ברנדון- אתה מתחיל לחשוב לעצמך שיכול להיות נחמד מאוד במקום הזה ויכול להיות שיקרו לך הרבה דברים מעניינים, אולי אפילו תפגוש אנשים מעניינים בדרך שלך. אתה מתחיל ללכת לכיוון אחד הכיסאות ומתיישב במקום שנראה לך נוח במיוחד. בדיוק שהתמקמת במיוחד בכיסא שלך מישהו, בריון גדול מימדים בא אליך וצועק: "זה הכיסא שלי! עוף מפה!" ומקים אותך במהירות, זורק אותך אל עבר הבמה. אתה מקבל מכה חזקה בגב ובקושי רב קם. אתה שם לב שכולם מתרחקים, הם כנראה מפחדים מהבריון, אתה מתחיל לקום אבל בקושי והבריון מתקרב אליך ומרים אותך מהחולצה. "אני לא רוצה שתיגע לי בכיסא שוב בן זונה מגעיל!" הוא צועק והדרך שבה הוא מחזיק אותך מתחילה להכאיב לך ולחנוק אותך.
ג'ייק- אתה מתחיל להכנס לפאניקה וללחץ ענק, האיש הזה יכול להרוג אותי אתה חושב ומכניס בזריזות את הסכין מתחת לחולצה שהוא לא יראה אותה. "היי! אתה הילד שהיה עם הילד שלמטה!" הוא צועק ולוקח אותך למטה אל הורטון, אתה לא יכול לזוז כי הוא מחזיק בכך חזק. אחרי שאתם מגיעים לקומת קרקע הוא זורק אותך על הרצפה חזק ואתה מקבל מכה קשה ביד השמאלית שלך ואז הוא הולך מהר אל הוטון שנראה מפוחד מאוד מהדבר ולוחץ לו על הצוואר במקום מסוים ומיוחד ופתאום הוא משתתק ונופל על הרצפה, מאבד את הכרתו ונראה שקיבל מכה חזקה באפו ושבר אותו, נוזל לו מלא דם משם וגם שמעת קליק חזק ברגע הנפילה. "עכשיו אתה! תסביר לי מה קורה פה אידיוט!" הוא צועק עליך בחומרה ונראה כועס במיוחד, הוא מאיים עליך באגרופיו ואז לוקח את האת שקודם שראית ושם אותה על כתפו, כאילו מחכה לתת לך מכה איתה.
אזיו- אתה מתחיל להתעורר יותר וישר שואל איפה אתה ומה אתה עושה במקום הזה בזמן שאתה עוד חושב ומנסה להזכר על מה שקרה בלילה הקודם ועדיין מחשבות על בית היתומים רצות במוחך. "אתה בבית הקולנוע הנטוש, כל היתומים שנמצאים תחת חסותו של מלך הגנבים נמצאים פה, אתמול הובילו אותך לכאן אחרי שהתעלפת מגלולות העילפון המיוחדת של הרופא שלנו פה, מייק" אומר לך אחד מהנערים שסביבך ועוזר לך לקום למצב של ישיבה. אתה שואל את אותו אחד איפה הנער עם המסיכה ומחכה בקוצר רוח לתשובה, אתה רוצה לדעת מה קרה לך קודם. "אתה בטח מתכוון למלך הגנבים, הוא לא פה עכשיו, בעצם, הוא כמעט אף פעם לא פה הוא הרבה מזמנו מבזבז על לבדוק בשבילנו מקומות שאפשר לגנוב מהם הוא דברים מאוד יקרים שאפשר לגנוב מאנשים חשובים, כשהוא צריך מישהו שיעשה משהו הוא בא ואומר לו הוא משאיר פתק קטן במקום שמתישהו יתגלה ע"י מי שהוא רצה לדבר איתו" הוא מסביר לך ואתה מנסה לעקל את הכל, כל כך הרבה דברים בזמן קצר אתה חושב טיפה לעצמך וראשך ממשיך לכאוב קצת, קצת מאוד.
רוברטו- אתה מלמל לידם ומשפיל את עצמך, אומר שאתה לא כול ומסוגל לדבר כזה מסובך ואז אתה גם מגביר את קולך מעט ואומר שתעשה זאת כדי לא לאכזב את מלך הגנבים, דבר שאחר-כך אתה מוצא למביך להגיד למישהו. אתה מתחיל לרוץ במדרגות, משתדל לא להחליק ולשבור את הראש לך, ממשיך לרוץ על הרצפה גם אחרי גרם המדרגות מתקרב יותר ויותר אל השומרים וברגע הנכון מחליק על הרצפה ומפיל את שניהם. לפי מה שאתה רואה עליהם, הם קיבלו מכה די חלשה ועדיין מסוגלים לקום. "בן זונה, מזדנב קטן ומסריח!" צוע קאחד מהם ושניהם קמים על רגליהם מהר ככל שהם יכולים אחרי המכה שקיבלו, אתה לוקח במהירות את המכשירים המחשמלים שלהם ומכוון לעברם, אתה מתחיל לרוץ ומפעיל את המכשירים עליהם , מחשמל אותם עד למצב של חוסר הכרה ומתפלא מעצמך שהצלחת בכזו קלות לצאת מזה חי, אתה לא מאמין שלגרום להתעלפות של שני אנשים מבוגרים יהיה מה שאומרים באנגלית "Piece Of Cake". "יופי!" קורא אחד הנערים כאשר שניהם יורדים למטה לידך. "בוא אחרינו" הוא מוסיף ושניהם הולכים בשקט ובהתגנבות לכיוון חדר מוזר הנעול בדלת פלדה. "לך חזרה ותמצא את תיבת החשמל שפותחת את הדלת" אומר אחד הנערים ושניהם מוכנים לחכות לך.
לאונרדו- אתה נבהל מהקול הפתאומי והלא צפוי של אשתו של המוכר ונלחץ, מרוב הלחץ אתה אומר לה גם שאתה כבר בא אליה אבל בגמגום מה לחץ הרב. "אני מחכה" אתה שומע שוב והלחץ עליך גובר יותר ויותר, מה אני אעשה זו אשתו של המוכר מה אני כבר יכול להגיד לה אתה חושב לעצמך ומתחיל לעלות במדרגות, מה שיקרה יקרה ננסה לעשות מזה את הטוב ביותר שאפשר, אתה ממשיך לחשוב. בסוף המדרגות אתה מגיע למסדרון ובין שלושת הדלתות ישנה אחת פתוחה, אתה הולך אליה ומנסה להציץ לשם, בטח זו אשתו בפנים בגלל זה פתוח פה אתה חושב שוב ונלחץ עוד יותר. בפנים אתה רואה אישה סקסית מאלפת שרואים לה רק את הדיים מכיוון שהשמיכה מכסה רק חצי ממנה. אתה לא יודע מה לעשות, שוכבת מולך אישה חצי עירומה שחושבת שאתה זה בעצם בעלה.