Pokemon GO
עמוד 25 מתוך 103 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 361 עד 375 מתוך 1536
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    אל תדאג אלכס.. במקרה הזה זה בסדר

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Tyrael~ צפה בהודעה
    אני לא מסכים איתך קראטוס.

יש אנשים שנרשמים כדי לפגוע בפורום,בקהילה ולהרוס לנו כאן את ההנאה.

לכל פורום יש חוקים משלו ותבין שאם לא היו את החוקים האלה,לא היה פה כיף בכלל.
    כשמישהו רושם משהו קטן אנו מזהירים אותו בחומרת המעשה שהוא עשה.
    זה תלוי מה הוא רשם...

לדוגמה אם הוא פרסם פורסם,הוא מקבל באן.אם הוא פתח הרבה משתמשים אז גם כן מקבל באן...

זה תלוי מה הוא עשה...

תביא לי דוגמאות לניהול הכושל פה ואני אנסה להסביר לך מה גרם לזה..ולמה זה קרה ככה.

איש האבטיח אתה על הכוונת שלי!

תיזהר!
    לא כולם באים כדי להרוס.. ואתה לא יכול לא להסכים איתי על הרישול בסמכויות אבל כל מה שאני אומר הוא עובדות ממה שאני עצמי ואנוכי ראיתי שקורה כאן בפורום.. ונראה לך שרק אני מתלונן על זה, לא! הרבה מאוד סובלים מחוסר הוגנות וחוספר שפיטה מצד המנהלים פה, מישהו עשה מעשה, לא ישר באן, קודם תברר, קודם תבדוק אחר כך תאשים אם צריך ואפילו את השני אם זה מה שצריך לעשות, אבל לא לשפוט סתם! תגיד, איפה אנחנו היינו חיים עם כל הרשויות היו ככה? ממתי איפה שהו שופטים אדם סתם ומענישים שלא בדין?? אני לא יכול להביא לך דוגמאות כי אני לא זוכר את מה שקרה באירוע עצמו, אני זוכר איך היה, את הרישול את העונש ואת הפרוטקציות המרובות..
    חמוף

3. Kibō no chi
    כן אלכס, השמן צודק!

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    אני רציני.

דברים כאלה אפילו לא אומרים בתור בדיחה.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

5. with great power comes great responsibility
    מור יש לי סתם שאלה בשבילך..
    אם מישהו מקלל את כל הפורום ואשתו ואח"כ משנה את הכינוי ל"כל הפורום על הזין שלי" לא מגיע לו באן?
    מה יש לברר בדיוק?
    חוץ מזה זה לא לנו"ד..
    אם יש לך עוד משהו להגיד בוא למסן...

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

6. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Kratos צפה בהודעה
    לא כולם באים כדי להרוס.. ואתה לא יכול לא להסכים איתי על הרישול בסמכויות אבל כל מה שאני אומר הוא עובדות ממה שאני עצמי ואנוכי ראיתי שקורה כאן בפורום.. ונראה לך שרק אני מתלונן על זה, לא! הרבה מאוד סובלים מחוסר הוגנות וחוספר שפיטה מצד המנהלים פה, מישהו עשה מעשה, לא ישר באן, קודם תברר, קודם תבדוק אחר כך תאשים אם צריך ואפילו את השני אם זה מה שצריך לעשות, אבל לא לשפוט סתם! תגיד, איפה אנחנו היינו חיים עם כל הרשויות היו ככה? ממתי איפה שהו שופטים אדם סתם ומענישים שלא בדין?? אני לא יכול להביא לך דוגמאות כי אני לא זוכר את מה שקרה באירוע עצמו, אני זוכר איך היה, את הרישול את העונש ואת הפרוטקציות המרובות..
    אתה לגמרי מגזים. אנחנו תמיד מעדיפים להזהיר מילולית קודם (אפילו לא אזהרה רגילה) ורק אז באן, ובדרך כלל גם אם הבאן הוא לצמיתות אנחנו מאפשרים לחזור אחרי תקופה מסויימת, אבל יש גבול.
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    אם מישהו מקלל את כל הפורום ואשתו ואח"כ משנה את הכינוי ל"כל הפורום על הזין שלי" לא מגיע לו באן?
    מה יש לברר בדיוק?
    חוץ מזה זה לא לנו"ד..
    אם יש לך עוד משהו להגיד בוא למסן...
    זה לא מור, זה שקד

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    אם אתה לא יכול,אז אתה לא יכול להתלונן...

אני יודע שקרה פה ושמה דברים המעידים על כך שאתה צודק אבל רוב הדברים הופסקו ואנו טיפלנו בהם והעונשים שניתנו למשתמשים טופלו גם,חלק על ידי וחלק ע"י מישהו אחר.

כל אחד מקבל את העונש שמגיע לו ע"פ מה שהוא עשה.
    חוץ מזה,לא כולם רואים מה באמת קורה ולכן הם מתלוננים על מה שהם רוצים לראות ולא מה שקורה באמת...
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

8. Kibō no chi
    אני רציני.

דברים כאלה אפילו לא אומרים בתור בדיחה.
    למקרה שאתה לא יודע, אביעד אוהב שאני קורא לו שמן :S

Spoiler ספוילר

9. אבל הופיר יותר
    ציטוט פורסם במקור על ידי SexStyle צפה בהודעה
    מה יש לברר בדיוק?
    זה שקד קודם כל..
    זה שהוא קילל לא הכחשתי אבל הוא לא ישר הלך ושינה את הכינוי שלו, משהו בטוח קרה ובטווח הזמן הזה הבירור והמשפט אם תרצה כך היה יכול להתבצע חופשי.. ובהרבה מקרים אחרים, גם אם מישהו לא שינה את הכינוי שלו לכזה דבר הוא קיבל באן סתם, בלי כלום..
    אביעד-
    כן, במקרה הזה אתם הזארתם אותו מילולית?! או במקרים אחרים?? לא, באן פשוט וחלק..
    אלכס-
    אני לא מדבר דווקא עליך, כל המערכת כושלת הרבה מקרים היו ואתה יודע את זה, אתה מכיר הכל, ואל תגיד סתם עכשיו שאתה עשיתם בירור כלשהו, הכי קטן שאפשר אם ה"נאשם".. ועל פי מה שהוא עשה הייתם יכולים להתפשר איתו ולר סתם לחלק לו באן, תעשו איזה בירור קטנטנן פיצקי כדי לדעת הכל, הרי אתם לא יודעים הכל, זה יכול להיות שהיה גם קרה בהודעה פרטית, ולפי זה שפטו את מי שהיה באותו האירוע, לא סתם..
    חמוף

10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    זה שקד קודם כל..
    זה שהוא קילל לא הכחשתי אבל הוא לא ישר הלך ושינה את הכינוי שלו, משהו בטוח קרה ובטווח הזמן הזה הבירור והמשפט אם תרצה כך היה יכול להתבצע חופשי.. ובהרבה מקרים אחרים, גם אם מישהו לא שינה את הכינוי שלו לכזה דבר הוא קיבל באן סתם, בלי כלום..
    אביעד-
    אלכס-
    אני לא מדבר דווקא עליך, כל המערכת כושלת הרבה מקרים היו ואתה יודע את זה, אתה מכיר הכל, ואל תגיד סתם עכשיו שאתה עשיתם בירור כלשהו, הכי קטן שאפשר אם ה"נאשם".. ועל פי מה שהוא עשה הייתם יכולים להתפשר איתו ולר סתם לחלק לו באן, תעשו איזה בירור קטנטנן פיצקי כדי לדעת הכל, הרי אתם לא יודעים הכל, זה יכול להיות שהיה גם קרה בהודעה פרטית, ולפי זה שפטו את מי שהיה באותו האירוע, לא סתם..
    אני לא בטוח שהייתי בהנהלה באותו זמן... ואני חושב שיום לפני זה הוא גם היה בבאן זמני, כך שהוא כבר קיבל אזהרה על ההתנהגות שלו.

הראשון מהסוף

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    אני אמרתי לך,דברים כאלו קרו בעבר הרחוק אבל בהווה הם לא קורים.צוות הניהול השתפר בהרבה.

אנחנו מזהירים קודם ונותנים באן לפי הצורך בחומרת מעשיו של אותו משתמש.

לגבי המשתמש כל הפורום על הזין שלי,היה לו עוד משתמש לפני כן והוא עשה הרבה שטויות כמו ספאם לדוגמה ובסוף היו לו 100 אחוז אזהרה והוא נפרד לשלום D:
    לאחר מכן הוא שינה את הכינוי שלו לזה.

Xd

עוד משהו,מנהלים שעשו את מה שאתה אמרת עכשיו טופלו והמצב השתפר.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

12. אבל הופיר יותר
    אני אמרתי לך,דברים כאלו קרו בעבר הרחוק אבל בהווה הם לא קורים.צוות הניהול השתפר בהרבה.

אנחנו מזהירים קודם ונותנים באן לפי הצורך בחומרת מעשיו של אותו משתמש.

לגבי המשתמש כל הפורום על הזין שלי,היה לו עוד משתמש לפני כן והוא עשה הרבה שטויות כמו ספאם לדוגמה ובסוף היו לו 100 אחוז אזהרה והוא נפרד לשלום D:
    לאחר מכן הוא שינה את הכינוי שלו לזה.
    Xd
    טוב, אני אבדוק עכשיו את המערכת שלכם..
    ודבר נוסף, אתה חייב להסכים איתי שמקום כמו שזה אמור להיות "דמוקרטי" ינהג בצורה כזו אל משתמשיו, לא יכול להיות מצב שמישהו פשוט מקבל באן בלי שאף אחד מהמנהלים, סליחה על הביטוי, יתרח להזיז את התחת שלו ולנקוט יוזמה קטנה ביותר כדי באמת לברר ולהבין לעומק את כל העניין ואם צריך להעניש אבל לא סתם כי בא לכם..
    חמוף

13. משתמש מנוסה
    תן לי כמה דוגמאות להצדקת התלונה שלך.
    הפורום מת לגמריי!!!!!!!

14. with great power comes great responsibility
    זה שקד קודם כל..
    אביעד-
    אלכס-
    מה יש להזהיר מילולית?
    אני בטוח שהוא ידע את החוקים בתור אחד שהיה כבר מנהל,הוא קילל אנשים בלי הפסקה,פתח נושאי קללות בלי הפסקה...
    זהו,על זה מגיע לו באן לתמיד.

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

15. אבל הופיר יותר
    תן לי כמה דוגמאות להצדקת התלונה שלך.
    אמרתי לך שאני לא זוכר מקרה ספציפי, אני זוכר את הערונות של כמה מקרים.. וזה לא מה שאני מנסה לדבר איתך עליו, רני רוצה שתבין איך אני חושב, שלא יכול דבר כזה שמחלקים למישהו באן או כל דבר אחר בלי לדעת מה באמת קרה..
    חמוף

עמוד 25 מתוך 103 ראשוןראשון ... 1523242526273575 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •