בויזל - " שינקס בבקשה תנסה מכת ברק " שינקס מנסה ואתה רואה שמתחיל לראות ניצוצות של חשמל ואז הוא לא מסוגל שלפתע אתה שומע קול מהצד שאומר " תפוס ותן לו את זה " אתה מקשיב ונותן את זה לשינקס ואז האיש אורמ לך " תנסה להגיד לו שוב מכת ברק " , " שינקס מכת ברק " ואז הוא מצליח משום מקום בהתקפה אדירה ואז גרידוס מתסכל ואתה לא מבין מאיפה יש לשינקס את הכוח הזה והאיש אומר לך : " זה Energy Up " זה גורם לכוח של הפוקימון לכפול פי 3 וזה עובד ל10 דקות. לכן הוא הצליח לעשו תאת המכת ברז הזאת. מה תעשה?
--------------------------
"תודה רבה לך בלעדיך אני לא חושב שהייתי חי עכשיו" אני אומר לאיש ובינתיים קם מהריצפה ומרים את שינקס.
"אגב קוראים לי דוויס" אני אומר לו ומושיט יד כדי ללחוץ לו אותה.
[
[b]אתם מגיעים לספינה ונדהמים מהמראה והגודל שלה. אתם עולים אליה וכבר לא יכולים לחכות עד שתגיעו למחוז חפצכם. הספינה מתחילה לשוט ואתם הולכים לחדר שלכם ונחים. אתם מתעוררים בגלל שאתם מרגישים רעידה קטנה בספינה ומגלים שזה בגלל שהגעתם. אתם יורדים מהספינה ומתפאלים מהנוף והמראה של המקום שהגעתם אליו. הקפטן של הספינה מראה לכם לאן אתם צריכים להגיע ואתם יוצאים לדרך. אתם מגיעים לשם ואומרים לכם שיש בעיה בעיר הקרובה לשם.
-----------------------------------------------------------------------------------
"אתם יודעים מה הבעיה?"אני שואל בכדי לקבל עוד קצת מידע על הבעיה.
ליאור - " בסדר חה חה חה צאו(סניזל) ו
(סייטר) , את מי אתה כבר תוציא חה חה חה "
סט - " חה חה חה חה , ג'יימס : " אחרת מה תעשה? "
בויזל - " אין בעד מה , ולי קוראים דימונד. תקשיב אני רואה שאתה מתחיל אז קח את זה TM 10 זה מתקפה של כוח מוסתר . מקפה ממש טובה לפוקימון מתחיל " , מה תעשה?
מייקל - קפטן הספינה " כן אני יודע מה הבעיה , בעיר הקרובה לכאן " סוילין " יש בעיית מג'יקארפים נוראה זה כל מה שאני יודע תתקדם לשם אולי תדע יותר , מה תעשה ? "
הייניקין - אין בעיה אחי קיבלת את הצבע.
סיבוב ראשון :
סקווירטל משתמש בהצלפת זנב ולקופינג יורדת ההגנה.
קופינג משתמש ביריקת בוץ' אך סקוירטל מתחמק
סיבוב שני :
סקוווירטל משתמש בבלימה על קופינג וגם קופינג משתמש בבלימה
ואז בום!
עשן וואז העשן דואך ואז אתה רואה את סקווירטל תשוש ומתנשף כשיש לו חי 1 וקופינג הובס " קופינג חזור " ואז צוות רוקט מסתלקים משם מה תעשה?
סטאן - אתה נכנס פנימה כולך נרגש שילידך פיפלאפ הקטן אתה מסתכל מסביב ולמעלה ועל הרצפה ואז אתה רואה מזכירה אתה ניגש אליה ושואל " את יודעת איפה נמצא המפקד? " , האישה " המפקד נמצא בחדרו בישיבה תצטרך להמתין " מה תעשה?
עומר - אתם מתקדמים ורואים את סנורלקס ישן , ואז הנערה אומרת " קדימה תעיר אותו ותן לי את החליל "
ג'ון - טוטודייל יוצא ומוציא את ארודקטייל מהרשת ואז טוטודייל עולה על הגב של ארודקטייל והם עפים לשמים, לבלון של צוות רוקט , הם מצליחים לקחת להם החפץ שנגנב וטוטודייל שורט את הבלון ואז הם אומרים " אנחנו שוב מתעופפים " ארודקטייל וטוטדדילל יורדים למעטה ואז נופל להם החפץ והוא עומד להתרסק מה תעשה?
רושירו - אתה נכנס למרקט ושאל את המוכר איפה החבילה והוא אומר לך שמשהו אמר שהוא מביא למפקדה אותה אתה שואל ת השם של אותו אחד והוא אומר לך ליונס לקח מה תעשה?
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ברנדון - " שלום צ'יקוריטה אני המאמן שלך ברנדון מקווה שנסתדר " , כשאתה מתחיל לרוץ לעבר העיר , אתה רץ רץ רץ רץ ואז שלפתע באמצע הריצה צ'יקוריטה עוצר ומתחיל להריח משהו ורופץ לכיוון היער מה תעשה?
אני מסתקל על צ'יקוריטה ושואל מזה מה קרה חבר? ומתחיל לרוץ איתו לכיוון היער
ואתה יכול להעדן את הפרטים שלי בהרשמה כמו מה המיתקפות של צ'יקוריטה וחיים שלו.. תודה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)