Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 121 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    סמיט:

לוקאריו חייך, נראה בשמיים, פידג'יוט שאג שאגת קרב אדירה, פרופסור אלן הגיע וקרא: "פידג'יוט תשתמש בריקוד הגשם!", פידג'יוט פרס את כנפיו והתחיל להסתובב, גשם התחיל לרדת מהשמים, ופרופסור אלן קרא: "אוקי עכשיו שיש גשם תשתמש בטוויסטר!".

פידג'יוט נפנף בכנפיו ויצר טורנדו אדיר, הגשם נכנס לתוך הטורנדו מה שיצר טורנדו ימי, היראטן קיבל פגיעה רצינית מאוד ואז ירה לעבר פידג'יוט תותח הבזק, אבל לפתע לוקאריו הגיע ופירק את הקרן לגורמים על ידי נפנוף בסיבובים את העצם.

אלן המשיך: "עכשיו, סקפטייל בלסטויס צאו!", ו יצאו מוכנים לקרב, אלן קרא: "בלסטויס משאבת הידרו סקפטייל רוח טער", סקפטייל ירה רוח טער כמו עלי טער רק יותר קטלניים, המים האדירים של המשאבת הידרו נספגו בתוכם והעלים של הרוח טער נורו לעבר אירהטן, שיון קרא: "דרגונייט מכת ברק! לוקאריו תשתמש בדופק אפל ובלייזיקן קרן על".

פרופסור אלן הצטרף גם וקרא: "סקפטייל קפוץ ותשתמש בקרן על, בלסטויס תשתמש בתותח הידרו ופידג'יוט חתך אויר!", איטהרן נפגע מאוד מזה והובס

נועם:

הוולפיקס שנלחמת איתה חזרה ונראה היה שהיא רוצה להצטרף אליכם

קאי:

מהפרח של בלבזור, שנחתך לשתיים יצא מין חומר שהתקרב אליך והרחת אותו בטעות, דרך החומר ראית מה עובר בראשו של בלבזור, הוא נזכר שכשנולד וגדל קצת אביו סיפר לו את הסיפור שעובר המון דורות במשפחה, במלחמה שבא בלבזור אמיץ וחבורת אבסול שבגדו בצבא של לוגיה והו - או, חתכו את הפרח שעל גבו לשתיים והוא מת, אותו בלבזור הוא הפוקימון הראשון שמת במלחמה.

בלבזור רצה לנקום ועכשיו הוא לא רוצה גם למות בגלל זה, קרן לבנה אדירה יצא מהפרח שנחתך לשתיים, היא הייתה גדולה והגיעה לשמיים, בלבזור שינה את זוית העמידה שלו כך שהפרח החתוך מופנה לעבר אבסול, הקרן הלבנה הזאת פגעה באבסול, אבסול ניסה להתנגד אבל אחרי כמה שניות עף אחורה והובס לגמרי

סם:

אתה מגיע למעבדה של פרופסור אלן, יש מכתב על הדלת שרשום בו: "אני במשימה חשובה, מי שבכל זאת רוצה פוקימון ברגע זה שיקח מהטיבה פוקדור", לפתע ראית ליד המשקוף קלף ישן מודפק לקיר ורשום עליו: "מהטהרה תחזור האפלה"

2. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה
    סמיט:

לוקאריו חייך, נראה בשמיים, פידג'יוט שאג שאגת קרב אדירה, פרופסור אלן הגיע וקרא: "פידג'יוט תשתמש בריקוד הגשם!", פידג'יוט פרס את כנפיו והתחיל להסתובב, גשם התחיל לרדת מהשמים, ופרופסור אלן קרא: "אוקי עכשיו שיש גשם תשתמש בטוויסטר!".

פידג'יוט נפנף בכנפיו ויצר טורנדו אדיר, הגשם נכנס לתוך הטורנדו מה שיצר טורנדו ימי, היראטן קיבל פגיעה רצינית מאוד ואז ירה לעבר פידג'יוט תותח הבזק, אבל לפתע לוקאריו הגיע ופירק את הקרן לגורמים על ידי נפנוף בסיבובים את העצם.

אלן המשיך: "עכשיו, סקפטייל בלסטויס צאו!", ו יצאו מוכנים לקרב, אלן קרא: "בלסטויס משאבת הידרו סקפטייל רוח טער", סקפטייל ירה רוח טער כמו עלי טער רק יותר קטלניים, המים האדירים של המשאבת הידרו נספגו בתוכם והעלים של הרוח טער נורו לעבר אירהטן, שיון קרא: "דרגונייט מכת ברק! לוקאריו תשתמש בדופק אפל ובלייזיקן קרן על".

פרופסור אלן הצטרף גם וקרא: "סקפטייל קפוץ ותשתמש בקרן על, בלסטויס תשתמש בתותח הידרו ופידג'יוט חתך אויר!", איטהרן נפגע מאוד מזה והובס
    "בשביל מה אתם צריכים שאיטרן יובס?הוא רע או מה קורה כאן?"אני שואל ומנסה להבין מה הם רוצים מאיטרהן.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

3. משתמש מנוסה

סם:

אתה מגיע למעבדה של פרופסור אלן, יש מכתב על הדלת שרשום בו: "אני במשימה חשובה, מי שבכל זאת רוצה פוקימון ברגע זה שיקח מהטיבה פוקדור", לפתע ראית ליד המשקוף קלף ישן מודפק לקיר ורשום עליו: "מהטהרה תחזור האפלה"
    [/COLOR][/COLOR]

"וואו מעניין מי תלה כאן את השלט הזה? חשבתי שבמקום חיובי כמו מעבדה לא יהיה כאן משהו כזה" אומר לעצמי ואפנה לטיבה ואבדוק איזה פוקימונים יש שם

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור:

קובון זרק את עצם הבומרנג, האש הסתחררה לעבר העצם והעצם פגעה בצ'ימצ'אר וחזרה לקובון, לפתע אתם שומעים רעש אדיר

[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר" גלגל להבה על קובון ואז שריטה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    ליאור:

הגלגל להבה פגע בקובון אבל שצ'ימצ'אר יצא ממנו העצם של קובון פגעה לצ'ימצ'אר בראש והעיפה אותו למטה

סם:

אתה פותח את הטיבה ורואה שיש פוקדורים של צ'יקוריטה טוטודייל מאדקיפ ופיפלאפ

סמיט:

שיון אמר: "לא הבנת כלום? איטהרן יצא להשמיד את העיר, הוא חייל של ריקוויזה"

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:

הגלגל להבה פגע בקובון אבל שצ'ימצ'אר יצא ממנו העצם של קובון פגעה לצ'ימצ'אר בראש והעיפה אותו למטה

[/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר" צ'ימצ'אר חיפירה ואז סחרור אש"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    [סם:

אתה פותח את הטיבה ורואה שיש פוקדורים של צ'יקוריטה טוטודייל מאדקיפ ופיפלאפ

[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]

"טוב בחירה קשה אך החלטתי! אני אקח את טוטודייל!" אומר ואקח את הפוכדור של טוטודייל ואחר כך אמלמל לעצמי "הרי אין פה אף אחד אז לא יזיק אם ניקח עוד פוקימון" אמלמל ואגש לתיבה ואנסה לקחת גם את הפוכדור של צ'יקוריטה

8. משתמש על פעיל
    סמיט:

שיון אמר: "לא הבנת כלום? איטהרן יצא להשמיד את העיר, הוא חייל של ריקוויזה"
    "אוקי...אני הולך לרפאות את מתקיפ המסכן שהפסיד בקרב שלו היו לו סיכוים...אלה עם אי אפשר עכשיו!"אני אומר והולך לרפאות את מתקיפ.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

9. משתמש מנוסה

קווין:

גלייסקור לא מכיר את האזור והדרך אליו מאוד ארוכה, אתם מתחילים לעוף אבל אתם מוצאים את עצמכם שוב בעיר מג'ירה

"תוריד אותי! ועכשיו! למג'יקרפ יש חוש כיוון יותר טוב משלך! אני כבר מעדיף ללכת ברגל.."

10. משתמש מנוסה
    קאי:

מהפרח של בלבזור, שנחתך לשתיים יצא מין חומר שהתקרב אליך והרחת אותו בטעות, דרך החומר ראית מה עובר בראשו של בלבזור, הוא נזכר שכשנולד וגדל קצת אביו סיפר לו את הסיפור שעובר המון דורות במשפחה, במלחמה שבא בלבזור אמיץ וחבורת אבסול שבגדו בצבא של לוגיה והו - או, חתכו את הפרח שעל גבו לשתיים והוא מת, אותו בלבזור הוא הפוקימון הראשון שמת במלחמה.

בלבזור רצה לנקום ועכשיו הוא לא רוצה גם למות בגלל זה, קרן לבנה אדירה יצא מהפרח שנחתך לשתיים, היא הייתה גדולה והגיעה לשמיים, בלבזור שינה את זוית העמידה שלו כך שהפרח החתוך מופנה לעבר אבסול, הקרן הלבנה הזאת פגעה באבסול, אבסול ניסה להתנגד אבל אחרי כמה שניות עף אחורה והובס לגמרי

"יפה מאוד בלאבזור חזור."אני אומר ומתחיל לחפש מישהו חי או מרכעז פוקימונים.

11. משתמש מנוסה
    קאי:

אין שם אף אחד, רק אבסולים מסתובבים, לפתע אתה נזכר שבלבזור גוסס

קווין:

אתה רואה בדיוק קרב שנגמר, לפתע אתה שם לב ל קטן זוחל

סמיט:

אתה נכנס ולפתע אתה שם לב שאנשים אומרים: "זהו שוחררנו"

ליאור:

לפתע פוקימון ריינג'ר נכנס, אתה מבין שהמצור נגמר

לוקאס:

סם:

אתה מכניס את היד לקחת גם את צ'יקוריטה ולפתע היא חושמלה

12. משתמש על פעיל
    סמיט:

אתה נכנס ולפתע אתה שם לב שאנשים אומרים: "זהו שוחררנו"
    'אז זה בית כלא?לא טוב!חייב לסגור את הדלת ומהר!'אני חושב,יוצא החוצה וטורק את הדלת."תגידו זה בית כלא שם?"אני שואל מופתע.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=DarkOliveGreen]
    ליאור:

אני אומר לצ'ימצ'אר " עכשיו סחרור אש על קובון ואז גלגל להבה עליו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    ליאור:

האחות ג'וי קראה: "הקרב מבוטל! המצור נגמר!"

סמיט:

פוקימון ריינג'ר אחר אמר לך: "הם היו במצור של צוות ריקווי וצוות רוקט, חכם אחד"

15. משתמש על פעיל
    סמיט:

פוקימון ריינג'ר אחר אמר לך: "הם היו במצור של צוות ריקווי וצוות רוקט, חכם אחד"
    "בצוותים של הרעים?טוב אז לפתוח להם?"אני שואל עוד פעם מופתע ופותח את דלת בית הכלא בזהירות רבה כדי שהם שוב פעם טעיתי הוכל לסגור אותה במהירות.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

עמוד 38 מתוך 121 ראשוןראשון ... 2836373839404888 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •