הקדמה:
אז ככה, אני די חדש בפורום, הסיפור, הוא על משחק שפתחתי בפורום אחר.
אולי מאוחר יותר אני אפתח את המשחק גם פה.
עלילה:
ג'ק מתעורר בבוקר לרעשי סופת שלגים חזקה ביותר. הוא קם מהמיטה בחדרו ורואה את אימו מסתובבת בדאגה בבית.
"עוד אחת מהסופות האלה.." היא ממלמלת "כבר שנים זה ככה, כל שנתיים, מתחילה סופה נוראית שאורכה כמספר ימים רצופים".
"ממתי זה התחיל?" אהוא שואל אותה ומסתכל דרך החלון למראה הלבן של השלג הצונח מטה.
"זה התחיל עוד כשאני הייתי ילדה קטנה.." היא מספרת "בזמן חופשת הקיץ, הייתי עם חברותיי בטיול בשדות." היא אומרת "לפתע, עננים גדולים ושחורים הגיעו מהמערב ומהם ירדו טיפות גדולות של גשם על כל המחוז." היא משפילה את מבטה ארצה בעצב "עם הזמן, התחילו להיות סופות שלגים גדולות. הסופה הראשונה הייתה במשך יממה שלמה! וכך, המשיכו הסופות להופיע כל שנתיים בדיוק וגרמו להרס רב במחוז בכל פעם." היא מסיימת ומתיישבת על כיסא במטבח ביתם.
"לפי הסיפורים," היא ממשיכה לדבר אחרי הפסקה של כמה שניות "קיים אי קטן במערב המחוז, וממנו מגיעות כל הסופות. לכל מנהיג מכון במחוז יש חלק קטן של המפה. אחרי שתנצח את כל שמונת מנהיגי המכון במחוז, כולל את אביך, תקבל את כל חלקי המפה מהם, תרכיב אותם ותמצא את הדרך הסודית המובילה לאי ואז תוכל להציל את המחוז שלנו."
ג'ק הוא נער בן 14, שגר במחוז פוג'י עם הוריו. אביו הוא מנהל מכון במחוז, אשר כמעט ולא חוזר הביתה. אמו עובדת בחנות פוקימונים והיא עצמה חובבת פוקימונים מושבעת.
המטרה שלו היא להחזיר את השלום ואת השלווה למחוז פוג'י ולבדוק מה גורם לסופות החזקות באי המיסתורי.
עוד לא להגיב...