Pokemon GO
עמוד 101 מתוך 121 ראשוןראשון ... 519199100101102103111 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,501 עד 1,515 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    סם:

פוניטה יוצאת בגלגל להבה, סייטר מסתובב סביב עצמו וככה עוצר את הגלגל להבה בעזרת רוח, הוא תוקף את פוניטה במתקפה מהירה וככה מושך אותה עד שהיא נפגעת מסלע שנשבר, פוניטה מובסת

ליאור:

צ'אטוט הודף את השוק חשמלי במתקפת שמיים, כרגע השוק החשמלי של מנקטריק ומתקפת השמיים של צ'אטוט הובסו, מנקטריק שיתק את צ'אטוט עם גל רעם והסתער לעברו בריצה עם ניצוץ, צ'אטוט התחשמל לגמרי ונפל למים מובס, מנקטריק נחת על אי, הנסיכה לוסי חייכה ואמרה: "ועכשיו אני גאה להציג את אצילות מדריס, הדובדבן שבקצת, צא מילוטיק!", יצא וצלל לתוך המים

סמיט:

שיון צעק : "אתה לא מבין? ברגע שכוחו של ריקוזה יחזור המלחמה שוב תפרוץ!", הוא נראה מתוח והתחיל להזיע

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה

סמיט:

שיון צעק : "אתה לא מבין? ברגע שכוחו של ריקוזה יחזור המלחמה שוב תפרוץ!", הוא נראה מתוח והתחיל להזיע
    "אוקי זה כבר רע...אז מה עושים עכשיו לוקחים את זה מהם?איך?"אני שואל.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה
    סם:

פוניטה יוצאת בגלגל להבה, סייטר מסתובב סביב עצמו וככה עוצר את הגלגל להבה בעזרת רוח, הוא תוקף את פוניטה במתקפה מהירה וככה מושך אותה עד שהיא נפגעת מסלע שנשבר, פוניטה מובסת

[/COLOR]
    "יפה סייטר חזק" אומר לעצמי וואחזיר את פוניטה לפוכדור ואמשיך בדרכי לחפד עוד אימון עם טרפינץ'

4. משתמש מנוסה
    סמיט:

שיון התחיל עוד פעם לצעוק : "בגלל זה כל פעם שאנחנו מגלים תכשיט דאסקנויר אנחנו שם כדי לחסל אותו, כמו בעיר מג'ירה"

סם:

אתה מוצא

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור:

צ'אטוט הודף את השוק חשמלי במתקפת שמיים, כרגע השוק החשמלי של מנקטריק ומתקפת השמיים של צ'אטוט הובסו, מנקטריק שיתק את צ'אטוט עם גל רעם והסתער לעברו בריצה עם ניצוץ, צ'אטוט התחשמל לגמרי ונפל למים מובס, מנקטריק נחת על אי, הנסיכה לוסי חייכה ואמרה: "ועכשיו אני גאה להציג את אצילות מדריס, הדובדבן שבקצת, צא מילוטיק!", יצא וצלל לתוך המים

[/COLOR]
    אני אומר לנטריק" גל רעם ושוק חשמלי על מילוטיק"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש על פעיל
    סמיט:

שיון התחיל עוד פעם לצעוק : "בגלל זה כל פעם שאנחנו מגלים תכשיט דאסקנויר אנחנו שם כדי לחסל אותו, כמו בעיר מג'ירה"
    "אוקי הבנתי.. אבל איך נעזור לפוקימון האגדי הפצוע, או שאבא שלו יכול לדאוג לו לבד?"אני שואל.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה

סם:

אתה מוצא
    "ממ בלבזור יהיה טוב לצוות אני חושב" אמלמל לעצי ואומר לטרפינץ' "קדימה חפירה ואז נגיסה!" אומר לו

8. משתמש מנוסה
    סמיט:

שיון אמר: "ארטיקונו יהיה בסדר, ואני רוצה שתבין כמה כוח יש לריקוזה, כמה כוח הפגין הארטיקונו, אפילו התינוק יצר רג'ייסים, מכה אחת פשוטה ריקוזה והוא התרסק וכמעט מת"

ליאור:

מנקטריק עמד בחזית מול מילוטיק שיצא מהמים, מנקטריק שלח גל רעם, לוסי קראה: "מפל מים!", מילוטיק נתן מכה על המים עם הזנב, המון מים בבריכה התחילו להיאסף באמצע ויצרו כמות מים אדירה שחסמה את המעבר של הגל רעם, החשמל של השיתוק נשאר בתוך המפל מים שנוצר וכל פעם התאסף שוב

סם:

בלבזור נראה די עירני ורגוע, הוא משתמש בשוטי גפן למטרת קפיצה, טראפינץ' יוצא ורואה את בלבזור מעליו, בלבזור יורה עלי טער לער טראפינץ'

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

מנקטריק עמד בחזית מול מילוטיק שיצא מהמים, מנקטריק שלח גל רעם, לוסי קראה: "מפל מים!", מילוטיק נתן מכה על המים עם הזנב, המון מים בבריכה התחילו להיאסף באמצע ויצרו כמות מים אדירה שחסמה את המעבר של הגל רעם, החשמל של השיתוק נשאר בתוך המפל מים שנוצר וכל פעם התאסף שוב

[/COLOR]
    אני אומר למנטריק" ניב חשמל שוק חשמלי על מילוטיק"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש על פעיל
    סמיט:

שיון אמר: "ארטיקונו יהיה בסדר, ואני רוצה שתבין כמה כוח יש לריקוזה, כמה כוח הפגין הארטיקונו, אפילו התינוק יצר רג'ייסים, מכה אחת פשוטה ריקוזה והוא התרסק וכמעט מת"
    "כוח אדיר,יהיה מסוכן עם ישחרורו אותו לקרב אדיר!"אני אומר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

11. משתמש מנוסה

סם:

בלבזור נראה די עירני ורגוע, הוא משתמש בשוטי גפן למטרת קפיצה, טראפינץ' יוצא ורואה את בלבזור מעליו, בלבזור יורה עלי טער לער טראפינץ'
    [/COLOR]
    אבל מה עם הנגיסה? אתה שוכח את זה....

"קדימהפצת בוץ ואז נגיסה!" אומר לו

12. משתמש מנוסה
    סם:

איך נגיסה אם בלבזור באוויר מעליו? טראפינץ' פוקימון מאוד איטי וכבד ככה שהוא לא יכול לקפוץ
    ------------------------------------------------------------------------

טראפינץ' נפגע מאוד מהעלי טער, הוא תוקף בפצצת בוץ, בלבזור הודף את הגושי בוץ עם העלי טער, טראפינץ' מבחין בזה שבלבזור לא יכול להישאר עוד באוויר ופותח את פיו, בלבלזור יורד למטה עם מתקפת חבטה חזקה, בלבזור די נפגע

סמיט:

שיון שואל: "אתה רוצה ללכת עכשיו למקדש או להישאר כאן?"

ליאור:

מנקטריק קופץ לעבר המפל מים עם ניב חשמל, החשמל המשתק שהיה שם נכנס למנקטריק ושיתק אותו, הוא עבר את המפל מים ונאחז על זנבו של מילטויק שהחל להתחשמל, מנקטריק לא יכול לזוז עד שיקבל פגיעה

13. משתמש על פעיל
    סמיט:

שיון שואל: "אתה רוצה ללכת עכשיו למקדש או להישאר כאן?"
    "אלך למקדש אבל איפה יש באזור מקום שהוכל לרפאות את טורטה ואת איינפרייפ?"אני אומר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

מנקטריק קופץ לעבר המפל מים עם ניב חשמל, החשמל המשתק שהיה שם נכנס למנקטריק ושיתק אותו, הוא עבר את המפל מים ונאחז על זנבו של מילטויק שהחל להתחשמל, מנקטריק לא יכול לזוז עד שיקבל פגיעה
    [/COLOR]
    אני אומר למנטריק" ניב חשמלי כשתפגע אוקי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    ליאור:

לוסי אמרה במהירות: "קרן קרח!", מילוטיק ירתה מפיה קרן כחולה, מנקטריק הוקפא בקוביית קרח, מילוטיק השליך אותו למים והקוביית קרח שבה נמצא מנקטריק שקעה בפנים, מילוטיק צלל לתוך המים

סמיט:

שיון אמר: "בגלל הקור כאן תנאי המחיה קשים, אני לא חושב שיש ביער הזה מרכז פוקימונים אבל קח!", הוא הוציא מהכיס מספר ואמר: "אלה גרגירי אורן, תתן לפוקימונים שלך והם ירגישו הרבה יותר טוב"

עמוד 101 מתוך 121 ראשוןראשון ... 519199100101102103111 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •