Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 86 מתוך 86
  1. משתמש מנוסה
    שם: זיו.. אוי שכחתי
    שם:אסקר ראיונו
    רקע:זה קרה בגיל 10 שיצאנו לסבתא 3 חצים נרו לאבא ו2 לאמא זה היה מפחיד שוטר מצא אותי ושאל "מה אתה עושה פה" סיפרתי לו מה קרה והוא הביא אותי לבית היתומים "איזה כיף" להתקע עם ילדים קטנים בני 4 עכשיו אני מתבודד בחדרי ומחכה ליום שיוציאו אותי מפה...
    אופן:כיוס
    הערות:להירשם
    כי אם בוחרים צימצאר-נדפקים
    אם בוחרים פיפלאפ מסתבכים
    אם בוחרים טרטוויג נהנים!!!

קרדיטענק לshayrahamim על החתימה הסוסה הזאת

אני spartan גאה אוההההוווווווו!!!!!!!!!!!!!

פורום ירוק כי אין לנו אחר

2. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kratos צפה בהודעה
    ג'ו- (אתה העתקת אז אני אעתיק גם כן עם שינוי קל, דווקא אצלך יצאה לי התחלה טובה בנושא הקודם) אתה רץ אחרי חבורת הילדים כשבראשה עומד הנער בעל המסכה, עדיין חושב טיפה על בית היתומים, טיפה דברים טובים והמון דברים רעים שאתה מאוד רצית לכוח וזו ההזדמנות שלך. אחרי ריצה של חצי שעה בערך אתה ושאר הנערים שרצים איתך אחרי הנער במסיכה מגיעים לבית קולנוע נטוש. "תתמקמו פה אני יוצא לכמה זמן" אומר הנער לכולם והם מתחילים ללכת למקומות שונים ומחכים שם, אתה רואה המון נערים ונערות בערך בגילך, משהו כמו פי 3 ממספר הילדים שהיו איתך בבית היתומים. אתה מחליט לשבת למעלה, אתה שם לב שיש שם דף, אתה מסתכל ורואה שכתוב עליו: "ידעתי שתמצא את זה, תכננתי את הכל מראש, פגוש אותי ליד החנות שנמצאת כמה רחובות מפה בכיוון צפון". אתה מתחיל ללכת בכיוון שעליו היה כתוב בדף ומגיע לחנות אחרי 10 דקות, אתה שומע קול שקורא בשם שלך אבל לא מבין מאיפה זה בא, "ג'ו, אני פה למעלה" אתה שומע פתאום ורואה למעלה על הגג את מלך הגנבים.
    אני מנסה לעלות אל המקום בו הוא נמצא , אם איני מצליח אני שואל אותו איך לעלות.
    אם אני יצליח אומר לו:"טוב לא באנו לפה סתם לפי דעתי אני הולך לעבור מבחן , אני צודק?".

3. אני ניניני אני סמל מיני
    קווין- אחרי שהקול נעלם אתה מתחיל להביע חרטה איומה, מה אתה חשבת לעצמך, לאתגר מומחה, זה היה רעיון טיפשי, אבל הקול אמר שהוא יכול לעזור לך, זה שווה ניסיון אתה חושב ובלחץ אדיר רץ למקום שאליו התכוון הקול ששמעת. אתה מגיע למקום אחרי כמה שניות ואז שוב שומע את הקול ששמעת קודם: "בוא, תעלה למעלה אל הגג, ישנו סולם שם בצד" אומר לך הקול ואתה מטפס במהירות על הגג דרך הסולם, אתה רואה מולך בחור בערך בן 25 שעומד על הגג מולך. "אתה רוצה ללמוד איך לשדוד טוב, נכון? אני יכול לעזור לך, שמי הוא פיליפ ואני סוחר סמים בעיר, במקום רחוק מכאן, זה לא משנה עכשיו.. אני הייתי גנב פעם, גנב מקצועי בעצם, אתה מכיר את פסל ראש העיר שבמרכז העיר? אני לקחתי אותו ומכרתי חזרה אל ראש העיר בסכום של 100,000 יורו. אם אני לא יכול ללמד אותך, אף אחד לא יכול" הוא מסביר לך בקפידה ונשמע מאוד רציני בדבריו.
    "אוקיי"אומר בהתלהבות!"מה השלב הראשון מאסטר?"אומר לו תוך כדאי פיאוק רציני...

קרדיט ענק לרועי!

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ג'ייק- אתה מתחיל לחשוב טוב טוב מה יהיה הצעד הבא שלך ואחרי דקה פחות או יותר אתה מחליט לעזור קצת אומץ והולך אל הנערה, אתה אומר לה שלום ומיד אחר כך שואל למה היא נמצאת במקום הזה, דבר שגורם לך לחרטה קטנה. "או, שלום" היא אומרת לך, כנראה שהיא בכלל לא שמה לב שאתה באת לידה והמשיכה בעיסוקיה, "אני פה כבר מגיל 4, כל החיים אני גונבת ככה, ההורים שלי, הם.. הם.. אני לא רוצה לדבר על זה כל-כך" היא מוסיפה לדבריה ומפסיקה, היא נראית באותו הזמן טיפה מצוברחת ואולי גם מבולבלת, כאשר מבט חרטה על מה שהיא כבר אמרה לך מתנוסס על פניה.

ברנדון- אתה מתחיל לחשוב שהיא בדיוק כמוך, אתה מרגיש שזה כמו להסתכל במראה ולראות אותך בשינוי מראה ומין, אתה ממשיך לנקות את החרב שלך, מלא דם הטמבל המגודל הזה מרח על החרב שלי אתה חושב לך ובסופו של דבר מחזיר את החרב לנדן, קם, יושב ליד הבחורה ושואל אותה אם היא חדשה במקום הזה ובכל העניין של הפשעים וכו' בדיוק כמוך. "כן, אני די חדשה פה, הגעתי לפני יומיים וכבר הייתה לי משימה אחת מסוכנת, כמעט תפסו אותי שם, הייתי צריכה להשתמש בנשק ולהרוג אותם" היא עונה לשאלתך עם הסברים רבים ואז אתה שם לב שהיא מתחילה לבכות טיפה, "זה קשה, אני לא יכולה יותר, להרוג ככה אנשים, אני לא בנויה לזה" היא מוסיפה ואתה מבין שאתה לחצת לה על נקודה רגישה מאוד.

אלנזו- אתה עדיין חושב על הסיכוי הקטן שבו הוא "יבגוד" בך אבל בכל זאת מחליט לסמוך עליו ושואל אותו מה אתם הנערים אמורים לעשות במקום הזה, למה, איך ומה יהיה איתך עוד 20 שנים, אתה שם את הידיים בג'ינס שלך ומחכה ממנו לתשובה בקוצר רוח רב. "אנחנו רק גרים פה, אין לנו מקום אחר ואם מישהו יגלה אותנו כולנו נשלח חזרה לבתי היתומים המבחילים שמהם הגענו הנה, אנחנו עושים הכל כדי להמשיך לחיות כמו שצריך ולא ברחובות או סתם בלי שום רכוש משל עצמנו. אנחנו גונבים מאנשים ואפילו הורגים כמה אם יש צורך, הכל בשביל לחיות, זו מלחמת השרדות קשה מאוד, אנחנו חייבים לעשות כל דבר כדי להמשיך לחיות, לא לחיות כמו חיות אלא כמו שבני אדם צריכים. אני לא יודע מה יכול לקרות לך ב-20 שנים, יכול להיות שתמות עד אז הוא שפשוט לא תגיע למקום שאתה מקווה לו, אם תמשיך עם הפשע איתנו יכול מאוד שתגיע בזה רחוק מאוד" מסביר לך הנער בקפידה.

אזיו- אתה מתחיל לצעוק ונותן לו מכה בעקב הרגל שלו, הוא נופל אבל תופס ברגל שלך ומפיל אותך על הבטן יחד עם הנפילה שלו, "אני לא מהטיפשים החלשלושים האלו שאתה יכול להביס בקלות!" הוא קורא אליך ועולה על גבך מתחיל לתת לך כמה אגרופים קטנים בראש, מקווה שתתיאש בקרוב. אחרי כמה מכות הוא מתחיל להכות אותך חזק יותר וממשיך לרדת לך דם מהאף וקצת יותר מהפה, הוא קם אחרי עוד כמה מכות ומתלהב על זה שניצח אותך, אתה קם כשפרצופך נוטף דם כולו ואז הוא, אחרי שנייה, הוא שם לב אליך ומנסה לתת לך אגרוף בבטן בפעם השנייה. הוא מתקרב אליך תוך שניות ואתה בתור אינסטינקט תופס לו את היד וחותך אותה לא עמוק, חתך ארוך במיוחד לכל אורך אורכה של היד, "בן זונה מכוער, אני אזיין אותך במכות עוד שנייה!" הוא קורה ומחזיק את ידו, סובל מכאבים עקב החתך.

ג'ו- אתה מתחיל לטפס על הקיר שמולך ולוקח לך די הרבה זמן כי אתה לא רגיל לטיפוס ואין לך כמעט במה להאחז לשם הטיפוס, אתה אחרי שתי דקות מגיע למעלה ונעמד מול מלך הגנבים, שואל אותה שאלה רטורית, האם אתה הולך לעבוק מבחן שלו. "כן, עלית עלי" הוא אומר לך אחרי מספר שניות, "אתה רואה את המבנה ההוא ששם, המאפיה הזו? מהמחקר שעשיתי הבנתי שבחדר האחורי, שנמצא בתוך המבנה עצמו, ישנה כספת. אתה תוכל לפרוץ אותה כי איפה שהו בחנות מוחבא הקוד אליה, חוץ מהכספת הזו ישנם עוד כמה דברים שאולי שווים משהו בתוך החדר האחורי הזה" מלך הגנבים מסביר לך ומקווה שהבנת אותו, הוא מתחיל לרוץ משם על הגג ואז קופץ מגג אחד לאחר אל כיוון שאינו ידוע לך.

קווין- אתה מתחיל להתלהב מזה שבאמת מישהו מקצועי יהיה זה שיעזור לך לנצח את הנעק השוויצר ההוא באתגר שהצבת לו, אתה שואל אותו מה הוא השלב הראשון של ההדרכה ומפהק חזק כאילו שזה עומד להיות משעמם. "קודם כל, לפי איך שאתה נראה אני מבין שהמומחיות שלך היא כיוס" הוא אומר לך ואתה מתפהל שהוא ממש הצליח לקרוא אותך תוך שניות אחדות ובלי לדעת עליך כמעט כלום, "בתור חימום וחזרה על המומחיות שלך אני רוצה שתלך לשם, אל החנות החדשה הזו שנמצאת בערך חמישה רחובות מפה" הוא ממשיך את דיבוריו ומצביע על חנות בגדים שאתה עוד לא מכיר ואז אתה שם לב שיש שם מול החנות יותר מחמישים אנשים שמסתערים על כל הבגדים שעכשיו במכירת פתיחה מיוחדת. "לך כנגד כיוון הזרם הזה, אתה תשתלב מצוין בתוך האספסוף הזה, תגנוב שם לכמה שיותר אנשים את הארנקים וחפצי ערך אחרים שיש עליהם, זה יהיה מין מבחן בשבילך, למדוד את יכולת השליטה שלך במיומנות שבה אתה מתמחה הכי הרבה.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    ברנדון- אתה מתחיל לחשוב שהיא בדיוק כמוך, אתה מרגיש שזה כמו להסתכל במראה ולראות אותך בשינוי מראה ומין, אתה ממשיך לנקות את החרב שלך, מלא דם הטמבל המגודל הזה מרח על החרב שלי אתה חושב לך ובסופו של דבר מחזיר את החרב לנדן, קם, יושב ליד הבחורה ושואל אותה אם היא חדשה במקום הזה ובכל העניין של הפשעים וכו' בדיוק כמוך. "כן, אני די חדשה פה, הגעתי לפני יומיים וכבר הייתה לי משימה אחת מסוכנת, כמעט תפסו אותי שם, הייתי צריכה להשתמש בנשק ולהרוג אותם" היא עונה לשאלתך עם הסברים רבים ואז אתה שם לב שהיא מתחילה לבכות טיפה, "זה קשה, אני לא יכולה יותר, להרוג ככה אנשים, אני לא בנויה לזה" היא מוסיפה ואתה מבין שאתה לחצת לה על נקודה רגישה מאוד.
    "אל תדאגי."אני אומר ומניח יד על הכתף בתקווה שזה ירגיע אותה, אחרי שהיא נרגעה אני שואל אותה"מה המומחיות שלך אני הקאינג."

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ג'ייק- אתה מתחיל לחשוב טוב טוב מה יהיה הצעד הבא שלך ואחרי דקה פחות או יותר אתה מחליט לעזור קצת אומץ והולך אל הנערה, אתה אומר לה שלום ומיד אחר כך שואל למה היא נמצאת במקום הזה, דבר שגורם לך לחרטה קטנה. "או, שלום" היא אומרת לך, כנראה שהיא בכלל לא שמה לב שאתה באת לידה והמשיכה בעיסוקיה, "אני פה כבר מגיל 4, כל החיים אני גונבת ככה, ההורים שלי, הם.. הם.. אני לא רוצה לדבר על זה כל-כך" היא מוסיפה לדבריה ומפסיקה, היא נראית באותו הזמן טיפה מצוברחת ואולי גם מבולבלת, כאשר מבט חרטה על מה שהיא כבר אמרה לך מתנוסס על פניה.
    "זה בסדר, את לא צריכה לדבר על זה" אני אומר לה בניסיון להרגיע אותה "מה שמך?" אני שואל אותה

7. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    אזיו- אתה מתחיל לצעוק ונותן לו מכה בעקב הרגל שלו, הוא נופל אבל תופס ברגל שלך ומפיל אותך על הבטן יחד עם הנפילה שלו, "אני לא מהטיפשים החלשלושים האלו שאתה יכול להביס בקלות!" הוא קורא אליך ועולה על גבך מתחיל לתת לך כמה אגרופים קטנים בראש, מקווה שתתיאש בקרוב. אחרי כמה מכות הוא מתחיל להכות אותך חזק יותר וממשיך לרדת לך דם מהאף וקצת יותר מהפה, הוא קם אחרי עוד כמה מכות ומתלהב על זה שניצח אותך, אתה קם כשפרצופך נוטף דם כולו ואז הוא, אחרי שנייה, הוא שם לב אליך ומנסה לתת לך אגרוף בבטן בפעם השנייה. הוא מתקרב אליך תוך שניות ואתה בתור אינסטינקט תופס לו את היד וחותך אותה לא עמוק, חתך ארוך במיוחד לכל אורך אורכה של היד, "בן זונה מכוער, אני אזיין אותך במכות עוד שנייה!" הוא קורה ומחזיק את ידו, סובל מכאבים עקב החתך.

לאחר שהשמע שהוא קראה לי בן זונה.
    אביט בו במבט קר ושל רצח.
    ואומר בקול קר ושקט "אני לא בן זונה".
    ארוץ אלו ובמהירות.
    אם הזרועה שלי העיף את ידו ועם הסכין אדקור את בטנו.
    לאחר מיכן אתן לו בעיטה לבטן כך שהסכין תיכנס לעומק וכשהוא יפול אשלוף אותה בחזרה.

Spoiler ספוילר

8. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

ג'ו- אתה מתחיל לטפס על הקיר שמולך ולוקח לך די הרבה זמן כי אתה לא רגיל לטיפוס ואין לך כמעט במה להאחז לשם הטיפוס, אתה אחרי שתי דקות מגיע למעלה ונעמד מול מלך הגנבים, שואל אותה שאלה רטורית, האם אתה הולך לעבוק מבחן שלו. "כן, עלית עלי" הוא אומר לך אחרי מספר שניות, "אתה רואה את המבנה ההוא ששם, המאפיה הזו? מהמחקר שעשיתי הבנתי שבחדר האחורי, שנמצא בתוך המבנה עצמו, ישנה כספת. אתה תוכל לפרוץ אותה כי איפה שהו בחנות מוחבא הקוד אליה, חוץ מהכספת הזו ישנם עוד כמה דברים שאולי שווים משהו בתוך החדר האחורי הזה" מלך הגנבים מסביר לך ומקווה שהבנת אותו, הוא מתחיל לרוץ משם על הגג ואז קופץ מגג אחד לאחר אל כיוון שאינו ידוע לך.
    רד משם תחילה , ולאחר מכן אתקדם אל המאפייה בזמן שאחשוב על תוכנית , כשהגיע אסתכל על הדלת ואנסה לאתר פגמים שבעזרתם אוכל לפרוץ אותה ... [כמובן שיכול ליהיות שאין כאלה ואז אני מטפס מהחלון אם יש כזה..XD]

9. משתמש מנוסה
    שם: סתכל לכיוון דרום-מערב, אני לא נמצא שם.
    [b]

אלנזו- אתה עדיין חושב על הסיכוי הקטן שבו הוא "יבגוד" בך אבל בכל זאת מחליט לסמוך עליו ושואל אותו מה אתם הנערים אמורים לעשות במקום הזה, למה, איך ומה יהיה איתך עוד 20 שנים, אתה שם את הידיים בג'ינס שלך ומחכה ממנו לתשובה בקוצר רוח רב. "אנחנו רק גרים פה, אין לנו מקום אחר ואם מישהו יגלה אותנו כולנו נשלח חזרה לבתי היתומים המבחילים שמהם הגענו הנה, אנחנו עושים הכל כדי להמשיך לחיות כמו שצריך ולא ברחובות או סתם בלי שום רכוש משל עצמנו. אנחנו גונבים מאנשים ואפילו הורגים כמה אם יש צורך, הכל בשביל לחיות, זו מלחמת השרדות קשה מאוד, אנחנו חייבים לעשות כל דבר כדי להמשיך לחיות, לא לחיות כמו חיות אלא כמו שבני אדם צריכים. אני לא יודע מה יכול לקרות לך ב-20 שנים, יכול להיות שתמות עד אז הוא שפשוט לא תגיע למקום שאתה מקווה לו, אם תמשיך עם הפשע איתנו יכול מאוד שתגיע בזה רחוק מאוד" מסביר לך הנער בקפידה.
    'טוב נו, זה חתיכת נער מוקפד..' אני חושב לעצמי.
    אחרי חצי דקה של שתיקה אני מתחיל לדבר.
    "שוד, הא?, תמיד רציתי לעצמי כול מיני דברים גנובים..." אני אומר.
    "טוב, אני הולך למצוא מישהו שאפשר להתחבר אליו, כלומר מ-י-ש-ה-י." אני אומר...
    אני יורד לקומה הראשונה, ששם יש את כול הילדים, רובם לפחות.
    אני מחפש מישהי שדומה לתיאור שלי, ולתנהגות שלי, כלומר נפש תאומה נקבה....

מישהי שעונה לתיאור : שער שחור כלילה, עניים כחולות בוהקות, חיוך כובש(כמובן.), ושמעדיפה להתרחק מכולם..
    אמממ... כן, שלום לכולם, חזרתי

10. אני ניניני אני סמל מיני
    קווין- אתה מתחיל להתלהב מזה שבאמת מישהו מקצועי יהיה זה שיעזור לך לנצח את הנעק השוויצר ההוא באתגר שהצבת לו, אתה שואל אותו מה הוא השלב הראשון של ההדרכה ומפהק חזק כאילו שזה עומד להיות משעמם. "קודם כל, לפי איך שאתה נראה אני מבין שהמומחיות שלך היא כיוס" הוא אומר לך ואתה מתפהל שהוא ממש הצליח לקרוא אותך תוך שניות אחדות ובלי לדעת עליך כמעט כלום, "בתור חימום וחזרה על המומחיות שלך אני רוצה שתלך לשם, אל החנות החדשה הזו שנמצאת בערך חמישה רחובות מפה" הוא ממשיך את דיבוריו ומצביע על חנות בגדים שאתה עוד לא מכיר ואז אתה שם לב שיש שם מול החנות יותר מחמישים אנשים שמסתערים על כל הבגדים שעכשיו במכירת פתיחה מיוחדת. "לך כנגד כיוון הזרם הזה, אתה תשתלב מצוין בתוך האספסוף הזה, תגנוב שם לכמה שיותר אנשים את הארנקים וחפצי ערך אחרים שיש עליהם, זה יהיה מין מבחן בשבילך, למדוד את יכולת השליטה שלך במיומנות שבה אתה מתמחה הכי הרבה.
    "אוקיי מסטר"אומר וארץ לכייס את אחת הזקנות עם השון שנראה יקר ערך

קרדיט ענק לרועי!

11. Retired
    שם: Ashar

לאונרדו- אתה מודה לו על נחמדותו ואומר לו שתשמח לקבל קצת הדרכה על המקום הזה ואולי גם קצת על העיר, הוא מתחיל לעבור איתך על כל מקום ומקום בבית הקולנוע ונסביר על הכל מה שאתה צריך לדעת, "שם אנחנו ישנים, חלק על המזרונים וחלק על מיטות, אם תשאל אותי זה לא משנה. ושם נמצאת המרפאה שלנו, אתה מוזמן לקפוץ לשם כל פעם שתרגיש לא טוב הוא שתפצע, אני בטוח שאם משהו חמור יקרה כמה מאיתנו יעזרו לך להגיע למרפאה. בעניין העיר אני לא יכול לעזור לך כל-כך זה אינו התפקיד שלי, אבל אם יש לך משהו דחוף אני אוכל לעזור לך בשמחה" הוא מסביר לך עוד טיפה ומסיים את כל דיבוריו. אתה מראה לו מיד את הכרטיס שמצאת בארנקה של האישה מהחנות ושואל אותו אם יש לו מושג מה זה הכרטיס הזה שאתה מחזיק ומה הוא עושה בדיוק, " זה כרטיס לחברת הבטון הידועה ביותר בעיר, היא נמצאת בערך 3 קילומטרים מכאן. ובנוגע לשאלתך השנייה, הכטיס הזה פותח את הדלתות שבכניסה, הן מוגנות מאוד ובלתי חדירות כמעט" הוא עונה לך בזריזות ומקווה שאתה מבין אותו כמו שצריך.
    .

" תודה רבה " , 'עכשיו צריך לחפש את מנהיג החבורה שלי' ואני מתחיל לחפש בתוך בית הקולנוע ההרוס
    פרישה

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •