Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 121 ראשוןראשון 123451353103 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    סמיט:

האיש הזקן אמר לך: "בני תקרא לי שיון, זה שאחרי ששגית הודת בטעותך והבנת מה צריך לעשות זו הגדולה שלך, מקומך אצלנו מובטח"

קווין:

טרטוויג רץ במהירות אל קטרפי ומעיף אותו אחורה, קטרפי עותף אותו בחוטי משי, אתה לא יודע מה לעשות ומתחיל להיכנס ללחץ, לפתע טרטוויג יורה עלי טער שמשחררים אותו, ומעיף את קטרפי על עץ במתקפת חבטה, קטרפי מובס

ברנדון:
    השומר אמר: "אם רק התחלת את המסע למה באת עד לכאן?"

נייט:
    אתה מגיע לדלת של המעבדה, אתה דופק בדלת וליד הדלפק יש קלף שרשום עליו: "האפלה תחזור מהטהרה"

מונסטר:

אתה נלחץ מאוד מהעובדה שכבר המון פוקימונים נלקחו, אתה רץ במהירות עצומה אל הפרופסור, דופק בדלת כשאתה רץ במקום, לפתע אתה מבין בקלף ישן ליד המשקוף שרשום עליו: "האפלה תחזור מהטהרה"

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אני חשוב לעצמי במבט מעוצבן :"מה זה סוג של בדיחה,כי אני לא אוהב בדיחות".
    אני קורא :"יש פה מישהו ?"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מונסטר:

אתה נלחץ מאוד מהעובדה שכבר המון פוקימונים נלקחו, אתה רץ במהירות עצומה אל הפרופסור, דופק בדלת כשאתה רץ במקום, לפתע אתה מבין בקלף ישן ליד המשקוף שרשום עליו: "האפלה תחזור מהטהרה"
    [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]

'מענין מה הקלף הזה אומר ' אני דופק בדלת של המעבדה שוב.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה
    סמיט:

האיש הזקן אמר לך: "בני תקרא לי שיון, זה שאחרי ששגית הודת בטעותך והבנת מה צריך לעשות זו הגדולה שלך, מקומך אצלנו מובטח"
    "תודה אדוני,אדם עם גורל תמיד צריך לדעת איפה לתקן את עצמו אחרי שהאדם אדע איפה הוא צריך להשתפר כך מעשיו השתפרו יותר ובתור תפקידי המטלה שלי היא לדעת את המקור להשתפרות,את המקור לקודש ולמטרה עצמית!"אני אומר ומסביר שאני צריך לדעת איפה טעיתי כדי לשפר את עצמי.

5. משתמש מנוסה
    ברנדון:
    השומר אמר: "אם רק התחלת את המסע למה באת עד לכאן?"
    אמשיך לגמגם, ואומר:"מצטער, יכול להיות שטעיתי בכיוון" ואסתכל על צ'ארמנדר במין בושה.

6. משתמש מנוסה

קווין:

טרטוויג רץ במהירות אל קטרפי ומעיף אותו אחורה, קטרפי עותף אותו בחוטי משי, אתה לא יודע מה לעשות ומתחיל להיכנס ללחץ, לפתע טרטוויג יורה עלי טער שמשחררים אותו, ומעיף את קטרפי על עץ במתקפת חבטה, קטרפי מובס

"אני לא מאמין שקטרפי הצליח לקשור אותך ככה, איך לא הצלחת להתחמק מיזה?!" אני מצפה מימך ליותר בפעם הבאה, קדימה, זזים...

7. משתמש מנוסה
    נייט וליאור:

שתיכם נכנסים ביחד למעבדה של פרופסור אלן, אתם מסתכלים לשורת הפוקדורים על השולחן הגבוה שדבוק לקיר רואים שבסך הכל שתי פוקימונים נלקחו, ליאור שואל בעדינות: "סליחה איזה פוקימונים נלקחו", פרופסור אלן אמר: "טרטוויג וצ'רמנדר", ואז פרופסור אלן אמר: "הגיע הזמן שתבחרו את הפוקימונים שלכם"

קווין:

טרטוויג הולך אחריך עצוב שהוא מוריד את פניו לרצפה, אתם ממשיכים ללכת, לפתע מגיע במהירות מעץ והתקדם לעברך, אתה מתחיל להיבהל ולפתע האראידוס נפגע ונוצר פיצוץ, אתה מסתכל אחורה ורואה את טרטוויג יורה עליך עוד כדור אנרגיה בכעס ורצון עז להוכיח את עצמו בפניך

סמיט:
    שיון לקח אותך לטירה ענקית, שכולה בפסלים של פוקימונים בכל רחביה, הוא הראה לך את החדר שלך, חדר מרווח עם בריכה קטנה בצורת דסקנויר במרפסת, אתה התסכלת מהמרפסת על הנוף ונדהמת, שיון חייך ואמר: "מחר השיעור הראשון שלך, בעוד כחודשיים תצא כבר למשימות"

השומר נראה די עצוב ואמר: "לא נורא ילד, אם זה כל כך חשוב אני יכול ללמד את צ'רמנדר שלך תרגיל או שניים"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [QUOTE=roi857;624814][CENTER][COLOR=Gray]נייט וליאור:

שתיכם נכנסים ביחד למעבדה של פרופסור אלן, אתם מסתכלים לשורת הפוקדורים על השולחן הגבוה שדבוק לקיר רואים שבסך הכל שתי פוקימונים נלקחו, ליאור שואל בעדינות: "סליחה איזה פוקימונים נלקחו", פרופסור אלן אמר: "טרטוויג וצ'רמנדר", ואז פרופסור אלן אמר: "הגיע הזמן שתבחרו את הפוקימונים שלכם"

אני אומר לפרופסור" אני בוחר בצ'ימצ'אר כפוקימון התחלתי".

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אני אומר לפרופסור במבט רציני ומודאג :"יש לי שני דברים להגיד לך:
    1]אפשר לקבל טריקו בבקשה?
    2] מה זה בדיוק הפתק הזה על הדלפק?"

10. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סמיט:
    שיון לקח אותך לטירה ענקית, שכולה בפסלים של פוקימונים בכל רחביה, הוא הראה לך את החדר שלך, חדר מרווח עם בריכה קטנה בצורת דסקנויר במרפסת, אתה התסכלת מהמרפסת על הנוף ונדהמת, שיון חייך ואמר: "מחר השיעור הראשון שלך, בעוד כחודשיים תצא כבר למשימות"
    "יופי נלמד"אני אומר ומתכונן למילים אך בשתי כוונות בו זמנית.'אלף למוד את הקרייה ולהבין איך לעזור זה משהו שאני אוהב.בית אני אלמד טיפים שיעזרו לי בקריירה משהו שגם אני אוהב לא פחות מאלף!'אני חושב ומחליט שללמוד יעזר לי מבחינות שונות.

11. משתמש מנוסה
    ליאור:

פרופסור אלן נתן לך את הפוקדור של צ'ימצ'אר, החלטת להוציא אותו, צ'ימצ'אר שמח וקפץ בשמחה, הוא התחיל להשתולל וקפץ עליך וחיבק אותך

נייט:
    הפרופסור חייך ואמר: "טריקו, מגניב זו גם הבחירה שלי", הוא ניגש לשולחן והביא לך את הפוקדור, אחר כך הוא אמר: "הקלף הזה הוא קלף עתיק שנמצא על סלע בנהר הנמוך שמקיף את המחוז שלנו, יש האומרים שדסקנויר כתב אותו לפני שהציל את האנושות כולה ממלחמה זו

סמיט:
    יום שלם עבר במהרה, אתה נכנסת לכיתה וראית שם בעיקר נערים, נכנס מורה גבוה עם שיער שחור ומאוד חייכן, הוא אמר: "הציוד העיקרי של פוקימון ריינג'ר הוא מכשיר ללכידת פוקימונים", "הבנו היום מכשיר פשוט מאוד וכמה פוקימונים קטנים", הוא הוריד מסך כיתתי מהתיקרה והפעיל את המקרן, מהמסך הראו דוגמית של ראו שם את המורה מפעיל את המכשיר, והקול של הסרט נשמע: "לכל מכשיר שלנו יש בדיוק את אותה שיטה איך ללכוד את הפוקימונים, בכל מכשיר יש חור קטן שמוציא קרינה כמו משחק לייזר, צריך לעשות איתו סיבובים מסביב לפוקימון, ככל שהסיבוב יותר מדויק ומהיר ככה הפוקימון נלכד בצורה יותר טובה.

יש להיזהר עם הקרינה כי היא יכולה לגרום לפוקימון להשתגע לכן אנו נתחיל עם מכשירים פשוטים בעלי קרינה חלשה נגד פוקימונים חלשים, ככל שפוקימון יותר חזק צריך ללכוד אותו יותר חזק".

אחרי שיסתיים ההסבר בסרט וההוראות של התפיסה של הרטטה בסימולציה המורה אמר: "אני דוקטור ג'ונסון ידריך אותכם", הוא הוציא כלוב ששם היו הרבה ושיחרר אותם, ואז אמר: "אתם צריכים מיומנות של דינמיקה בידיים", הוא זרק לכל אחד מכשיר ונתן משימה ללכוד פידג'י.

התלמידים התלהבו מזה וניסו, אבל כשאתה ניסית כל פעם פידג'י ברח לך במהירות, לפתע הקיר נשבר, נכנסו אנשים דרך החור, המנהיג של הקבוצה הזאת אמר: "בסדר ג'ונסון תביא את שן האופל עכשיו", התלמידים התחילו להיכנס לפאניקה, ג'ונסון אמר: "לעולם לא!".

המהניג שלהם אמר: "איך שתרצה, עכשיו צא!", מהחור נכנס הפוקימון שעשה אותו המנהיג שלהם אמר: "בסדר טיפלסון תשתמש בלהביור", טיפלסיון ירה להביור שהציט את הכיתה, כל התלמידים ניסו להינצל ולברוח, המנהיג המשיך: "תן לי את השן או שהתלמידים שלך ימותו!", ג'ונסון אמר: "אין מצב לומאר, תלמידים ברחו מכאן! צא פראליגאטר"

יצא, ג'ונסון קרא: "משאבת הידרו!", פראליגאטר ירה משאבת הידרו אדירה, לומאר חייך וקרא: "קרן על!", טיפלסיון ירה קרן על אדירה שלא נתנה סיכוי למים של המשאבת הידרו וחיסלה את פראליגאטר, התלמידים ניסו לברוח אבל החברי צוות האחרים חסמו אותה עם
    נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 06-02-2010 בשעה 07:43 PM

12. משתמש מנוסה

קווין:

טרטוויג הולך אחריך עצוב שהוא מוריד את פניו לרצפה, אתם ממשיכים ללכת, לפתע מגיע במהירות מעץ והתקדם לעברך, אתה מתחיל להיבהל ולפתע האראידוס נפגע ונוצר פיצוץ, אתה מסתכל אחורה ורואה את טרטוויג יורה עליך עוד כדור אנרגיה בכעס ורצון עז להוכיח את עצמו בפניך

"אז למדת גם כדור אנרגיה הא? אני מקווה מאוד שהורדת אותו במכה.. אם כן אני אתחיל לחשוב שאולי לא כדאי לי למצוא פוקימון עשב אחר."

13. משתמש מנוסה
    השומר נראה די עצוב ואמר: "לא נורא ילד, אם זה כל כך חשוב אני יכול ללמד את צ'רמנדר שלך תרגיל או שניים"
    ארים את הראש ואומר בחיוך מלא:"תודה!! אשמח אם תלמד אותו משהו!"

14. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    שם:עומר
    שם במשחק:לוקאס
    תיאור הדמות/תמונה של הדמות:גבוה,רזה,שיער שחור,עיניים חומות,אף מעט גדול מהרגיל,ריסים וגבות ארוכות.
    מידע על הדמות:לוקאס הוא הבן הכבור במשפחתו ויש לו 5 אחים קטנים שאהב מאוד,אבל לא פעם כשאביו ואמו היו יוצאים מהבית היה נאלץ לטפל באחיו הקטנים,זה היה קשה אבל התרגל לזה. אמו עקרת בית שתמיד עוזרת ומטפלת ואביו עובד במשרד גדול שנמצא בדרום מערב המחוז וכל יום היה חוזר מאוחר הביתה מותש ומדי פעם היה מביא לקטנים בובות של פוקימון.לוקאס החליט שהוא רוצה לצאת למסע במחוז.
    תפקיד: מאמן

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:

פרופסור אלן נתן לך את הפוקדור של צ'ימצ'אר, החלטת להוציא אותו, צ'ימצ'אר שמח וקפץ בשמחה, הוא התחיל להשתולל וקפץ עליך וחיבק אותך
    אני אומר לצ'ימצ'אר " שלום צ'ימצ'אר אני היה המאמן שלך אני מקווה שנוכל להפוך למאמן ופוקימון חזק".אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור שלו והולך לדרך 1
    נערך לאחרונה על ידי monster, 06-02-2010 בשעה 08:52 PM

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 3 מתוך 121 ראשוןראשון 123451353103 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •