Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 17 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 246
  1. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    ציטוט פורסם במקור על ידי RangerHero צפה בהודעה

עומר - כן יש לך את הפוקימון הכי , קיבלת אותו מקפטן הספינה.
    --------------------------------------------------------------
    עטמר - למרבה הצער הוא חוסם את כל הדרך , כנראה שתצטרך להעיר אותו מה תעשה?

"צא צ'רמנדר" אני אומר ומוציא אותו.
    "תעשה שריטה חזקה על סנורלקס" אני אומר לו.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

2. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל - למרבה המזל היוסרינגים לא היו עצבנים אך הם לא ראו דבש ביחדך והמשיכו להרוס את הכוורת מה תעשה?
    ------------------
    "אני ארוץ הכי מהר כדי להביא דבש מהחנות ואני חוזר אליהם ונותן להם אותו.

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    סטאן - אתה מחפש סימני פצע ואתה רואה את של רגלו פצוע מאוד והמרכז פוקימוונים בעיר שעכשיו הייתה מה עתשה?
    אני מרים אותו על הכתפיים ומתחיל ללכת לכיוון מרכז הפוקימונים עם פיפלאפ.

4. Retired
    שם: Ashar
    ליאור - קדימה סינדקוויל לא לוותר אנחנו מנצחים אותם !

סיבוב ראשון :
    ארבוק ראשון ושני מתקיפים את סינדקוויל אך הוא מתחמק
    ארבוק השלישי משתמש בעוקץ רעל וזה משפיע גל על וויפר וגם על סינדקוויל
    וויפר משתמש באקדח מים על ארבוק הראשון ופוגע בקריטיקל!
    דינדקוויל משתמש בבלימה על ארבוק השני ופוגע

מהלך הקרב :

רמה 1 , חיים : 8/50 רמה 1 , חיים : 17/50 רמה 1 , חיים : 50/50

רמה 1 , חיים : 29/50 רמה 3 , חיים : 52/75

סיבוב שני :

וויפר משתמש באקדח מים על ארבוק השלישי
    ארבוק השלישי משתמש בנעיצה ונועץ לסינדקוויל את ההתקפה שלו ויוכל רק להגן
    ארבוק השני מתקיף את סינדקוויל בנשיכה
    ארבוק הראשון משתמש במבט

מה תעשה?

רג'י - קדימה צ'ימצאר להתקפה , צ'ימצאר שורט את גנגר והוא נעלם מה תעשה עכשיו ?

עומר - קדימה צ'רמנדר תשרוט את סנורלקס אך זה לא מזיז לו 'מה נעשה אתה שואל את עצמך' שלפתע אתה שומע קול מצד שמאל שאומר : " בשביל להעיר את סנורלקס תזדקק לחליל פוקימונים שנמצא ביער פה קרוב אלינו מה תעשה?

בויזל - אתה רץ לכיוון העיר ומגיע ואתה רואה דוכנים וקונה מהם דבש , אתה חוזר חזרה מהר ואתה רואה את היוסרינגים כבר מתחילים לאכול את הדבש , אתה מראה להם את הדבש וזורק את זה למערה שלהם ואז הם הולכים לשם , הקומבים מודים לכם ואתה ממשיך בדרכך לכיוון המפקדה יחד עם שינקס , כעבור הליכה של 10 דקות אתה רואה את המפקדה הענקית והעצומה של מחוז שינו ואז אתה מתחיל לרוץ שלפצע את נופל לתוך בור , ושאתה מסתכל למעלה אתה רואה (פאצ'יריסו) ו(בויזל) מחקקים ומקיפים בעיגול את הבור מה תעשה?

סטאן - אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר ואז לפתע אתה שומע נערה שצועקת לך עצור אתה מסתובב ואתה מגלה שהלופונו שלה ואומרת לך תודה ושהיא תיקח אותו ומכניסה אותו לפוקדור ושואלת אותך אם תזדקק למשהו מתנה עבור הלופנו
    פרישה

5. משתמש מנוסה
    שם: חנות אדידס
    [B][COLOR=red]
    [RIGHT]טוני - בעוד שאתה קורא לעזרה פתאום משום מקום אתה רואה מכת עלים משוגעת פוגעת במכשיר ומוציאה אותו , אתה מסתכל אחורה ואתה רואה (רוזרדה) ומאחוריו מגדל פוקימונים , מה תעשה?

RIGHT]
    אני בודק אם סטרביה בסדר ואחר כך מודה לרוזרדה.
    'מיגדל פוקימונים?,מעניין מה זה' אני חושב לעצמי ומחליט ללכת לשם מיד אחריי שאבדוק אם סטרביה בסדר.

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סט - " כן בשמחה נסיע אותך למפקדה " , כעבור 10 דקות אתם מגיעים למפקדה ואתה רואה בניין עצום ומפואר אתה מגיע לדלת וזה הרגע שאתה אומר לעצמך " אוקיי מתחילים " , אתה נכנס פנימה וכבר בכניסה את רואה את המפקד שלך משוחח עם הפקידה של המפקדה . כעבור שתי דקות המפקד בא לדבר איתך ומברך אותך על כך שהסכמת לבוא ואז הוא מראה לך את חדרך העצום , ואף דברים אשר מותאמים לפוקימון שלך , מפקד המפקדה : " תהנה סט , עכשיו מתי תרצה את המשימה הראשונה שלך היום ( ערב ) או מחר בבוקר ?
    "תודה ואני קצת עייף אבל אשמח לקבל את המשימה הראשונה שלי אנסה לא להתעייף!"אני אומר ומחכה למשימה הראשונה שלי.

7. משתמש מנוסה
    שם :קווין
    מחוז השמירה :הואן
    רקע :קווין נולד למשפחה ממוצעת עם אבא, אמא, ואח גדול.
    אולם כשעוד היה ילד צעיר אביו ואימו מתו בידי פוקימונים רשעים
    קווין מאוד אהב לשחק עם פוקימונים והחשיב אותם כחברים הכי טובים שלו.
    אבל לאחר המקרה הזה הוא החליט שפוקימונים כבר לא חברים שלו אלא כלים ולא יותר מיזה
    עכשיו הוא שואף למצוא את הפוקימונים הכי חזקים שהוא יכול למצוא כדי להיות אלוף המחוז ולא כדאי לאף אחד לנסות לעצור אותו.
    פוקימון האישי : מדקיפ
    רמת הפוקימון האישי : ?
    מתקפות : ?
    חיים : ?
    יום : ?
    מספר משימה : ?
    משימה כרגע : ?
    ציוד:תיק, חכה, פוכדורים, פוקדע, אוכל.

8. Retired
    טוני - אתה רואה שסטארביה מתחיל לקום ולהתאושש ואז מתחיל לעוף לכיוון מזרח , לאחר שסטארביה עף מגדל הפוקימונים מתחיל דבר איתך , "שלום אדוני הנכבד , מי אתה ? אתה השתלטת על הסטארביה הזה? "

סט - מפקד המפקדה : " אך אולי קודם תשים את הפוקימון שלך פה אצלנו במרכז הפוקימונים , תלך לאכול ושתחזור לחדר אתה תקבל את הפוקימון שלך ואז את המשימה הראשונה שלך ? "

קווין - רשום אחי , תגיב להתחלה
    פרישה

9. משתמש מנוסה

התחלה

אתם מגיעים לספינה ונדהמים מהמראה והגודל שלה. אתם עולים אליה וכבר לא יכולים לחכות עד שתגיעו למחוז חפצכם. הספינה מתחילה לשוט ואתם הולכים לחדר שלכם ונחים. אתם מתעוררים בגלל שאתם מרגישים רעידה קטנה בספינה ומגלים שזה בגלל שהגעתם. אתם יורדים מהספינה ומתפאלים מהנוף והמראה של המקום שהגעתם אליו. הקפטן של הספינה מראה לכם לאן אתם צריכים להגיע ואתם יוצאים לדרך. אתם מגיעים לשם ואומרים לכם שיש בעיה בעיר הקרובה לשם.

מה תעשו?
    "בעיה הא? נשמע מסקרן.." אני חשוב לעצמי ומתקדם לעבר העיר לראות מה בידיוק הבעיה.

10. משתמש על פעיל

סט - מפקד המפקדה : " אך אולי קודם תשים את הפוקימון שלך פה אצלנו במרכז הפוקימונים , תלך לאכול ושתחזור לחדר אתה תקבל את הפוקימון שלך ואז את המשימה הראשונה שלך ? "
    "פיקצ'ו עדיין לא נלחם ולכן לא חטף נזק.אני אכלתי כבר באותו את השריות המזון שנשארו מנושא אחר ואותי זה גם מפליא שאכלתי הרבה אוכל פוקימונים.(ברצינת הדמות שלי אכלה את השאריות כי לא היה לה מה לעשות איתם ) טוב אז עכשיו אני הולך לחדר דלי לחכות?או מה אני עושה עכשיו?"אני אומר ולא יודע מה אני אמור לעשות עכשיו.

11. משתמש מנוסה
    טוני - אתה רואה שסטארביה מתחיל לקום ולהתאושש ואז מתחיל לעוף לכיוון מזרח , לאחר שסטארביה עף מגדל הפוקימונים מתחיל דבר איתך , "שלום אדוני הנכבד , מי אתה ? אתה השתלטת על הסטארביה הזה? "
    "לא..." אני אומר ומושך את המילה,"מי זה,מי זה מדבר?" אני שואל ולא מודע מי מדבר.

12. Retired
    קווין - אתה מתקרב לעיר הקרובה ואתה בדרך מגלה עקבות של 2 פוקימונים אחת על 4 ואחת על 2 , של שניהם נכנסות לשיחים , אתה ממשיך להתקדם ואתה רואה את אותם עקבות אבל הפעם אתה רואה עוד עקבות של בן אדם שנכנסות שוב לשיחים מה תעשה?

סט - מפקד המפקדה : " יש לך הרבה מוטיבציה בחור צעיר! , תלך לחדרך ושם אתה כבר תקבל את המשימה הראשונה שלך " , אתה הולך למעלית ואתה מגלה בבניין יש 44 קומות , אתה עולה לקומה 17 בינתיים שאתה עולה אתה מתחיל לחשוב על כל המשימות שתעשה ותשתתף במהלך השמירה שלך , המעלית נעצרת בקומה 7 אתה יוצא מן המעלית ובקומה 34 חדרים מחדר 252-285 ואתה חדר מס' 264 , אתה נכנס לחדר ואתה נדהם מגודלו של החדר ויופיו ואף מותאם לפוקימון , אתה מחכה 10 דקות שלפתע אתה שומע דפיקות בדלת ואז משחילים לדלת שלך מעטפה אתה פותח אותה ובמעטפה כתוב :

שלום סט
    יום : 1
    מספר משימה : 1
    משימה כרגע : " גנבהת פיפלאפ "
    תוכן המשימה : שלום סט , כאן מפקד המפקדה שלך.
    המשימה הראשונה שלך היא להחזיר למעבדת הפרופסור פיפלאפ התחלתי.
    הפיפלאפ נגנב בידי נער צעיר שהחזיק ב2 פוקימונים וכרגע נמצא בבנין בעיר הסמוכה.
    מקווים שתצליח להחזיר את פיפלאפ ,
    איתך למשימה אנחנו שולחים את הפוקימון שלך + פוקימון 1 כעזר
    תוכל לבחור בין הבאים למשימה :

סטארלי
    בידוף
    שינקס
    שילדון

בהצלחה.

טוני - האיש יוצא מין העצים ומדבר : " שלום , שמי ברנדון אני מגדל פוקימונים ומתאמן בשביל להרוויח תגים . ראיתי שהזדקקת לעזרה , אוכל לדעת מה שמך? והאם תרצה דו קרב קטן בשביל אימונים? "
    פרישה

13. משתמש מנוסה
    טוני - האיש יוצא מין העצים ומדבר : " שלום , שמי ברנדון אני מגדל פוקימונים ומתאמן בשביל להרוויח תגים . ראיתי שהזדקקת לעזרה , אוכל לדעת מה שמך? והאם תרצה דו קרב קטן בשביל אימונים? "
    "שמי הוא טוני,נעים מאוד","אני אשמח לקרב בשביל לאמן את הטרטויג שלי".
    "צא טרטוויג!"

14. משתמש על פעיל
    סט - מפקד המפקדה : " יש לך הרבה מוטיבציה בחור צעיר! , תלך לחדרך ושם אתה כבר תקבל את המשימה הראשונה שלך " , אתה הולך למעלית ואתה מגלה בבניין יש 44 קומות , אתה עולה לקומה 17 בינתיים שאתה עולה אתה מתחיל לחשוב על כל המשימות שתעשה ותשתתף במהלך השמירה שלך , המעלית נעצרת בקומה 7 אתה יוצא מן המעלית ובקומה 34 חדרים מחדר 252-285 ואתה חדר מס' 264 , אתה נכנס לחדר ואתה נדהם מגודלו של החדר ויופיו ואף מותאם לפוקימון , אתה מחכה 10 דקות שלפתע אתה שומע דפיקות בדלת ואז משחילים לדלת שלך מעטפה אתה פותח אותה ובמעטפה כתוב :

שלום סט
    יום : 1
    מספר משימה : 1
    משימה כרגע : " גנבהת פיפלאפ "
    תוכן המשימה : שלום סט , כאן מפקד המפקדה שלך.
    המשימה הראשונה שלך היא להחזיר למעבדת הפרופסור פיפלאפ התחלתי.
    הפיפלאפ נגנב בידי נער צעיר שהחזיק ב2 פוקימונים וכרגע נמצא בבנין בעיר הסמוכה.
    מקווים שתצליח להחזיר את פיפלאפ ,
    איתך למשימה אנחנו שולחים את הפוקימון שלך + פוקימון 1 כעזר
    תוכל לבחור בין הבאים למשימה :

סטארלי
    בידוף
    שינקס
    שילדון

בהצלחה.
    'אוקי נשמע קל ומעניין בתור משימה ראשונה!אוקי אבל במי אבחר כפוקימון עזר למשימה?סטארלי יכול לעזור במצבים של תעופה,לא סביר במצב זה!בידוף לא חזק ואני לא חושב שהוא יכול לעזור לי!שינקס הוא מסוג חשמל מה שלא טוב בגלל התחלתי פיקצ'ו!שילדון נראת לי בחירת המחדל והוא נראה די טוב במצב זה כדי לי לבור בו!'אני חושב ובוחר לי בשילדון למשימת זאת.

15. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    סטאן - אתה מתחיל ללכת לכיוון העיר ואז לפתע אתה שומע נערה שצועקת לך עצור אתה מסתובב ואתה מגלה שהלופונו שלה ואומרת לך תודה ושהיא תיקח אותו ומכניסה אותו לפוקדור ושואלת אותך אם תזדקק למשהו מתנה עבור הלופנו[/RIGHT]
    איזה סוג של מתנה?

עמוד 7 מתוך 17 ראשוןראשון ... 56789 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •