Pokemon GO
עמוד 14 מתוך 17 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 196 עד 210 מתוך 246
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי RangerHero צפה בהודעה
    ליאור - " קדימה בוא קרב של 3 על 3 , חחחח.... בכמה אתה רוצה במכה 2 על 2 ו 1 על 1? "

סט - אתה מתקדם לכיוון מרכז הפוקימונים ונכנס פנימה , אתה שואל את אחות ג'וי אם היא יודעת איפה יש מכונית שמחכה לך והיא עונה " המכונית מחכה לך בהכניסה המערבית של העיר " , "תודה אחות ג'וי " , אתה מתחיל להתקדם לכיוון הצד המערבי של העיר ואתה רואה את המכונית השחורה שמחכה לך , אתה נכנס פנימה עם פיפלאפ בידיים כולו שמח , אתה מגיע למפקדה כולך נרגש להראות שהחזרת את פיפלאפ בשלום , אתה מתחיל להתקדם ולפתע צוות רוקט תופסים את פיפלאפ אם המוט שלהם מהבלון מה תעשה?

אני קופץ על המוט כדי גם לבוא עם פילאפ ואומר בכעס "בבקשה תחזירי אותו או שאני ישתמש בכח במקום במח!"

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל - " שינקס בבקשה תנסה מכת ברק " שינקס מנסה ואתה רואה שמתחיל לראות ניצוצות של חשמל ואז הוא לא מסוגל שלפתע אתה שומע קול מהצד שאומר " תפוס ותן לו את זה " אתה מקשיב ונותן את זה לשינקס ואז האיש אורמ לך " תנסה להגיד לו שוב מכת ברק " , " שינקס מכת ברק " ואז הוא מצליח משום מקום בהתקפה אדירה ואז גרידוס מתסכל ואתה לא מבין מאיפה יש לשינקס את הכוח הזה והאיש אומר לך : " זה Energy Up " זה גורם לכוח של הפוקימון לכפול פי 3 וזה עובד ל10 דקות. לכן הוא הצליח לעשו תאת המכת ברז הזאת. מה תעשה?
    --------------------------
    "תודה רבה לך בלעדיך אני לא חושב שהייתי חי עכשיו" אני אומר לאיש ובינתיים קם מהריצפה ומרים את שינקס.
    "אגב קוראים לי דוויס" אני אומר לו ומושיט יד כדי ללחוץ לו אותה.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    [
    [b]אתם מגיעים לספינה ונדהמים מהמראה והגודל שלה. אתם עולים אליה וכבר לא יכולים לחכות עד שתגיעו למחוז חפצכם. הספינה מתחילה לשוט ואתם הולכים לחדר שלכם ונחים. אתם מתעוררים בגלל שאתם מרגישים רעידה קטנה בספינה ומגלים שזה בגלל שהגעתם. אתם יורדים מהספינה ומתפאלים מהנוף והמראה של המקום שהגעתם אליו. הקפטן של הספינה מראה לכם לאן אתם צריכים להגיע ואתם יוצאים לדרך. אתם מגיעים לשם ואומרים לכם שיש בעיה בעיר הקרובה לשם.

-----------------------------------------------------------------------------------

"אתם יודעים מה הבעיה?"אני שואל בכדי לקבל עוד קצת מידע על הבעיה.

4. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    *חבר'ה יש לי מבחן מפמ"ר מחר במתטמטיקה אז אני לא הגיב עד מחר.

הייניקין - " אין לכם בושה אה? "

סיבוב ראשון :
    סקווירטל בולם את אקנס ופוגע בקריטיקל ומביס את אקנס , ג'סי : " תחזור אקנס " ( סקווריטל מקבל 15 נקודות ניסיון

קופינג משתמש בבלימה וסקרווירטל מתחמק

סיבוב שני :
    סקווירטל מנסה לבלום את קופינג ומצליח

קופינג משתשמ בבלימה ופוגע , סקווריטל נחלש

מהלך הקרב :

רמה 1 , חיים : 16/50

רמה 1 , חיים : 4/50

מה תעשה?

*אתה יכול להישתמש בצבע שמתי למעלה? כי הצבע הנוכחי רוצח לי תעיניים..

סקווירטל הצלפת זנב ואז תרוץ אל אחד העצים ותיתחבא כאפקוד עלייך תיתקוף אותו בבלימה" אומר לסקווירטל במהירות ואקווה לטוב..

5. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [B][COLOR=darkred]
    סטאן - מאנקי מהנהן את ראשו שחיוך על הפרצוף שלו ואתה ממשיך להתקדם לעבר המפקדה ואז אתה רואה אותה יותר קרוב ויותר קרוב עד שאתה מגיע לכניסה כולך נרגש מה תאמר לעצמך בזמן הזה?
    "הנה זה פיפלאפ!" אני אומר ועובר בדלתות בהתרגשות

6. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר - " אוקיי אבל אני באה איתך שלא תעבוד אליי " , מה תעשה?
    "אין בעיה" אני אומר לה ומתחיל ללכת איתה לשם

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

7. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון - ארודקטייל משתמש ברעש על קולי כדי לשמוע את צוות רוקט שלפתע ארודקטייל נתפס ברשת מה תעשה?
    "צא טוטודייל תשתמש בשריטה על הרשת כדי לשחרר את ארודקטייל" אגיד ואזרוק את הפוקדור של טוטודייל לעבר הרשת
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    רושירו - אתה נכנס למרכז הפוקימונים ואז אחות ג'וי קוראת לך ושואלת אותך : " אתה רושירו נכון? כש למחשב ותתקשר למפקדה הם צריכים אותך " אתה ניגש למחשב מתקשר למפקדה ואז המפקד אומר לך : " רושירו , שלום שמענו שאתה בעיר דיסיילנד ויקח לך זמן לבוא הנה אנחנ וצריכים שתביא לנו חבילה מהמרקט בעיר , רק שליונס לא יראה אותך אחרת הוא ינסה לתקוף אותך בהצלחה " מה תעשה?
    אומר למפקד:"על תדאג החבילה תגיע שלמה ובטוחה."
    אצא מהמרכז לכיוון המרקט בשקט בשקט, על מנת לקחת את החבילה.

9. Retired
    שם: Ashar
    ליאור - " בסדר חה חה חה צאו (סניזל) ו(סייטר) , את מי אתה כבר תוציא חה חה חה "

סט - " חה חה חה חה , ג'יימס : " אחרת מה תעשה? "

בויזל - " אין בעד מה , ולי קוראים דימונד. תקשיב אני רואה שאתה מתחיל אז קח את זה TM 10 זה מתקפה של כוח מוסתר . מקפה ממש טובה לפוקימון מתחיל " , מה תעשה?

מייקל - קפטן הספינה " כן אני יודע מה הבעיה , בעיר הקרובה לכאן " סוילין " יש בעיית מג'יקארפים נוראה זה כל מה שאני יודע תתקדם לשם אולי תדע יותר , מה תעשה ? "

הייניקין - אין בעיה אחי קיבלת את הצבע.

סיבוב ראשון :
    סקווירטל משתמש בהצלפת זנב ולקופינג יורדת ההגנה.

קופינג משתמש ביריקת בוץ' אך סקוירטל מתחמק

סיבוב שני :
    סקוווירטל משתמש בבלימה על קופינג וגם קופינג משתמש בבלימה
    ואז בום!
    עשן וואז העשן דואך ואז אתה רואה את סקווירטל תשוש ומתנשף כשיש לו חי 1 וקופינג הובס " קופינג חזור " ואז צוות רוקט מסתלקים משם מה תעשה?

סטאן - אתה נכנס פנימה כולך נרגש שילידך פיפלאפ הקטן אתה מסתכל מסביב ולמעלה ועל הרצפה ואז אתה רואה מזכירה אתה ניגש אליה ושואל " את יודעת איפה נמצא המפקד? " , האישה " המפקד נמצא בחדרו בישיבה תצטרך להמתין " מה תעשה?

עומר - אתם מתקדמים ורואים את סנורלקס ישן , ואז הנערה אומרת " קדימה תעיר אותו ותן לי את החליל "

ג'ון - טוטודייל יוצא ומוציא את ארודקטייל מהרשת ואז טוטודייל עולה על הגב של ארודקטייל והם עפים לשמים, לבלון של צוות רוקט , הם מצליחים לקחת להם החפץ שנגנב וטוטודייל שורט את הבלון ואז הם אומרים " אנחנו שוב מתעופפים " ארודקטייל וטוטדדילל יורדים למעטה ואז נופל להם החפץ והוא עומד להתרסק מה תעשה?

רושירו - אתה נכנס למרקט ושאל את המוכר איפה החבילה והוא אומר לך שמשהו אמר שהוא מביא למפקדה אותה אתה שואל ת השם של אותו אחד והוא אומר לך ליונס לקח מה תעשה?
    פרישה

10. משתמש מנוסה
    רושירו - אתה נכנס למרקט ושאל את המוכר איפה החבילה והוא אומר לך שמשהו אמר שהוא מביא למפקדה אותה אתה שואל ת השם של אותו אחד והוא אומר לך ליונס לקח מה תעשה?
    אצעק בקול:"לאאאא מה עשית דווקא לליונס הזה הבאת!? מתי הוא היה פה!? איפה הוא!?" אתפוס את המוכר מהחולצה ואתעצבן!

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום

סט - " חה חה חה חה , ג'יימס : " אחרת מה תעשה? "

"פיקצ'ו תפוצץ בעזרת חשמל את הבלון של הכדור הפורח!"אני אומר באכזריות אך אני מסכן גם את עצמי.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל - " אין בעד מה , ולי קוראים דימונד. תקשיב אני רואה שאתה מתחיל אז קח את זה Tm 10 זה מתקפה של כוח מוסתר . מקפה ממש טובה לפוקימון מתחיל " , מה תעשה?
    ----------------------
    "תודה רבה" אני אומר לדימונד ואלמד את שינקס את הכוח מוסתר

Spoiler ספוילר

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    הייניקין - אין בעיה אחי קיבלת את הצבע.

סיבוב ראשון :
    סקווירטל משתמש בהצלפת זנב ולקופינג יורדת ההגנה.

קופינג משתמש ביריקת בוץ' אך סקוירטל מתחמק

סיבוב שני :
    סקוווירטל משתמש בבלימה על קופינג וגם קופינג משתמש בבלימה
    ואז בום!
    עשן וואז העשן דואך ואז אתה רואה את סקווירטל תשוש ומתנשף כשיש לו חי 1 וקופינג הובס " קופינג חזור " ואז צוות רוקט מסתלקים משם מה תעשה?
    "עבודה טובה סקווירטל ועכשיו תחזור לפוכדור" אומר לו בזמן שאחזיר אותו לפוכדור לאחר מכן אלך אל מרכז הפוקימונים הקרוב.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור - " בסדר חה חה חה צאו (סניזל) ו(סייטר) , את מי אתה כבר תוציא חה חה חה "

אני אומר לרון "אני מוציא את ויפר וסינדקויל" ואומר להם" סינדקוויל תשתמש בבלימה על סניזל וויפר אקדח מים על סיטר"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ברנדון - " שלום צ'יקוריטה אני המאמן שלך ברנדון מקווה שנסתדר " , כשאתה מתחיל לרוץ לעבר העיר , אתה רץ רץ רץ רץ ואז שלפתע באמצע הריצה צ'יקוריטה עוצר ומתחיל להריח משהו ורופץ לכיוון היער מה תעשה?

אני מסתקל על צ'יקוריטה ושואל מזה מה קרה חבר? ומתחיל לרוץ איתו לכיוון היער
    ואתה יכול להעדן את הפרטים שלי בהרשמה כמו מה המיתקפות של צ'יקוריטה וחיים שלו.. תודה

עמוד 14 מתוך 17 ראשוןראשון ... 41213141516 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •