אל תדאג אלכס.. במקרה הזה זה בסדר
לא כולם באים כדי להרוס.. ואתה לא יכול לא להסכים איתי על הרישול בסמכויות אבל כל מה שאני אומר הוא עובדות ממה שאני עצמי ואנוכי ראיתי שקורה כאן בפורום.. ונראה לך שרק אני מתלונן על זה, לא! הרבה מאוד סובלים מחוסר הוגנות וחוספר שפיטה מצד המנהלים פה, מישהו עשה מעשה, לא ישר באן, קודם תברר, קודם תבדוק אחר כך תאשים אם צריך ואפילו את השני אם זה מה שצריך לעשות, אבל לא לשפוט סתם! תגיד, איפה אנחנו היינו חיים עם כל הרשויות היו ככה? ממתי איפה שהו שופטים אדם סתם ומענישים שלא בדין?? אני לא יכול להביא לך דוגמאות כי אני לא זוכר את מה שקרה באירוע עצמו, אני זוכר איך היה, את הרישול את העונש ואת הפרוטקציות המרובות..
חמוף
כן אלכס, השמן צודק!
ספוילר
אני רציני.
דברים כאלה אפילו לא אומרים בתור בדיחה.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
מור יש לי סתם שאלה בשבילך..
אם מישהו מקלל את כל הפורום ואשתו ואח"כ משנה את הכינוי ל"כל הפורום על הזין שלי" לא מגיע לו באן?
מה יש לברר בדיוק?
חוץ מזה זה לא לנו"ד..
אם יש לך עוד משהו להגיד בוא למסן...
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
אם אתה לא יכול,אז אתה לא יכול להתלונן...
אני יודע שקרה פה ושמה דברים המעידים על כך שאתה צודק אבל רוב הדברים הופסקו ואנו טיפלנו בהם והעונשים שניתנו למשתמשים טופלו גם,חלק על ידי וחלק ע"י מישהו אחר.
כל אחד מקבל את העונש שמגיע לו ע"פ מה שהוא עשה.
חוץ מזה,לא כולם רואים מה באמת קורה ולכן הם מתלוננים על מה שהם רוצים לראות ולא מה שקורה באמת...
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
זה שקד קודם כל..
זה שהוא קילל לא הכחשתי אבל הוא לא ישר הלך ושינה את הכינוי שלו, משהו בטוח קרה ובטווח הזמן הזה הבירור והמשפט אם תרצה כך היה יכול להתבצע חופשי.. ובהרבה מקרים אחרים, גם אם מישהו לא שינה את הכינוי שלו לכזה דבר הוא קיבל באן סתם, בלי כלום..
אביעד-
כן, במקרה הזה אתם הזארתם אותו מילולית?! או במקרים אחרים?? לא, באן פשוט וחלק..
אלכס-
אני לא מדבר דווקא עליך, כל המערכת כושלת הרבה מקרים היו ואתה יודע את זה, אתה מכיר הכל, ואל תגיד סתם עכשיו שאתה עשיתם בירור כלשהו, הכי קטן שאפשר אם ה"נאשם".. ועל פי מה שהוא עשה הייתם יכולים להתפשר איתו ולר סתם לחלק לו באן, תעשו איזה בירור קטנטנן פיצקי כדי לדעת הכל, הרי אתם לא יודעים הכל, זה יכול להיות שהיה גם קרה בהודעה פרטית, ולפי זה שפטו את מי שהיה באותו האירוע, לא סתם..
חמוף
אני אמרתי לך,דברים כאלו קרו בעבר הרחוק אבל בהווה הם לא קורים.צוות הניהול השתפר בהרבה.
אנחנו מזהירים קודם ונותנים באן לפי הצורך בחומרת מעשיו של אותו משתמש.
לגבי המשתמש כל הפורום על הזין שלי,היה לו עוד משתמש לפני כן והוא עשה הרבה שטויות כמו ספאם לדוגמה ובסוף היו לו 100 אחוז אזהרה והוא נפרד לשלום D:
לאחר מכן הוא שינה את הכינוי שלו לזה.
Xd
עוד משהו,מנהלים שעשו את מה שאתה אמרת עכשיו טופלו והמצב השתפר.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
טוב, אני אבדוק עכשיו את המערכת שלכם..
ודבר נוסף, אתה חייב להסכים איתי שמקום כמו שזה אמור להיות "דמוקרטי" ינהג בצורה כזו אל משתמשיו, לא יכול להיות מצב שמישהו פשוט מקבל באן בלי שאף אחד מהמנהלים, סליחה על הביטוי, יתרח להזיז את התחת שלו ולנקוט יוזמה קטנה ביותר כדי באמת לברר ולהבין לעומק את כל העניין ואם צריך להעניש אבל לא סתם כי בא לכם..
חמוף
תן לי כמה דוגמאות להצדקת התלונה שלך.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)