Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 121 ראשוןראשון ... 41495051525361101 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 1813
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה

ליאור:

אתה ממשיך לדרך 4 ולפתע אתה רואה רץ אליך

[/COLOR][/COLOR]
    אני מוציא את פיפלאפ ואומר לו" קודם כל ניקור עליו ואז קרן בועות עליו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה

נועם:

אתה מגיע לעיר רימונז' ורואה כמו שרצית, הוא מאוד תוקפני ומוכן לקרב
    [/COLOR][/COLOR]
    ישש אבסול בדיוק כמו שרציתי צאי וולפיקס גחלתת (מתי היא לומדת התקפות חדשות כמו זנב ברזל להביור או חפירה?)

3. משתמש מנוסה
    קווין:

הילד אמר: "נכון שהאונדום רץ מהר יותר, אבל אבסול קל ויש לו תזוזות מהירות ומבחר מתקפות, זה דומה לפלייגון של לוסי, אלופת ג'רמו, הוא יכול להתמודד כמעט מול כל סוג אבסול, אבסול יכול להשתמש במתקפות מיוחדות בכוח יותר גדול מאלקיד וסלופוק אבל איך שאתה רוצה, בהצלחה", אתה מתקדם ולפתע רואה מכון לא רשמי

"ממ.. מכון לא רשמי, אני אכנס לבדוק את העניין"

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סמיט:

פידג'יוט לא מבין אותך, אתה צריך ללכוד את הפוקימונים למקרה של עזרה ולא לשאול אותם
    אני מנסה להשתמש במכשיר כדי לפוס אותו למקרה הזה.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש מנוסה
    נועם:

וולפיקס ירתה גחלת, אבסול שיגר מהסכין שעל ראשו רוח טער שהעיפה את הגחלת והביסה את וולפיקס

ליאור:

פיפלאפ קפץ וישתמש בניקור על אורסרינג, אבל אורסרינג סרט אותו במתקפה סריטה, פיפלאפ עף אחורה וירה קרן בועות, אורסרינג כמעט ולא נפגע

קווין:

אתה נכנס ורואה שלט שרשום עליו: "המכון של קאי", בשלט רשום שהמכון מסוג קרח, אתה נכנס ורואה את מנהיג המכון, ילד בגילך שאומר: "אוקי אתה מוכן לקרב? קרב 3 על שלוש בלי החלפות, הקרב יגמר ששלושת הפוקימונים של אחד הצדדים לא יוכלו להילחם", קאי מוציא

סמיט:

פידג'יוט נתפס למשימה

6. משתמש על פעיל
    סמיט:

פידג'יוט נתפס למשימה
    "פידג'יוט תעוף לשמיים ותנסה לאתר את הפושע!"אני אומר לפידג'יוט בתקווה למצוא את הגנב.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

פיפלאפ קפץ וישתמש בניקור על אורסרינג, אבל אורסרינג סרט אותו במתקפה סריטה, פיפלאפ עף אחורה וירה קרן בועות, אורסרינג כמעט ולא נפגע

[/COLOR][/COLOR]
    אני מוציא גם את צ'ימצ'אר לקרב ואומר להם" צ'ימצ'אר סחרור אש עליו ופיפלאפ קרן בועות עליו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה

סם:

קול גדול של רמקול נשמע: "ההרשמה לתחרות הפוקימונים של העיר מג'ירה תסתיים בעוד 5 דקות, ההרשמה לתחרות הפוקימונים של העיר מג'ירה תסתיים בעוד 5 דקות"

[/COLOR]

|אוקי חייבם למהר!" אומר וארוץ מהר להירשם ואחר כך אלך למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי

9. משתמש מנוסה
    נועם:

וולפיקס ירתה גחלת, אבסול שיגר מהסכין שעל ראשו רוח טער שהעיפה את הגחלת והביסה את וולפיקס

[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
    הביסה את וולפיקס ברוח טער אחת? כניראה שוולפיקס לא כזאת חזקה כמו שנידמה אני חייב להחליף אותה אני מקווה שסקווירטל לא יאכזב אותי צא מהר אקדח מים

10. משתמש מנוסה
    סמיט:

פידג'יוט התעופף לאויר במהירות מרשימה, אחרי כמה דקות הוא חזר עם איש תפוס ברגליו, הוא ירד וראיתם שמי שפידג'יוט הביא לא היה הגנב

ליאור:

אורסרינג סוחרר כולו אש, הבועות כיבו את האש וזה צרב לאורסרינג בעור, לפתע הוא ירה קרן על חזקה לעבר צ'ימצ'אר ופיפלאפ, אורסרינג חזק מאוד, אולי חזק מדי

סם:

הצלחת להירשם בזמן, לאחר מכן לקחו אותכם לחדר המתאמים שבו היה מסך ענק, הייתה שם אישה שאמרה כל פעם למי ללכת להופיע, אחרי כמה הופעות היה תורך, היה צריך לעשות תצוגה של פוקימון אחד

נועם:

סקווירטל יצא וירה אקדח מים, אבסול ירה רוח טער מסכין ראשו והמים התפזרו, הרוח טער פגעה בסקווירטל והביסה אותו

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

אורסרינג סוחרר כולו אש, הבועות כיבו את האש וזה צרב לאורסרינג בעור, לפתע הוא ירה קרן על חזקה לעבר צ'ימצ'אר ופיפלאפ, אורסרינג חזק מאוד, אולי חזק מדי

[/COLOR][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר ופיפלאפ" תנסו להתחמק מן התקפה ואחרי שתתחמק פיפלאפ תשתמש בקרן בועות וצ'ימצ'אר בגלגל להבה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש על פעיל
    סמיט:

פידג'יוט התעופף לאויר במהירות מרשימה, אחרי כמה דקות הוא חזר עם איש תפוס ברגליו, הוא ירד וראיתם שמי שפידג'יוט הביא לא היה הגנב
    "פידג'יוט תשחרר אותו הוא לא הגנב!אני יעלה עליך בתעופה כדי להראות לך מי הגנב אם אתה לא יכול שאני יהיה עליך אז אני יחשוב על משהו אחר!"אני אומר ובודק עם פידג'יוט יכול שאני יעלה עליו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

13. משתמש מנוסה

סם:

הצלחת להירשם בזמן, לאחר מכן לקחו אותכם לחדר המתאמים שבו היה מסך ענק, הייתה שם אישה שאמרה כל פעם למי ללכת להופיע, אחרי כמה הופעות היה תורך, היה צריך לעשות תצוגה של פוקימון אחד

[/COLOR][/COLOR]

'לא התאמנתי מספיק' אחשוב לעצמי בלחץ אבל אעלה אל הבמה בחיוך והוציא את טוטודייל ואומר "טוטודייל הבכורה שלך מתחילה! עכשיו השתמש באקדח מים כמה שיותר חזק ללמעלה ואחר כך תחתוך אותו מהר מלמעלה עם סילון אקווה!" אומר ואקווה שיצליח

14. משתמש מנוסה

קווין:

אתה נכנס ורואה שלט שרשום עליו: "המכון של קאי", בשלט רשום שהמכון מסוג קרח, אתה נכנס ורואה את מנהיג המכון, ילד בגילך שאומר: "אוקי אתה מוכן לקרב? קרב 3 על שלוש בלי החלפות, הקרב יגמר ששלושת הפוקימונים של אחד הצדדים לא יוכלו להילחם", קאי מוציא

"צא גלייסקור"

"אם זה מכון, מה אני מקבל אם אני מנצח?"

15. משתמש מנוסה
    קווין:

קאי אמר: "טוב בגלל שאין תג כאן אם תנצח תקבל 100 שקל, אבל לא נראלי שזה יקרה, גלילי סופת שלג!"

סם:

טוטודייל נראה מאוד נחוש להצליח, הוא ירה אקדח מים חזק יותר ממה שהוא יורה בדרך כלל, וקפץ בסילון אקווה, עם הסיליון אקווה הוא עבר כל פעם צד אחר באקדח מים תוך כדי שהוא מתקדם למעה

סמיט:

פידג'יוט הרכיב אותך על גבו ועלה לאויר, אתה צריך למצוא עכשיו את הפושע

ליאור:

צ'ימצ'אר ופיפלאפ התחמקו בקושי, פיפלאפ ירה קרן בועות חזקה וצ'ימצ'אר שיגר את עצמו בגלגל להבה, אורסרינג תפס את הגלגל להבה בשתי ידיו וצ'ימצ'אר היה בידיו, אורסרינג העיף אותו רחוק על פיפלאפ

עמוד 51 מתוך 121 ראשוןראשון ... 41495051525361101 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •