סט - אתה מצליח להגיע לדלת של הכניסה אתה נכנס פנימה ואתה רואה את המפקד מדבר עם סוכן ואחרי זה מדבר איתך ואמר לך : " נו הצלחת? "
סט - אתה מצליח להגיע לדלת של הכניסה אתה נכנס פנימה ואתה רואה את המפקד מדבר עם סוכן ואחרי זה מדבר איתך ואמר לך : " נו הצלחת? "
פרישה
סט - " כל הכבוד , תודה רבה לך פרס על המשימה הראשונה שלך TM 34 שזה גל הלם ( Shock Wave ) ותוכל ללמד את פיקאצ'ו אותו האם תלמד אותו?
פרישה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מייקל - שוטרת ג'ני : " פעם היו פה קצת מג'יקארפים , כולם מנסים לקוף להגיע לעץ הטריקום זה גורם למג'יראפ להתחזק פי 5 ואז לפעמי םהם לא קופצים טוב ונפלים ליבשה וזה מאוד מריע לנו , אנחנו לא יודעי םמה לעשות העניים "
---------------------------------------------------------
"איפה העץ הזה?"אני שואל
ברנדון - צ'יקוריטה משתמש בבלימה ונהמה ואז הקרובטים עפים משם ( קיבלת על הצלה 10 נקודות ניסיון ). שודווודו שמח ואז מתחיל לרוץ פנימה לתוך היער מה תעשה עכשיו?
אני ארדוף אחריו עם צ'יקוריטה לבדוק שהוא בסדר אם הוא צריך טיפול אקח אותו למרכז הפוקימונים
שם : ג'ים
מחוז השמירה :הוון
רקע : ג'ים הוא ילד אשר נולד למשפחת הורים מאוד מפורסמת במחוז הואן , אביו היה מגדל פוקימונים ואף זכה פעם פעם אחת בתחרות הפוקימונים , אימך תמיד היית יודעת מה הפוקימון רצה , מתה כאב לו כאילו היא יודעת לדבר עם הפוקימונים , אחי עכשיו בדרכו למכון השביעי שלו לפניי התחרות של הפוקימונים. אחותי אחריו רק היא במכון רביעי , ההורים שלי תמיד רצו שאני יהיה במסורת ואחרי שאחי הגיע למכון רביעי אז אחותי התחילה ועכשיו תורי אחרי שאחותי תעבור את המכון הרביעי , אך אני תמיד חשבתי שאני לא מוכן ואני לא מתאים , יום אחד אתה אומר לעצמך זהו כדי שנתחיל להתאמן אביך נתן לך את הפוקימון שלו סקפטייל , אך אתה תמיד היית בטוח שאתה לא מוכן בשביל זה , יום לאחר מכן אתה יוצא לנהר ואתה רואה זיגזגון טובע אתה ישר קופץ למים ומציל אותו , לאחר שעה אתה הולך עיר ואתה רואה לוטד תקוע בתוך המשריץ מים לחירום ואתה ישר מוציא ותו משם , אתה מגיע הביתה ואימך אומרת שיש לך מכתב , ומכתב היה כתוב שאיש צפה בך במשך כל היום וראה את כישוריך בשומר פוקימונים ומעכשיו , אתה כבר מחילט לעצמך.
פוקימון האישי :מדקיפ
רמה הפוקימון האישי : * לא לגעת *
מתקפות : * לא לגעת *
חיים : * לא לגעת *
יום : * לא לגעת *
מספר משימה : * לא לגעת *
משימה כרגע : * לא לגעת *
ציוד:חקה טובה ,פוקדורים,חממה,משפך,ציפורן טער.
קרדיט ענק לרועי!
חבר'ה , תודה רבה על השתתפתותכם במשחק , בגלל שלא כל כך הבינו את המשחק וזה החלטתי לפתוח משחק יותר מהנה וכיפי! , אני מחכה לאישור של אביעד ואני יעשה אותו , אתם מוזמנים להרשם שם תודה רבה =]
פרישה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)