סמיט:
אתה ומאדקיפ יורדים למערה, ובמהרה יש בריכה טבעית ענקית, מאדקיפ מאוד נרגש וקופץ לתוך המים בשמחה רבה
סמיט:
אתה ומאדקיפ יורדים למערה, ובמהרה יש בריכה טבעית ענקית, מאדקיפ מאוד נרגש וקופץ לתוך המים בשמחה רבה
קווין:
פיצ'ו משתמש במכת ברק על הוורמפל הזוהר, המכת ברק די מרשימה יחסית לזה שוורמפל פוקימון חרק, וורמפל קשר את פיצ'ו ביריית חוט, אבל פיצ'ו חתך את החוטים בעזרת זנב ברזל
נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 06-08-2010 בשעה 06:02 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
נייט:
קקניאה התחמק די במהירות וקפץ לעבר עץ כדי לקחת תנופה בקפיצה, הוא העיף את הפידג'י למטה עם הזרוע מחט וגרם לו להתרסק באדמה ולהתעלף, קקניאה נראה די מרשים, אתה פותח את הפוקידע ובודק על פידג'י: "נפוץ מאוד באזורי יער ודשא, ומתחבא באזורי עשב גבוה כי הוא לא אוהב להילחם, הוא מאוד נאמן ומגן על עצמו באמצעות בעיטות על חול"אני זורק עליו פוכדור.
נייט:
הפוקדור מתחיל להתפטל ולפתע: צליל נשמע הפוקימון נתפס
לוקאס:
האחות ג'וי עוצרת אותך ואומרת: "רק רגע יש בשבילך משלוח", היא נותנת לך קופסא גדולה, אתה פותח ורואה בתוך ציפוי לבן פוקדורים מונחים היא אומרת: "באלה אתה תופס את הפוקימונים", אתה מוריד את הציפוי העבה ורואה מכשיר מגניב
האחות ג'וי אמרה: "זה פוקידע, איתו תוכל לבדוק על כל סוגי הפוקימונים, תוכל לראות את המצב גופני של הפוקימונים שלך את המהלכים וגם אם הוא בן או בת"
ליאור:
פאנפי שמח מאוד ונכנס לפוקדור שזרקת עליו
סמיט:
אתה נכנס למים ורואה שמודקיפ צולל, אתה צולל ביחד איתו ולפתע רואה במים את הפוקימון הפרה היסטורי
סמיט:
גל הרעם ניענע את וורמפל לגמרי ואז שיתק אותו, פיצ'ו קפץ והשתמש בזנב ברזל על וורמפל, וורמפל עף אחורה והתהפך, הוא לא יכל לקום והובס
[quote=roi857;629503]נייט:
הפוקדור מתחיל להתפטל ולפתע: צליל נשמע הפוקימון נתפס
אני מוציא את כולם ומכיר להם את פיג'י
נייט:
הם שמחו לחבר חדש בקבוצה, לפתע אתה שם לב שמאגבי מתאהבת בפידג'י
נייט:
הם שמחו לחבר חדש בקבוצה, לפתע אתה שם לב שמאגבי מתאהבת בפידג'י*מגבי זה היא!
אני מסתכל באופן משונה קצת על מגבי ואני ממשיך בדרכי.
נייט:
אתה ממשיך בדרכך ויש לך כמה אפשרויות, או להתאמן, או לחפש עוד פוקימונים או לעבור למסלול אחר
[quote=roi857;629515]נייט:
אתה ממשיך בדרכך ויש לך כמה אפשרויות, או להתאמן, או לחפש עוד פוקימונים או לעבור למסלול אחראני ממשיך בדרכי לעיר המכון הראשון שלי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)