פורסם במקור על ידי אלמוגסי לא יודע... אמרתם מילה שלא הבנתי... לא ידעתי את פרושה אז חשבתי שמנסים להסתיר מני משהו... שמה שאפשר להסתיר בדרך כלל זה מילים רעות... יזה מילה?
זאת-Kssn
דאלאמבר אנוכי! קרדיט לרועי ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
ספוילר מדריך עזרlחיבור חלקים בשילובים מדריך עריכת פוקימונים
פורסם במקור על ידי DarkTiger Kssn? זו מין תעודת זהות קוריאנית שצריך בשביל המשחקים הקוריאנים.. O:
חמוף
פורסם במקור על ידי Kratos זו מין תעודת זהות קוריאנית שצריך בשביל המשחקים הקוריאנים.. O: אופס אז אתה לא נרשם למשחק האונליין בגלל זה? שיהיה לך בהצלחה בהשגת Kssn!
פורסם במקור על ידי Kratos זו מין תעודת זהות קוריאנית שצריך בשביל המשחקים הקוריאנים.. O: אההה.. פעם הייתי במקומות הראשונים בנו"ד.... אני נהיה בכל רגע פחות ספאמר/פטפטן/מחובר XD
פורסם במקור על ידי DarkTiger אההה.. פעם הייתי במקומות הראשונים בנו"ד.... אני נהיה בכל רגע פחות ספאמר/פטפטן/מחובר XD לא נורא אבל עם אתה רוצה כדי שתעשה משהו בנידון לא יודע מה להמליץ לך לעשות אבל בטוח שיש משהו
אני עשיתי את ההקדשה כולם מוזמנים ליראות יאי! D:
פורסם במקור על ידי chimcharboy אני עשיתי את ההקדשה כולם מוזמנים ליראות יאי! D: הגבתי...
פורסם במקור על ידי אלמוגסי אופס אז אתה לא נרשם למשחק האונליין בגלל זה? שיהיה לך בהצלחה בהשגת Kssn! אני נרשם, נראה לי הצלחתי O:
פורסם במקור על ידי chimcharboy אני עשיתי את ההקדשה כולם מוזמנים ליראות יאי! D: קצרה מדי אבל טובה (יחסית להתחלה ולכל מה שאתה יודע)!
לא, לא הצלחתי, נתקע העמוד שוב, איזה קעקע אתר.. O:
פורסם במקור על ידי Kratos לא, לא הצלחתי, נתקע העמוד שוב, איזה קעקע אתר.. O: חבל,מצטער במקומך אבל אסור לקלל גם את האתר ההוא מקווה שתצליח
מותר להגיד קעקע
פורסם במקור על ידי Kratos מותר להגיד קעקע לא יודע נשמע מילה קרובה לקללה אבל אם מותר שיהיה לך בהצלחה עם המילה הזאת!
הלכתי שוב...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום