"קודם כל על מי אתה חושב שאתה צועק?חתיכת מפגר...."אצעק עליו."אני מזמין אוצתך לתחרות ,שמי שישיג יותר שלל תוך 48 שעות יהיה המנצח.המפסיד יהיה חיב לשרת את השני שבוע"אאתגר אותו מול כולםקווין- אתה מתחיל למלמל לעצמך, המון מידע בזמן קצר ועוד כשאתה עייף קצת גורם לבילבול ואז אתה מחליט לשאול עוד שאלה, אתה שואל את הנערה מהי המיומנות שלה. אחרי שנייה, בזריזות מיוחדת, היא עונה לך שהיא מתמחה בקומבינה. "אני עניתי לשאלות שלך עכשיו תענה אתה שלי, מה המיומנות שלך?" היא שואלת אותך ומחייכת טיפה במבט של תיחמון קטן. אתה בדיוק בא לענות לה ואז אתם שניכם שומעים קול חזק של משהו כבד שנפל על הרצפה וניגשים לראות מה קרה שם. אתם רואים אסיפה קטנה של קבוצת נערים ליד הבמה שעליה נמצא נער הנראה בערך בגילך, זהוב שיער ויחסית לאחרים גבוה. "אני, לואיס אנטוניו, שברתי שיא בגניבת חפצים יקרי ערך מבית של מישהו עשיר, תראו כמה אוצרות הבאתי אליכם ואל מלך הגנבים, הא בטוח יתרשם ממני עכשיו" הוא אומר לכולם בהתלהבות עצמית ושווצריות שאין כמותה. "היי אתה, מכעור דפוק" הוא פונה אליך בהתנשאות ומרגיש את עצמו כשליט בבית הקולנוע. "כמה אתה גנבת אידיוט?!" הוא צועק וממשיך להתנשאות ולקלל אותך.
קרדיט ענק לרועי!
darkon10000 רשום, יופי של רקע D:
התחלה לך- היום המיוחד שלו חיכית מזה שנים ארוכות הגיע סוף סוף אתה יוצא מבית היתומים האיום והמגעיל, אתה לא מתדעדע בכלל פשוט ממשיך לרוץ עם שאר הנערים והדבר היחיד שעולה בראשך בקשר לבית היתומי שהלוואי שיהרס בצורה מוזרה כמה שיותר יותר טוב אתה חושב. אחרי כמה דקות ריצה אתה רואה שכל הנערים שהיו איתך מתפזרים לקבוצות של שניים ומתחילים לרוץ לכיוונים שונים בקבוצות שלהם, אבל רק לך החדש אין אף אחד להיות איתו. "בוא איתי, אני מאמין שאתה יכול לבד לפי יכולותיך אבל זו הפעם הראשונה שלך במקום הרחב הזה, בינתיים אני אדריך אותך" אומר לך מלך הגנבים ועולה על גג של בית דרך החלונות מטפס על לבנים רעועות שיצאו ממקומות כמעט לגמרי ומגיע לגג תוך כמה שניות קצרות במיוחד. אתה מטפס מהר אל הגג גם כן ושניכם מתחילים לרוץ ולקפוץ דרך הגגות של הבתים עד שאתם מגיעים לגג של קולנוע ונכנסים דרך החלון פנימה, "תתמקם פה, אני זז" אומר מלך הגנבים ורץ משם במהירות מדהימה.
רוברטו- אחרי ההסבר הארוך שהנער הביא לך אתה מחליט שאתה רוצה לדאת עוד ושואל אם כל אחד מנערים שבחסותו של מלך הגנבים הם זאבים בודדים, "לא, לאו דווקא זאבים בודדים ישנם מלא קבוצות של נערים שמתעניינים באותו תחום, או שיש להם מקצוע אחיד לכולם, ויש גם כאלה שסתם ביחד מתחברים אחד לשני" הוא מסביר לך במהירות מקווה שתקלוט את המסר שלו הפעם. אחר כך אתה שואל את הנערים אם אתם תתחלקו בכסף שתקבלו מהתכשיטים או לא, עדיין חושב על התשובה של הנער לשאלתך הקודמת, "בעיקרון הכסף שאנחנו מקבלים הוא לטובת הכלל, יש לנו מין קופת חיסכון משותפת לכולם ואנחנו עושים הקצבה לצרכים של כולם, אם מישהו צריך תרופה הקופה מממנת לו אותה ואחרי כל ההורדות מהקופה שלנו מי שרוצה דבר מסוים בשביל עצמו יכול לבקש את הכסף ואם יש מספיק כסף שבקופה שלנו הוא יוכל לקבל את הסכום שהוא רצה" מסביר לך שוב הנער.
ברנדון- אתה מבין שהנער שדיבר איתך צדק בדבריו אז אתה מחזיר את החרב שלך לנדן וקם ממקומך, ושואל את הנער איפה המרפאה הזו שהוא דיבר עליה. "שם למעלה בהמשך, במשרד הזה ששם" הוא אומר לך ומצביע על המשרד שבו נמצאת המרפאה, אתה הולך לשם בקושי עם כל הפצעים שלך ואחרי דקה אולי קצת יותק מגיע לשם, אחח אני מקווה שלא אצטרך ללכת יותר זה כואב אתה חושב לעצמך ונכנס פנימה. אתה מתיישב על הכיסא בפנים ובצד רואה את הבריון שהלכת איתו מכות, הוא שוכב על מיטה נראה אחרי טיפול ארוך. "גם אתה עם פצעים די רציניים, מאיפה זה מגיע" אתה שומע קול ופתאום רואה נער לבוש כרופא, זה מי שיטפל בי, הוא מספיק מוסמך בשביל זה אתה חושב. אתה רואה שהוא מביא מלא תחבושות ומלא חומרי חיטוי וכו', בקיצור, אחרי חצי שעה אתה יוצא משם עם מלא תחבושות קטנות ותחבושת אחד גדולה שמקיפה את הגוף שלך בשביל הפצע בגב שלך.
לאונרדו- אתה חושב מה לעשות עכשיו בתוך הקולנוע ומחליט להסתכל מה הנערים האחרים עושים ושוב פעם מסתכל הכרטיס שלקחת מארנקה של האישה ולא מצליח להבין למה בכלל יש לה את הכרטיס הזה. אתה רואה כמה קובוצות בקולנוע כאשר לכל אחת משהו משותף, בין אם זה מיומנות משותפת לכולם או בין אם תחום שבו כולם מתעניינים, כמובן שיש כמה מתובבדים שלא שייכים לשום קבוצה ופשוט יושבים לבד בלי לעשות משהו מיוחד. פתאום מגיע אליך נער אחד, "שלום לך חדש" הוא אומר בחיבה אליך ונראה נחמד מאוד. "אתה צריך עזרה בלהכיר את המקום? אני יכול לעזור לך במה שתצטרך, זה בערך התפקיד שלי, לקבל את החדשים" הוא מוסיף לדבריו ושואל אותך שאלה, אתה פחות מתרכז בנער ובשאלותיו ויותר בכרטיס, אולי הוא יוכל לעזור הוא בטח מכיר את המקום שעליו כתוב בכרטיס, הוא נראה אחד שמתמצא, טוב, לפחות יותר ממך אתה היית בבית היתומים, אתה לא מכיר טוב את העיר.
אזיו- אחרי שהנער מתעצבן עליך אתה מסביר לו שכל מה שאתה רצית זה לראות את כל המקום ומוסיף שאם זה מפריע לו אתה יכול ללכת, אתה מחזיר את הסכין למקום שלה אצלך ומתחיל ללכת חזרה פנימה. "חכה שנייה" הוא אומר לך לפני שאתה נכנס פנימה, "לא התכוונתי, אני מצטער, תבין אף אחד חוץ מאיתנו לא נמצא כאן, אנחנו יותר שונים מהשאר וזה גורם להם לרדת עלינו וסתם להתנהג לידנו כמו מפגרים, הטמטום הזה מצחיק אותם" הוא מוסיף ומסביר לך למה תגובתו הייתה חמורה כל-כך כלפיך. אתה חושב על מה שהוא אמר, אולי כדי להתחבר אליהם, כל השאר נשמעים ממש גרועים אתה חושב לעצמך ונשאר שם קצת, פתאום אתה רואה שמישהו יוצא החוצה ובדיוק כמו הנער הקודם אמר, הוא מתנהג באופן שמתאים לאנשים עם טמטום שכלי חמור, אתה רואה שהוא מתחיל ללכת אל כמה נערים אחרים שנראים לך חלשים יותר באופן הפיזי ומתחיל להכות אותם, לא רציני, כמו שבריון מכה חנונים, צ'אפחות על העורף וכו'. "תפסיק כבר מטומטם" קורא אחד הנערים שסובל מולך מהצקה, "יא בן זונה! אתה רוצה למות?! אל תקרא לי מטומטם!" קורא הנער שמציק ומכניס אגרוף, לא כזה חזק לבטנו של הנער האחר.
ג'ייק- הורטון ממשיך להכות את בעל החנות ומעלף אותו, מלא דם יורד לו ואתה נחלץ עוד יותר, אתה אומר להורטון שכדאי שתברחו, לקחת מספיק דברים וכל הקטע של לעלף אותם ולגנוב מלחיץ אותך, אתה אומר לו שטיפלת בילדה וממהר להתחפף מהמקום. "תרגע, רואים שאתה טירון, אחרי טיפה ניסיון אתה לא תהיה בלחץ, הדבר היחיד שאנחנו צריכים לעשות עכשיו זה לצאת דרך החלון שמוביל לגג ולברוח דרך הגגות באיזור" הוא מסביר לך ורץ למעלה, יוצא מהחלון ועולה לגג. אתה הולך אחריו ושניכם מתחילים לרוץ על הגג קופצים ועולים על גגות אחרים ולבסוף אתם מגיעים לבית קולנוע נטוש, "זה המקום, פה אנחנו נמצאים, כולם" הורטון אומר לך ושניכם נכנסים פנימה, אתה רואה בפנים הרבה נערים בערך בגיל שלך. אתה הולך אחרי הורטון על קבוצת ילדים והוא אומר לך להביא להם את כל מה שגנבת להם, "תמכרו את הכל, זה מה שלקחו מהחנות ההיא" הורטון אומר להם ומעביר את החפצים ממך אליהם.
קווין- אתה מתחיל לצעוק עליו חזרה ומאיים עליו טיפה מה שלא נראה שמשפיע עליו אפילו קצת, אתה מחליט לאתגר אותו, מי מביניכם שישיג את מירב החפצים תוך 48 שעות יהיה המנצח, אתה מבין שמול כל מי שלידכם הנער אינו יכול לסרב, "אין בעיה, טירון" הוא אומר לך עדיין מתנשא ומרגיש מעל כולם. "מחר ב-10 בבוקר יתחיל האתגר, בינתיים יש לך מספיק זמן לנסות להיות מספיק טוב כמוני" אומר הנער בשחצנות והולך לשבת עם עוד כמה ילדים, אתה שומע חלש שהוא מדבר איתם על כמה שיהיה קל להביס אותך בתחרות הגרועה שהצבת בשבילו וכמה שהוא הולך לנצל אותך כל השבוע שבו תהיה המשרת שלו. אתה מתחיל לחשוב איך תוכל להתכונן כי כמו שהוא אמר אתה באמת טירון יחסית למישהו שהיה פושע הרבה זמן כבר ואז אתה שומע קול מאחוריך: "אני יכול לעזור, תפגוש אותי ברחוב שנמצא במרחק 50 מטרים מכאן לכיוון צפון, כמה שיותר מהר". אתה מחליט להסתכל אבל אתה לא רואה אף אחד חשוד שהיה יכול להגיד לך אתה הדבר המוזר ההוא אבל אתה בכל זאת חושב שיהיה רעיון טוב לבדוק את הדבר הזה.
חמוף
אתקדם לאט ובזהירות והלך ליד הנער שהרביץ לילד.
אזיו- אחרי שהנער מתעצבן עליך אתה מסביר לו שכל מה שאתה רצית זה לראות את כל המקום ומוסיף שאם זה מפריע לו אתה יכול ללכת, אתה מחזיר את הסכין למקום שלה אצלך ומתחיל ללכת חזרה פנימה. "חכה שנייה" הוא אומר לך לפני שאתה נכנס פנימה, "לא התכוונתי, אני מצטער, תבין אף אחד חוץ מאיתנו לא נמצא כאן, אנחנו יותר שונים מהשאר וזה גורם להם לרדת עלינו וסתם להתנהג לידנו כמו מפגרים, הטמטום הזה מצחיק אותם" הוא מוסיף ומסביר לך למה תגובתו הייתה חמורה כל-כך כלפיך. אתה חושב על מה שהוא אמר, אולי כדי להתחבר אליהם, כל השאר נשמעים ממש גרועים אתה חושב לעצמך ונשאר שם קצת, פתאום אתה רואה שמישהו יוצא החוצה ובדיוק כמו הנער הקודם אמר, הוא מתנהג באופן שמתאים לאנשים עם טמטום שכלי חמור, אתה רואה שהוא מתחיל ללכת אל כמה נערים אחרים שנראים לך חלשים יותר באופן הפיזי ומתחיל להכות אותם, לא רציני, כמו שבריון מכה חנונים, צ'אפחות על העורף וכו'. "תפסיק כבר מטומטם" קורא אחד הנערים שסובל מולך מהצקה, "יא בן זונה! אתה רוצה למות?! אל תקרא לי מטומטם!" קורא הנער שמציק ומכניס אגרוף, לא כזה חזק לבטנו של הנער האחר.
לאט לאט ובלי תנועות חדות כאשר היה ליד גבו של הנער אתן לו בירקית לגב.
אוצי את הסכין ואתפוס את גרונו.
אפיל אותו לרצפה ובעזרת הסכין יחתוך אותו בצורה לא משמעותית אך שירד לו דם.
ואומר "פעם הבאה אני יהרוג אותך" ואחיך ואוסיף "עכשיו תבקש סליחה מהילד".
'אוף....מה חשבתי לעצמי שאני מאתגר מומחה...???'קווין- אתה מתחיל לצעוק עליו חזרה ומאיים עליו טיפה מה שלא נראה שמשפיע עליו אפילו קצת, אתה מחליט לאתגר אותו, מי מביניכם שישיג את מירב החפצים תוך 48 שעות יהיה המנצח, אתה מבין שמול כל מי שלידכם הנער אינו יכול לסרב, "אין בעיה, טירון" הוא אומר לך עדיין מתנשא ומרגיש מעל כולם. "מחר ב-10 בבוקר יתחיל האתגר, בינתיים יש לך מספיק זמן לנסות להיות מספיק טוב כמוני" אומר הנער בשחצנות והולך לשבת עם עוד כמה ילדים, אתה שומע חלש שהוא מדבר איתם על כמה שיהיה קל להביס אותך בתחרות הגרועה שהצבת בשבילו וכמה שהוא הולך לנצל אותך כל השבוע שבו תהיה המשרת שלו. אתה מתחיל לחשוב איך תוכל להתכונן כי כמו שהוא אמר אתה באמת טירון יחסית למישהו שהיה פושע הרבה זמן כבר ואז אתה שומע קול מאחוריך: "אני יכול לעזור, תפגוש אותי ברחוב שנמצא במרחק 50 מטרים מכאן לכיוון צפון, כמה שיותר מהר". אתה מחליט להסתכל אבל אתה לא רואה אף אחד חשוד שהיה יכול להגיד לך אתה הדבר המוזר ההוא אבל אתה בכל זאת חושב שיהיה רעיון טוב לבדוק את הדבר הזה.
אחושב לעצי תוך כדי ריצה ליעד של הלחש באוזן
קרדיט ענק לרועי!
5. שם:ג'ו בלאק
רקע:ג'ו נולד למשפחה ענייה שלא יכלה לגדל אותו ולכן שלחה אותו לבית היתומים.
בבית היתומים ג'ו היה נחשב למין שודד בגלל שהיה גונב לשאר היתומים חפצים ולעיתים רחוקות שבהם היו מוציאים אותם לטיול ג'ו היה גונב לילדים קטנים שפגש בטיול צעצועים וממתקים מבלי שהמשגיחים ישימו לב לכך.
ג'ו גדל ולא נתפס אף פעם הגניבה נהפכה למין תחביב שלו,ג'ו היתבגר והתחיל לגנוב גם כסף ותכשיטים שאותם היה מחליף בתמורה לבגדים ואוכל,עבר הזמן וג'ו התחיל לעשן כדי להרגיע את עצמו לפני הגניבות,בבית היתומים לא הרשו לג'ו לעשן אך הוא שיחד את המשגיח של הקומה שלו והמשיך לעשן מבלי שיאמרו לו מילה.
בגיל 13 ג'ו נתפס על גניבת ארנק בזמן טיול שדה וקיבל על זה עונש גדול אך להפתעתו בלילה של אותו יום אותם הנערים המיסתוריים עברו ליד בית היתומים ושאלו אותו אם הוא רוצה לבוא ג'ו הסכים מייד בגלל שנמאס לו שבית היתומים מגביל אותו והוא רצה לצאת לעולם הגדול ולהפוך לפושע אמיתי.
מומחיות:שוד
הערות/הארות/בקשות/המלצות:משחק סוס מקווה להיתקבל =]
ברנדון- אחרי שהטיפול שלך מסתיים אתה ישר אומר תודה לנער המתפקד כרופא שעזר לך והולך לשבת בצד שוב, מנקה את החרב שלך מהדם של הבריון הטיפש והמגודל שעצבן אותך קודם. פתאום אתה שומע קול מאחוריך: "אני צריך שתעשה משהו, משימה מיוחדת רק בשבילך, תפגוש אותי מחר על הבוקר ליד המבנה הנמוך ההוא שממוקם במרחק של פחות או יותר ק"מ מכיוון צפון מאיפה שבית הקולנוע נמצא" אתה שומע את הקול אומר אבל מתי שאתה מסתובב אין אף אחד שיכל היה להגיד לך את הדבר ההוא. אתה רואה אחרי שנייה של מחשבה נערה הנראת בערך בגיל יושבת גם כן לבדה ומנקה אף היא חרב שבה היא מחזיקה.
אזיו- אתה מבין שיש רק דבר אחד לעשות, אתה מתקרב בזהירות ובשקט אל מאחורי הנער התוקף ונותן לו ברקיה לגב מה שגורם לו לעזוב את הנער האחר וליפול ארצה, אתה תופס אותו במהירות והופך אותו למצב שבו שניכם רואים את פני האחר ואז אתה מצמיד את אחת הסכינים שלך לצווארו של הנער. אתה מזהיר אותו שלא כדאי לו להעתעסק איתך כי אתה יכול להרוג אותו ואז אתה חותך אותו בכתף, לא חתך רציני אבל שורף ולא נעים בכלל. אתה צועק עליו לבקשב סליחה מהנער שלו הוא הרביץ והוא צועק עליך: "אין מצב יא חנון בן זונה מסכן!! מה אתה משחק עם סכינין יא ערס צעצוע!!" ואז בזריזות הוא מכניס לך נגיחה מאוד חזקה שגורמת לך לירדית דם מהאף. "אף אחד, אבל אף אחד, לא מתעסק עם ג'ינו!!" הוא צועק ונותן לך אגרוף חזק לבטן כשבכלל לא היית מוכן למכה מצידו, אתה עף אחורנית טיפה ומתנגש חלש בקיר שמאחוריך, מתחיל לדמם יותר מאף וגם קצת מהפה.
ג'ייק- אתה מתחיל להגיד לעצמך בשקט שמזל שכל "החוויה" הלא נעימה הזו שעכשיו עברת נגמרה סוף סוף ואתה יכול ללכת לאן שאתה רוצה, הבעיה היא, שאתה לא מכיר טוב כל כך את העיר, בטח הנערים שנמצאים פה מכירים טוב טוב את כל האיזור, הם בטוח עברו הרבה מאז שהצטרפו למקום הזה אתה חושב לך בשמחה קטנה. אתה מסתובב לך בכל מקום בקולנוע, רואה מה יש שם ומבין שזהו מקום הרבה יותר גדול ממה שחשבת שזה יהיה, אתה רואה את המזרונים ומיטות אחדות בכל מיני חדרים ואפילו סתם על הרצפה, כולם נמצאים בקומה השנייה, ככה שיוצא שלמטה זה מקום שנראה מתאים יותר לפעילויות או מסחר. אתה רואה פתאום מול עיניך נערה, מה זה, כל מה שרצית בנערה יש בה ואתה לא יודע מה לעשות, לפנות אליה או לחכות טיפה, אולי משהו יקרה אתה חושב ונעמד בצד לחשוב על זה עוד טיפה.
אלנזו- אתה טופס שני ברזלים שעל הגג ובתנופה נכנס אל תוך בית הקולנוע שם אתה רואה די הרבה נערים ונערות בערך בגיל שלך, אתה מתחיל לחשוב, איזה מזל, נפתרתי סוף סוף מבית היתומים המסריח הזה, לא עוד לראות את כל הילדים המפגרים האלה שהיו איתי שם. אתה מתחיל להסתובב באיזור עדיין עם חשש, אתה אינך יודע אילו אנשים יש במקום הזה, מסוכנים או נחמדים, טיפשים או פיקחים ואפילו חכמים. אחרי כמה שניות מגיע אליך נער בערך בגיל שלך, "שלום לך, אני אשטון, נעים להכיר, אני אעזור לך בכל מה שתרצה לדעת.. אני מעיין מדריך אפשר להגיב לחדשים שבאים למקום הזה" הוא מסביר לך בחיוך, אולי ביותר מדי חיכנות, אתה עוד לא בטוח עדיין אם זה באמת קבלת פנים בשבילך או שמא איזה תכסיס מכוער של מישהו מהנערים שבנמצאים שם, אתה כבר מכיר את כל הטריקים שיש להם להציא, אתה תוכל לצאת מזה, אבל קודם אתה חייב לדעת אם הוא באמת מקבל אותך או שהחששות שלך היו מוצדקות וזו היא מתיחה ענקית על חשבונך.
לאונרדו- אתה מודה לו על נחמדותו ואומר לו שתשמח לקבל קצת הדרכה על המקום הזה ואולי גם קצת על העיר, הוא מתחיל לעבור איתך על כל מקום ומקום בבית הקולנוע ונסביר על הכל מה שאתה צריך לדעת, "שם אנחנו ישנים, חלק על המזרונים וחלק על מיטות, אם תשאל אותי זה לא משנה. ושם נמצאת המרפאה שלנו, אתה מוזמן לקפוץ לשם כל פעם שתרגיש לא טוב הוא שתפצע, אני בטוח שאם משהו חמור יקרה כמה מאיתנו יעזרו לך להגיע למרפאה. בעניין העיר אני לא יכול לעזור לך כל-כך זה אינו התפקיד שלי, אבל אם יש לך משהו דחוף אני אוכל לעזור לך בשמחה" הוא מסביר לך עוד טיפה ומסיים את כל דיבוריו. אתה מראה לו מיד את הכרטיס שמצאת בארנקה של האישה מהחנות ושואל אותו אם יש לו מושג מה זה הכרטיס הזה שאתה מחזיק ומה הוא עושה בדיוק, " זה כרטיס לחברת הבטון הידועה ביותר בעיר, היא נמצאת בערך 3 קילומטרים מכאן. ובנוגע לשאלתך השנייה, הכטיס הזה פותח את הדלתות שבכניסה, הן מוגנות מאוד ובלתי חדירות כמעט" הוא עונה לך בזריזות ומקווה שאתה מבין אותו כמו שצריך.
קווין- אחרי שהקול נעלם אתה מתחיל להביע חרטה איומה, מה אתה חשבת לעצמך, לאתגר מומחה, זה היה רעיון טיפשי, אבל הקול אמר שהוא יכול לעזור לך, זה שווה ניסיון אתה חושב ובלחץ אדיר רץ למקום שאליו התכוון הקול ששמעת. אתה מגיע למקום אחרי כמה שניות ואז שוב שומע את הקול ששמעת קודם: "בוא, תעלה למעלה אל הגג, ישנו סולם שם בצד" אומר לך הקול ואתה מטפס במהירות על הגג דרך הסולם, אתה רואה מולך בחור בערך בן 25 שעומד על הגג מולך. "אתה רוצה ללמוד איך לשדוד טוב, נכון? אני יכול לעזור לך, שמי הוא פיליפ ואני סוחר סמים בעיר, במקום רחוק מכאן, זה לא משנה עכשיו.. אני הייתי גנב פעם, גנב מקצועי בעצם, אתה מכיר את פסל ראש העיר שבמרכז העיר? אני לקחתי אותו ומכרתי חזרה אל ראש העיר בסכום של 100,000 יורו. אם אני לא יכול ללמד אותך, אף אחד לא יכול" הוא מסביר לך בקפידה ונשמע מאוד רציני בדבריו.
ג'ו- (אתה העתקת אז אני אעתיק גם כן עם שינוי קל, דווקא אצלך יצאה לי התחלה טובה בנושא הקודם) אתה רץ אחרי חבורת הילדים כשבראשה עומד הנער בעל המסכה, עדיין חושב טיפה על בית היתומים, טיפה דברים טובים והמון דברים רעים שאתה מאוד רצית לכוח וזו ההזדמנות שלך. אחרי ריצה של חצי שעה בערך אתה ושאר הנערים שרצים איתך אחרי הנער במסיכה מגיעים לבית קולנוע נטוש. "תתמקמו פה אני יוצא לכמה זמן" אומר הנער לכולם והם מתחילים ללכת למקומות שונים ומחכים שם, אתה רואה המון נערים ונערות בערך בגילך, משהו כמו פי 3 ממספר הילדים שהיו איתך בבית היתומים. אתה מחליט לשבת למעלה, אתה שם לב שיש שם דף, אתה מסתכל ורואה שכתוב עליו: "ידעתי שתמצא את זה, תכננתי את הכל מראש, פגוש אותי ליד החנות שנמצאת כמה רחובות מפה בכיוון צפון". אתה מתחיל ללכת בכיוון שעליו היה כתוב בדף ומגיע לחנות אחרי 10 דקות, אתה שומע קול שקורא בשם שלך אבל לא מבין מאיפה זה בא, "ג'ו, אני פה למעלה" אתה שומע פתאום ורואה למעלה על הגג את מלך הגנבים.
חמוף
אתחיל לצחוק ובמהירות אתן לו בעיטה בעקב הרגל כך שהוא יתרסק על הגב.אזיו- אתה מבין שיש רק דבר אחד לעשות, אתה מתקרב בזהירות ובשקט אל מאחורי הנער התוקף ונותן לו ברקיה לגב מה שגורם לו לעזוב את הנער האחר וליפול ארצה, אתה תופס אותו במהירות והופך אותו למצב שבו שניכם רואים את פני האחר ואז אתה מצמיד את אחת הסכינים שלך לצווארו של הנער. אתה מזהיר אותו שלא כדאי לו להעתעסק איתך כי אתה יכול להרוג אותו ואז אתה חותך אותו בכתף, לא חתך רציני אבל שורף ולא נעים בכלל. אתה צועק עליו לבקשב סליחה מהנער שלו הוא הרביץ והוא צועק עליך: "אין מצב יא חנון בן זונה מסכן!! מה אתה משחק עם סכינין יא ערס צעצוע!!" ואז בזריזות הוא מכניס לך נגיחה מאוד חזקה שגורמת לך לירדית דם מהאף. "אף אחד, אבל אף אחד, לא מתעסק עם ג'ינו!!" הוא צועק ונותן לך אגרוף חזק לבטן כשבכלל לא היית מוכן למכה מצידו, אתה עף אחורנית טיפה ומתנגש חלש בקיר שמאחוריך, מתחיל לדמם יותר מאף וגם קצת מהפה.
ואתן לו מרפק לבטן כך שהוא יפול ממש חזק.
לאחר מיכן אתן לו אגרוף לפנים ובעיטה לראשו.
בזמן שאני מכה אותו אמר לו בחיוך רחב "חחח אתה ממש ממש עלוב".
"אני לא יהרוג אותך בגלל שאני רוצה שתסבול".
ואחתוך לו את כול פרק כף היד.
אתפוס את סערו ואחתוך אותם.
ולבסוף אוסיף "אתה זה שהתחיל לעצבן אותי".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)