Pokemon GO
עמוד 100 מתוך 121 ראשוןראשון ... 50909899100101102110 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,486 עד 1,500 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    ליאור:

פרינפלאפ יוצא עם טופר מתכת, הוא פוגע בבאדו שצף עלי המים, ואז פרינפלאפ יורה קרן בועות, לוסי קוראת: "קליע זרעים!", באדו קם ויורה קליע זרעים, הקליע זרעים מסוג עשב משפיע יותר, הזרעים פוצצו את הבועות ופגעו בפרינפלאפ

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה
    סמיט:

ארטיקונו הגדול הקיף את עצמו בהילה בצבע תכלת, כך גם את הארטיקונו הקטן, ההילה גדלה והם יצאו מהמערה במהירות, הם כנראה עברו למקום אחר
    "טוב אז מה עושים עכשיו?"אני שואל מבולבל.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:

פרינפלאפ יוצא עם טופר מתכת, הוא פוגע בבאדו שצף עלי המים, ואז פרינפלאפ יורה קרן בועות, לוסי קוראת: "קליע זרעים!", באדו קם ויורה קליע זרעים, הקליע זרעים מסוג עשב משפיע יותר, הזרעים פוצצו את הבועות ופגעו בפרינפלאפ

אני אומר לפרינפלאפ" אל תוותר טופר מתכת ומיקור על באדו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה

סם:

פוניטה רצה לעבר סטארלי, היא קפצה וירתה לעברו מן אש קטנה, האש הסתחררה סביבו, סטארלי השתחרר ופוניטה פגעה בו ישירות עם גלגל להבה, סטארלי נפל והובס

טראפינץ' איטי מאוד ולא הצליח לתפוס את באדו, האחד הזה היה מאוד מהיר, באדו תקף בקליע זרעים שדי פגע בטראפינץ'

[/COLOR][/COLOR]
    "קדימה פוניטה תשתמשי בסחרור אש ואחר כך תתקיף בנשיכה ואז פוניטה תתקיפי בגלגל להבה ואז טרפינץ' פצצת בוץ!" אומר להם

5. משתמש מנוסה
    סם:

פוניטה ירתה סחרור אש, באדו הובס

ליאור:

פרינפלאפ המשיך לשחות אחרי באדו, באדו קפץ וירה קליע זרעים, פרינפלאפ הדף את הקליע זרעים עם הטופר מתכת וניקר את באדו, באדו הובס, לוסי חייכה ואמרה: "תודה רבה באדו!", היא החזירה אותו וקראה: "צ'אטוט יקירי צא החוצה!", יצא במהירות

סמיט:

לוקאריו במהירות נכנס למערה וסגר על צוות ריקווי תזוזה, אינדי הוציאה וציוותה: "אס אווירי!", לוקאריו לא הצליח להשתלט על סוואלו ונפגע, אינדי חייכה וקראה: "גל חום!", סוולו ירה מכנפיו מן גלי אש אדומים, הקרח החל לנמוס והמערה התחלקה לאיים, סוולו פרץ את הקיר ולקח אבן אדומה וקשיחה, צוות ריקווי הסתלקו

6. משתמש על פעיל
    סמיט:

לוקאריו במהירות נכנס למערה וסגר על צוות ריקווי תזוזה, אינדי הוציאה וציוותה: "אס אווירי!", לוקאריו לא הצליח להשתלט על סוואלו ונפגע, אינדי חייכה וקראה: "גל חום!", סוולו ירה מכנפיו מן גלי אש אדומים, הקרח החל לנמוס והמערה התחלקה לאיים, סוולו פרץ את הקיר ולקח אבן אדומה וקשיחה, צוות ריקווי הסתלקו

"מה עושה האבן הזאת?אולי עדיף שאני לא אדע..."אני ממלמל.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

פרינפלאפ המשיך לשחות אחרי באדו, באדו קפץ וירה קליע זרעים, פרינפלאפ הדף את הקליע זרעים עם הטופר מתכת וניקר את באדו, באדו הובס, לוסי חייכה ואמרה: "תודה רבה באדו!", היא החזירה אותו וקראה: "צ'אטוט יקירי צא החוצה!", יצא במהירות

[/COLOR]
    אני אאומר לפרינפלאפ" קרן בועות וטופר מתכת על צ'אטוט"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    ליאור:

פרינפלאפ קפץ לעבר צ'אטוט עם טופר מתכת כשהוא יורה בועות, לוסי חייכה ואמרה לצ'אטוט: "קול על!", צ'אטוט קרא: "קול על", והוציא מפיו קול מחריש אוזניים, הבועות התפוצצו ופרינפלאפ עף למים

סמיט:

שיון התעצבן ואמר: "מנוולים, לוח האבן לא יושלם!"

9. משתמש על פעיל
    סמיט:

שיון התעצבן ואמר: "מנוולים, לוח האבן לא יושלם!"
    "איזה לוח אבן?קדוש?"אני שואל מבולבל ויודע שהם מנוולים הרי זאת היא מטרתם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:

פרינפלאפ קפץ לעבר צ'אטוט עם טופר מתכת כשהוא יורה בועות, לוסי חייכה ואמרה לצ'אטוט: "קול על!", צ'אטוט קרא: "קול על", והוציא מפיו קול מחריש אוזניים, הבועות התפוצצו ופרינפלאפ עף למים

[/COLOR]
    אני אומר לפרינפלאפ" תצלול למים וכאשר הרעש יגמר תסתוהב ותשתמש בקרן בועות על צ'אטוט"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    סם:

פוניטה ירתה סחרור אש, באדו הובס

[/COLOR][/COLOR]
    "יפה חברים אתם מתחזקים במיוחד את פוניטה עכשיו בואו נחפש עוד אימון!" אומר ואחפש עוד אימון בשבילם

12. משתמש מנוסה
    סם:

אתה פוגש ב

ליאור:

פרינפלאפ לא שומע כלום מתחת למים, הוא יוצא ויורה קרן בועות, לוסי קוראת: "מתקפת שמיים!", אור לבן עווה ורחב מקיף את צ'אטוט, הוא פורס כנפיו ומתעופף הצידה ככה הוא מתחמק מהקרן בועות, ואז הוא תוקף את פרינפלאפ, במהירות הוא פוגע בפרינפלאפ ומביס אותו

סמיט:

שיון אומר לך: "אתה מבין, כשדסקנויר הקריב את עצמו הוא פרס עם השנאה של ריקוויזה את כוחו האדיר, כדי שלא תסתבך אני יקח אותך כמה שנים לפני המלחמה, ארקיוס בורא העולם נכנס לתרדמת בגלל בגידה של בני האדם, הוא השאיר את הכוח שמבדיל אותו משאר הפוקימונים בתוך אבן הלוטוס, ריקוויזה מצא אותה וגרם לה לפעול בשבילו, ככה הוא יצר מלחמה עם שונאיו, לאחר מכן כשדסקנויר הקריב את עצמו הוא הוציא את אבן הלוטוס, אבל לא היה לו דיי כוח, אז הוא היה צריך ליצור עוד 9 חלקים כתכשיטים, מספיק למצוא אבן לוטוס וארבעה תכשיטים או חמישה תכשיטים בלי אבן הלוטוס ולשים אותם בלוח האבן כדי שריקוויזה יהיה הפוקימון החזק, ממלכת, צוות ריקווי גנבו את אבן מי קיוגר ממלכת מדריס, ועכשיו גם את אבן אדמת גראודון"

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

פרינפלאפ לא שומע כלום מתחת למים, הוא יוצא ויורה קרן בועות, לוסי קוראת: "מתקפת שמיים!", אור לבן עווה ורחב מקיף את צ'אטוט, הוא פורס כנפיו ומתעופף הצידה ככה הוא מתחמק מהקרן בועות, ואז הוא תוקף את פרינפלאפ, במהירות הוא פוגע בפרינפלאפ ומביס אותו

אני מחזיר את פרינפלאפ ומוציא את מנטריק ואומר לו" שוק חשמלי וגל רעם על צ'אטוט"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    סם:

אתה פוגש ב

[/COLOR]
    "אוקי פוניטה תתקיפי בגלגל להבה ואז סחרור אש!" אומר ואראה אם עוד פוקימונים באים שיהיה אפשר לעשות קרב כפול

15. משתמש על פעיל
    סמיט:

שיון אומר לך: "אתה מבין, כשדסקנויר הקריב את עצמו הוא פרס עם השנאה של ריקוויזה את כוחו האדיר, כדי שלא תסתבך אני יקח אותך כמה שנים לפני המלחמה, ארקיוס בורא העולם נכנס לתרדמת בגלל בגידה של בני האדם, הוא השאיר את הכוח שמבדיל אותו משאר הפוקימונים בתוך אבן הלוטוס, ריקוויזה מצא אותה וגרם לה לפעול בשבילו, ככה הוא יצר מלחמה עם שונאיו, לאחר מכן כשדסקנויר הקריב את עצמו הוא הוציא את אבן הלוטוס, אבל לא היה לו דיי כוח, אז הוא היה צריך ליצור עוד 9 חלקים כתכשיטים, מספיק למצוא אבן לוטוס וארבעה תכשיטים או חמישה תכשיטים בלי אבן הלוטוס ולשים אותם בלוח האבן כדי שריקוויזה יהיה הפוקימון החזק, ממלכת, צוות ריקווי גנבו את אבן מי קיוגר ממלכת מדריס, ועכשיו גם את אבן אדמת גראודון"

"וזכותם שריקוזיה תתחזק או שלא בכל זה דמוקרטי לא?"אני שואל.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 100 מתוך 121 ראשוןראשון ... 50909899100101102110 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •