[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
קאי:
בלבזור משכיח את הכעס ומחייך אליך
ליאור:
אתה וצ'ימצ'אר יוצאים ומגלים שכל מרכז הפוקימונים מוקף סלעים, בפעם האחרונה שניסיתם לעבור דרכם זה לא היה נעים כל כך
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
קאי:
בלבזור נראה מרוכז במשהו אחר לפתע הוא שלח שוטי גפן והוציא מהשיחיםשהתחנן שישחררו אותו
"אני רואה שוויביל למדה מתקפה חדשה, חבל רק שהיא לא תעזור כל כך, אני צריך להסתמך על הקרח שלה אבל הניב אש הזו די מעיכה.. מה לעשות מה לעשות.." אני חשוב לעצמי
"וויביל תיקפצי מעליו והשתמשי בקרן קרח על הגב שלו! הניב אש לא ימיס את זה כי זה לטווח קצר מאוד! אם את מצליחה לפגוע במדויק סיימי את זה באגרוף קרח"
קווין:
וויבייל פשוט מתקדמת לעבר גליסקור, עם השיסוע לילה היא הודפת את הניב אש ומפילה את גלייסקור למטה ואז משתמשת בקרן קרח עליו
נייט:
הילד הראה מבט רציני וקרא: "ניקור מקדחה!", פרינפלאפ התחיל להסתובב ויצר מעצמו מקדחה, הוא ירה את עצמו לעבר טריקו
אני אומר לטריקו "שאיבה וקפוץ בשביל זנב ברזל"
סמיט:
דרגונייט חוזר למסוק, הדלת נפתחת והוא נכנס עם חבר צוות רוקט, הכניסו את החבר צוות רוקט לתוך חדר החקירות, שיון אמר: "אם אנחנו נתקלים בדרקון הירוק תגיד למאדקיפ לעשות עליו אקדח מים",
נייט:
השאיבה לא פעלה מכיוון שאמפוליון הסתובב סביב עצמו עשרות פעמים בכל שניה, טריקו קפץ ושהגיע לאיפה שטריקו היה נמצא באדמה פשוט עלה למעלה
ברנדון:
צ'רמיליון ירה כדור זהם דרקון קטן מהקודמים, הוא כמעט נפל והחזיק את עצמו שהברך כפופה על האדמה והיד מחזיקה אותו, הזהם דרקון פגע באוניקס והביס אותו
קאי:
טוטודייל הולך אחריכם ובלבזור די מתעצבן, לפתע אתה רואה שיש 3 נתיבים, דרך 1, דרך 2 ודרך 3
אדם:
סינדאקוויל אוהב את השם
לוקאס:
אתה יוצא ורואה שכל המרכז פוקימון מוקף בסלעים, כולם לכודים
סמיט:
הכדור התחיל להתנענע ולקפוץ, ראו שגליסקור נאבק המון, בסופו של דבר הוא נתפס
נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 06-09-2010 בשעה 01:10 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)