[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
נועם:
וולפיקס ירתה גחלת לעבר באדו, הכל הלך חלק, באדו הובס
כול הכבוד וולפיקס את ממש חזקה אני מחזיר אותה לפוקדור וממשיך להיתאמן בדרך למכון הראשון שלי...
ברנדון:
הקרב כבר נגמר מזמן, הגיע הזמן להמשיך במסע
נועם:
אתה ממשיכים ללכדת ונתקלים באתגר קצת יותר קשה, אתם רואיםהולך ביער
סם:
פוניטה התחמקה מהאקדח מים תוך כדי ריצה, ואז עם התנגשה בטוטודייל והעיפה אותו אחורה
ליאור:
פיפלאפ התעצבן שהתערבתם, הוא קפץ לעברכם ודרש קרב
קאי:
סינט'יה אמרה: "תשתמש בדרקו מטאור!", גארצו'מפ זרק כדור חזק למעלה שיצר המון מטאורים שפגעו בפלייגון, סינט'יה המשיכה: "עכשיו הסתערות דרקון!", גארצ'ומפ יצא עם הסתערות דרקון חזקה, לפתע פלייגון הקפיא את גארצ'ומפ באמצע המתקפה,
לוסי אמרה: "קדימה זה זמן מושלם לקרן על!", פלייגון טען קרן על חזקה ופגע בגארצ'ומפ שהיה תקוע בקרח, גארצ'ומפ נפל והובס, אתה נכנסת להלם רציני
סמיט:
מאדקיפ רץ לעבר סאנדשרו כדי להשתמש בחבטה חזקה, לפתע האיש קורא: "קבר חול!|, חול יוצא מהאדמה והתקשה על מאדקיפ, רק ראשו של מאדקיפ נראה משם
קווין:
היריב אמר: "אני ילד חתיכת מטומטם, צאי נידוקווין!",יצאה במהירות, אתגר קשה
[COLOR=DarkRed]נועם:
אתה ממשיכים ללכדת ונתקלים באתגר קצת יותר קשה, אתם רואיםהולך ביער
ואו זה כבר מתחיל להיות יותר מעניין צאיי וולפיקס גחלתת!!
נועם:
מקואיטה שילב את ידיו ויצר X ככה הדף את הגחלת, אחרי זה הוא קפץ והשתמש בדחף יד, וולפיקס קיבלה מכה חזקה והתמסגרה לאדמה
נועם:
וולפיקס רצה במתקפה מהירה וקפצה לעבר מקואיטה, מקואיטה הפעיל את המהלך זריקה חיונית, הוא דחף את וולפיקס עם המרפק והשליך אותה לאדמה
קווין:
פיצ'ו יצא והילד הזה קרא: "קדימה תקוף!"
[QUOTE=roi857;633339][CENTER][COLOR=DarkRed]נועם:
וולפיקס רצה במתקפה מהירה וקפצה לעבר מקואיטה, מקואיטה הפעיל את המהלך זריקה חיונית, הוא דחף את וולפיקס עם המרפק והשליך אותה לאדמה
אוי לא קדימה וולפיקס אני מאמין בך שאת חזקה רוצי אליו במתקפה מהירה ואז קפצי מהר למעלה והשתמשי בגחלת על ראשו
קווין:
הילד קרא: "תשתמשי בזנב!", פיצ'ו המשיך לרוץ ולפתע הוא ראה שנידוקווין לא הייתה שם, לפתע שמתם לב שנידוקווין באויר, כשהילד אמר תשתמשי בזנב הוא התכוון לקפוץ דרכו, הילד המשיך ואמר: "בעיטה כפולה!", נידוקווין חזרה לאדמה ונחתה על פיצ'ו שהוא עושה עליך בעיטה כפולה, פיצ'ו יצא מהכף רגל והובס
נועם:
וולפיקס רצה לעבר האריאמה ולפתע קפצה לאויר, היא ירתה גחלת על ראשו והוא הרים את ידו והעיף אותה אחורה, וולפיקס בקושי נחתה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)