Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 99 1231151 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 1483
  1. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #1
    יש מקום לאחד. רקעים לא חייבים להיות יותר מידי מושקעים. הרקע למשחק ופרטים נוספים ניתן למצוא בויקי של המשחק


    InfernAls

    הודעה חשובה:
    מהיום כל המידע העלילתי יהיה בתוך אתר נפרד, הוויקי (כמו ויקיפדיה) של המשחק:

    כבר כעת האתר מכיל הרבה מידע, חלקו גלוי וחלקו לא, על דמויות מפתח וארגונים. בהמשך האתר יכלול גם מאפיינים שקשורים במשחקיות, וככל שתתקדמו במשחק עוד ועוד עמודים יפתחו לצפייה. כרגע אני די לומד למתכונת, אז כשאני אסיים אני אפרט יותר. בינתיים, הכתובת לכניסה:
    http://infernals.wiki.co.il/index.ph...90%D7%A9%D7%99


    חוקים ודגשים
    1. החוקים העליונים של הפורומים ושל פורום חת"מ כמובן תקפים כאן. אם מישהו התקבל למשחק זה אומר שאני סומך עליו שהוא יעמוד בהם. אם אני אראה שסמכתי על מישהו ולא הגיע לו הוא לא יהיה כאן.
    2. קללות וכאלה אסור בתכלית האיסור מלבד בתור הדמויות שלכם, וגם אז, קללות קלות בלבד. אם אתם מתלבטים לגביי איזושהיא קללה אז או שלא תגידו או שתשאלו אותי בפרטי. אסור לקלל משתתפים אחרים, גם אם פגשתם אותם בתוך המשחק. רק דמויות בדיוניות שלי.
    3. מי שלא יכול להגיב כמובן שיודיע לי, אני יודע שזה קשה להיות עקבי כשיש לימודים והכול, לכן אני לא מעיף אנשים ישר. יומיים שלמים בנאדם לא מגיב ואני שולח הודעה פרטית,אם הוא עוד יום לא מגיב אז אם יש לו אימייל אני אשלח לאימייל ואם יש לו מסנ למסנ. אם גם לזה הוא לא עונה לא תהיה לי ברירה אלא להוציא אותו. אם בנאדם חוזר ויש לו סיבה אני כמובן אשתדל להחזיר אותו. אבל תהיו חכמים יותר ופשוט תודיעו לי מראש אם לא תוכלו להגיב.
    4. אני יודע שזה פלצני, אבל להינות!
    5.מרגע זה כל תגובה במשחק תירשם בתוך תגית הספויילר. הכפתור נמצא משמאל לסמל הגוגל. זה הולך להקל על הקריאה לכולם.

    טופס הרשמה
    שם (של הדמות, מומלץ מאוד אמריקאי. אם לא, אז אתם חייבים להסביר למה הוא לא אמריקאי. דוגמא: אם קוראים לכם אביעד, תסבירו ברקע איך זה שלאזרח בניו יורק יש שם ישראלי. ותהיו יצירתיים או שאני לא אקבל את זה):
    מין (אם אתם לא בטוחים אפשר לשלוח לי הודעה פרטית):
    גיל (תתפרעו. מעדיף מגיל 16-17 ומעלה, אבל קחו בחשבון שהדמות שלכם צריכה להתנהג בהתאם לגיל שלה):
    אופי (לא רשימת מכולת. לא Mr. Perfect ולא נסיך האופל):
    רקע (ככל שהרקע יהיה יותר טוב, העלילה שלכם תהיה יותר דינמית וטובה. השתדלו ליצור רקע של אזרח ניו יורקי בלי להתייחס לרקע של המשחק עצמו. רקע קצר מידי ובלי פרטים לא ייתקבל):
    מראה או תמונה ( אפשר להשתמש בDream Avatar, אפשר לתאר, ואפשר להביא תמונה משלכם, רק שתתאים לרקע ולגיל (וכמובן למין).):
    שאלות\בקשות\חומרי נפץ ייתקבלו בברכה.

    הערה קטנה: קיים משחק מחשב באותו שם, אך אין בינהם קשר.

    הכנתי למשחק יוזר בארים:

    הוא גם מקשר לכאן. אם אתם רוצים, בבקשה.
    נערך לאחרונה על ידי הראשון מהסוף, 04-19-2010 בשעה 05:31 PM

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  2. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #2
    אירועים-Events

    ככל שהמשחק מתקדם, כבר אפשר לשים לב שכל השחקנים נמצאים בערך באותו קו זמן, והעלילות שלהם מקבילות אחת לשנייה. כשיש איוונט, העלילות של שני שחקנים (או יותר) מצטלבות ודמויות השחקנים נפגשות. כך נוצר איזשהו שיתוף פעולה בין השחקנים, והכוח האמיתי של ריבוי שחקנים מתגלה, כי הרי בלי המאפיין הזה, למה צריך יותר משחקן אחד במשחק? מעכשיו, כל פעם שיש איוונט, הכתיבה שלי לשחקנים שמשתתפים בו תיעשה באדום. לרוב אני אכתוב לשניהם ביחד. דוגמא:
    סטיב ואדריאן- אתם פוגשים את....
    במקרים מיוחדים, כמו אם השחקנים קרובים להפגש אבל עוד לא נפגשו, אני אכתוב לכל אחד בנפרד. דוגמא:

    סטיב- אתם הולכים לחדר וליסה מחכה בחוץ. היא מתקשרת למישהו. אתה רואה את ריי. כל הצד הימני שלו חבוש, והוא נראה מאוד חיוור, אבל בסך הכול הוא נראה בסדר. "ילד!" הוא אומר בשמחה כשהוא רואה אותך. "עזבת את החנות! הפסדתי בטח מלא לקוחות בגללך!"

    אריאל- הטלפון שלך מצלצל. זאת ליסה. היא אומרת לך להכנס, ומספרת לך איפה היא נמצאת בבית החולים.
    אם יהיו בנושא עוד שאלות, לאחר שאענה, אני אוסיף לכאן את המידע הרלוונטי.

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  3. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #3
    רשומים

    מקרא:
    מאט- ירוק
    תומר- אפור
    מור- סגול
    שחקנים שפרשו\דמויות מתות- אפור בהיר

    1

    שם בפורום: Steve
    שם : סטיב פוקס | Steve Foxx
    מין : זכר
    גיל : 20
    אופי : סטיב הוא בחור חכם ומשכיל שיצא עם תעודת בגרות מאוד מרשימה , בנוסף הוא רומנטיקן לא קטן אך עם זאת תוקפני ואדם שקט
    רקע : סטיב נולד לעם דתיה נוצריה חד הורית, הוא נולד עם עיניים סגולות , שזה מקרה נדיר מאוד בעולם ..
    אימו רצתה שיהיה דתי כמוהה ועד גיל 18 למד בבית ספר דתי נוצרי והיה תלמיד טוב שרק למד וקרא ספרי תורה , בגיל 18 החליט שנמאס לו מכל הדת הזאת והחליט לחזור בשאלה , הוא לא המיר את דתו אך לא נשאר דתי כמו שהיה עם אימו .. הוא התגייס לצבא האמריקאי לשם פיצוח רצח אביו , אולם , לא גילה מדוע אביו נרצח , לאחר שנתיים בצבא החליט להשתחרר , לגור לבד בדירה קטנה ולעבוד בחנות עתיקות עם אדם זקן בשם ריי . ריי שכנע את סטיב לעשות קעקוע שישמור עליו מפני אנשים רעים , את הקעקוע עשה על החזה , קעקוע אדום ששומר עליו עד היום .
    מראה או תמונה :
    הערות : נישמע משחק חמוד אני מקווה שאהנה .



    2

    שם:מייקל
    מין:זכר.
    גיל:25
    אופי:
    מייקל באנדם נחמד אבל לא נותן הזדמנות שנייה,מתעצבן במהירות,ספורטאי, בעל השכלה נמוכה מכיוון שהתעסק יותר מידי בכדורסל.
    רקע:
    נולדתי בשכונת עוני ,בלי משפחה. מאיפה שאני בא, מי שחזק שורד.
    לרוע מזלי לא הייתי חזק ...
    כל יום האנשים הלבנים הכו אותי, ואילצו אותי לגנוב בשבילם, או שהייתי חוטף עוד. הייתי חייב לגנוב בשביל הלבנים אוכל, כדי שירחמו עליי. בטח כבר הבנתם, אני שחור.
    עם הזמן למדתי להגן על עצמי ,ובזמן שגנבתי אוכל למדתי את אומנות הפארקור בזמן שאני בורח מהמשטרה.
    יום אחד בצהריים הלבנים החליטו לשחק כדורסל ומשום שלא היה להם מספיק שחקנים הם ציוו עליי להצטרף. בזמן המשחק הרגשתי משהו שלא הרגשתי לעולם. בזמן שכדררתי את הכדור היית לי תחושה של חופש. שום שחקן שעל המגרש לא הצליח לעצור אותי. בסוף המשחק הקבוצה שלי ניצחה. באותו המשחק קלעתי 60 נקודות, כשאני רק בן 8 ושיחקתי עם ילדים בני 13.
    הלבנים התלהבו מהביצועים שלי וביקשו ממני להצטרף לקבוצה שלהם.
    הם הכירו לי את המאמן שלהם אשר שמו מר מיאגי. הוא לימד אותי את כל מה שאני יודע .
    באחד המשחקים של הקבוצה מגלה הכישרונות של הסאנס (פוניקס ) ביקש ממני לעבור למחלקת הנוער של הקבוצה, שם פגשתי את החבר הראשון שלי אנג'ל. הוא היה הלבן הראשון שהיה נחמד אליי .
    הוא אמר לי שהוא היה באותה שכונה כמוני רק שהוא היה במעמד יותר גבוה ממני.
    לאחר 7 שנים ששיחקנו ביחד סוף סוף קודמנו לקבוצה הבוגרת. באותה שנה זכיתי בתור הרוקי וגם הסאנס זכו באליפות הNBA.
    לאחר המשחק הלכתי עם אנג'ל לאחד הפבאים באזור ונתן לי אבקה לבנה ואמר לי להסניף את זה.
    אמרתי לו שזה לא חוקי ויכולים לעצור אותנו על זה, הוא אמר לי שזה בסדר שאלתי אותו אם הוא בטוח והסנפתי. בחיי כמה שאני מצטער על הרגע הזה .
    בדרך חזרה הביתה עצרו אותי על חשד לאלכוהול ובגלל שהייתי מסטול לא הסכמתי לבדיקה, לקחו אותי לבית חולים ושם עשו לי בדיקה גילו שיש לי סמים בגוף וערכו חיפשו ברכב שלי ומצאו עשרה קילו של הרואין ועוד... אנג'ל ה** הזה סידר אותי בגללו אני ישבתי 5 שנים בכלא .
    היום אני משתחרר סוף סוף .
    אני הולך לחפש את אנג'ל ולגרום לו לשלם.
    מראה
    שאלות\בקשות\חומרי נפץ ייתקבלו בברכה.
    אביעד יא ספרטני

    3שם:אריאל גרנטז|Arial Grants
    מין:זכר
    גיל:23
    אופי:אריאל בחור שקט אך גם אסטרטג מעולה ולמרות זאת הוא לא מעודד אלימותעקב מקרי עבר, אמנם הוא חכם במיוחד אך לפעמים פזיז ונוהג להפר אתעקרונותיו.
    בנוסף לקח אריאל חושב שהצדק עצמו חשוב מאוד וכל אדם אשר מפר את הצדק לדעתוצריך למות, דעה שלפעמים מעצבנת נורא את הסובבים לו ומשפיע עליו גם לרעה.

    רקע:אריאל נולד למשפחה ממוצעת בניו יורק אם אפשר לקרוא לזה משפחה, אלו היו רק הוא ואמו.
    בבית הספר בילדותו סבל אריאל מהצקותיהם של בריוני בית הספר, טוב נו האמתשהם לא בדיוק נטפלו אליו, אך זה התעקש להגן על אחרים שסבלו וסבל גם הוא.
    יום אחד היוץ של בית הספר ראה את מעשיו של אריאל ואת רצונו להגן על האחרים, החלשים וחסרי האונים, הוא החליט לקבוע איתו שיחה.
    "
    אריאל, מדוע אתה עושה זאת?" שאל אותו היועץ בחדר הקטן שבבית הספר.
    כולם כבר הלכו, רק אריאל והיועץ נשארו.
    תחילה אריאל העדיף שלא לענות.
    "
    כך חשבתי" אמר היועץ, הוא הגיש לאריאל דף צהוב ובו כמה שאלות.
    "
    תמלא את השאלון הזה בבקשה" אמר לו היועץ והגיש לו עט.
    אריאל התבונן בשאלות והחל למלאן:
    1.
    מה לדעתך הדבר הכי חשוב בעולם?
    תשובה:הצדק
    2.
    אם כל העולם היה עומד להתפוצץ, ובכוחך היה להציל מישהו, את מי היית מציל?
    תשובה:את הצדק
    3.
    מהי השאיפהה הכי גדולה שלך?
    תשובה:הצדק
    אריאל סיים למלא את השאלון והגישו ליועץ.
    היועץ בחן את השאלון ונדהם לגלות את תשובתיו של אריאל.
    "
    עכשיו הכל מובן..." מלמל היועץ, "אתה משחורר אריאל" הוא אמר ונראה קצת מיוזע.
    למחרת הגיע אריאל מוקדם לבית הספר ונדהם לראות את היועץ משוחח עם אמו.
    הוא התקרב מעט והחל להקשיב: "תשמעי, תחילה חשבתי שיש לו מן אובססיהלהיפגע, סוג של מזוכיסט, אבל לא זה שונה" אמר היועץ והראה לאמו את השאלוןוזו נדהמה.
    שנה אחר כך, כשאריאל היה בן 14 בדיוק שנה לאחר שדיבר היועץ עם אימו באותו היום מתו השניים בתאונת דרכים.
    למרבה הפלא לאריאל לא היה אכפת, הוא חשב שהוא השליח של הצדק, של האל, וכל המתנגדים לזה צריכים למות, בין אם זאת אימו.
    מה שהפתיע עוד יותר היה שמי שדרסו את השניים היו כמה בריונים מבית הספר שלאריאל(הכיתות הגבוהות), שנהגו להציק לו יותר מדי, נעצרו כל אחד לשלוש שניםעל נהיגה כשהם שתויים ואין להם רישיון.
    כשהיה בן 16 טייל אריאל ברחוב ונתקל שם באחד האנשים, בדיוק אז הוא הרגישמשהו מוזר בנוכחתו של האיש, שיערו היה זהוב והוא לבש בגדים לבנים וצחורים.
    השניים התבוננו אחד בשני וחייכו, אריאל שמח עד מאוד כי הוא ידע שהוא זכה לפגישה איתו, לפגישה עם הצדק.
    כשהגיע אריאל לביתו לאחר אותו מקרה הוא פשט את חולצתו אך רגע לפני שניג לסלון הבית הוא מצא בה פתק שחור ועליו כתוביות לבנות.
    "
    הכרתי בך" זה מה שהה כתוב שם.
    אריאל התרגש במיוחד, הוא מיהר להסיק שהיה זה הצדק, הצדק שהכיר בו, לאחר כל מאמציו להפיץ את הצדק זה קרה.
    עברו שש שנים ואריאל כיום עורך דין, כמה מוזר, מרוב שהוא אוהב את הצד הוא החליט לאמצו כמקצוע.
    מראה או תמונה
    שאלות\בקשות\חומרי נפץ ייתקבלו בברכה:להירשם
    D:

    4
    שם בפוורם: LACOSTE
    שם:אנדרו הית'
    מין:זכר
    גיל:20
    אופי:אנדרו הית' הוא אדם מקובל חברתית לרוב,אך כרגע לאחר מות הוריו הוא מעדיף להתבודד
    רקע:אנדרו הית' נולד בניו יורק לשני הורים עשירים,אולם בגיל 3 הוא נפל מחלון וכמעט מת,במזל הוא ניצל כי הוא נחת על שיח. הרופאים הצליחו להציל אותו אבל נשארו לו צלקות בבטן ובפנים. בגיל 10 נשלח לבית ספר ציבורי בגלל שהוריו כמעט ואיבדו את כל כספם על הצלתו. אנדרו היה תלמיד מקובל מאוד וחכם,והדהים את מוריו בחוכמתו. היה לו מורה שהוא בשם דני רודס הוא היה אחד המורים האהובים עליו אבל הוא תמיד נראה לו מוזר.בגיל 12 הוא עזב את בית הספר היסודי שלו ועבר לחטיבת הביניים,שם נקלע להצקות מרובות. הוא פגש ברחוב אדם אשר אמר לו שהפתרון לכל בעיותיו הוא שילמד אומנות לחימה,והוא לימד אותו אחת. אנדרו למד בקלות ובגיל 13 כבר ניצח את הבריונים. הוא שוב נהיה מקובל והוא הרגיש שהחיים שלו מוצלחים. בגיל 14 כמעט נדרס אבל הוא ניצל רק כי הוא רץ מהר מאוד והמורה לספורט שלו שראה את זה צירף אותו לנבחרת הספורט בבית ספרו. מהר מאוד הוא התברג שם בתפקיד חשוב. בגיל 15 הכיר את חברתו הראשונה. הם היו מאוהבים ונראה שהכל הצליח אולם האהבה חוסלה כשאהובתו נעלמה בנסיבות מסתוריות. הוא שקע בעצב ופנה לפינה אחת שבה לא הרגיש עצב-אוכל. הוא השמין ועזב את נבחרת הספורט. בגיל 16 מצא שוב את חברתו אבל היה לה חבר. שבור מהגילוי הזה חיסל אנדרו את החבר שלה ואז נעצר על ידי המשטרה. הוא היה בכלא במשך שנתיים ושוחרר על התנהגות טובה. החיים בכלא לא עשו לו טוב והוא הרזה מאוד,אפילו יותר מדי.הוא התאשפז בבית חולים ואחרי שנה חזר לעצמו. בגיל 18 שוחרר מבית החולים ופגש ברחוב את המורה הישן שלו דני רודס. דני גילה לו שהחבר של חברתו לשעבר היה הבן של אחד מהחברים שלו ושהוא יודע שאנדרו הוא זה שחיסל אותו.כנקמה אמר דני שהאדם שזהו בנו הלך לביתו של אנדרו וחיסל את הוריו. דני לא רצה להגיד לו את שם האדם והוא ברח מהמקום.מאז חיפש אותו אנדרו ולא מצא אותו. בגיל 19 הלך לאוניברסיטה ללמוד קרימינולוגיה.מצבו החברתי באוניברסיטה היה ירוד ובקושי היו לו חברים. הוא התנחם בזה שהוא גילה שהוריו החביאו את הונם בכספת. הוא חזר אל ביתו ומצא את הכספת ואת הונו. בגיל 20 קיבל מידע מחברו הטוב ביותר באוניבריסטה על כך שדני רודס נראה מחדש ואנדרו החליט לנסות לחפש אותו ולנקום.


    תמונה:
    שאלות\בקשות\חומרי נפץ:אמרת שיש עוד מקום.


    שם :מאט קינגסון
    מין :זכר
    גיל :20
    אופי:אלים ,מזג חם , נקמן ,נאמן , יגן על חבריו בכל מצב ומשקיען.
    רקע :מאט גדל בשכונה ממצועת במיאמי , הוריו עבדו במשטרת מיאמי בתור מאזפניקים.
    חוקרי הרצח בשפה פשוטה, מאט מאד היתעניין במקצועם ואף שאף ליהות כמוהם שיגדל.
    כשמאט החל ללמוד בתיכון , הביריונים של השכבה כל הזמן היו קוראים לו יא מלשין , עד מדינה וכ'ו.
    פעם אחת בריון אחד גרר את מאט למכות , מאט אשר ידע להגן על עצמו טוב מאד פירק אותו תוך מספר אגרופים. אותו הביריון הגיש על מאט תלונה ממכיוון שבאותה קטטה מאט שבר לו את האף, הלסת ושתי שיניים.
    מאט היה צריך להכיע לשימוע עם הוריו ולדון בדין מעשיו, גזר הדין של מאט היה לשלם לאותו הביריון פיצועים על הניתוחים שיצטרך לעבור ולשבת במוסד לעבריינים צעירים במשך שנה.
    מאט אשר היה תלמיד מצטיין הרס לעצמו את החיים בגלל שלא יכל להרזיק את עצמו ולא לפרק לביריון ההוא תצורה, אבל לאחר זמן מסויים במוסד מאט הבין שהוא לא צריך להיתחרט על כלום שרק החזק שורד ושאם רוצים כבוד צריכים להשיג אותו בעזרת כוח ואסור שאף אחד ישפיל אותך.
    לאחר שמאט סיים את זמנו במוסד הוא החל לעבוד ולחסוך כסף לדירה.
    כשנה לאחר השיחרור של מאט גר לבד וכבר היה בעל עסק קטן משלו.
    סוף
    מראה או תמונה:
    שאלות\בקשות\חומרי נפץ ייתקבלו בברכה.
    נערך לאחרונה על ידי הראשון מהסוף, 04-21-2010 בשעה 12:58 AM

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  4. Professional Design
    תאריך הצטרפות: May 2009
    הודעות: 6,131
    #4
    שם : סטיב פוקס | Steve Foxx
    מין : זכר
    גיל : 20
    אופי : סטיב הוא בחור חכם ומשכיל שיצא עם תעודת בגרות מאוד מרשימה , בנוסף הוא רומנטיקן לא קטן אך עם זאת תוקפני ואדם שקט
    רקע : סטיב נולד לעם דתיה נוצריה חד הורית, הוא נולד עם עיניים סגולות , שזה מקרה נדיר מאוד בעולם ..
    אימו רצתה שיהיה דתי כמוהה ועד גיל 18 למד בבית ספר דתי נוצרי והיה תלמיד טוב שרק למד וקרא ספרי תורה , בגיל 18 החליט שנמאס לו מכל הדת הזאת והחליט לחזור בשאלה , הוא לא המיר את דתו אך לא נשאר דתי כמו שהיה עם אימו .. הוא התגייס לצבא האמריקאי לשם פיצוח רצח אביו , אולם , לא גילה מדוע אביו נרצח , לאחר שנתיים בצבא החליט להשתחרר , לגור לבד בדירה קטנה ולעבוד בחנות עתיקות עם אדם זקן בשם ריי . ריי שכנע את סטיב לעשות קעקוע שישמור עליו מפני אנשים רעים , את הקעקוע עשה על החזה , קעקוע אדום ששומר עליו עד היום .
    מראה או תמונה :
    הערות : נישמע משחק חמוד אני מקווה שאהנה .


  5. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #5
    סטיב רשום. עוד 2 מתחילים

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  6. Professional Design
    תאריך הצטרפות: May 2009
    הודעות: 6,131
    #6
    נערך


  7. Kibō no chi
    תאריך הצטרפות: Feb 2009
    הודעות: 24,834
    #7
    שם: אדריאן סמית'
    מין: נדב
    גיל: 21
    אופי: [color=ghostwhite ]נסיך אופל מדופלם אוכל בדואים[/color] :ph34r:
    אדריאן הוא אדם פיקח ומאוד ציני. הוא לא חברותי במיוחד ותוקפני לפעמים, אך עמוק בפנים הוא אדם אוהב ונחמד. הוא קצת (הרבה) עצלן, אך אם יציב לעצמו מטרה הוא ינצל את מקסימום היכולת שלו ויצליח.
    אדריאן הוא אתאיסט ואוהב מוזיקה, במיוחד הבי מטאל.
    רקע : אדריאן פרדריק סמית' נולד ב-27 בפברואר 1989 בלונדון שבאנגליה.
    עוד כשהיה תינוק אדריאן תמיד הראה עניין רב במוזיקה. בבית הספר היסודי שלו פגש ילד שמנגן על גיטרה והחליט גם ללמוד, דבר שהיה די נפוץ באותה תקופה. אדריאן והילד שפגש הפכו להיות חברים וכשהתבגרו הקימו להקה שהייתה די מצליחה באיזור. אדריאן השקיע את רוב זמנו במוזיקה במקום בלימודים, ולכן סולק מבית הספר שלו בגיל 16. אביו של אדריאן היה מאוכזב וכועס בו זמנית ממנו, ולכן הפסיק לדבר איתו. כעבור כמה חודשים אדריאן החליט לעזוב את הבית ולעבור לגור אצל הדוד שלו, למי, שגר בניו יורק.
    כשאדריאן הגיע הדוד שלו קיבל את פניו בצורה יפה ונעימה.
    אדריאן התאקלם באמריקה והתרגל לסביבה.
    בגיל 18 הוא הצטרף ללהקת ת'ראש מטאל איזורית מצליחה בשם "Necrophobic" והיה לגיטריסט הראשי שלהם, אך כמה חודשים לאחר מכן הלהקה התפרקה.
    הוא והמתופף של נקרופוביק, ג'יימס טרוחיו הקימו ביחד להקה חדשה בשם "Epidemic", שהוציאה שני אלבומים.
    היום אדריאן בן 21 והוא חי לבדו בניו יורק, עובד ביחד עם הלהקה שלו על האלבום השלישי שלהם.
    מראה או תמונה :




    Spoiler ספוילר



  8. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #8
    בפנים. עוד 1 ומתחילים.

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  9. אמאש'ך פלאפי ):
    תאריך הצטרפות: Jun 2009
    שם: ספרטה
    הודעות: 9,047
    #9
    שם:מייקל
    מין:זכר.
    גיל:20
    אופי:
    מייקל באנדם נחמד אבל לא נותן הזדמנות שנייה,מתעצבן במהירות,ספורטאי, בעל השכלה נמוכה מכיוון שהתעסק יותר מידי בכדורסל.
    רקע:
    נולדתי בשכונת עוני ,בלי משפחה. מאיפה שאני בא, מי שחזק שורד.
    לרוע מזלי לא הייתי חזק ...
    כל יום האנשים הלבנים הכו אותי, ואילצו אותי לגנוב בשבילם, או שהייתי חוטף עוד. הייתי חייב לגנוב בשביל הלבנים אוכל, כדי שירחמו עליי. בטח כבר הבנתם, אני שחור.
    עם הזמן למדתי להגן על עצמי ,ובזמן שגנבתי אוכל למדתי את אומנות הפארקור בזמן שאני בורח מהמשטרה.
    יום אחד בצהריים הלבנים החליטו לשחק כדורסל ומשום שלא היה להם מספיק שחקנים הם ציוו עליי להצטרף. בזמן המשחק הרגשתי משהו שלא הרגשתי לעולם. בזמן שכדררתי את הכדור היית לי תחושה של חופש. שום שחקן שעל המגרש לא הצליח לעצור אותי. בסוף המשחק הקבוצה שלי ניצחה. באותו המשחק קלעתי 60 נקודות, כשאני רק בן 8 ושיחקתי עם ילדים בני 13.
    הלבנים התלהבו מהביצועים שלי וביקשו ממני להצטרף לקבוצה שלהם.
    הם הכירו לי את המאמן שלהם אשר שמו מר מיאגי. הוא לימד אותי את כל מה שאני יודע .
    באחד המשחקים של הקבוצה מגלה הכישרונות של הסאנס (פוניקס ) ביקש ממני לעבור למחלקת הנוער של הקבוצה, שם פגשתי את החבר הראשון שלי אנג'ל. הוא היה הלבן הראשון שהיה נחמד אליי .
    הוא אמר לי שהוא היה באותה שכונה כמוני רק שהוא היה במעמד יותר גבוה ממני.
    לאחר 7 שנים ששיחקנו ביחד סוף סוף קודמנו לקבוצה הבוגרת. באותה שנה זכיתי בתור הרוקי וגם הסאנס זכו באליפות הNBA.
    לאחר המשחק הלכתי עם אנג'ל לאחד הפבאים באזור ונתן לי אבקה לבנה ואמר לי להסניף את זה.
    אמרתי לו שזה לא חוקי ויכולים לעצור אותנו על זה, הוא אמר לי שזה בסדר שאלתי אותו אם הוא בטוח והסנפתי. בחיי כמה שאני מצטער על הרגע הזה .
    בדרך חזרה הביתה עצרו אותי על חשד לאלכוהול ובגלל שהייתי מסטול לא הסכמתי לבדיקה, לקחו אותי לבית חולים ושם עשו לי בדיקה גילו שיש לי סמים בגוף וערכו חיפשו ברכב שלי ומצאו עשרה קילו של הרואין ועוד... אנג'ל ה** הזה סידר אותי בגללו אני ישבתי 5 שנים בכלא .
    היום אני משתחרר סוף סוף .
    אני הולך לחפש את אנג'ל ולגרום לו לשלם.
    מראה
    שאלות\בקשות\חומרי נפץ ייתקבלו בברכה.
    אביעד יא ספרטני
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?


    [YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]


  10. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #10
    אונצג שוונצג.... מתחילים!

    אדריאן-אתה בדירה שלך. השעה היא שעת בוקר מוקדמת. הראש שלך כואב בצורה יוצאת דופן. אתה מנסה לשחזר מה קרה בלילה הקודם, אך ככל שאתה מתאמץ יותר, הכאב בראש גודל. אתה יורד מהמיטה ורואה שהבית מבולגן מאוד. פחיות של שתייה, חטיפים, בגדים, וחזייה אחת מוזרה, פזורים על הרצפה. אין סימן לג'ים(ג'יימס)

    מייקל- אתה ביציאה מהכלא. החפצים שהיו לך כשנכנסת, הכוללים שעון יקר, ארנק עם 400 דולר, וטלפון סלולרי שכבר לא עובד. הסוהר שהתיידדת איתו נפרד ממך בלחיצת יד. "שמור על עצמך בחוץ" הוא אומר. הוא פותח את השער והעולם פתוח לפנייך. "מה אתה הולך לעשות עכשיו?" הוא שואל.

    סטיבן- אתה בחנות של ריי. הוא השאיר אותך פה לשמור, בזמן שהוא בנסיעת עסקים. החנות מלאה בחפצים מוזרים, שלא נראה שמעניינים אף אחד. כמו תמיד, אין לכם שום לקוחות. ריי אסר עליך לראות טלוויזיה או לצאת מהחנות, אפילו שהשיעמום מתחיל לגדול.

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  11. אמאש'ך פלאפי ):
    תאריך הצטרפות: Jun 2009
    שם: ספרטה
    הודעות: 9,047
    #11
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 2 2010, 10:42 PM
    מייקל- אתה ביציאה מהכלא. החפצים שהיו לך כשנכנסת, הכוללים שעון יקר, ארנק עם 400 דולר, וטלפון סלולרי שכבר לא עובד. הסוהר שהתיידדת איתו נפרד ממך בלחיצת יד. "שמור על עצמך בחוץ" הוא אומר. הוא פותח את השער והעולם פתוח לפנייך. "מה אתה הולך לעשות עכשיו?" הוא שואל.
    "תאמת אני לא יודע, אולי ירצו אותי שוב בNBA אולי לא אני אנסה להתקבל ללאיקרס אולי אני אפתח קריירה "אומר לסוהר .
    "או שאני אהפוך למנקה רחובות..."הוסיף לסיום...
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?


    [YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]


  12. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #12
    מייקל- "מייק, אני סוהר כבר 16 שנה עוד מעט. אני כבר יודע לזהות אדם שהחיים התאכזרו אליו. אבל זה רק אומר שעוד לא מימשת את הפוטנציאל שלך. אני מאמין בך."

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  13. אמאש'ך פלאפי ):
    תאריך הצטרפות: Jun 2009
    שם: ספרטה
    הודעות: 9,047
    #13
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 2 2010, 10:48 PM
    מייקל- "מייק, אני סוהר כבר 16 שנה עוד מעט. אני כבר יודע לזהות אדם שהחיים התאכזרו אליו. אבל זה רק אומר שעוד לא מימשת את הפוטנציאל שלך. אני מאמין בך."
    "16 שנה ועדיין תקוע בחור הזה ?"אומר בציניות .
    "טוב נקווה שפעם הבאה שנתראה לא תהיה בתוך תא חנוק "אומר והתרחק.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?


    [YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]


  14. מנהל חת''מ וצייד פרסים
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: אביעדסוס הראשון (מהסוף)
    הודעות: 6,785
    #14
    מייקל-"תודה מייק" הוא אומר ולוחץ לך שוב את היד. אתה הולך לכיוון הכביש, אבל אתה עדיין די רחוק ממרכז העיר. אולי תיקח מונית או תתקשר למישהו בטלפון הציבורי בפינה.

    הראשון מהסוף
    [מנהיג הספרטנים|פרופסור לספאם|מנהל חת"מ ופקח]

    Spoiler ספוילר






  15. אמאש'ך פלאפי ):
    תאריך הצטרפות: Jun 2009
    שם: ספרטה
    הודעות: 9,047
    #15
    Originally posted by הראשון מהסוף@Apr 2 2010, 10:51 PM
    מייקל-"תודה מייק" הוא אומר ולוחץ לך שוב את היד. אתה הולך לכיוון הכביש, אבל אתה עדיין די רחוק ממרכז העיר. אולי תיקח מונית או תתקשר למישהו בטלפון הציבורי בפינה.
    "אף אחד לא יסכים להסיע אותי ,אני אתקשר למונית "אומר והחייג אל מונית ..
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?


    [YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]


עמוד 1 מתוך 99 1231151 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •