פורסם במקור על ידי Kratos N.. אני וותיק ואין לי מושג.. >< אבל אל תחשיב אותי אני שחכן חרוני.. >< גארפילד D: הייתי במשחק שלך O:
פורסם במקור על ידי Nman גארפילד D: הייתי במשחק שלך O: היו לי כמה.. איזה משחק?
חמוף
פורסם במקור על ידי Kratos היו לי כמה.. איזה משחק? ריינג'ר ועוד איזה אחד של צוותים או משהו... אנלא מאמין ששכחתם אותי O:
פורסם במקור על ידי Nman ריינג'ר ועוד איזה אחד של צוותים או משהו... אנלא מאמין ששכחתם אותי O: היה מזמן מאיפה זוכרים
פרישה
פורסם במקור על ידי Nman ריינג'ר ועוד איזה אחד של צוותים או משהו... אנלא מאמין ששכחתם אותי O: N N N לע עולה לי כלום ): תגיד וזהו!!! XD
פורסם במקור על ידי Kratos N N N לע עולה לי כלום ): תגיד וזהו!!! XD ni...
פורסם במקור על ידי Nman ni... ניתאי? O:
פורסם במקור על ידי Kratos ניתאי? O: הגיע הזמן יא חתיכת קשה הבנה >>
פורסם במקור על ידי Nman הגיע הזמן יא חתיכת קשה הבנה >> אמרתי לך שאני שכחן כרוני.. ><' ונתנו לך באן במשתמש אחד, אתה בא עכשיו עם עוד אחד יתנו לך באן על זה שיש לך שני משתמשים.. ><'
פורסם במקור על ידי Nman הגיע הזמן יא חתיכת קשה הבנה >> מתי היית פה , אני לא זוכר אותך :|
פורסם במקור על ידי RangerHero מתי היית פה , אני לא זוכר אותך :| אתה לא מספיק וותיק..
אז מה אתה מצפה שאני אעשה?
פורסם במקור על ידי Nman אז מה אתה מצפה שאני אעשה? למה נתנו לך באן? ואין לי מושג מה תעשה, תבקש שימחקו את הקודם ותבטיח להיות פסדר.. ><
פורסם במקור על ידי Nman אז מה אתה מצפה שאני אעשה? למה אתה לא חוזר למשתמש הקודם שלך
פורסם במקור על ידי RangerHero למה אתה לא חוזר למשתמש הקודם שלך יש לו שם באן..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום