ג'רמי החזיר כמה דברים שנגנבו היום לבית הגידול יש שם כמה פוקימונים לאימוץ לך מחר בבוקר ותבחר אחד אם תרצה.
מה תעשה?
----------------
אני ישאר לישון ובבוקר אלך לבית הגידול.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)