Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 16 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 232
  1. משתמש מנוסה
    ההרשמה סגורה

פוקימון – פנימיית סילברלינג

עלילה:
    העולם הוא לא מקום בטוח לחיות בו כמו פעם. בשנת 1910, לפני מאה שנה, יוסד ארגן פשע ששם לעצמו למטרה לאסוף פוקימונים חזקים ונדירים, ולצבור כסף רב למטרות אישיות. בתחילת פעילותו הארגון לא עשה יותר מדי רעש, וכמעט ואף אחד לא התייחס אליו ברצינות. אולם בשנת 1931 חלה תפנית עצומה והארגון החל לצבור תאוצה ששינתה לגמרי את פני העולם. הארגון החל לפרסם את שמו כ"צוות אוראון". מאות חברים הצטרפו אל הארגון, כולל אנשים שנחשבו מאמנים חזקים שאמורים להגן על העולם מצוותים כאלו. העולם נכנס לתוך כאוס אחד גדול, ממשלות נפלו ואזורים שלמים הושמו תחת מצור של צוות אוראון. משפחות החלו להעלם ומאמני פוקימונים נכנסו למחתרת.
    בשנת 1950 הוקמה פנימיית סילברלינג. הפנימייה הוקמה לזכר שמו של רוברט סילברלינג, מאמן הפוקימונים המוכשר, שנהרג בניסיון לעצור את התרחבות צוות אוראון. הפנימייה שמה לה למטרה להכשיר מאמני פוקימונים צעירים לאמן פוקימונים, להשיג תגים, והכי חשוב – להלחם בצוות אוראון.
    פנימיית סילברליג הפכה למקור הבעיות העיקרי של צוות אוראון. מאז שהפנימייה הוקמה לפני שישים שנה, יצאו ממנה עשרות מאמני פוקימונים שניסו ככל יכולתם להתמודד מול צוות אוראון. המשימה מעולם לא הושלמה, אך הפנימייה עדיין ממשיכה להתקיים במטרה שאולי, יום אחד, ייצא ממנה מאמן מספיק חזק שיצליח להפיל את הצוות המסוכן בעולם – צוות אוראון.

חוקים:
    אין לי חוקים מיוחדים. כמובן שחוקי פורום משחקי תפקידים חלים כאן. החוק היחיד שאני שם עליו דגש זה הזמינות. אני מבקש מכל מי שנרשם למשחק להגיב לפחות פעם ביום וכמה שיותר מהר. אין לי שום כוונה לחכות יותר מדי זמן בשביל שמישהו יגיב. מי שלא יגיב במשך שלושה ימים בלי להודיע מראש יצא מהמשחק (פשוט תגידו למה – מבחנים? יצאתם לטיול שנתי? רק תודיעו וזה יהיה בסדר). כמו כן, גם אני מאוד אשתדל להגיב כמה שיותר מהר אליכם, אבל במידה ואני אהיה זמין פחות בתקופה מסויימת אני אודיע לכם.

איך המשחק יתנהל?
    זה לא משחק פוקימון רגיל, אתם לא תימצאו במסע. אתם נערים בני 13-15 שבאים ללמוד בפנימייה כיצד לאמן פוקימונים, כשהמטרה העיקרית שלכם בסופו של דבר זה להיות מספיק חזקים להביס יום אחד את צוות אוראון. במסגרת בית הספר יתקיימו שעורים תאורטיים ומעשיים. את השעורים התאורטיים אני פחות אפרט עבורכם במהלך המשחק (כדי לא לשעמם אתכם למוות), אבל את השעורים המעשיים דווקא חלק נכבד אני כן אפרט. כל יום שתעברו בפנימייה יהיה לכם שעור אחד בלבד (שוב, כדי לא להפוך את כל עניין הלימודים לעניין מעיק), ואחריו זמן חופשי לעשות מה שבא לכם.
    השעורים התאורטיים: ההיסטוריה של עולם הפוקימונים, אוטונומיה פוקימונית, וחפצים שימושיים בעולם הפוקימונים.
    שעורים מעשיים: קרבות פוקימונים, לימוד מקפות.
    כמו כן, לעתים קרובות מאוד (זה יהיה עיקר המשחק), תצאו מהפנימייה במטרה לבצע משימות שונות. חלק מהמשימות יהיו קשורות לצוות אוראון וחלק לא. בהתחלה משימות שלכם יהיו קלות יחסית, ולאט לאט עם הזמן יותירו לכם לצאת למשימות קשות יותר.
    כמו כן, מדי פעם יבוא לפנימייה מאמני מכון שאיתם תוכלו להלחם ולזכות בתגים, וכך לאחר שיהיו לכם שמונה תגים תוכלו להשתתף בליגה.

מבנה הפנימייה:
    הפנימייה נמצאת בסמוך לאחת הערים הגדולות במדינה – העיר ואלונטיר – אך מספיק מרוחקת ממנה בשביל שיהיה לפנימייה מספיק שטחים לאימון פוקימונים. את רוב המשימות שלכם אתם תבצעו בעיר ואלונטיר.
    בפנימייה יש את החדר שלכם, בו תתעוררו כל בוקר ובו תלכו לישון כל לילה. כמו כן קיים מבנה בית הספר בו תעברו את השעורים שלכם ומרכז פוקימונים בו ינוחו הפוקימונים שלכם לאחר כל משימה שתחזרו ממנה.
    לאחר שעות הלימודים תוכלו גם ללכת למתחם הקרבות הנמצא בתוך איזור הפנימייה, שם יש עשרות זירות שבהם תוכלו להלחם מול מאמנים אחרים מהפנימייה ומול מאמנים שבאים מחוץ לפנימייה.
    הפנימייה נמצאת גם בסמוך ליער אליו מותר לכם לצאת לאחר שעות הלימודים, לאמן שם את הפוקימונים שלכם, ולתפוס פוקימונים חדשים.

טופס רישום:
    שם: (אמריקאי בלבד. המלצה: תפתחו טלוויזיה, ותבדקו בארוצי הסרטים השונים את השמות של השחקנים המופיעים שם. תבחרו משם שם שאתם לא מכירים בכלל, זה יהיה מספיק טוב ולא ייצא מאולץ מדי, תאמינו לי. כמובן שזו רק המלצה.)
    גיל: 13-15 בלבד. לא לחרוג מתחת ולא מעל, משום שאלו הגילאים שהנערים יכולים להתקבל לפנימייה.
    רקע: רצוי מאוד להתייחס לדברים הבאים: מה ההסטוריה המשפחתית של הדמות? האם הדמות רצתה\לא רצתה להתקבל לפנימייה? למה נרשמתם לפנימייה? איך צוות אוראון קשור אליכם אם בכלל? תרשמו כל דבר שמתחשק לכם, אתם לא חייבים להתייחס למה שהמלצתי עליו, זו רק המלצה.
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה: כל פוקימון שמתחשק לכם כל עוד הוא לא מפותח ולא נדיר מדי (דרטיני למשל זה פוקימון נדיר מדי).
    איך הדמות נראית?: תיאור קצר וברור, לא צריך להסתבך עם זה.
    בקשות מיוחדות: אם יש לא חובה.
    נערך לאחרונה על ידי Lanvin, 05-26-2010 בשעה 04:45 PM

2. משתמש מנוסה
    -------------------------------------------------------------

shayrahamim
    שם: ג'יסון
    רקע: ג'ונסון בא ממשפחה לא עשירה ולא ענייה. בהתחלה הוא לא רצה להכנס בכלל לפנימיה אבל אחרי שנכנס הוא השתכנע. הוא נרשם לפנימיה כי הוריו רצו שהוא ילמד על הפוקימונים.
    תאור דמות: שיער קצר ושחור, גובה 1.60.
    פוקימונים:

התקפה מהירה - Quick Attack
    נעיצת מבט - Leer
    הלם חשמלי - Thundershock
    בעיטה נמוכה - Low Kick
    זריזות - Swift

דחיפה - Tackle
    צוות כפול - Double Team
    קרן בילבול - Confuse Ray
    אור ירח - Moonlight
    זנב זוהר - Tail Glow
    קרן סיגנל - Signal Beam

שירה - Sing
    הקסמה - Charm
    התקפלות הגנתית - Defense Curl
    חבטה - Pound
    נשיקה מתוקה - Sweet Kiss

קיוגר
    שם: ג'יימס
    רקע: ג'יימס נולד בבקתה ביער.הוא נולד למשפחה של 5 נפשות. ממתי שהוא זוכר את עצמו הוא וסקויירטל חברים, הם תמיד שיחקו יחד ביער ובאגם הקרוב. ככה כל יום במשך 13 שנה. כמה ימים אחרי יום הולדתו ה-13 ג'יימס שמע שהעיר הקרובה ביותר נכבשה ונהרסה ע"י צוות אוראון, הוא סיפר זאת בביתו וכולם התחילו להתארגן לבריחה, אחיו הבכור רוברט היחיד שלא נכנס לפניאקה אמר לג'יימס כך:"לך לפנימיית סילברלינג יחד עם סקווירטל ותתאמנו ביחד אני ואודיש נגן על המשפחה". ג'יימס לקח את סקווירטל והם ברחו לפנימיית סילברלינג ומאז הוא לא ראה את משפחתו.
    תאור הדמות: 1.50, שיער חום ועיניים חומות, רזה.
    פוקימונים:

דחיפה - Tackle
    נענוע זנב - Tail Whip
    בועות - Bubble
    נסיגה - Withdraw
    אקדח מים - Water Gun

חניקה - Wrap
    מבט - Leer
    עוקץ רעל - Poison Sting
    נשיכה - Bite
    מבט חודר - Glare
    צווחה - Screech

chimcharboy
    שם: ג'ייק
    רקע: ג'ייק גדל אם משפחתו החורגת מכיוון שהוריו נהרגו בתאונה, לפחות כך משפחתו החורגת אומרת לו. ג'ייק יודע את האמת שהוריו האמיתיים נהרגו באשמת "צוות אוראון". לאחר כמה זמן המשפחה שלו החליטו שהוא כבר גדול מידי, וכדאי לו ללכת לפנימייה. אבל כמובן שג'ייק לא רצה את זה, אבל לאחר כמה שיכנועיים הוא הסכים. יום אחד לפני שהוא הלך לפנימייה הוא מצא את ריולו, ומהרגע הראשון הם ניהיו חברים.
    תאור הדמות: גבוה, רזה, שיער קצת ארוך וחום, עיניים חומות.
    פוקימונים:

ראיית הנולד - Foresight
    סיבולת - Endure
    הגבה - Counter
    אגרוף כוחני - Force Palm
    בעיטת להבה - Blaze Kick

ניקור - Peck
    הדהמה - Astonish
    רדיפה - Pursuit
    ערפל - Haze
    מתקפת כנף - Wing Attack
    צל לילה - Night Shade

נערך לאחרונה על ידי Lanvin, 06-01-2010 בשעה 02:35 PM

3. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    שם:ג'יסון(השם שלי זה שי אבל אמרתה שצריך שם אמריקאי אז בחרתי)
    רקע:ג'ונסון בא ממשפחה לא עשירה ולא ענייה,בהתחלה הוא לא רצה להכנס בכלל לפנימיה אבל אחרי שנכנס הוא השתכנע,הוא נרשם לפנימיה כי הוריו רצו שהוא ילמד על הפוקימונים,הוא אוהב לעזור לחברים נחמד וחביב,וצוות אוראון לא קשור אליו.
    פוקימון התחלתי:אלקיד
    תאור דמות:שער:קצר שחור,גובה:1.60.
    בקשות מיוחדות:אין
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    טופס רישום:
    שם: לואיס
    רקע: לואיס בא ממשפחה ענייה,לאחר שאביו של לואיס נהרג אמו שלחה אותו ואת כל אחיו לפנימייה(כל אחד למקום שונה).
    לואיס לא רצה בזה ורצה לחיות כמו כל ילד רגיל ונשלח בכח לפנימייה בלי הרבה בררות,חייו של לואיס קשים אך הוא מצליח להתגבר על הקשיים בעזרת חברו הפוקימון מגבי,את מגבי מצא לואיס עוד שהיה ביצת פוקימון וגידל אותו באהבה ובדאגה רבה.
    לואיס אומנם לא רוצה ללכת לפנימייה אך מתנחם בזה שמגבי איתו.
    בשביל לואיס מגבי הוא יותר מפוקימון שותף,בישבילו הוא חבר לחיים.
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה: מגבי
    איך הדמות נראית?: גבוה,1.75 בערך,רזה,שיער קצר וחום
    בקשות מיוחדות: =-=

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    שם:ג'ייק
    רקע:ג'ייק גדל אם משפחתו החורגת מכיוון שהוריו נהרגו בתאונה, לפחות כך משפחתו החורגת אומרת לו. ג'ייק יודע את האמת שהוריו האמיתיים נהרגו באשמת "צוות אוראון". לאחר כמה זמן המשפחה שלו החליטו שהוא כבר גדול מידי וכדי לו ללכת לפנימייה אבל כמובן שג'ייק לא רצה את זה, אבל לאחר כמה שיכנועיים הוא הסכים. יום אחד לפני שהוא הלך לפנימייה הוא מצא את ריולו מהרגע הראשון הם ניהיו חברים טובים ואז ג'ייק הלך בשימחה לפנימייה עם חברו החדש
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה:ריולו
    איל הדמות ניראת?:גבוה,רזה,שיער קצת ארוך חום,עניים חומות
    בקשות מיוחדות:אין

6. משתמש מנוסה
    מצטער שלקח לי הרבה זמן!

shayrahamim
    יומך הראשון בפנימיית סילברלינג מתקרב. מעולם לא התרגשת כפי שאתה מתרגש ברגע זה. הוריך מסיעים אותך עד לשער הפנימייה ומורידים אותך שם. אמך נפרדת ממך כשדימעה זולגת מעיניה. היא מאוד רצתה שתלמד בפנימייה הזאת, ולקח לה זמן רב לשכנע אותך. אביך נותן לך חיבוק אחרון, הם נפרדים ממך ונוסעים. אתה יודע שהרבה זמן לא יצא לך לראות אותם.
    השומר פותח לך את השער, וכשאתה נכנס אתה מגלה חצר ענקית וירוקה ובה עשרות בניינים. אין לך מושג לאן אתה צריך ללכת.
    מה תעשה?

adidas
    האוטובוס אותו לקחת לכיוון הפנימייה היה מחניק ומלא ילדים צווחניים. הנסיעה לקחה זמן רב , ואתה עייף מאוד. כשהאוטובוס מגיע לשער הפנימייה, הוא מוריד יחד איתך עוד עשרה ילדים. השומר הזקן פותח לכם את השער, ואתם נכנסים יחד לחצר הענקית של הפנימייה. החצר שוממת לגמרי מלבדכם, ולך אין מושג לאן ללכת.
    מה תעשה?

chimcharboy
    הנסיעה לנימייה הייתה שקטה ביותר. הוריך המאמצים הסיעו אותך עד לשער הפנימייה. אמך המאמצת יצאה מהאוטו וחיבקה אותך חיבוק חזק. אביך המאמץ עמד לידה, ונתן לך גם הוא חיבוק אחרון. שניה לפני שנפרדתם, הוא לחש לך באוזן "זו ההזדמנות שלך לנקום את המוות של הוריך."
    לא ידעת איך להגיב למילים שלו. הם נכנסו לאוטו ונסעו משם, מנופפים לך לשלום.
    השומר הזקן פתח את השער, ונכנס לחצר הענקית והמטופחת של הפנימייה. מולך עמדו עשרות בניינים מפוארים, ולא ידעת לאיזה מהם ללכת.
    מה תעשה?

7. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    adidas
    האוטובוס אותו לקחת לכיוון הפנימייה היה מחניק ומלא ילדים צווחניים. הנסיעה לקחה זמן רב , ואתה עייף מאוד. כשהאוטובוס מגיע לשער הפנימייה, הוא מוריד יחד איתך עוד עשרה ילדים. השומר הזקן פותח לכם את השער, ואתם נכנסים יחד לחצר הענקית של הפנימייה. החצר שוממת לגמרי מלבדכם, ולך אין מושג לאן ללכת.
    מה תעשה?
    'המקום נראה כאן מוזר' אני חושב לעצמי.
    'מקווה שאני ומגבי נסתדר פה',אני נכנס כדי לשאול איפה החדר שלי כדי לברר אם אני לבד בחדר וגם בכדי לפרוק את הדברים שלי.

8. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    שם:ג'יימס
    רקע:ג'יימס נולד בבקתה ביער.הוא נולד למשפחה של 5 נפשות.ממתי שהוא זוכר את עצמו הוא וסקויירטל חברים,הם תמיד שיחקו יחד ביער ובאגם הקרוב.ככה כל יום במשך 13 שנה.כמה ימים אחרי יום הולדתו ה-13 ג'יימס שמע שהעיר הקרובה ביותר נכבשה ונהרסה ע"י צוות אוראון,הוא סיפר זאת בביתו וכולם התחילו להתארגן לבריחה,אחיו הבכור רוברט ביחיד שלא נכנסה לפניאקה הוא אמר לג'יימס כך:"לך לפנימיית סילברלינג יחד עם סקווירטל ותתאמנו ביחד אני ואודיש נגן על המשפחה". ג'יימס לקח את סקווירטל והם ברחו לפנימיית סילברלינג ומאז הוא לא ראה את משפחתו
    פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה:סקווירטל
    איך הדמות נראית?:1.50,שיער חום ועיניים חומות,רזה
    בקשות מיוחדות:-

9. משתמש מנוסה
    adidas
    אתה מתקדם לכיוון אזור בו יש מספר בניינים, כשמספר נערים אחרים הולכים יחד איתך. אתה לא מכיר אף אחד מהם. אתה מנסה למצוא לאיזה בניין להכנס, אבל אתה לא רואה שום שילוט או הכוונה. פתאום אתה רואה שבאחד החלונות נמצאים מספר דמויות מטושטשות שזזות. אתה מבין שיש אנשים בפנים.
    מה תעשה?

קיוגר
    מצטער, ההרשמה סגורה... פשוט יהיה לי יותר מדי קשה לכתוב לכל כך הרבה אנשים.

10. משתמש מנוסה
    אני אשאל כמה אנשים ואחר כך אנסה לרכוש לי גם כמה חברויות אם כמה ילדים מהפנימיה.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אתה ניגש לנער בעל שיער ארוך שחור וגולש, שנרא מבוגר יותר ממך. "לאן צריכים ללכת התלמידים החדשים?" אתה שואל אותו.
    הנער פונה אליך וסוקר אותך במבטו. אתה רואה שעל החגורה שלו ישנם ארבעה פוקדורים, מה שואמר שיש לו ארבעה פוקימונים. הנער לא עונה לך, ורק משדר לך מבט עויין. לבסוף הוא אומר "אז אתה תלמיד חדש? תלמידים חדשים לא אמורים לדבר עם וותיקים כמוני," הוא מודיע לך בקול מתנשא. "אם תדבר איתי שוב, אחד מהפוקימונים שלי ישמחו לקרוע אותך, ברור?"
    מה אתה עושה?

12. משתמש מנוסה
    'את זה אני אשמח לראות,צא אלקיד' אני אומר לו.
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    לפני הכל, אני חייב לבקש ממך לצטט את ההודעות שלי כל פעם שאתה מגיב אליי, כדי שיהיה לי יותר קל לראות מה היה לפני. תודה (:
    הנער בעל השיער הארוך צחקק ושיניו הלבנות בהקו באור השמש. "ככה אתה רוצה להתחיל את היום הראשון שלך בפנימייה?" הוא שאל אותך ועיניו הצטמצמו. הוא שלח את ידו לפוקדורים שעל חגורתו, ושלף אחד מהם. הפוקדור שלו נזרק לאוויר, ומתכו יצא בקול התפצחות חזק אור אדום ובוהק שנחת על האדמה. האור האדום נעלם ומתוכו יצא פוקימון נמוך יחסית, כמעט בגובהו של אלקיד. חצי גופו כחול, חצי גופו שחור, וארבעת רגליו היו מוכנות על הקרקע להתקפה. זיהית את הפוקימון כשיינקס.

מה תעשה?

קיוגר
    ההליכה לפנימיית סילברלינג לא הייתה פשוטה. אחרי הבריחה שלך מהביקתה השלווה ביער בו גדלת כל חייך, לא ראית את משפחתך כבר יותר מחודשיים. אבל המסע הסתיים - הגעת למקום אליו רצית להגיע. השער הגדול שניצב מולך נפתח על ידי השומר הזקן, ומולך נגלה החצר הענקים והירוקה מעשב של הפנימייה. הבניינים שלה נראו גדולים ולבנים, כאילו באו הישר מתוך החלומות שלך. שמחת להיות כאן, והתגעגעת מאוד למשפחה שלך.
    אתה נכנס דרך השער ורואה התקהלות גדולה של אנשים. אינך מבין למה ההתקלות.
    מה תעשה?

14. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Lanvin צפה בהודעה
    shayrahamim
    לפני הכל, אני חייב לבקש ממך לצטט את ההודעות שלי כל פעם שאתה מגיב אליי, כדי שיהיה לי יותר קל לראות מה היה לפני. תודה (:
    הנער בעל השיער הארוך צחקק ושיניו הלבנות בהקו באור השמש. "ככה אתה רוצה להתחיל את היום הראשון שלך בפנימייה?" הוא שאל אותך ועיניו הצטמצמו. הוא שלח את ידו לפוקדורים שעל חגורתו, ושלף אחד מהם. הפוקדור שלו נזרק לאוויר, ומתכו יצא בקול התפצחות חזק אור אדום ובוהק שנחת על האדמה. האור האדום נעלם ומתוכו יצא פוקימון נמוך יחסית, כמעט בגובהו של אלקיד. חצי גופו כחול, חצי גופו שחור, וארבעת רגליו היו מוכנות על הקרקע להתקפה. זיהית את הפוקימון כשיינקס.

מה תעשה?
    'פוקימון נחמד יש לך שם אבל אני דיי בטוח שאלקיד שלי יכול להתעלות עליו' אני אומר לו 'צא אלקיד מהירות'
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    shayrahamim
    אלקיד שומע לפקודתך באופן מיידי. מידיו יוצאות בפתאומיות עשרות כוכבים קטנים שפוגעים בשיינקס על אף שניסה להתחמק מהם. שיינקס נראה סובל, אבל הוא לא נכנע כלל.
    "שיינקס תשתמש במתקפת נשיכה, עכשיו!" קורא המאמן שמולך.
    שיינק מתחיל להתקדם לכיוונו של אלקיד במהירות, כששיניו חשופות ומוכנות לנשיכה.
    מה תעשה?

עמוד 1 מתוך 16 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •