ליאור:
פיפלאפ קופץ ויורה קרן בועות לעבר צ'ימצ'אר
קאי:
אתה מגיע לעיר רימונג', לפתע אתה שם שאיש לא מסתובב בעיר הזאת, הבתים נראים הרוסים לגמרי החלונות ראווה שבורים ויש כמה אנשים מתים שם
סמיט:
איטהרן ממשיך להתקדם ואתה רצים אחריו, לפתע ג'ונסון הוציאשפגע ישירות באיטהרן, אבל זה לא השפע כל כך ופראליגאטר הובס מיד, אתם ממשיכים לרוץ אחריו ומתקדמים לעבר מרכז הפוקימונים שמוקף כולו סלעים
סמיט:
גיבל עף לאוויר והיה מוכן לתפיסה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
[COLOR=DarkRed]נועם:
סקווירטל עושה אקדח מים, לפתע זיזגון קופץ ימינה ועובר את האקדח מים, הוא מתחיל לרוץ ונכנס לנטיב לעבר סקווירטל
אני אומר לסקוירטל "מהרר קפוץ ימינה ואז אקדח מים פעם נוספת"
נועם:
סקווירטל מחייך, הוא לא זז, זיגזוג במסלול רץ ישר אליו, ברגעים האחרונים לפני ההתנגשות סקווירטל נכנס לשיריון והתחיל להסתובב, זיגזגון עף אחורה והובס
ליאור:
צ'ימצ'אר הפעיל את המהלך סריטה בשתי הידיים, ציפורניו גדלו והוא קפץ לעבר פיפלאפ ופגע בו במכה חזקה, פיפלאפ התרסק והובס
סמיט:
שיון אמר: "לאאאאאאאאאאאא!"
קווין:
גיבל נתפס
קאי:
אתה ממשיך ללכת, יששל מפעל, לא שמת לב אליו ולפתע אתה מסתכל ורואה שהוא קופץ משם ורץ אליך כדי לתקוף אותך
[QUOTE=roi857;631709][CENTER][COLOR=DarkRed]נועם:
סקווירטל מחייך, הוא לא זז, זיגזוג במסלול רץ ישר אליו, ברגעים האחרונים לפני ההתנגשות סקווירטל נכנס לשיריון והתחיל להסתובב, זיגזגון עף אחורה והובס
סקויירטלל כול הכבודד אני גאה בך ממש קדימה נראה לי שעם רגש ההיתלהבות הזה נמשיך בחיפוש אחר פוקימון אש מאתגר מה אתה אומר?
אבך בכול מקרה סקויירטל אם אתה עייף תגיד לי חבר
סמיט:
שיון אמר: "תסתכל איטהרן הולך לשם, בגלל זה באנו! הוא יהרוג אותך!", איטהרן ירה לעברך להביור אדיר, לפתע בלייזיקן הגן עליך שהוא משלב את ידיו ויוצר צורת X איתם וספג את האש
נועם:
סקווירטל חייך אליך, הוא הרגיש מאושר והיה מוכן לגרוע מכל
קאי:
בלבזור יצא והראה שינאה ישנה לאבסול, הוא ירה עלי טער אבל אבסול חתך אותם תוך כדי ריצה עם הסכין של הראש שלו
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)