Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 17 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 246
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל - " שינקס לך משם " , אך שינקס מתעלם מדבריך כי קומבי מדבר אליו ולאחר דקה של דיבורים הם קופצים לשיחים ומחילים לרוץ מה תעשה?
    אני ארוץ אחריהם כדי להבין מה קרה.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי RangerHero צפה בהודעה
    רג'י - אחי אתה לא תפוס פוקיומנים ככה ..... במשימות שלך בשמירה אתה מקבל פוקיומנים עוזסרים כל פעם אחר ועם יש פוקימון שאוהב איתך הוא יכול להשאר שלך לאט לאט.
    -------------------------------------------------------------------------
    רג'י - " צ'ימצאר שריטה על גנגר " , אתה מכה את גנגר ופתאום אתה רואה שלאט לאט דרקרי נעלם , ואז הפוקדע שלך אומר : " גנגר , גנגר לפעמים משתמש בהזייה רק בשביל להנות ואף עושה זאת בשביל בשביל נקבות. "

*בסדר אני מבין עכשיו

אני בודק בפוקדע מידע על דארקאי

3. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון - שוטרת ג'ני : " מעניין של מי זה יכול להיות רגל של בן , של בת ושל פוקימון חתול " , " פרופסור אוק יש לך אויבים? , פרופסור אוק : " לא , אם מי אני כבר יכול להתסכסך " מה תעשה? האם אתה מזאה של מי העקבות?
    "סליחה שאני מתפרץ אבל יש צוות שקוראים לו צוות רוקט ויש בו צוות קטן שיש בו בן בת ופוקימון חתול"אני יגיד
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    סטאן - אתה מתחיל ללכת מסביב לעיר ושלפתע (לופונו) שוכב על הרצפה לא יכול לקום מה תעשה?
    [/COLOR][/B]
    מה קרה לך? אני שואל אותו ומנסה לחפש סימני פצע על גופו.

5. Retired
    שם: Ashar
    סט - " קדימה טאורוסים בואו לפה " , כעבור כמה דקות של ריצה אתה מתעייף וזרקר את העגלה קדימה וכל הטאורוסים רצים אחרי העגלה ויוצאים מהעיר , אתה חוזר לעיר וכשאתה חוזר מגיע אליך ראש העיר ואומר לך : " שומר יקר , תודה רבה על שהצלתה את ערינו אנחנו מודים לך , אם יש לך משהו שתרצה שנעשה בשבילך רק תגיד " , שלפתע אתה מקבל שיחת טלפון מראש המפקדה שלך " סט אנחנו מחכים לך מקווים שתגיע עד הערב יש לנו את המשימה הראשונה שלך כבר " , מה תעשה?

בויזל - אחרי דקה של ריצה אתה עוצר ורואה כוורת ענקית של קומבים ו3 (יורסרינג) שמתקרבים כוורת הענקית מה תעשה?

רג'י - " דארקאי , פוקימון האופל החזק ביורתר אין כל הרבה מידע עליו אך האגדה אומרת שהוא ישתחרר רק כאשר שיימין יצעק לירח"

ג'ון - " צוות רוקט אתה אומר ? " , שוטרת ג'ני : " פעם שמעתי עליהם אך לא חשבתי שזה הם , ילד אתה אולי יודע איפה הם מסתובבים ? "

סטאן - אתה מחפש סימני פצע ואתה רואה את של רגלו פצוע מאוד והמרכז פוקימוונים בעיר שעכשיו הייתה מה עתשה?
    פרישה

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RangerHero;625264[COLOR=navy
    ([/COLOR]

רג'י - " דארקאי , פוקימון האופל החזק ביורתר אין כל הרבה מידע עליו אך האגדה אומרת
    "מעניין מה הוא עושה כאן" אני שואל את עצמי

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור - אתה מתקדם לעבר המפקדה ואז בדרך אתה רואה 3 (ארבוקים) מסביב ל(וויפר) ומתחילים להכות אותו

אני אומר לסינדקוויל "צא סינדקוויל תשתמש בבלימה על הארבוקים"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    [B][COLOR=gray]

טוני - " טוורטיג אתה בסדר? " , טוויג טוויג .... " אוקיי הגיע הזמן להוציא את המכשיר " , אתה מנסה להוציא את המכשיר מגבו וכשאתה נוגע בו גם אתה וגם סטארביה מתחשמלים מה תעשה?

"אוי לא,אני מצטער" אני אומר לסטרביה בעוד אני עצמי מנסה להתאושש מן המכה,'מה אני יכול לעשות כדי לשחרר אתה?' אני חושב לעצמי נואש ולא יודע מה לעשות.
    'אולי כדי שאקרא לעזרה' אני חושב לעצמי ומנסה להשיג עזרה מאנשים במקום.

9. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל - אחרי דקה של ריצה אתה עוצר ורואה כוורת ענקית של קומבים ו3 (יורסרינג) שמתקרבים כוורת הענקית מה תעשה?

"היי אתם תעזבו את הכוורת הזו במנוחה! לדעתי אתם רוצים דבש אז תעזבו אותם בשקט ואני יתן לכם" אני אומר ליוסרינג.

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    עומר - אתה מתקדם לכיוון העיר וכשאתה מתקרב אתה רואה (סנורלקס) יושן באצמע הדרך ולא נותן לך לעבור מה תעשה?

אני מנסה לחפש דרך כדי לעקוף את הסנורלקס.

ד"א כבר יש לי פוקימון או שאני צריך קודם להגיע למעבדה?

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סט - " קדימה טאורוסים בואו לפה " , כעבור כמה דקות של ריצה אתה מתעייף וזרקר את העגלה קדימה וכל הטאורוסים רצים אחרי העגלה ויוצאים מהעיר , אתה חוזר לעיר וכשאתה חוזר מגיע אליך ראש העיר ואומר לך : " שומר יקר , תודה רבה על שהצלתה את ערינו אנחנו מודים לך , אם יש לך משהו שתרצה שנעשה בשבילך רק תגיד " , שלפתע אתה מקבל שיחת טלפון מראש המפקדה שלך " סט אנחנו מחכים לך מקווים שתגיע עד הערב יש לנו את המשימה הראשונה שלך כבר " , מה תעשה?
    "אפשר הסעה למפקדה אני עייף."אני אומר בעייפות ומבקש טרמף למפקדה.
    נערך לאחרונה על ידי הנפש המתמטית, 06-03-2010 בשעה 07:09 PM סיבה: סורי שגיאת כתיב:)

12. Retired
    שם: Ashar
    רג'י - צ'ימצאר מושך אותך כדי אתה לא מבין שזאת אשליה , צ'ימצאר מתקיף לבד את גנגר והוא נופל ואז האשליה של גנגר נעלמת , ועכשיו גנגר עצבני מה תעשה?

ליאור - אתה שולח את הפוקימון שלך בבלימה לעבר הארבוקים והם מתכוננים לקרב , וויפר יעזור לך

סיבוב ראשון :
    ארבוק ראשון נושך את וויפר , אך וויפר בורח
    ארבוק שני משתמש בניב קרח על וויפר , וויפר נגפע
    ארבוק שלישי משתמש בניב ברק על סינדקוויל , וסינדקוויל נפגע
    סינדקוויל משתמש בבלימה לעבר ארבוק השני , ארבוק נפגע
    וויפר משתמש באקדח מים על הארבוק הראשון , ארבוק נפגע

מהלך הקרב :
    רמה 1 , חיים : 32/50 רמה 1 , חיים : 30/50 רמה 1 , חיים : 50/50

רמה 1 , חיים : 35/50 רמה 3 , חיים : 62/75

סיבוב שני :
    ארבוק ראשון ושני באים אל סינדקוויל עם ניב ברק

מה תעשה?

טוני - בעוד שאתה קורא לעזרה פתאום משום מקום אתה רואה מכת עלים משוגעת פוגעת במכשיר ומוציאה אותו , אתה מסתכל אחורה ואתה רואה (רוזרדה) ומאחוריו מגדל פוקימונים , מה תעשה?

בויזל - למרבה המזל היוסרינגים לא היו עצבנים אך הם לא ראו דבש ביחדך והמשיכו להרוס את הכוורת מה תעשה?

עומר - כן יש לך את הפוקימון הכי , קיבלת אותו מקפטן הספינה.
    --------------------------------------------------------------
    עטמר - למרבה הצער הוא חוסם את כל הדרך , כנראה שתצטרך להעיר אותו מה תעשה?

סט - " כן בשמחה נסיע אותך למפקדה " , כעבור 10 דקות אתם מגיעים למפקדה ואתה רואה בניין עצום ומפואר אתה מגיע לדלת וזה הרגע שאתה אומר לעצמך " אוקיי מתחילים " , אתה נכנס פנימה וכבר בכניסה את רואה את המפקד שלך משוחח עם הפקידה של המפקדה . כעבור שתי דקות המפקד בא לדבר איתך ומברך אותך על כך שהסכמת לבוא ואז הוא מראה לך את חדרך העצום , ואף דברים אשר מותאמים לפוקימון שלך , מפקד המפקדה : " תהנה סט , עכשיו מתי תרצה את המשימה הראשונה שלך היום ( ערב ) או מחר בבוקר ?
    פרישה

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור - אתה שולח את הפוקימון שלך בבלימה לעבר הארבוקים והם מתכוננים לקרב , וויפר יעזור לך

סיבוב ראשון :
    ארבוק ראשון נושך את וויפר , אך וויפר בורח
    ארבוק שני משתמש בניב קרח על וויפר , וויפר נגפע
    ארבוק שלישי משתמש בניב ברק על סינדקוויל , וסינדקוויל נפגע
    סינדקוויל משתמש בבלימה לעבר ארבוק השני , ארבוק נפגע
    וויפר משתמש באקדח מים על הארבוק הראשון , ארבוק נפגע

מהלך הקרב :
    רמה 1 , חיים : 32/50 רמה 1 , חיים : 30/50 רמה 1 , חיים : 50/50

רמה 1 , חיים : 35/50 רמה 3 , חיים : 62/75 http://www.pokemonelite2000.com/sprites/plmba/194.png

סיבוב שני :
    ארבוק ראשון ושני באים אל סינדקוויל עם ניב ברק

מה תעשה?
    אני אומר לסינדקוויל "תתחמק מן המתקפה ותשתמש בבלימה על הארבוק השני"
    נערך לאחרונה על ידי monster, 06-03-2010 בשעה 07:38 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סט - " כן בשמחה נסיע אותך למפקדה " , כעבור 10 דקות אתם מגיעים למפקדה ואתה רואה בניין עצום ומפואר אתה מגיע לדלת וזה הרגע שאתה אומר לעצמך " אוקיי מתחילים " , אתה נכנס פנימה וכבר בכניסה את רואה את המפקד שלך משוחח עם הפקידה של המפקדה . כעבור שתי דקות המפקד בא לדבר איתך ומברך אותך על כך שהסכמת לבוא ואז הוא מראה לך את חדרך העצום , ואף דברים אשר מותאמים לפוקימון שלך , מפקד המפקדה : " תהנה סט , עכשיו מתי תרצה את המשימה הראשונה שלך היום ( ערב ) או מחר בבוקר ?
    "תודה ואני קצת עייף אבל אשמח לקבל את המשימה הראשונה שלי אנסה לא להתעייף!"אני אומר ומחכה למשימה הראשונה שלי.

15. משתמש מנוסה
    רג'י - צ'ימצאר מושך אותך כדי אתה לא מבין שזאת אשליה , צ'ימצאר מתקיף לבד את גנגר והוא נופל ואז האשליה של גנגר נעלמת , ועכשיו גנגר עצבני מה תעשה?
    צ'ימצ'אר מהר שריטה על גנגר בכל הכוח

עמוד 6 מתוך 17 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •