Pokemon GO
עמוד 120 מתוך 121 ראשוןראשון ... 2070110118119120121 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,786 עד 1,800 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    Just Haim ~ וIronik עפו מהמשחק בגלל חוסר פעילות

סם:

אתה יוצא לכיוון מערות גראודון ונכנס לדרך 19, הלילה כבר ירד מזמן ואתה שומע קולות של זאבים, אתה ממשיך ללכת ורואה מעבר לשיחים מערה ענקית, ממנה יוצאים הרבה נראה שהם בורחים

אביב:

הפרופסור הצעיר אומר לך: "אני אבדוק אם בכלל יש טוטודייל, אם אני זוכר נכון מישהו לקח אותו", הוא הולך איתך למכונה עגולה עם 12 פוקדורים, הוא מסובב את העיגול עם הפוקדורים, הפוקדור שמופנה לאמצע הוא של טוטודייל, כי מתחתיו יש תמונה של טוטודייל, יש מעל החור של הפוקדור שעליו מונח הפוקדור במכונה אור אדום, מה שאומר שלקחו אותו, מעל הפוקדורים של
    יש אור שחור, סימן שאפשר לקחת אותם

ליאור:

אתה נכנס למבנה מעץ כדי לברר עליו פרטים, ומגלה שלט שעליו כתוב "The Safari Zone" הפקידה מסבירה לך שכאן תוכל לתפוס פוקימונים, אבל לא כמו באוזרי ספארי במחוזות אחרים, תצתרך לתפוס אותם בעצמך, רק שכאן תוכל למצוא מבחר מרוכז במקום לחפש, היא מכניסה אותך לדלת כניסה, ואתה מגלה אזור ענקי, אתה רואה שביל שלוקח לאזור סלעי, שיחים שמעברם יש יער, ואזור נחל ענקי, אתה רואה גם סתם שביל מוקף עצים שאפשר ללכת בו בין השיחים הפוקימונים הראשונים שאתה רואה הם
    נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 07-25-2010 בשעה 06:14 PM

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה

ליאור:

אתה נכנס למבנה מעץ כדי לברר עליו פרטים, ומגלה שלט שעליו כתוב "The Safari Zone" הפקידה מסבירה לך שכאן תוכל לתפוס פוקימונים, אבל לא כמו באוזרי ספארי במחוזות אחרים, תצתרך לתפוס אותם בעצמך, רק שכאן תוכל למצוא מבחר מרוכז במקום לחפש, היא מכניסה אותך לדלת כניסה, ואתה מגלה אזור ענקי, אתה רואה שביל שלוקח לאזור סלעי, שיחים שמעברם יש יער, ואזור נחל ענקי, אתה רואה גם סתם שביל מוקף עצים שאפשר ללכת בו בין השיחים הפוקימונים הראשונים שאתה רואה הם
    [/COLOR]
    אני לוקח את השביל שמוביל לאזור סלעי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:

הפרופסור הצעיר אומר לך: "אני אבדוק אם בכלל יש טוטודייל, אם אני זוכר נכון מישהו לקח אותו", הוא הולך איתך למכונה עגולה עם 12 פוקדורים, הוא מסובב את העיגול עם הפוקדורים, הפוקדור שמופנה לאמצע הוא של טוטודייל, כי מתחתיו יש תמונה של טוטודייל, יש מעל החור של הפוקדור שעליו מונח הפוקדור במכונה אור אדום, מה שאומר שלקחו אותו, מעל הפוקדורים של יש אור שחור, סימן שאפשר לקחת אותם
    "אתה בטוח??מתי יגיעו עוד?"אשאל במין בהלה כזאת.

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה

סם:

אתה יוצא לכיוון מערות גראודון ונכנס לדרך 19, הלילה כבר ירד מזמן ואתה שומע קולות של זאבים, אתה ממשיך ללכת ורואה מעבר לשיחים מערה ענקית, ממנה יוצאים הרבה נראה שהם בורחים

[/COLOR]
    איך זאבים?

"נתקרב אבל לאט ובשקט" אומר ואתקרב לפתיחת המערה,אך אסתתר בין השיחים לראות מה קורה

5. משתמש מנוסה
    סם:

אתה מתקרב בשקט ובזיהורת למערה, ולא רואה את הסיבה, בצעדים שקטים אתה נכנס ורואה ובוהה בך

אביב:

הפרופסור אמר: "כן אני בטוח, ואלה שנתפסו יגייעו רק בשנה הבאה, כדאי לך לבחור אחר"

ליאור:

אתה מתחיל ללכת בחולות כדי להגיע לאזור האדמה, לפתע יוצא מהחול גדול, אתה עפת אחורה מההדף

6. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    יש מקום?

7. משתמש מנוסה
    כן

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

אתה מתחיל ללכת בחולות כדי להגיע לאזור האדמה, לפתע יוצא מהחול גדול, אתה עפת אחורה מההדף
    [/COLOR]
    אני מוציא את פרינפלאפ ןאומר לו" קרן נבועות ובועות על היפודון הזה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    סם:

אתה מתקרב בשקט ובזיהורת למערה, ולא רואה את הסיבה, בצעדים שקטים אתה נכנס ורואה ובוהה בך

[/COLOR]
    "הייתי רוצה לתפוס אותו אבל אין זמן" אמלמל לעצמי ואלחש לבלדום "אתה רוצה לעזור לי להציל את אבא שלי? זה ישתלם לך"

10. משתמש מנוסה
    שם במשחק: דיפ - Deep
    תיאור הדמות/תמונה של הדמות:

לדיפ יש עיינים כחולות יש לו מעיל סגול , שיערו שחור קצר והמכנס שלו הוא קצר בצבע חום.
    מידע על הדמות:
    דיפ הוא ילד בן תשע , שמחר יהפוך להיות ילד בן עשר , מחר הוא יקבל את הפוקימון הראשון ומצפה לקחת פוקימון חזק.
    אביו מת בתאונת מטוס כשדיפ היה בן שלוש ועם זאת אמו גידלה אותו לבד בלי בעיה.
    דיפ אוהב מאוד ללבוש ירוק , ואוהב מאוד פוקימוני אש , אך את הפוקימון הראשון שלו הוא קצת יתלבט לקחת.
    למרבה ההפתעה לדיפ יש אח צעיר (בשתי דקות) שכל הזמן מנדנד שהוא יהפוך להיות מאמן יותר ושהוא יביס אותו כל הזמן ודיפ כל הזמן מבטיח שזה יקרה בעת הזמן שלו.
    תפקיד: מאמן
    נערך לאחרונה על ידי BeHappy, 07-26-2010 בשעה 06:26 PM

11. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:

הפרופסור אמר: "כן אני בטוח, ואלה שנתפסו יגייעו רק בשנה הבאה, כדאי לך לבחור אחר"
    "אוקיי"אומר בהכזבה"אני אבחבר בצ'ארמנדר"אומר לו,אקח את הפוקדור ואצא למסע.

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    אביב:

הפרופסור הצעיר לוקח את הפוקדור של צ'רמנדר, האור השחור הופך לאדום, הוא אמר: "בבקשה הנה הפוקדור, אני מאחל לך בהצלחה במסע", הוא נותן לך גם 5 פוקדורים ופוקידע, ומסביר לך: "עם הפוקדורים תוכל ללכוד פוקימונים אחרים, בינתיים יש לך חמישה, אתה תוכל לקנות עוד, כשתזכה בתג מכון יהיה לך מספר בלתי מוגבל של פוקדורים, בפוקידע תוכל לבדוק על הפוקימונים שבוודאי תפגוש", אתה יוצא מהמעבדה, ומהפוקדור יוצא מבלי ששיחררת אותו זוהר וקטן

דיפ:

עשית הרשמה יפה, אבל הבעייה שבחרת תפוס, יש איזשהי דמות בצוות רוקט עם הספרייט הזה

סם:

בלדום נראה די מסוקרן, נראה שהוא מעולם לא פגש אף אדם, הוא מצמץ בעיניו וחיכה לראות מה יקרה

ליאור:

היפופודאון נפגע מהקרן בועות, אבל הוא משיב מלחמה, הוא תוקע את ידו בחול, החול זורם אל פרינפלאפ ומחסה אותו בצורה קשה, הוא הולך בצעדים כבדים על פרינפלאפ עם ניב חשמלי, פרינפלאפ נאבק קשות, אבל היפופודאון קרב קרוב אליו, לפתע פרינפלאפ פורס את שתי ידיו ומעיף את החול לצדדים, תצוגה מאוד מרשימה, אבל היפופודאון תפס אותו עם פיו וחשמל אותו, ואז השליך אותו על החול, פרינפלאפ קם די פצוע

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

היפופודאון נפגע מהקרן בועות, אבל הוא משיב מלחמה, הוא תוקע את ידו בחול, החול זורם אל פרינפלאפ ומחסה אותו בצורה קשה, הוא הולך בצעדים כבדים על פרינפלאפ עם ניב חשמלי, פרינפלאפ נאבק קשות, אבל היפופודאון קרב קרוב אליו, לפתע פרינפלאפ פורס את שתי ידיו ומעיף את החול לצדדים, תצוגה מאוד מרשימה, אבל היפופודאון תפס אותו עם פיו וחשמל אותו, ואז השליך אותו על החול, פרינפלאפ קם די פצוע

[/COLOR][/COLOR]
    אני אומר לפרינפלאפ" תשתמש בטוופר מתכת ואז קרן בועות על היפאודון"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    אביב:

הפרופסור הצעיר לוקח את הפוקדור של צ'רמנדר, האור השחור הופך לאדום, הוא אמר: "בבקשה הנה הפוקדור, אני מאחל לך בהצלחה במסע", הוא נותן לך גם 5 פוקדורים ופוקידע, ומסביר לך: "עם הפוקדורים תוכל ללכוד פוקימונים אחרים, בינתיים יש לך חמישה, אתה תוכל לקנות עוד, כשתזכה בתג מכון יהיה לך מספר בלתי מוגבל של פוקדורים, בפוקידע תוכל לבדוק על הפוקימונים שבוודאי תפגוש", אתה יוצא מהמעבדה, ומהפוקדור יוצא מבלי ששיחררת אותו זוהר וקטן

דיפ:

עשית הרשמה יפה, אבל הבעייה שבחרת תפוס, יש איזשהי דמות בצוות רוקט עם הספרייט הזה

סם:

בלדום נראה די מסוקרן, נראה שהוא מעולם לא פגש אף אדם, הוא מצמץ בעיניו וחיכה לראות מה יקרה

ליאור:

ערכתי את ההודעה שלי.

15. משתמש מנוסה

סם:

"אם הוא לא מכיר אף אדם אז הוא לא יצפה לזה" אומר ואזרוק עליו פכדור במהירות שלא יהיה מוכן

עמוד 120 מתוך 121 ראשוןראשון ... 2070110118119120121 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •