Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    יש לי מין בעיה באדום אש שאני לא יכול להפעיל 2 קודים בו זמנית לדוגמא עשיתי קוד שכול הפוקימונים שאני ימצא יהיו רמה 50 עשיתי את הקוד הזה כשהוא לבד ברשימה והכול פעל יפה אבל שניסיתי להכניס ביחד עם הקוד הזה עוד קוד של למצוא פוקימון(ניסיתי ארטיקונו) זה לא פעל אבל כשהוצאתי את הקוד של הפוקימונים ברמה חמישים ראיתי את ארטיקונו אבל לא ברמה חמישים ושניסיתי להפעיל את שניהם או שהייתי מוצא פוקימונים ברמה חמישים או שהייתי מוצא ארטיקונו ברמה נמוכה מאוד...
    מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת?

2. bbuuuii
    שם: עידן
    תכניס את הקוד של ארטיקונו ותלך למערה שלפני הליגה שןם יש פוקימונים ברמה 50

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    כן אבל הבעיה זה איך אני מפעיל 2 קודים ביחד כי זה כול פעם מפעיל לי רק קוד אחד בכול פעם לא משנה מה אני שם לדוגמא אני שם קוד של פוקימון ביחד עם קוד של רמה אז זה ישים לי רק את הקוד הראשון ששמתי רק את הפוקימון בלי הרמה...
    איך אני מפעיל 2 קודים ביחד?

4. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי noam121211 צפה בהודעה
    כן אבל הבעיה זה איך אני מפעיל 2 קודים ביחד כי זה כול פעם מפעיל לי רק קוד אחד בכול פעם לא משנה מה אני שם לדוגמא אני שם קוד של פוקימון ביחד עם קוד של רמה אז זה ישים לי רק את הקוד הראשון ששמתי רק את הפוקימון בלי הרמה...
    איך אני מפעיל 2 קודים ביחד?
    אתה צריך ללחוץ על שניהם ב-V ואז זה יפעיל לך את שניהם.. אם לא תלך למקומות ששם הרמות חזקות ותתפוס את הפוקימון שרצית

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •