Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 17 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 246
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי RangerHero צפה בהודעה
    שמור להמשך המשחק

התחלה

אתם מגיעים לספינה ונדהמים מהמראה והגודל שלה. אתם עולים אליה וכבר לא יכולים לחכות עד שתגיעו למחוז חפצכם. הספינה מתחילה לשוט ואתם הולכים לחדר שלכם ונחים. אתם מתעוררים בגלל שאתם מרגישים רעידה קטנה בספינה ומגלים שזה בגלל שהגעתם. אתם יורדים מהספינה ומתפאלים מהנוף והמראה של המקום שהגעתם אליו. הקפטן של הספינה מראה לכם לאן אתם צריכים להגיע ואתם יוצאים לדרך. אתם מגיעים לשם ואומרים לכם שיש בעיה בעיר הקרובה לשם.

מה תעשו?
    "אוקיי לאיזה עיר צריך ללכת?"

Spoiler ספוילר

2. Retired
    שם: Ashar
    סט - 'שיט זה לא יעבוד ככה אני חייב למצוא מקור אוכל בשביל לפתות אותם ' , אתה מתחיל רוץ לעיר ולחפש אוכל ובצד היה דוכן : " דגים , בשר , אוכל לפוקימונים הכל הכל כאן קדימה בואו זול מאוד "

ליאור - " שוטרת ג'ני מה קורה פה? " , שוטרת ג'ני " בערך כל חודש יש איש שתמיד בא לפה עם אופנוע וכל הזמן גונב פוקימונים , חפצים , תכשיטים וכנראה שזה קורה היום ואין לנו כל כך מה לעשות בעניין יש לו פוקיומנים מאוד מאוד חזקים"

בויזל - קפטן הספינה : " בעיר סאנדגם , יש שם סכסוכים האנשים שם , בקיצר עיר משוגעת כנראה שתצטרך ללכת מסביב "
    פרישה

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סט - 'שיט זה לא יעבוד ככה אני חייב למצוא מקור אוכל בשביל לפתות אותם ' , אתה מתחיל רוץ לעיר ולחפש אוכל ובצד היה דוכן : " דגים , בשר , אוכל לפוקימונים הכל הכל כאן קדימה בואו זול מאוד "
    "אפשר בבקשה אוכל פוקימונים?אני צריך הרבה אוכל!כמה זה עולה?"אני אומר 'אני צריך גם עגלה גדולה כדי להחזיק את כל האוכל הזה בזמן הליכה'אני חושב ומחליט לחפש גם עגלה או משהו דומה לזה.

4. Retired
    שם: Ashar
    סט - " דבר איתי בקילו , מעל 20 קילו אתה מקבל עגלה "
    פרישה

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סט - " דבר איתי בקילו , מעל 20 קילו אתה מקבל עגלה "
    "לפי החישוב שלי צריך 31.25 קילו!"אני אומר ומופתע משהם אוכלים כל כך הרבה (לפי דעתי אחד אוכל משהו כמו קילו ורבע!)

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור - " שוטרת ג'ני מה קורה פה? " , שוטרת ג'ני " בערך כל חודש יש איש שתמיד בא לפה עם אופנוע וכל הזמן גונב פוקימונים , חפצים , תכשיטים וכנראה שזה קורה היום ואין לנו כל כך מה לעשות בעניין יש לו פוקיומנים מאוד מאוד חזקים"
    אני אומר לשוטרת ג'ני "תודה רבה על המידע. את יכולה להגיד איפה אני יוכל להשיג פוקימונים חזקים או לאמן את הפוקימון שלי."
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    שמור להמשך המשחק

התחלה

אתם מגיעים לספינה ונדהמים מהמראה והגודל שלה. אתם עולים אליה וכבר לא יכולים לחכות עד שתגיעו למחוז חפצכם. הספינה מתחילה לשוט ואתם הולכים לחדר שלכם ונחים. אתם מתעוררים בגלל שאתם מרגישים רעידה קטנה בספינה ומגלים שזה בגלל שהגעתם. אתם יורדים מהספינה ומתפאלים מהנוף והמראה של המקום שהגעתם אליו. הקפטן של הספינה מראה לכם לאן אתם צריכים להגיע ואתם יוצאים לדרך. אתם מגיעים לשם ואומרים לכם שיש בעיה בעיר הקרובה לשם.

מה תעשו?
    "איזה עיר? מה הבעיה? ומה הדרך המהירה ביותר להגיע לשם?" אני שואל את מי שאמר לי שיש בעיה בעיר.

8. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל - קפטן הספינה : " בעיר סאנדגם , יש שם סכסוכים האנשים שם , בקיצר עיר משוגעת כנראה שתצטרך ללכת מסביב "
    ---------------
    "אוקיי אני ילך אבל לפני זה שינקס צא!" אני מוציא את שינקס מהפוכדור

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר

רג'י - " ישנה דרך נוספת שאפשר לעבור ? " , קפטן הספינה " ישנה דרך דרך עמק שינו שדרכה עבר שומר נוסף , אולי תפגוש אוות בדרך פנה מפה מזרחה "
    "תודה רבה" אני אומר לו והולך לכיוון עמק סינו

10. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    שם : מאט הייניקן
    מחוז השמירה :קנטו
    רקע :מאט גדל למשפחה עשירה , אביו של מאט ג'ורג הוא הבעלים של יצרנית הבירה הייניקן.
    מאט מאד אהב לשחק במשחקי אסטרטגייה וכך מגיל צעיר קיבל מוח אסטרטגי.
    יום אחד מאט ישב בבית ושיחק לו במחשב כשפיתאום אימו מתקשרת אליו ואומרת לו:
    Spoiler ספוילר

יום לאחר מכם קבעו את מות אביו ואחיו הבכור של מאט ירש את המפעל .
    מאט נשבע לינקום בצוות רוקט ולישמור על המחוז מפני פושעים כמוהם.
    פוקימון האישי : סקווירטל
    רמת הפוקימון האישי :
    מתקפות :
    חיים :
    יום :
    מספר משימה :
    משימה כרגע :
    ציוד:לא הבנתי איזה חפצים ?

11. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון - " אני יכול לדעת באיזה עיר מדובר " , קפטן הספינה : " מדובר בעיר פאלט יש מחסומים בגלל גניבה של חפץ עתיק של פרופסור אוק , זה יכול להיות משימת ההכנה שלך לפני שאתה מתחיל "

מה תעשה תלך לבדוק במה מדובר , או שתלך ישר לעיר ששאליה אתה צריך ללכת?
    אני ילך לבדוק במה מדובר
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    ליאור - " צא סינדקוויל " "קדימה סינדוקויל הנה באה המבחן הראשון שלנו קדימה" , אתה מתקרב לעיר הקרובה ושומע את שוטרת ג'ני מדברת ברשמקול " כל האזרחים להכנס לבתיהם מיד! " מה תעשה

סט - אתה מתקדם לעיר ואתה רואה חבורה של 25 טאורוסים רצים לכיוונך מה תעשה?

טוני - 'מה זה אמור להיות' " קדימה סטארביה הכל בסדר " , שלפתע סטארביה קופץ על טרווטיג ועכשיו אתה רואה המכישר בברור שרשום מתחת לS "חברת סנפה בע"מ שזאת הצוות שרוצה להשתלט על הפוקיומנים האגדיים של מחוז שינו מה עתשה?

בויזל - רשום אחי תגיב להתחלה

"טרטויג,אתה בסדר?" אני שואל אותו ולאחר מכן מנסה להוציא את המכשיר מגבו של סטארביה.

13. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    שם : עומר
    מחוז השמירה :קנטו
    רקע :עומר נולד וגדל בעיר סרולין שבקנטו,הוא תמיד חלם להיות מאמן פוקימונים חזק.
    אביו מנהל את תחנת הכח שליד סרולין ויש לו במפעל פוקימוני חשמל רבים וחזקים מאוד.
    אמו של עומר היא מתאמת ויש לה בעיקר פוקימוני אש,ויש לה את הצ'ריזרד הגדול והאימתני שלה שעומר תמיד אהב.
    כשעומר קיבל את המכתב הוא הבין שמחכה לו הרתפקה גדולה וחדשה כדי להציל את המחוז שלו מידי צוות רוקט.
    פוקימון האישי : צ'רמנדר
    רמת הפוקימון האישי :
    מתקפות :
    חיים :
    יום :
    מספר משימה :
    משימה כרגע :
    ציוד:

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

14. משתמש מנוסה
    שם: מזה 'כפתך
    שם : פרדי
    מחוז השמירה : גקנטו
    רקע :פרדי נולד בקצה המחוז קנטו הוא מאוד אהב את העיר שלו, הוא אהב פוקימונים הוא גידל את הפוקימונים של אחיו(אחיו יותר גדול ממנו בכמה שנים) בזמן שהוא הלך למסע שלו. פרדי טיפל בפוקימונים במסירות רבה. למרות זאת הוא ידע על כל הרוע שיש בעולם הוא לא ממש אהב את זה והוא רצה לנסות אולי בקצת לשנות את זה וגם הוא תמיד רצה לעזור לפוקימונים.
    פוקימון האישי :צ'רמנדר
    רמת הפוקימון האישי :
    מתקפות :
    חיים :
    יום :
    מספר משימה :
    משימה כרגע :
    ציוד: 5 פוקדורים פוקדע חכה מעולה תרופות אוכל לפוקימונים
    אין על מוזיקת רוק !! רוק בדם !
    גמאני מוזיקאי !

Spoiler ספוילר

פשוט חכמים כולנו ..
    Spoiler ספוילר

ראין - " ילד מה קרה לך ומה היה פה? " , " צוות מגמה היה פה ולקח ממני את אבן האש ואז הוציאו סניזל וברחו "
    "אבן אש?מעניין..." אני אומר,ואז עוזר לו להתיישב על עץ קרוב.לאחר שאני מוודא שהוא בסדר,אני לוקח את טורצ'יק,וממשיך לעיר הסמוכה

עמוד 4 מתוך 17 ראשוןראשון ... 2345614 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •