כל מי שעובר על החוקים,יודע על מה הוא קיבל את הבאן או אזהרה...
לאף אחד חוץ מאותו אחד שהוענש לא זכאי לדעת מה קרה לאחר כי זה לא עיניינו.
אם אין לך הוכחות אז אתה סתם מתלונן.
לכל דבר יש סיבה לא סתם נותנים באן.
כל מי שעובר על החוקים,יודע על מה הוא קיבל את הבאן או אזהרה...
לאף אחד חוץ מאותו אחד שהוענש לא זכאי לדעת מה קרה לאחר כי זה לא עיניינו.
אם אין לך הוכחות אז אתה סתם מתלונן.
לכל דבר יש סיבה לא סתם נותנים באן.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
ראשית,אתן לשלמה הומו באן על כך שהוא פגע בחברו לזמן מסויים שירגע.
לאחר מכן,אברר מה קרה...ואסדר את העיניינים ביניהם,אם השני מתחיל לעשות משהו לא בסדר כמו לרדת על שלמה הומו או לקלל אותו תלוי מה הוא אמר הוא גם יענש לפי חומרת מעשיו...
לא סתם נותנים באן,אתה מבין?
לכל דבר יש סיבה.
אם אני לא אתן באן לשלמה הומו,המצב יחמיר.
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
קודם כל אם יש ריב בפרטי צריכים לדווח על זה,אנחנו לא מחטטים סתם בה"פ (רק אם ממש משעמם XDDD,סתם.. באמת שלא...)
אם מישהו שינה כינוי ל"שלמה ההומו",כן הוא יקבל באן..
הוא היה צריך לדווח,ברגע שהוא קילל ועבר על החוק הוא יקבל תעונש שהוא צריך לקבל,גם אם קיללו אותו בפרטי זה לא פוטר אותו מלקבל את העונש.
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
תראה,נגיד ומישהו ישנה את הכינוי שלך פתאום לקראטוס יא כלב...איך תגיב אם הוא ירד עליך בדיבורים...
אחד כזה לא מפחד מאזהרות...נגיד ואזהיר אותו,לא יקרה כלום והוא ימשיך...איך תגיב?
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
אם השני קילל אותו והוא רוצה לקלל אותו חזרה רק בצורה עוצמתית יותר? חשבת על זה? ואם שניהם תכננו בפרטי שכל אחד יקלל ככה את השני, אתה לא יכול לקבוע לפי מה שאתה רואה חיצונית..
אלכס-
לא אמרתי שתזהיר, קודם תראה מה היה בינינו לאורך כל הדרך, אם שנינו קיללנו לשנינו מגיע עונש, אבל להעניש רק אחד כי הוא שינה את הכינוי ורק אז לבדוק את העניין לעומק זוהי טעות..
חמוף
מה פספסתי? 0.0
ε(●̮̮̃•̃)з
תראה,יש הרבה מקרים אם אני מגלה שהאחר פגע בשלמה הומו,הוא יענש גם כן,לא אמרתי זאת?
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
תראה,אני עוצר אחד על מנת שהוא יוכל לברר מה קרה,כי אם אני לא אעשה כלום,הריב ביניהם יכלול עוד מעורבים...אז בעצם אני מבודד אחד על מנת לברר את העיניין ולהפסיק ביניהם את הריב...
אתה באמת מצפה שאשאיר את שלמה הומו ואגיד לו שהוא בסדר ושימשיך ככה?
זה לא מקובל ככה עליי!
הפורום מת לגמריי!!!!!!!
אבל תבין אלכס שאם הריב הוא בין קבוצה, אתה לא תוכל להרחיק את כולם ואז לחקור.. ואתה יכול להשאיר את שלמה הומו ולבדוק את הכל באותו, בטוח התפתחו עוד מריבויות בין השניים אבל תוכל לאסוף את הנתונים ואז לקבוע, לא ישר להחליט: "זה שינה לשמה הומו! באן עד שאני אחקור את הכל!"..
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)