Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26
  1. משתמש מנוסה
    שם: מול המחשב
    כן הפרק השני היה פנטסטי אולי לגק טורציק או סקוירטל :P

2. משתמש מנוסה
    אחי לא יפה לדבר כחה דבר יותר יפה :o

3. משתמש מנוסה
    פרק 4: חבר צוות חדש

"תזהרו!" צועק לפתע איש מהצד. ג'ק ורוקי מסתובבים הצידה במהירות ורואים איש גבוה קומה, חובש כובע ובידיו זיגזאגון קטן מחוסר הכרה. הוא רץ אליהם במהירות ונעצר בסמוך אליהם.
    "מה אתם עושים פה?!" הוא צועק.
    "אנחנו בדרכנו לעיירה סמאק!" אומר ג'ק.
    "אני לא מציע לכם לעבור פה! תחזרו אחורה ותעשו את כל הסיבוב!!" הוא צועק. "אתם לא רוצים להיות באזור הזה בתקופה הזאת..." והא מחליש את קולו ומסתכל סביבו בפחד.
    "מה קורה פה?" שואל ג'ק בלחץ. רוקי נשאר אדיש ואינו אומר מילה, ואפילו לא נראה מודאג.
    "אל תגיד לי שאתה לא יודע מה קורה פה.." הוא מגחח אך הבעת פניו נשארת מפוחדת וחיוורת "זוהי כנופיית הנידוקינג!" הוא מתחיל לייבב "באים לפה קבוצות ענקיות של נידוקינגים גדולים ונלחמים זה בזה כדי להרשים את הנקבות. גם הנידוקווינים באות לפה.. כדי לבחור להן בן זוג" הוא ממשיך "אך זה לא כל כך פשוט. הם הורסים כל מה שבא לידם - בתים, עצים ואפילו פוקימונים קטנים חפים מפשע!" הוא צועק בכעס.
    "מה אפשר לעשות?" שואל ג'ק בהרגשת חוסר אונים מוחלט.
    "אין הרבה מה לעשות.." הוא מרכין את ראשו "רק, להיזהר". "דרך אגב, אני דוק" הוא מרים את ראשו בחזרה ומחייך חיוך מאולץ.
    לפתע, רעשים חזקים נשמעים "הם פה!" צועק האיש ורץ לכיוון הצד השני במהירות ונעלם.
    "אולי כדאי שנעשה את אותו הדבר?" שואל ג'ק את רוקי בפחד ומתחיל לרעוד מעט.
    "לא" הוא פולט פתאום "בוא איתי!" הוא פוקד על ג'ק ומתקרב לכיוון הרעשים. אחרי חצי דקת הליכה בערך, הם עוצרים מול שטח פתוח, המלא בעשב. הם רואים שם קבוצה גדולה של נידוקווינים ושל נידוקינגים. שני נידוקינגים עומדים במרכז ורבים בניהם בעוצמה ובכעס רב.
    "בוא נעצור את הקרב!" צועק ג'ק פתאום ומתחיל לרוץ.
    "עצור!" פוקד שוב רוקי ואוחז בידו של ג'ק בעוצמה "אל תתערב, בסוף החזק ינצח, אתה תראה.." הוא אומר בבטחון.
    ג'ק ורוקי יושבים בין השיחים כמספר דקות - בוהים בקרב האימתני. בסוף, נידוקינג גדול מכולם מנצח. הוא לוקח את הנקבה הגדולה והחזקה מכולן ושניהם הולכים מהאזור באושר.
    "ראית? הנידוקינג החזק לקח את הנידוקווין החזקה, וככה זה נמשך שנים על גבי שנים.." ממלמל רוקי.
    "אמא'לה!" קופץ ג'ק פתאום ומסתכל הצידה "משהו נשך אותי!!" הוא נוהם ומרים את מכנסיו. ישנו סימן קטנטן של שיניים.
    "זה שום דבר..." ממלמל רוקי ומחטט בשיחים. אחרי כמה שניות, הוא מוציא משם משהו.
    הוא הוציא משם פוקימון בשם נידורן זכר. הוא קטן וסגול, על מצחו ישנה קרן קטנה וחדה ושיניו ארוכות וחדות אף הן. הנידורן הקטן מנסה לברוח, אך רוקי תופס אותו בהדיקות.
    "וואי! איזה חמוד!" ממלמל ג'ק ומלטף את מצחו. נידורן נרגע ורוקי מניחו על האדמה. נידורן מחייך אל שניהם ומתחיל ללקק את רגלו של ג'ק, בדיוק במקום שבו נשך אותו.
    "הוא כל כך חמוד, אולי נשמור אותו?" שואל ג'ק את רוקי וממשיך ללטף אותו.
    "איך שתרצה.." מחייך רוקי.
    "רוצה להצטרף אליי?" שואל אותו ג'ק בנחמדות ומניח את צ'ימצ'אר מולו. צ'ימצ'אר מתקרב אל נידורן ומריח אותו בחשדנות. נידורן עושה את אותו הדבר.
    "נידורן-נידורן!" קורא נידורן באושר ומתרחק מצ'ימצ'אר. נידורן נראה לפתע קשוח, כאילו רוח הקרב עוברת בו.
    "נראה כאילו הוא רוצה לבדוק אותך בקרב פוקימונים.." מחייך אליו רוקי ונעמד על רגליו.
    "אני אשמח!" מחייך ג'ק "קדימה צ'ימצ'אר, תפוס אותו בשריטות!" הוא צועק. צ'ימצ'אר מחייך ורץ אל נידורן.
    נידורן אינו זז ממקומו. עיניהם נפגשות ולפתע, צ'ימצ'אר עוצר את ההתקפה ונעמד במקומו.
    "זוהי מתקפת מבט" אומר רוקי וממשיך לבהות בקרב בעניין רב.
    "גחלת!!" צועק ג'ק בכעס, אך צ'ימצ'אר אינו זז. נידורן רץ אליו במהירות ופוגע בו בהתקפת בעיטה כפולה הגורמת לצ'ימצ'אר ליפול ארצה. צ'ימצ'אר מתחיל להיות מרוכז שוב ונעמד על רגליו. הוא מתחיל להתרגז.
    "צא אליו בגחלת!" מוסיף ג'ק.
    צ'ימצ'אר פולא את הגחלת מפיו. נידורן קופץ הצידה וחומק ממנה.
    "הוא זריז.." ממלמל ג'ק "תפוס אותו בשריטות! ועצום את עיניך! תנסה לשמוע אותו!" צועק ג'ק ומנסה לשמור על קור רוחו.
    צ'ימצ'אר עוצם את עיניו ומסובב את אוזניו לכל הכיוונים. צ'ימצ'אר מתחיל לרוץ לפתע לכיוונו של נידורן. נידורן זז הצידה, אך כך גם צ'ימצ'אר. צ'ימצ'אר מצליח לפגוע בו בשריטות ומטיח אותו באדמה.
    "אתה מצויין, צ'ימצ'אר!" צועק אליו ג'ק בעידוד "עכשיו, שריטות פעם נוספת ואז גחלת!" מחייך ג'ק בנחישות.
    צ'ימצ'אר רץ פעם נוספת אל נידורן. נידורן עוד לא הספיק לקום מההתקפה הקודמת, וכבר נפגע פעם נוספת משריטות חזקות. הוא עף לאחור שוב ונפגע מגחלת חזקה בבטנו. נידורן שוכב על הרצפה - מחוסר הכרה.
    "זאת ההזדמנות שלי!" צועק ג'ק, מוציא פוכדור מכיסו וזורק על נידורן. קרן אדומה יוצאת מתוך הפוכדור, פוגעת בנידורן והוא נכנס לפוכדור. הפוכדור מתחיל לזוז בפראות במקום במשך מספר שניות עד שהוא עוצר.
    "יפה! זה סימן שלכדת את הנידורן!" מחייך אליו רוקי.
    "יש!! הצלחנו!" צועק ג'ק בהתלהבות ומחבק את צ'ימצ'אר באהבה. הוא הולך אל הפוכדור ומרים אותו מהאדמה.
    "לכדתי נידורן.." הוא ממלמל ומכניס את הפוכדור לתוך כיסו השני ומחייך בגאווה.
    "שנמשיך?" הוא שואל את רוקי וצ'ימצ'אר מטפס במהירות שוב על כתפו של ג'ק - מוכן להמשיך במסע.

אנשים שהופיעו בפרק זה:

ג'ק -

רוקי -

דוק -

פוקימונים שהופיעו הפרק זה:

צ'ימצ'אר -

נידוקינג -

נידוקווין -

נידורן (זכר) -

קרדיט לי =]

4. משתמש מנוסה
    פרק יפה אבל לא צריך לאגיד כל פעם מלמל

5. משתמש מנוסה
    Originally posted by הולצר@Dec 28 2007, 01:50 PM
    פרק יפה אבל לא צריך לאגיד כל פעם מלמל
    תודה רבה
    אבל מה אני אעשה, הם ממלמלים הרבה, תסתכל לפי ההקשר.

עוד תגובות D:

וד.א, כותבים *להגיד* ;)

קרדיט לי =]

6. משתמש מנוסה
    פרק 5: הצלת פרופסור קן, חלק א'

"תראה!" אומר רוקי באדישות ומצביע אל עבר אורות גדולים ומסנוורים הנמצאים באופק "זוהי העיירה סמאק.." הוא אומר "בוא נתקדם יותר מהר, כבר מחשיך.." הוא מוסיף. הוא וג'ק מגבירים את הקצב אל העיירה הגדולה.
    אחרי מספר דקות, הם מגיעים לעיירה הגדולה והמוארת. השעה כבר כמעט אמצע הלילה, ושניהם מותשים מאוד מההליכה הארוכה והמייגעת.
    "בוא נלך לנוח במרכז הפוקימונים.." ממלמל ג'ק בעייפות ומצביע על בית קטן בגובה של בניין בעל 2 קומות, המואר מאוד ונמצא במרחק של כמה עשרות מטרים מהם.
    "איך שתרצה" אומר רוקי באדישות בעוד ששניהם מתקדמים אל עבר המרכז.
    "ערב טוב לכם, אפשר לעזור?" שואלת אישה צעירה הנמצאת מאחורי הדלפק במרכז הפוקימונים.
    "אנחנו רוצים להשכיר חדר ללילה" רוקי אומר במהירות.
    "בשמחה... הנה" היא אומרת ומוציאה מפתח קטן ממתחת לדלפק. המפתח קטן וזהוב ועליו חרוט המספר '20'. "קומה ראשונה" היא מחייכת.
    ג'ק לוקח מידה את המפתח ושניהם עולים לקומה הראשונה במעלית קטנה ומחניקה ונכנסים לחדר מספר 20.
    "לא רע.." אומר רוקי בהתפעלות ובוחן את החדר בזריזות.
    "כן.." מחייך ג'ק וקופץ על אחת המיטות הגדולות והרכות. הוא מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור בעייפות ועוצם את עיניו. רוקי מניח את מקל ההליכה שלו ונשכב על המיטה השנייה. שניהם נרדמים במהירות.

"קדימה.. קום! אתה מבזבז את כל היום שלך!" נוהם רוקי ומנער את ג'ק.
    "אני.. קם.." מפהק ג'ק בעייפות, קם מהמיטה ומתמתח. ג'ק מצחצח את שיניו במהירות ומחליף בגדים. רוקי וג'ק יוצאים לבסוף מהחדר ויורדים לקומת הקרקע - לקומה הראשית. מרכז הפוקימונים הרבה יותר עמוס באנשים ורועש יותר.
    ג'ק מחזיר לאחות ג'וי את המפתח לחדר ושניהם יוצאים במהירות ממרכז הפוקימונים הרועש.
    העיירה הגדולה נראית הרבה יותר גדולה ויפה באור יום. הרבה אנשים מסתובבים במהירות באזור ונוסעים במכוניותיהם. ג'ק ורוקי מסתובבים בהנאה בעיר עד שהם מגיעים לשלט גדול:
    'מרכז העיר - המשיכו ישר
    מרכז הפוקימונים - פנו שמאלה
    המעבדה לחדר פוקימונים קדומים - פנו ימינה'
    "שמעתי על המעבדה הזאת פעם.." ממלמל רוקי ומנסה להזכר "יש לי חבר שם, קוראים לו קן!" מחייך רוקי "בוא נלך למעבדה!" הוא מוסיף ושניהם מתקדמים ימינה במהירות.
    "והנה היא, בדיוק כמו שזכרתי אותה!" מחייך רוקי ובוחן אותה מסביב.
    ג'ק ורוקי נכנסים למעבדה בשקט. המעבדה גדולה מאוד, והרבה מאוד מדענים עובדים בה, והם נראים עסוקים מאוד.
    "פה אנחנו משחזרים פוקימונים קדומים ומשחררים אותם לטבע!" אומר בגאווה מדען אחד הממונה על האורחים.
    "אפשר לראות את קן?" שואל אותו רוקי בנימוס.
    "אממ.. ומי אתה?" שואל אותו המדען בחשדנות.
    "אני חבר ותיק.." מחייך רוקי בגאווה "אפשר לראות אותו?" הוא שואל שוב.
    "אני.. אבדוק את זה.." הוא ממלמל במהירות והולך לעומקי המעבדה במהירות. אחרי דקה בערך, המדען חוזר כשלידו עומד מדען אחר. המדען השני, גובהו ממוצע ושערו כחול - סגול. הוא הרבה יותר צעיר מרוקי.
    "היי! רוקי!" הוא קורא לפתע ומתקרב אל רוקי במהירות ומחבק אותי בחיבוק ידידותי.
    "כמה זמן שלא נפגשנו.. אז, מה איתך?" שואל רוקי.
    "אני, כמו שאתה רואה, עדיין עובד פה.." הוא מחייך בגאווה. "אבל מה איתך?" הוא שואל.
    "אני עוזר להגן על המעבדה!" הוא אומר בהתנשאות. קן צוחק בקול.
    "ואיך אתה תעשה את זה בדיוק?" הוא שואל.
    "שמענו את צוות מאגמה, ואף נפגשנו איתם. הם מתכננים לפרוץ כנראה למעבדה.." הוא ממלמל בשקט.
    "אני לא מאמין שזה יקרה, אבל אם כן, אני אגיד לשומרים לעלו את רמת ההבטה על מאובן הארודקטייל ההוא.." הוא עוצר את עצמו באמצע.
    "מה אמרת? מאובן ארודקטייל?!" שואל לפתע רוקי בפליאה.
    "כן.. הביאו לנו לשמור אותו לזמן מה.. אם לצוות מאגמה יש מה לחפש פה, אז זה את מאובן הארודקטייל הנדיר." הוא אומר "אני יכול לסדר לכם מקום לישון פה לכמה זמן שתרצו.." מחייך קן בעליזות.
    "אנחנו נשמח" אומר רוקי ובוחן את כל האזור.
    ג'ק ורוקי מסתובבים במעבדה כמספר שעות שקטות במיוחד, אך שום דבר מיוחד ולר רגיל קורה.
    "קחחחחחחחקקק... בום!!" נשמע לפתע פיצוץ חזק מגג המעבדה.
    "בואו מהר! למקלט!" צועק קן ומוביל את ג'ק ואת רוקי למקלט. המקלט חשוך ומאובק, ומלא בקופסאות ישנות.
    לפתע, ג'ק רואה משהו שמסנוור את עיניו - אבן גדולה וזהובה מונחת על מגש גדול המכוסה בזכוכית אטומה .
    "כן, זהו מאובן הארודקטייל.." מסנן קן בגאווה.
    "בום!!" נשמע פיצוץ נוסף. הפעם הוא נשמע הרבה יותר קרוב.
    "צוות מאגמה ישלוט בעולם!!" נשמעת צעקה חזקה.
    "צאו! צ'ימצ'אר ונידורן!" צועק ג'ק. שני הפוקימונים של ג'ק - צ'ימצ'אר ונידורן מגיחים החוצה.
    "צא גם אתה, ג'יודוד!" מוסיף רוקי. גם הפוקימון של רוקי יוצא - ג'יודוד, ומרחף באוויר.
    "אולי כדאי שאני אוציא גם את הפוקימונים שלי.." הוא ממלמל בפחד "צאו! קבוטו ואנורית'!" הוא אומר וזורק שני פוכדורים אדומים - לבנים למעלה. מהם מגיחים שני פוקימונים קדמונים. קובוטו - פוקימון הכיפה הקטן ואנורית' - פוקימון הציפורן. שניהם מחכים, בדיוק כמו הפוקימונים של ג'ק ורוקי.
    "עכשיו צריך... לחכות.." ממלמל ג'ק בפחד.

אנשים שהופיעו בפרק זה:

ג'ק -

רוקי -

קן -

פוקימונים שהופיעו בפרק זה:

צ'ימצ'אר -

נידורן (זכר) -

ג'יודוד -

קבוטו -

אנורית' -

קרדיט לי =]

7. משתמש מנוסה
    פרק יפה מתי היהי לגק סקוירטל או טורציק :ph34r: אני כבר מחקה :ph34r:

8. משתמש מנוסה
    Originally posted by הולצר@Dec 30 2007, 12:58 AM
    פרק יפה מתי היהי לגק סקוירטל או טורציק :ph34r: אני כבר מחקה :ph34r:
    כנראה שלא יהיה לו בזמן הקרוב.. :mellow:

וד.א, כותבים "מחכה", ולא "מחקה".
    וכותבים "יהיה", ולא "היהי" XD.

קרדיט לי =]

9. משתמש מנוסה
    למה יהיה לו פוקימונים אחרים

10. משתמש מנוסה
    פרק 6: הצלת פרופסור קן חלק ב'

"קאא.. בום!!" נשמע פיצוץ חזק נוסף. ג'ק, רוקי ופרופסור קן נבהלים.
    הדלת של המקלט נפתחת ועפה בקלילות קדימה - כאילו היא נוצה.
    ששלושה סוכני צוות מאגמה נכנסים לחדר ומביטים סביב.
    "נחמד.." אומר אחד מהם "תביאו אליי את המאובן!" הוא פוקד על שני האחרים.
    שני הסוכנים האחרים רצים לכיוון שבו נמצא המאובן, במקום שבו עומדים ג'ק, רוקי ופרופסור קן.
    "זוזו מפה מיד ולא יירע לכם!" נוהם אחד מהם.
    "אנח.. אנח.. אנחנו ל.. לא נזוז מ.. מפה!!" מגמגם פרופסור קן בפחד.
    "פחדן.." קורא הסוכן ומעיף את הפרופסור הצידה בדחיפת חקה. הפרופסור נופל על ישבנו.
    "אל תזוזו!!" צועקים ג'ק ורוקי בכעס ומצביעים על שני הסוכנים שעומדים מולם.
    "עיצרו!" פוקד הסוכן השלישי ומתקרב אל רוקי ואל ג'ק.
    "אני הוא המפקד על הפלוגה הזאת, ושמי הוא מאק" הוא אומר בנחמדות מאולצת "עכשיו, תזוזו בבקשה כדי שנוכל לקחת את המאובן ולשמור אותו אצלנו.." אותו מחייך באליצות.
    "בחיים לא!" צועק ג'ק בנחישות.
    "אתה ביקשת את זה, טפלו בהם!" הוא פוקד על שני הסוכנים האחרים. הסוכנים נעמדים מול ג'ק ורוקי.
    "צא מייטיאנה!" צועק אחד מהם.
    "צא נאמל!" צועק השני.
    שני הפוקימונים שלהם מגיחים מתוך הפוכדורים. מייטיאנה - פוקימון הדומה לזאב גדול נעמד מול ג'ק, צ'ימצ'אר ונידורן ונוהם בכעס. ונאמל - פוקימון גמל האש הקטן והצהוב נעמד מול ג'יודוד ורוקי ומסתכל עליהם בשדוניות.
    "מייטיאנה, שריטה!" אומר אחד הסוכנים.
    "נאמל, גחלת!" ממשיך השני.
    מייטיאנה רץ א צ'ימצ'אר במהירות ומרים את כפתו באוויר. ג'ק מחייך בזדוניות.
    "צ'ימצ'אר, גחלת! נידורן, עוקץ רעל!" מצווה עליהם ג'ק. צ'ימצ'אר משגר את סילון האש מפיו, המסתחרר סביב עוקץ קטן היוצא מפיו של נידורן וטס במהירות לכיוון ראשו של מייטיאנה. ההתקפה פוגעת בראשו של מייטינה לפני שהוא מספיק להגיב ומפילה אותו ארצה בכבדות.
    נאמל פולט מפיו סילון של גחלת, בדומה לגח של צ'ימצ'אר הטסה אל ג'יודוד במהירות.
    "זריקת אבנים, ג'יודוד!" פולט רוקי. ג'יודוד מעיף אבנים קטנות על הגחלת הגרומות לה לעצור.
    "עכשיו, זריקת אבנים פעם נוספת!" מוסיף רוקי. ג'יודוד זורק על נאמל אבנים קטנות פעם נוספת. נאמל נופל על גבו.
    "הצלחנו!" מחייך ג'ק ומסתכל על מאק בכעס.
    "עכשיו תורי.." הוא מחייך בזדוניות "צא, קאמפרט!" הוא צועק.
    פוקימון ענקי מגיח החוצה - הצורה המפותחת של נאמל. קאמפארט, הרבה יותר גדול מנאמל ונראה הרבה יותר חזק. צבעו כתום עז ועל גביו פתחים שמהם יוצא עשן.
    "להביור!!" הוא צועק.
    קאמפארט שולח סילון אש חזק במיוחד וגדול יותר מהגחלת של נאמל ושל צ'ימצ'אר. הלהביור פוגע במהירות בנידורן ומעיף אותו על קיר המקלט ומעלף אותו במכה אחת בלבד.
    "תחזור ל.. לפוכדור.." ממלמל ג'ק מפחד ומחזיר את נידורן הקטן לפוכדור.
    "צ'ימצ'אר, שריטה!" נוהם ג'ק בכעס.
    "זריקת אבנים, ג'יודוד!" מוסיף רוקי.
    צ'ימצ'אר רץ אל קאמפארט בזריזו בעוד שג'יודוד זורק עליו אבנים קטנות. האבנים פוגעות בראשו של קאמפארט ומבלבלות אותו מעט. צ'ימצ'אר שורט את רגליו הגדולות של קאמפארט, אך זה בקושי מזיז אותו.
    "להביור על צ'ימצצ'אר!!" הוא נובח.
    קאמפארט פוער את פיו לרווחה ומעיף את צ'ימצ'אר לאחור בגחלת חזקה. צ'יצמ'אר קם על רגליו בקושי רב. הוא פצוע קשה אך לא מוכן לוותר.
    "קדימה צ'ימצ'אר.." מעודד אותו ג'ק "גחלת! על הרגליים שלו!" הוא מוסיף.
    "ג'יודוד, היתקלות על הרגליים שלו!" צועק רוקי.
    צ'ימצ'אר וג'יודוד יוצאים למתקפה משולבת המכוונת על רגליו של קאמפארט. קאמפארט אינו מספיק לקלוט וכבר, רגליו פצועות קשה והוא איננו מצליח לעמוד עליהן כראוי והוא נופל ארצה.
    "תנסה לקום!!" צועק מאק, אך ללא הועיל. קאמפארט אינו מצליח לעמוד.
    "חסל אותו, גחלת!" צועק ג'ק בנחישות.
    "ג'יודוד, זריקת סלעים!!" צועק רוקי גם הוא ומצביע על קאמפארט המשוטח לרצפה.
    ג'יודוד וצ'ימצ'אר יוצרים להתקפה נוספת. צ'ימצ'אר פוגע בראשו של קאמפארט בגחלת, בעוד שהאבנים של ג'יודוד פוגעות בראשו גם כן.
    אחרי כמה שניות של ההתקפה הזו - קאמפארט מאבד את הכרתו.
    "הצלחתם הפעם הזאת.." ממלמל מאק ומחזיר את קאמפארט לפוכדור "אך לא יהיה לכם כזה מזל בפעם הבאה!" הוא צועק ובורח מהאזור בריצה מהירה מאוד.
    "ה.. הצלחנו!!" צועק ג'ק באושר ומחבק את צ'ימצ'אר באהבה.
    "היית מצויין, ג'ק, ובמיוחד אתה, ג'יודוד!" אומר רוקי ומלטף את ראשו של ג'יודוד בחיבה.
    פרופסור קן נעמד על רגליו - מופתע.
    "זה היה קרב פשוט מדהים!!" הוא אומר בהתפעלות ומחזיר את קבוטו ואנורית' לפוכדוריהם.

אחרי כמה דקות של ישיבה בקרבת המאובן, נשמעים רעשים חזקים מבחוץ. לפתע, שני שוטרים לבושים במדים נכנסים למקלט ומסתכלים סביבם.
    "כולם פצועים בחוץ.." ממלמל אחד מהם.
    "מה קרה פה?!" שואל השני ומסתכל סביבו בחשדנות "אתם אחראים לכך?!" הוא שואל ובוחן אותם.
    "אלה היו צוות מאגמה, הם רצו לקחת את המאובן, אך אנחנו עצרנו אותם!" מתגאה ג'ק ומחייך בגאווה.
    פרופסור קן קם אליהם ומדבר איתם בצד.
    "אני לא רוצה להישאר פה, יותר מדי בלאגן ושאלות, בוא נצא מפה" אומר רוקי במלמול ומצביע על חלון גדול הפתוח חלקית. הוא מתקרב אל החלון ופותח אותו לגמרי ומחליק החוצה בגמישות. "קדימה!" הוא מזרז את ג'ק.
    ג'ק גם הוא מחליק דרך הפתח ושניהם מגיעים חזרה אל הרחוב הגדול שבעיירה סמאק.
    "נידורן שלי פצוע," ממלמל ג'ק "בוא נעצור במרכז הפוקימונים!" הוא מחליט.
    שניהם מגיעים במהירות למרכ הפוקימונים והאחות ג'וי ממהרת לרפאות את נידורן ואת צ'ימצ'אר.
    ג'ק ורוקי יוצאים ממרכז הפוקימונים בזריזות.
    "התחנה הבאה - מחוץ לעיירה!" מחייך רוקי ומצביע צפונה - אל היציאה מהעיירה סמאק.

אנשים שהשתתפו בפרק זה:

ג'ק -

רוקי -

פרופסור קן -

מאק -

פוקימונים שהשתתפו בפרק זה:

צ'ימצ'אר -

נידורן (זכר) -

ג'יודוד -

מייטיאנה -

נאמל -

קאמפארט -

קרדיט לי =]

11. משתמש מנוסה
    פרק יפה אבל מניג של מגמה לא היה צריך להגיד ולדבר בנימוס אבל פרק יפה

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •