Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 121 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה
    קווין:

הילד קרא: "תשתמשי בזנב!", פיצ'ו המשיך לרוץ ולפתע הוא ראה שנידוקווין לא הייתה שם, לפתע שמתם לב שנידוקווין באויר, כשהילד אמר תשתמשי בזנב הוא התכוון לקפוץ דרכו, הילד המשיך ואמר: "בעיטה כפולה!", נידוקווין חזרה לאדמה ונחתה על פיצ'ו שהוא עושה עליך בעיטה כפולה, פיצ'ו יצא מהכף רגל והובס

"אתה לא שווה כלום, איך אתה קורא לעצמך פוקימון חשמל.."

אני אחזיר אותו לפוכדור ואוציא את צ'רמנדר.

2. משתמש מנוסה

נועם:

וולפיקס רצה לעבר האריאמה ולפתע קפצה לאויר, היא ירתה גחלת על ראשו והוא הרים את ידו והעיף אותה אחורה, וולפיקס בקושי נחתה
    אוי לא וולפיקססס טוב נראה לי שצריך להישתמש באסטרטגיה אחרת וולפיקס שאגה ואז תרוצי סביבו במעגלים עד שתיבלבל וברגע שהוא מתבלבל קפצי עליו במכה מהירה

3. משתמש מנוסה
    קווין:

צ'רמנדר יצא ופחד מנידוקווין, הילד קרא: "עוקץ רעל!"

נועם:

וולפיקס רצה סביב מקואיטה במעגלים לפתע הוא ניסה לפגוע בה, אבל וולפיקס קפצה בזמן, מקואיטה פגיע עכשיו

4. משתמש מנוסה
    קווין:

צ'רמנדר יצא ופחד מנידוקווין, הילד קרא: "עוקץ רעל!"

"תתחמק מיזה צ'רמנדר! ותנסה להשתמש בגחלת לא יכול להיות שאש יוצאת לך מהזנב אבל מהפה לא!"

5. משתמש מנוסה
    קאי:

סינט'יה אמרה: "תשתמש בדרקו מטאור!", גארצו'מפ זרק כדור חזק למעלה שיצר המון מטאורים שפגעו בפלייגון, סינט'יה המשיכה: "עכשיו הסתערות דרקון!", גארצ'ומפ יצא עם הסתערות דרקון חזקה, לפתע פלייגון הקפיא את גארצ'ומפ באמצע המתקפה,

לוסי אמרה: "קדימה זה זמן מושלם לקרן על!", פלייגון טען קרן על חזקה ופגע בגארצ'ומפ שהיה תקוע בקרח, גארצ'ומפ נפל והובס, אתה נכנסת להלם רציני

אני ממשיך לשמוע ולראות.

6. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סמיט:

מאדקיפ רץ לעבר סאנדשרו כדי להשתמש בחבטה חזקה, לפתע האיש קורא: "קבר חול!|, חול יוצא מהאדמה והתקשה על מאדקיפ, רק ראשו של מאדקיפ נראה משם
    "אוקי,תשתמש בלהביר מים כדי לרקח את החול ואז חבטת גוף כדי להעיף את החול!"אני אומר ונראה שלא מפחד מממהלך היריב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה להיום

סמיט:

מאדקיפ השתחרר בעזרת אקדח מים אבל סאנדשרו כבר הכין סריטה חזקה והביס אותו

קווין:

צ'רמנדר בקושי התחמק ונפגע קצת, האש שעל זנבו התחילה לבהור, הוא ירה מין גיצים קטנים כאלה אבל זה לא השפיע על נידוקווין החזקה, הילד אמר: "הגיע הזמן להראות לך למה כדאי לקנות גם TM, נידוקווין תשתמשי בפעימת מים!", נידוקווין ירתה כדור מים גדול שהפך לגל והביס את צ'רמנדר

קאי:

סינט'יה הוציאה את לוסי אמרה: "קדימה פליגון קרן קרח", סינטיה חייכה, לפתע פלייגון נתפס, טאנגרווט האריך את ידו וסינט'יה קראה: "קדימה שאיבת ג'יגה", השאיבת ג'יגה פעלה מצוין על פלייגון שהוא פוקימון אדמה, פלייגון הפצוע מהקרב הקודם נפל והובס, סינט'יה הוכרזה כמנצחת ועלתה לחצי הגמר, לפתע בכתוביות למעלה היה רשום את התאריך, זה היה בקרב ליגת האלופים לפני שנתיים, אתה נרדמת

8. משתמש מנוסה

נועם:

וולפיקס רצה סביב מקואיטה במעגלים לפתע הוא ניסה לפגוע בה, אבל וולפיקס קפצה בזמן, מקואיטה פגיע עכשיו
    כול הכבודד וולפיקססס מהרר גחלתת הכי חזק שאת יכולהה

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סמיט:

מאדקיפ השתחרר בעזרת אקדח מים אבל סאנדשרו כבר הכין סריטה חזקה והביס אותו
    "מתקיפ נלחמת טוב אבל יש לי לך בטח עוד מתקפות שכדי שאלמד!"אני אומר ומסתכל על מתקיפ המעולף וחושב לעצמי שהוא עוד יהיה חזק אבל כדי עוד להתאמן ובאותו הזמן אני מתחיל ללכת לרפאות אותו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

10. משתמש מנוסה
    ר

סם:

פוניטה התחמקה מהאקדח מים תוך כדי ריצה, ואז עם התנגשה בטוטודייל והעיפה אותו אחורה

[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]

"פוניטה את מאוד מוכשרת ולכן אני עוד יותר רוצה לתפוס אותך!" אקרא לעברה "קדימה טוטודייל בוא נראה לה שגם אנחנו חזקים השתמש מהר בנשיכה ואחר כך באקדח מים שוב אך מקרוב!" אומר לו

11. משתמש מנוסה
    תגובה אחרונה להיום

קווין:

צ'רמנדר בקושי התחמק ונפגע קצת, האש שעל זנבו התחילה לבהור, הוא ירה מין גיצים קטנים כאלה אבל זה לא השפיע על נידוקווין החזקה, הילד אמר: "הגיע הזמן להראות לך למה כדאי לקנות גם TM, נידוקווין תשתמשי בפעימת מים!", נידוקווין ירתה כדור מים גדול שהפך לגל והביס את צ'רמנדר

"צא גיבל! תשתמש בחבטה!"

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור:

פיפלאפ התעצבן שהתערבתם, הוא קפץ לעברכם ודרש קרב

אני אומר לצ'יקוריטה" זהו הקרב ה1 שלך בוא נראה למה את מסוגלת תשתמשי בעלי תער על פיפלאפ"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    קאי:

סינט'יה הוציאה את לוסי אמרה: "קדימה פליגון קרן קרח", סינטיה חייכה, לפתע פלייגון נתפס, טאנגרווט האריך את ידו וסינט'יה קראה: "קדימה שאיבת ג'יגה", השאיבת ג'יגה פעלה מצוין על פלייגון שהוא פוקימון אדמה, פלייגון הפצוע מהקרב הקודם נפל והובס, סינט'יה הוכרזה כמנצחת ועלתה לחצי הגמר, לפתע בכתוביות למעלה היה רשום את התאריך, זה היה בקרב ליגת האלופים לפני שנתיים, אתה נרדמת
    *נו ו... מה אני אומר לעשות אם זה?*
    אני ישן.

14. משתמש מנוסה
    ליאור:

צ'יקוריטה שמחה מאוד, היא רצה לכיוון שמאל ולפתע ירתה עלי טער על פיפלאפ, פיפלאפ עף לימין ואז צ'יקוריטה הראתה יכולת קפיצה אדירה כשהיא קופצת ישר לפיפלאפ ומעיפה אותו, פיפלאפ הובס

קווין:

גיבל יצא עצבני מאוד, הוא קפץ לעבר נידוקווין והעיף אותה אחורה, אבל היא העיפה אותו מעט לאויר בעזרת הרמת יד, לפתע הוא השתמש בזעם דרקון שהביס אותה, היד החזיר את נידוקווין, הוא זרק פוקדור ואמר: "צא!", מהפוקדור יצא

סם:

טוטודייל קפץ לעבר פוניטה ונשך אותה, הוא נאחז בה אבל היא העיפה אותו והרימה את הרגליים כדי לפגוע בו, לפתע קרה לו משהו מוזר

סמיט:

אתה חוזר למרכז פוקימונים ומרפא את הפוקימון שלך ולפתע אתה רואה מישהו צועק הצילו, הילד קורא: "הוא גנב את הפוקימון שלי!"

נועם:

וולפיקס פגעה חזק במקואיטה אבל זה עדיין לא הספיק

קאי:

אתה קם והאחות ג'וי אומרת לך: "בוקר טוב, החומרים הגיעו, הם הקדימו במשלוח, אני עושה לבלבזור את הניטוח עכשיו"

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:

צ'יקוריטה שמחה מאוד, היא רצה לכיוון שמאל ולפתע ירתה עלי טער על פיפלאפ, פיפלאפ עף לימין ואז צ'יקוריטה הראתה יכולת קפיצה אדירה כשהיא קופצת ישר לפיפלאפ ומעיפה אותו, פיפלאפ הובס

אני אומר לצ'יקוריטה" כל הכבוד ניצחת" אני זורק פוכדור על פיפלאפ
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 44 מתוך 121 ראשוןראשון ... 3442434445465494 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •