Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11
  1. מורחקים
    נכון, תוכנית ילדים תמימה ונאיבית עם מחשבה עוד יותר נאיבית של פרגון הדדיות ושילוב פעולה בין גורמים שונים מעל הכל. אבל כמה הרעיון נוצץ לאור המציאות הנוכחית שמאכזבת באופן שפשוט גורם לרצות להגשים את החלום של רובינו עוד יותר (אחרת למה רובנו כאן?- ואל תגידו לי בשביל צ'יטים לפלאטינום..)

העולם נגדנו- תקיפה של חייל צה"ל בשידור ישיר לא הספיקה כדי להוכיח להם שהמשט ה"הומני" היה מזוייף ובמקום ציוד רפואי ומזון התברר שעל הספינה יש פעילי טירור שמטרתם הייתה לפגוע בריבונות ובחייליו של עם ישראל- ולגרור לאלימות מהצד שלנו- דבר שידעו מראש שייחשב לרעתנו עקב שלל הדיעות הקדומות שרובצות עלינו גם ככה..

המדינה שלנו עצמה כנגדנו- על הספינה נתגלו תושבי מדינת ישראל ביניהם בחירת ציבור- שרה בכנסת שלנו שמייצגת אותנו אל מול העולם- ולמעשה מסתבר תומכת בהשמדתנו, כמו ביקורת של מחצית משרי הממשלה בטלוויזיה על פעולותיה של ישראל למען שמירת ריבונתה.

התקשורת וההסברה על הפנים- התקשורת נותנת חופש דיבור לגורמים שמאלנים רבים שמתסיסים את דעת העולם עלינו בעוד הם שוכחים מי היד שמאכילה אותם ואיזה צבא מגן עליהם יומם ולילה- וגרים פה רק כדי להרוס אותנו מבפנים- ואילו ההסברה ישבה בשקט בעוד טורקיה ושאר מדינות ערב פעלו בשקדנות על לשכנע את העולם שאנחנו האויב- יש להטיל על פעולותינו הגרעיניות מעקב בעוד איראן בונה בגלוי פצצה, ועוד יותר בגלוי מציגה את המטרה שהיא רוצה למחוק אותנו.
    בנוסף היא קוראת לנו להטיל את המצור בעזה ובכך לתת לגיטימציה לעוד מחבלים מתאבדים, פעולות איבה ואנטיפדות להפתח כנגדנו, ובכך בעצם לעקוף את ריבונותינו ולתת לנו את ההרגשה שאנו לא יותר מאשר בובות על חוט...

פפפפ... הייתי רוצה לקום יום אחד ולדעת שלמחרת הבחירה הכי גדולה שלי תהיה בין בלבזאור, סקווירטל וצרמנדר, ולא בין לבחור אם לראות חדשות, לקרוא עיתון או להתעדכן באינטרנט על מה יהיה הגורל שלי במלחמה שמתקרבת אלינו...

2. with great power comes great responsibility
    תאכלס..
    מי לא היה מציאות וורודה כמו בפוקימון?

with great power comes great responsibility
    Tomerאומר/ת:
    אני תוצאה של אורגייה
    ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...
    Spoiler ספוילר

חן השעיר.
    לא נשכח
    ולא נסלח.
    למה עזבת אותנו למה?!

גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
    Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    אהבתי את מה שכתבת ואתה צודק במאה אחוזים

4. אני ניניני אני סמל מיני
    אחחחח....הלוואי
    הייתי בוחר באבסול!או וויביל

קרדיט ענק לרועי!

5. Retired
    שם: Ashar
    ציטוט פורסם במקור על ידי LightSword צפה בהודעה
    נכון, תוכנית ילדים תמימה ונאיבית עם מחשבה עוד יותר נאיבית של פרגון הדדיות ושילוב פעולה בין גורמים שונים מעל הכל. אבל כמה הרעיון נוצץ לאור המציאות הנוכחית שמאכזבת באופן שפשוט גורם לרצות להגשים את החלום של רובינו עוד יותר (אחרת למה רובנו כאן?- ואל תגידו לי בשביל צ'יטים לפלאטינום..)

העולם נגדנו- תקיפה של חייל צה"ל בשידור ישיר לא הספיקה כדי להוכיח להם שהמשט ה"הומני" היה מזוייף ובמקום ציוד רפואי ומזון התברר שעל הספינה יש פעילי טירור שמטרתם הייתה לפגוע בריבונות ובחייליו של עם ישראל- ולגרור לאלימות מהצד שלנו- דבר שידעו מראש שייחשב לרעתנו עקב שלל הדיעות הקדומות שרובצות עלינו גם ככה..

המדינה שלנו עצמה כנגדנו- על הספינה נתגלו תושבי מדינת ישראל ביניהם בחירת ציבור- שרה בכנסת שלנו שמייצגת אותנו אל מול העולם- ולמעשה מסתבר תומכת בהשמדתנו, כמו ביקורת של מחצית משרי הממשלה בטלוויזיה על פעולותיה של ישראל למען שמירת ריבונתה.

התקשורת וההסברה על הפנים- התקשורת נותנת חופש דיבור לגורמים שמאלנים רבים שמתסיסים את דעת העולם עלינו בעוד הם שוכחים מי היד שמאכילה אותם ואיזה צבא מגן עליהם יומם ולילה- וגרים פה רק כדי להרוס אותנו מבפנים- ואילו ההסברה ישבה בשקט בעוד טורקיה ושאר מדינות ערב פעלו בשקדנות על לשכנע את העולם שאנחנו האויב- יש להטיל על פעולותינו הגרעיניות מעקב בעוד איראן בונה בגלוי פצצה, ועוד יותר בגלוי מציגה את המטרה שהיא רוצה למחוק אותנו.
    בנוסף היא קוראת לנו להטיל את המצור בעזה ובכך לתת לגיטימציה לעוד מחבלים מתאבדים, פעולות איבה ואנטיפדות להפתח כנגדנו, ובכך בעצם לעקוף את ריבונותינו ולתת לנו את ההרגשה שאנו לא יותר מאשר בובות על חוט...

פפפפ... הייתי רוצה לקום יום אחד ולדעת שלמחרת הבחירה הכי גדולה שלי תהיה בין בלבזאור, סקווירטל וצרמנדר, ולא בין לבחור אם לראות חדשות, לקרוא עיתון או להתעדכן באינטרנט על מה יהיה הגורל שלי במלחמה שמתקרבת אלינו...

ברור , אחי
    אבל אחרת למה המציעו סדרות ? :P
    פרישה

6. bbuuuii
    שם: עידן
    זה כל כך נכון......
    יפה....

Spoiler ספוילר

7. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    פעם הייתי מסכים איתך במאה אחוזים, אבל היום זה כבר קצת קשה לי. כי להסכים איתך אומר לברוח מהמציאות. ואני אולי הבנאדם שהכי אוהב לברוח מהמציאות, אבל בשלב מסויים נהיה חייבים להתמודד איתה

הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    אתה יודע? אתה ממש צודק,אני לפחות חושב ככה.
    בפוקימון כל החיים ורודים,אין מלחמות,אין טרור רק חברות והבנה,אפשרות לברוח ליער ולראות פוקימונים זה לפחות החלום שלי או של כמה מפה לעבור לעולם הפוקימונים של אש וכל החבורה ורק חבל שהמציאות שלנו ככה מה שונאים בנו? זה פשוט לא מובן כמה אנשים יכולים להיות רעים אל אנשים שהם שונאים,כל הכבוד לך על זה שרשמת את זה אני ממש מודה לך חחח רק מקווה שנוכל לפחות לחלום בלילה או בהקיץ שעולם הפוקימונים שלנו הוא איפה שאנחנו באמת חיים וזה חבל.....

9. מִיסְטֵר פִיזַָה
    שם: גיל גיל גיל הגמל הרגיל
    מה שכתבת זה הסיבה לזה שרואים טלויזיה.
    זה בדיוק למה שאנשים למשל אוהבים תוכניות ריאליטי.
    המציאות היא קשה. מלחמות, שנאה, אכזבות, שיעמום.
    למרות שאנחנו חיים כביכול "בעולם הנאור" יש אצלנו כאוס גדול.
    אנשים מחפשים דרכים לצאת מזה, הם לא אוהבים את זה.
    בטלויזיה(ובכלל בכל סוגי הסיפורים), קורים דברים מעניינים.
    מצד אחד, יש את הקטע של העלילה. העלילה היא מעניינת ומלאת טוויסטים.
    הדבר הזה מוציא את בני האדם משגרת חייהם המשעממת ונותנת תחושת התלהבות, כאילו אתה בעצמך הדמות הראשית.
    מצד שני, יש את הקטע של חוסר הדאגות, במיוחד בסדרות ילדים.
    סדרות ילדים הן תמימות והגיבורים שבהם אומנם נלחמים להציל את העולם אבל מוקפים בדר"כ בשמחה, חברות, אהבה. שלא לדבר על זה שהם לא באמת מודאגים מדברים כמו מלחמה, פרנסה וכדומה.
    אני יודע שזה מאוד פסיכולוגי, אבל זה נכון.
    אנשים אוהבים לצאת מהמציאות, שהיאקשה ואין ממש מה לעשות כנגד זה, והטלויזיה (ושאר אמצעי בידור, כולל ספרים) זה הדרך שלהם לצאת מזה.
    במילים אחרות, כל אחד היה רוצה לגור בעולם תמים, אבל לצערנו לא כל אחד יכול להיות סופרמן ולהביס ת'רעים.
    המשך יום נעים, גיל
    يوم سعيد,جيل.

כל כך נכון...

משפטי החוכמה שלי:
    Spoiler ספוילר

עוד כל מיני דברים:
    Spoiler ספוילר

ציטוט פורסם במקור על ידי מלך השטיחים צפה בהודעה
    אני מכריז עליכם בעל ובעל ):
    עומר! 3>
    http://www.rogeldiamonds.co.il/loade...ement-ring.jpg

10. היכל התהילה
    מסכים,
    וגם עם מי שרשם מעליי

11. מורחקים
    אני יגיד לך אבל מה הגאונות של פוקימון.. היא מציגה משהו אלטרנטיבי שסדרות של סופר גיבורים מציגות- שם גם יש פשע ואלימות, או בנבדל מהטלטביז ששם זה תכלס ללמד ילדים בצורה האינפנטילית (ילדותית) ביותר שאפשר- בפוקימון לא נותנים לך להרגיש כמו טיפש- מביאים לך קונספט רעיוני חדש שבו מגוון של בעלי חיים משולב עם אלמנטים כדי ליצור מאפיין ששופך לתוכו את כל הזעם, שנאה, כעס ורגשות עזים אחרים למיניהם- בתבנית חיובית- של קרבות פוקימונים- שם בנוסף לעובדה שזה אשכרה כמו ללכת מכות- שם זה מוסיף ערכים חיובים כמו שיתוף פעולה, קורדינציה, פרגון, אימונים וכו'- בנוסף לכל מה שמסביב- שזה טיול מסביב לעולם שם כל עיר מזמינה אותך פנימה בלי אשרה, ויזה , גבולות, צבא, שבויים וכו', אטרקציות נוספות שהם פסטיבלים ותחרויות למיניהן- הכל כל כך מעניין וססגוני- שתכלס אין צורך במלחמה- כל אחד יכול להגשים את עצמו בצורה כזאת או אחרת..
    במציאות שלנו- הכל בירוקרטיה מסריחה..

לכן- אני יגיד לכם לסיכום של כמה הודעות פה- זה אומנם לברוח מהמציאות, אבל אני במקצועי מעצב גרפי- לברוח מהמציאות זה המקצוע שלי ;)

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •