ההרשמה סגורה
פוקימון – פנימיית סילברלינג
עלילה:
העולם הוא לא מקום בטוח לחיות בו כמו פעם. בשנת 1910, לפני מאה שנה, יוסד ארגן פשע ששם לעצמו למטרה לאסוף פוקימונים חזקים ונדירים, ולצבור כסף רב למטרות אישיות. בתחילת פעילותו הארגון לא עשה יותר מדי רעש, וכמעט ואף אחד לא התייחס אליו ברצינות. אולם בשנת 1931 חלה תפנית עצומה והארגון החל לצבור תאוצה ששינתה לגמרי את פני העולם. הארגון החל לפרסם את שמו כ"צוות אוראון". מאות חברים הצטרפו אל הארגון, כולל אנשים שנחשבו מאמנים חזקים שאמורים להגן על העולם מצוותים כאלו. העולם נכנס לתוך כאוס אחד גדול, ממשלות נפלו ואזורים שלמים הושמו תחת מצור של צוות אוראון. משפחות החלו להעלם ומאמני פוקימונים נכנסו למחתרת.
בשנת 1950 הוקמה פנימיית סילברלינג. הפנימייה הוקמה לזכר שמו של רוברט סילברלינג, מאמן הפוקימונים המוכשר, שנהרג בניסיון לעצור את התרחבות צוות אוראון. הפנימייה שמה לה למטרה להכשיר מאמני פוקימונים צעירים לאמן פוקימונים, להשיג תגים, והכי חשוב – להלחם בצוות אוראון.
פנימיית סילברליג הפכה למקור הבעיות העיקרי של צוות אוראון. מאז שהפנימייה הוקמה לפני שישים שנה, יצאו ממנה עשרות מאמני פוקימונים שניסו ככל יכולתם להתמודד מול צוות אוראון. המשימה מעולם לא הושלמה, אך הפנימייה עדיין ממשיכה להתקיים במטרה שאולי, יום אחד, ייצא ממנה מאמן מספיק חזק שיצליח להפיל את הצוות המסוכן בעולם – צוות אוראון.
חוקים:
אין לי חוקים מיוחדים. כמובן שחוקי פורום משחקי תפקידים חלים כאן. החוק היחיד שאני שם עליו דגש זה הזמינות. אני מבקש מכל מי שנרשם למשחק להגיב לפחות פעם ביום וכמה שיותר מהר. אין לי שום כוונה לחכות יותר מדי זמן בשביל שמישהו יגיב. מי שלא יגיב במשך שלושה ימים בלי להודיע מראש יצא מהמשחק (פשוט תגידו למה – מבחנים? יצאתם לטיול שנתי? רק תודיעו וזה יהיה בסדר). כמו כן, גם אני מאוד אשתדל להגיב כמה שיותר מהר אליכם, אבל במידה ואני אהיה זמין פחות בתקופה מסויימת אני אודיע לכם.
איך המשחק יתנהל?
זה לא משחק פוקימון רגיל, אתם לא תימצאו במסע. אתם נערים בני 13-15 שבאים ללמוד בפנימייה כיצד לאמן פוקימונים, כשהמטרה העיקרית שלכם בסופו של דבר זה להיות מספיק חזקים להביס יום אחד את צוות אוראון. במסגרת בית הספר יתקיימו שעורים תאורטיים ומעשיים. את השעורים התאורטיים אני פחות אפרט עבורכם במהלך המשחק (כדי לא לשעמם אתכם למוות), אבל את השעורים המעשיים דווקא חלק נכבד אני כן אפרט. כל יום שתעברו בפנימייה יהיה לכם שעור אחד בלבד (שוב, כדי לא להפוך את כל עניין הלימודים לעניין מעיק), ואחריו זמן חופשי לעשות מה שבא לכם.
השעורים התאורטיים: ההיסטוריה של עולם הפוקימונים, אוטונומיה פוקימונית, וחפצים שימושיים בעולם הפוקימונים.
שעורים מעשיים: קרבות פוקימונים, לימוד מקפות.
כמו כן, לעתים קרובות מאוד (זה יהיה עיקר המשחק), תצאו מהפנימייה במטרה לבצע משימות שונות. חלק מהמשימות יהיו קשורות לצוות אוראון וחלק לא. בהתחלה משימות שלכם יהיו קלות יחסית, ולאט לאט עם הזמן יותירו לכם לצאת למשימות קשות יותר.
כמו כן, מדי פעם יבוא לפנימייה מאמני מכון שאיתם תוכלו להלחם ולזכות בתגים, וכך לאחר שיהיו לכם שמונה תגים תוכלו להשתתף בליגה.
מבנה הפנימייה:
הפנימייה נמצאת בסמוך לאחת הערים הגדולות במדינה – העיר ואלונטיר – אך מספיק מרוחקת ממנה בשביל שיהיה לפנימייה מספיק שטחים לאימון פוקימונים. את רוב המשימות שלכם אתם תבצעו בעיר ואלונטיר.
בפנימייה יש את החדר שלכם, בו תתעוררו כל בוקר ובו תלכו לישון כל לילה. כמו כן קיים מבנה בית הספר בו תעברו את השעורים שלכם ומרכז פוקימונים בו ינוחו הפוקימונים שלכם לאחר כל משימה שתחזרו ממנה.
לאחר שעות הלימודים תוכלו גם ללכת למתחם הקרבות הנמצא בתוך איזור הפנימייה, שם יש עשרות זירות שבהם תוכלו להלחם מול מאמנים אחרים מהפנימייה ומול מאמנים שבאים מחוץ לפנימייה.
הפנימייה נמצאת גם בסמוך ליער אליו מותר לכם לצאת לאחר שעות הלימודים, לאמן שם את הפוקימונים שלכם, ולתפוס פוקימונים חדשים.
טופס רישום:
שם: (אמריקאי בלבד. המלצה: תפתחו טלוויזיה, ותבדקו בארוצי הסרטים השונים את השמות של השחקנים המופיעים שם. תבחרו משם שם שאתם לא מכירים בכלל, זה יהיה מספיק טוב ולא ייצא מאולץ מדי, תאמינו לי. כמובן שזו רק המלצה.)
גיל: 13-15 בלבד. לא לחרוג מתחת ולא מעל, משום שאלו הגילאים שהנערים יכולים להתקבל לפנימייה.
רקע: רצוי מאוד להתייחס לדברים הבאים: מה ההסטוריה המשפחתית של הדמות? האם הדמות רצתה\לא רצתה להתקבל לפנימייה? למה נרשמתם לפנימייה? איך צוות אוראון קשור אליכם אם בכלל? תרשמו כל דבר שמתחשק לכם, אתם לא חייבים להתייחס למה שהמלצתי עליו, זו רק המלצה.
פוקימון איתו אתם מגיעים לפנימייה: כל פוקימון שמתחשק לכם כל עוד הוא לא מפותח ולא נדיר מדי (דרטיני למשל זה פוקימון נדיר מדי).
איך הדמות נראית?: תיאור קצר וברור, לא צריך להסתבך עם זה.
בקשות מיוחדות: אם יש לא חובה.