אז בבקשה תרשום אותי עם פיפלאפ
אז בבקשה תרשום אותי עם פיפלאפ
שם : בוויזל
מחוז השמירה : שינו
רקע : היי קוראים לי דוויס, אני בן 13 ונולדתי במחוז שינו ולאור הדברים שקורים כאן אני חושב לפעמים שצריך מישהו אחראי שידאג להכל. אני הייתי מנדב את עצמי אבל לפני 6 שנים אבא שלי היה משהו שנקרא שומר מחוז,
שומר מחוז זה מה שאמרתי מקודם אחד שדואג שהכל יהיה בסדר. אני ממש היתגאתי באבי אבל האוייבים שלו לא ממש. כשאני אומר האוייבים שלו אני מתכוון לצוות סנפה. הוא תמיד עצר מזימות שלהם אז הם החליטו להתנקם בו
וחטפו את אימי. אבא שלי ניסה להחזיר אותה ונתו את עצמו כדי שישחררו אותה. אז אני החלטתי שאני רוצה להיות בכל זאת שומר מחוז ולהחזיר את אבי ולנקום בצוות סנפה.
פוקימון האישי : פיפלאפ
רמת הפוקימון האישי :
מתקפות :
חיים :
יום :
מספר משימה :
משימה כרגע :
ציוד: פוקדע, 5 פוכדורים, מפה, תרופות, אבן מונעת התפתחות.
טוני - אחי אתה כשומר בכל משימה שיהיה לך אתה לוקח פוקימון ואישי ועוד פוקיומנים עוזרים , עם פוקימון אוהב אותך אחרי כמה פעמים שהייתה איתי הוא יכול להצטרף אליך.
------------------------------------------------------------------
טוני - " תרגע סטארביה לא קרה כלום " , אתה לוקח עלה ומוריד לו את הבוץ' מן העיניים ואתה רואה שעיניים שלו אדומות והוא עדיין עצבני , ולפתע מאוחרה אתה רואה את האות S עם מכשיר שמחובר לו לגב מה תעשה?
סטאן - רשום תגיב להתחלה.
רג'י - " ישנה דרך נוספת שאפשר לעבור ? " , קפטן הספינה " ישנה דרך דרך עמק שינו שדרכה עבר שומר נוסף , אולי תפגוש אוות בדרך פנה מפה מזרחה "
סט - " אוכל לעזור להם? אני ופיקאצ'ו שלי מוכנםי לאתגר הראשון " , קפטן הספינה " בעיירה הסמוכה ישנם כמה(טאורוסים) שחוסמים את המעברים "
בויזל - אחי פיפלאפ תפוס אחי , תבחר פוקימון אחר
פרישה
'מה זה אמור להביע?' אני חושב לעצמי.טוני - אחי אתה כשומר בכל משימה שיהיה לך אתה לוקח פוקימון ואישי ועוד פוקיומנים עוזרים , עם פוקימון אוהב אותך אחרי כמה פעמים שהייתה איתי הוא יכול להצטרף אליך.
------------------------------------------------------------------
טוני - " תרגע סטארביה לא קרה כלום " , אתה לוקח עלה ומוריד לו את הבוץ' מן העיניים ואתה רואה שעיניים שלו אדומות והוא עדיין עצבני , ולפתע מאוחרה אתה רואה את האות S עם מכשיר שמחובר לו לגב מה תעשה?
"היי סרטביה,הכל יהיה בסדר" אני אומר לו ומיד אחר כך מחפש מים.
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ליאור - " צא סינדקוויל " "קדימה סינדוקויל הנה באה המבחן הראשון שלנו קדימה" , אתה מתקרב לעיר הקרובה ושומע את שוטרת ג'ני מדברת ברשמקול " כל האזרחים להכנס לבתיהם מיד! " מה תעשה
סט - אתה מתקדם לעיר ואתה רואה חבורה של 25 טאורוסים רצים לכיוונך מה תעשה?
טוני - 'מה זה אמור להיות' " קדימה סטארביה הכל בסדר " , שלפתע סטארביה קופץ על טרווטיג ועכשיו אתה רואה המכישר בברור שרשום מתחת לS "חברת סנפה בע"מ שזאת הצוות שרוצה להשתלט על הפוקיומנים האגדיים של מחוז שינו מה עתשה?
בויזל - רשום אחי תגיב להתחלה
פרישה
סט - " פיקאצ'ו רעם הלם!" , פיקאצו'וווווווווו
כל הטאורוסים הסתבבו ורצו חזרה לעיר מה תעשה?
פרישה
ליאור - " צא סינדקוויל " "קדימה סינדוקויל הנה באה המבחן הראשון שלנו קדימה" , אתה מתקרב לעיר הקרובה ושומע את שוטרת ג'ני מדברת ברשמקול " כל האזרחים להכנס לבתיהם מיד! " מה תעשה[/COLOR][/B]
אני הולך אל השוטרת ג'ני ואומר לה" השוטרת ג'ני מה קורה פה? למה כל האזרחים נכנסים לבתיהם?".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)