סט - אתה עולה לקומה הראשונה ומגלה שהיא ריקה ושוב אתה שומע את הצווחות של פיפלאפ מה תעשה?
עומר - אתה מגיע ליער "רוזלליר" מתחיל לחפש את הסמתה ואתה מוצאצא אותה , אתה נכנס לותכה ואתה רואה שמונח על השולחן חליל פוקימונים והבית ריק מה תעשה?
הייניקין - רשום אחי תגיב להתחלה.
פרישה
אני אומר לסינדקוויל" תחזור לפוכדור שלך" אני הולך לחפש מרכז פוקימונים בסביבה.ליאור - " סינדקוויל בכל הכח "
סיבוב ראשון :
ארבוק שני משתמש בניב רעם על סינדקוויל , אך סינדקוויל משתמש במבט וארבוק השני לא הספיק לתקוף.
וויפר משתמש באקדח מעם על ארבוק השלישי וארבוק השלישי במשתמש בנשיכה על וויפר , שתיהם נפגעים
סיבוב שני :
סינדקוויל משתמש בבלימה על ארבוק שני ומנצח אותו , סינדקוויל מקבל 16 נקודות ניסיון נוספות
וויפר משתמש באקדח מים על ארבוק השלישי ומנצח , סינדקוויל מקבל 12 נקודות ניסיון (44/45 נקודות ניסיון
אחרי הניצחון וויפר מודע לך והולך , האם תלך לרפות את סינדקוויל במרכז הפוקימונים או שתמשיך למפקדה?
נערך לאחרונה על ידי monster, 06-04-2010 בשעה 06:38 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סט - אתה רץ לקומה השנייה מחפש וגם שם ריק , שוב פעם אתה שומע את בצווחה של פיפלאפ אבל אתה בטוח בעצמך שזה בקומה הזאת אתה מחפש טוב ואתה נעצר ליד ארון ואז שומע את הצווחה הכי חזקה אתה מזיז את הארון ואתה רואה כניסה כזאת , אתה נכנס אליה ובסוף אתה רואה נערובידו משקה אנרגיה UP ואתה רואה כלוב את פיפלאפ ואתה שומע את הנער מדבר , " אני הולך לתת לך אנרגיה UP ואז אתה תוכל להתפתח לפרינפלאפ עם אבן מים ואז אני יתן לך להחזיק צדק שעשויה מאבן ספיר ואז שתיכנס למים אתה תתפתח לאמפוליון , ולבסוף אני אלכוד אותך חה חה חה חה..." מה תעשה?
הייניקין - אתה מתקדם לעבר העיר " גרוולין " שבדרכה אתה רואה מלא פוקימונים בורחים לצד הנגדי , אתה מגיע לעיר ואתה רואה מתקן ענקי בצורה של מיאו ושמחיל לשאוב פוקימונים מה תעשה?
ליאור - אתה מגיע לעיר הקרובה " שינוויג " ואתה מרפא את הפוקימון שלך סינדקוויל , אתה ממשיך ללכת לכיוון המפקדה ואתה מתחיל להתקרב אליה , אתה מתפאל בגודלה ויופיה אתה מגיע לכניסה בולע רוק ואומר לעמך " אני מוכן " אתה נכנס פנימה ניגד לפקידה ואתה שואל אותה איפה המפקד של המפקדה והיא אומרת לך שהוא השיחה ושתוכל להמתין כאן או להיות בינתיים בחדר , מה אתה מעדיף?
רג'י - אתה ניגש לחדר ונדהם מגודלו ויופיו שמתאים גם לפוקימון אישית , אתה מחכה רבע שעה ותאום אתה שומע דפיקה בדלת ואז משחילים לך מכתב דרך הדלת , אתה פותח את המכתב ובמכתב כותב :
שלום רג'י
יום : 1
מס' משימה : 1
משימה כרגע :" גנבת טרטויג"
תוכן המשימה : שלום רג'י , כאן מפקד המפקדה שלך.
משימתך הראשונה בתור שומר פוקימונים היא להחזיר למעבדת הפרופסור טרטוויג גנוב שמגנב על ידי פושע שאנחנו לא מצליחים לתפוס .
לפושע יש 2 פוקימוניפ לפי מה שאנחנו זוכרים ,
מקווים שתצליח להחזיר את טרטוויג למעבדה
לרגל המשימה אתה תזדקק לפוקימון האישי שלך + פוקימו עזר 1 תבחר מן הרשימה :
סטארלי
גיבל
ריולו
בודיו
בהצלחה.
פרישה
אני אומר לאישה"תודה רבה לך על המידע אני ימתין כאן" אני נשאר להמתין במפקדה.ליאור - אתה מגיע לעיר הקרובה " שינוויג " ואתה מרפא את הפוקימון שלך סינדקוויל , אתה ממשיך ללכת לכיוון המפקדה ואתה מתחיל להתקרב אליה , אתה מתפאל בגודלה ויופיה אתה מגיע לכניסה בולע רוק ואומר לעמך " אני מוכן " אתה נכנס פנימה ניגד לפקידה ואתה שואל אותה איפה המפקד של המפקדה והיא אומרת לך שהוא השיחה ושתוכל להמתין כאן או להיות בינתיים בחדר , מה אתה מעדיף?
נערך לאחרונה על ידי monster, 06-04-2010 בשעה 06:37 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)