Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 17 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 246
  1. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TheRealPimpRoma צפה בהודעה
    שם : מאט הייניקן
    מחוז השמירה :קנטו
    רקע :מאט גדל למשפחה עשירה , אביו של מאט ג'ורג הוא הבעלים של יצרנית הבירה הייניקן.
    מאט מאד אהב לשחק במשחקי אסטרטגייה וכך מגיל צעיר קיבל מוח אסטרטגי.
    יום אחד מאט ישב בבית ושיחק לו במחשב כשפיתאום אימו מתקשרת אליו ואומרת לו:
    Spoiler ספוילר

יום לאחר מכם קבעו את מות אביו ואחיו הבכור של מאט ירש את המפעל .
    מאט נשבע לינקום בצוות רוקט ולישמור על המחוז מפני פושעים כמוהם.
    פוקימון האישי : סקווירטל
    רמת הפוקימון האישי :
    מתקפות :
    חיים :
    יום :
    מספר משימה :
    משימה כרגע :
    ציוד:לא הבנתי איזה חפצים ?
    הינה טופס הרשמה D:

2. Retired
    שם: Ashar
    סט - אתה עולה לקומה הראשונה ומגלה שהיא ריקה ושוב אתה שומע את הצווחות של פיפלאפ מה תעשה?

עומר - אתה מגיע ליער "רוזלליר" מתחיל לחפש את הסמתה ואתה מוצאצא אותה , אתה נכנס לותכה ואתה רואה שמונח על השולחן חליל פוקימונים והבית ריק מה תעשה?

הייניקין - רשום אחי תגיב להתחלה.
    פרישה

3. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי RangerHero צפה בהודעה
    סט - אתה עולה לקומה הראשונה ומגלה שהיא ריקה ושוב אתה שומע את הצווחות של פיפלאפ מה תעשה?

אני רץ בכל גופי ומנסה להגיע הכי מהר לקומה השניה לבדוק שם.'צפוי שהוא לא יהיה בקומה הראשונה אבל זה יהיה סתם ביזבוז זמן אם ישר אני יעלה לקומה השלישית.'אני חושב במחשבות לא נעימות.

4. AllwaysStriveAndProsper
    התחלה

אתם מגיעים לספינה ונדהמים מהמראה והגודל שלה. אתם עולים אליה וכבר לא יכולים לחכות עד שתגיעו למחוז חפצכם. הספינה מתחילה לשוט ואתם הולכים לחדר שלכם ונחים. אתם מתעוררים בגלל שאתם מרגישים רעידה קטנה בספינה ומגלים שזה בגלל שהגעתם. אתם יורדים מהספינה ומתפאלים מהנוף והמראה של המקום שהגעתם אליו. הקפטן של הספינה מראה לכם לאן אתם צריכים להגיע ואתם יוצאים לדרך. אתם מגיעים לשם ואומרים לכם שיש בעיה בעיר הקרובה לשם.

מה תעשו?
    אלך אל העיר שבה נמצאת אותה הבעיה.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור - " סינדקוויל בכל הכח "

סיבוב ראשון :
    ארבוק שני משתמש בניב רעם על סינדקוויל , אך סינדקוויל משתמש במבט וארבוק השני לא הספיק לתקוף.

וויפר משתמש באקדח מעם על ארבוק השלישי וארבוק השלישי במשתמש בנשיכה על וויפר , שתיהם נפגעים

סיבוב שני :
    סינדקוויל משתמש בבלימה על ארבוק שני ומנצח אותו , סינדקוויל מקבל 16 נקודות ניסיון נוספות
    וויפר משתמש באקדח מים על ארבוק השלישי ומנצח , סינדקוויל מקבל 12 נקודות ניסיון (44/45 נקודות ניסיון

אחרי הניצחון וויפר מודע לך והולך , האם תלך לרפות את סינדקוויל במרכז הפוקימונים או שתמשיך למפקדה?

אני אומר לסינדקוויל" תחזור לפוכדור שלך" אני הולך לחפש מרכז פוקימונים בסביבה.
    נערך לאחרונה על ידי monster, 06-04-2010 בשעה 06:38 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    רג'י - אתה מרפא את הפוקימון במרכז הפוקימונים ואתה יוצא אתה רואה שהמפקדה פתוחה , אתה נכנס פנימה ואתה רואה את הפקידה אתה נגש אליה ושואל אותה איפה המפקד של המפקדה והיא אומרת לך שהוא במשרד שלו , אתה עולה 2 קומות במעלית נכנס למשרד של המפקד , המפקד : " שלום רג'י חיכינו לך אתה בטח מאוד מאושר מהתפקיד שקיבלת , החדר שלך בקומה 4 וחדר מספר 64 תיגש לחדרך ושם אתה תקבל את משימתך הראשונה .
    "בסדר אני עכשיו עולה לחדר" אני אומר לו בהתרגשות ועולה לחדר שלי

7. Retired
    שם: Ashar
    סט - אתה רץ לקומה השנייה מחפש וגם שם ריק , שוב פעם אתה שומע את בצווחה של פיפלאפ אבל אתה בטוח בעצמך שזה בקומה הזאת אתה מחפש טוב ואתה נעצר ליד ארון ואז שומע את הצווחה הכי חזקה אתה מזיז את הארון ואתה רואה כניסה כזאת , אתה נכנס אליה ובסוף אתה רואה נער ובידו משקה אנרגיה UP ואתה רואה כלוב את פיפלאפ ואתה שומע את הנער מדבר , " אני הולך לתת לך אנרגיה UP ואז אתה תוכל להתפתח לפרינפלאפ עם אבן מים ואז אני יתן לך להחזיק צדק שעשויה מאבן ספיר ואז שתיכנס למים אתה תתפתח לאמפוליון , ולבסוף אני אלכוד אותך חה חה חה חה..." מה תעשה?

הייניקין - אתה מתקדם לעבר העיר " גרוולין " שבדרכה אתה רואה מלא פוקימונים בורחים לצד הנגדי , אתה מגיע לעיר ואתה רואה מתקן ענקי בצורה של מיאו ושמחיל לשאוב פוקימונים מה תעשה?

ליאור - אתה מגיע לעיר הקרובה " שינוויג " ואתה מרפא את הפוקימון שלך סינדקוויל , אתה ממשיך ללכת לכיוון המפקדה ואתה מתחיל להתקרב אליה , אתה מתפאל בגודלה ויופיה אתה מגיע לכניסה בולע רוק ואומר לעמך " אני מוכן " אתה נכנס פנימה ניגד לפקידה ואתה שואל אותה איפה המפקד של המפקדה והיא אומרת לך שהוא השיחה ושתוכל להמתין כאן או להיות בינתיים בחדר , מה אתה מעדיף?

רג'י - אתה ניגש לחדר ונדהם מגודלו ויופיו שמתאים גם לפוקימון אישית , אתה מחכה רבע שעה ותאום אתה שומע דפיקה בדלת ואז משחילים לך מכתב דרך הדלת , אתה פותח את המכתב ובמכתב כותב :

שלום רג'י
    יום : 1
    מס' משימה : 1
    משימה כרגע :" גנבת טרטויג "
    תוכן המשימה : שלום רג'י , כאן מפקד המפקדה שלך.

משימתך הראשונה בתור שומר פוקימונים היא להחזיר למעבדת הפרופסור טרטוויג גנוב שמגנב על ידי פושע שאנחנו לא מצליחים לתפוס .
    לפושע יש 2 פוקימוניפ לפי מה שאנחנו זוכרים ,
    מקווים שתצליח להחזיר את טרטוויג למעבדה
    לרגל המשימה אתה תזדקק לפוקימון האישי שלך + פוקימו עזר 1 תבחר מן הרשימה :

סטארלי
    גיבל
    ריולו
    בודיו

בהצלחה.
    פרישה

8. משתמש מנוסה
    שם: תומר

רג'י - אתה ניגש לחדר ונדהם מגודלו ויופיו שמתאים גם לפוקימון אישית , אתה מחכה רבע שעה ותאום אתה שומע דפיקה בדלת ואז משחילים לך מכתב דרך הדלת , אתה פותח את המכתב ובמכתב כותב :

שלום רג'י
    יום : 1
    מס' משימה : 1
    משימה כרגע :" גנבת טרטויג "
    תוכן המשימה : שלום רג'י , כאן מפקד המפקדה שלך.
    משימתך הראשונה בתור שומר פוקימונים היא להחזיר למעבדת הפרופסור טרטוויג גנוב שמגנב על ידי פושע שאנחנו לא מצליחים לתפוס .
    לפושע יש 2 פוקימוניפ לפי מה שאנחנו זוכרים ,
    מקווים שתצליח להחזיר את טרטוויג למעבדה
    לרגל המשימה אתה תזדקק לפוקימון האישי שלך + פוקימו עזר 1 תבחר מן הרשימה :

סטארלי
    גיבל
    ריולו
    בודיו

בהצלחה.
    "אממ ניראה לי שאני יקח למשימה הזאת את גיבל לפי דעתי הוא יעזור לי מאוד" אני אומר וישר הולך למפקד

9. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    סטאן - הילדה : " אתה שומר נכון? אינני יכולה להצטרף אליך ואתה לא תופס פוקימונים ככה במשימות של השמירה שלך אתה מקבל פוקימונים עזר ובהמשך עוד פוקימונים שלך , אז תרצה משהו שאני יעשה בשבילך?
    אולי יש משהו שאת יודעת על צוות סנפה?

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור - אתה מגיע לעיר הקרובה " שינוויג " ואתה מרפא את הפוקימון שלך סינדקוויל , אתה ממשיך ללכת לכיוון המפקדה ואתה מתחיל להתקרב אליה , אתה מתפאל בגודלה ויופיה אתה מגיע לכניסה בולע רוק ואומר לעמך " אני מוכן " אתה נכנס פנימה ניגד לפקידה ואתה שואל אותה איפה המפקד של המפקדה והיא אומרת לך שהוא השיחה ושתוכל להמתין כאן או להיות בינתיים בחדר , מה אתה מעדיף?

אני אומר לאישה"תודה רבה לך על המידע אני ימתין כאן" אני נשאר להמתין במפקדה.
    נערך לאחרונה על ידי monster, 06-04-2010 בשעה 06:37 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סט - אתה רץ לקומה השנייה מחפש וגם שם ריק , שוב פעם אתה שומע את בצווחה של פיפלאפ אבל אתה בטוח בעצמך שזה בקומה הזאת אתה מחפש טוב ואתה נעצר ליד ארון ואז שומע את הצווחה הכי חזקה אתה מזיז את הארון ואתה רואה כניסה כזאת , אתה נכנס אליה ובסוף אתה רואה נער ובידו משקה אנרגיה UP ואתה רואה כלוב את פיפלאפ ואתה שומע את הנער מדבר , " אני הולך לתת לך אנרגיה UP ואז אתה תוכל להתפתח לפרינפלאפ עם אבן מים ואז אני יתן לך להחזיק צדק שעשויה מאבן ספיר ואז שתיכנס למים אתה תתפתח לאמפוליון , ולבסוף אני אלכוד אותך חה חה חה חה..." מה תעשה?

"מצטער להפריע אבל את גנבת פוקימון והפוקימון לא מרוצה ממך כמאמן אז תחזיר אותו בבקשה!אבל אני יכול גם לעשות את זה בדרך הקשה!אז במה אתה בוחר?"אני אומר לנער ומקווה להילחם מולו.

12. bbuuuii
    שם: עידן
    בויזל - שינקס עושה בלימה על פצ'יריסו ומבט על בויזל ואז הם מתחילים לבכות מה תעשה?
    ----------------
    "אוי סליחה לא התכוונתי לפגוע בכם...." אני אומר לפצ'ריסו ובוויזל ומחזיק אותם

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

עומר - אתה מגיע ליער "רוזלליר" מתחיל לחפש את הסמתה ואתה מוצאצא אותה , אתה נכנס לותכה ואתה רואה שמונח על השולחן חליל פוקימונים והבית ריק מה תעשה?

אני מסתכל לצדדים,בודק שאין אף אחד,לוקח את החליל וחוזר לסנורלקס.

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

14. AllwaysStriveAndProsper

הייניקין - אתה מתקדם לעבר העיר " גרוולין " שבדרכה אתה רואה מלא פוקימונים בורחים לצד הנגדי , אתה מגיע לעיר ואתה רואה מתקן ענקי בצורה של מיאו ושמחיל לשאוב פוקימונים מה תעשה?

אצעק :"צא סקווירטל מתקפת בלימה בכל הכוח על המכונה הזאת" בזמן שאזרוק את הפוכדור של סקווירטל לאוויר. ובאותו הזמן שהוא תוקף את ההמכונה אזרוק עלייה אבנים

15. משתמש מנוסה
    שם: סהר
    ג'ון - " צוות רוקט אתה אומר ? " , שוטרת ג'ני : " פעם שמעתי עליהם אך לא חשבתי שזה הם , ילד אתה אולי יודע איפה הם מסתובבים ? "
    "על פי מה שידוע לי הם מסתובבים בקנטו ובג'וטו"אני יגיד לשוטרת ג'ני
    ווינר מ-22/03/2013 עד 24/3/2013 P:
    משחקי בפורום חת"מ:
    Spoiler ספוילר

Skarner:Feel My Sting!
    Spoiler ספוילר

פיקאצ'ו לעולם ועד!
    Spoiler ספוילר

עמוד 9 מתוך 17 ראשוןראשון ... 7891011 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •