סט - 'שיט זה לא יעבוד ככה אני חייב למצוא מקור אוכל בשביל לפתות אותם ' , אתה מתחיל רוץ לעיר ולחפש אוכל ובצד היה דוכן : " דגים , בשר , אוכל לפוקימונים הכל הכל כאן קדימה בואו זול מאוד "
ליאור - " שוטרת ג'ני מה קורה פה? " , שוטרת ג'ני " בערך כל חודש יש איש שתמיד בא לפה עם אופנוע וכל הזמן גונב פוקימונים , חפצים , תכשיטים וכנראה שזה קורה היום ואין לנו כל כך מה לעשות בעניין יש לו פוקיומנים מאוד מאוד חזקים"
בויזל - קפטן הספינה : " בעיר סאנדגם , יש שם סכסוכים האנשים שם , בקיצר עיר משוגעת כנראה שתצטרך ללכת מסביב "
פרישה
סט - " דבר איתי בקילו , מעל 20 קילו אתה מקבל עגלה "
פרישה
ליאור - " שוטרת ג'ני מה קורה פה? " , שוטרת ג'ני " בערך כל חודש יש איש שתמיד בא לפה עם אופנוע וכל הזמן גונב פוקימונים , חפצים , תכשיטים וכנראה שזה קורה היום ואין לנו כל כך מה לעשות בעניין יש לו פוקיומנים מאוד מאוד חזקים"
אני אומר לשוטרת ג'ני "תודה רבה על המידע. את יכולה להגיד איפה אני יוכל להשיג פוקימונים חזקים או לאמן את הפוקימון שלי."
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שם : מאט הייניקן
מחוז השמירה :קנטו
רקע :מאט גדל למשפחה עשירה , אביו של מאט ג'ורג הוא הבעלים של יצרנית הבירה הייניקן.
מאט מאד אהב לשחק במשחקי אסטרטגייה וכך מגיל צעיר קיבל מוח אסטרטגי.
יום אחד מאט ישב בבית ושיחק לו במחשב כשפיתאום אימו מתקשרת אליו ואומרת לו:ספוילר
יום לאחר מכם קבעו את מות אביו ואחיו הבכור של מאט ירש את המפעל .
מאט נשבע לינקום בצוות רוקט ולישמור על המחוז מפני פושעים כמוהם.
פוקימון האישי : סקווירטל
רמת הפוקימון האישי :
מתקפות :
חיים :
יום :
מספר משימה :
משימה כרגע :
ציוד:לא הבנתי איזה חפצים ?
שם : עומר
מחוז השמירה :קנטו
רקע :עומר נולד וגדל בעיר סרולין שבקנטו,הוא תמיד חלם להיות מאמן פוקימונים חזק.
אביו מנהל את תחנת הכח שליד סרולין ויש לו במפעל פוקימוני חשמל רבים וחזקים מאוד.
אמו של עומר היא מתאמת ויש לה בעיקר פוקימוני אש,ויש לה את הצ'ריזרד הגדול והאימתני שלה שעומר תמיד אהב.
כשעומר קיבל את המכתב הוא הבין שמחכה לו הרתפקה גדולה וחדשה כדי להציל את המחוז שלו מידי צוות רוקט.
פוקימון האישי : צ'רמנדר
רמת הפוקימון האישי :
מתקפות :
חיים :
יום :
מספר משימה :
משימה כרגע :
ציוד:
השישיה בפלטינה
השישיה בלב זהב
השישיה בלבן
שם : פרדי
מחוז השמירה : גקנטו
רקע :פרדי נולד בקצה המחוז קנטו הוא מאוד אהב את העיר שלו, הוא אהב פוקימונים הוא גידל את הפוקימונים של אחיו(אחיו יותר גדול ממנו בכמה שנים) בזמן שהוא הלך למסע שלו. פרדי טיפל בפוקימונים במסירות רבה. למרות זאת הוא ידע על כל הרוע שיש בעולם הוא לא ממש אהב את זה והוא רצה לנסות אולי בקצת לשנות את זה וגם הוא תמיד רצה לעזור לפוקימונים.
פוקימון האישי :צ'רמנדר
רמת הפוקימון האישי :
מתקפות :
חיים :
יום :
מספר משימה :
משימה כרגע :
ציוד: 5 פוקדורים פוקדע חכה מעולה תרופות אוכל לפוקימונים
אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
גמאני מוזיקאי !
ספוילר
פשוט חכמים כולנו ..
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)