Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 121 ראשוןראשון ... 456781656106 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה

קווין:
    טורטרה וטרטוויג הלכו אחורה לאנשהו, החלטת לעקוב אחריהם אחרי רבע שעה של הליכה ראית שהם פגשו את האורסרינג שנלחמתם בו, טורטרה התחיל לדבר איתו ולאחר מכן תקף אותו בעזרת קרן על וסופת עלים, אתה מבין שצריך לבקש סליחה מטרטוויג

"סליחה שפגעתי בך טרטוויג, היה מטופש מצידי לנסות לצפות ממך להיות חזק, אנחנו צריכים להתאמן קשה ולבסוף נהיה הכי חזקים שיש!" אני אומר לו בחיוך [מזויף.]

אני לוקח את טרטוויג לצד ולוחש לו "תיראה את הטוטרה החזק הזה, הוא ממש לא ניראה מפונק, אני מצפה ממך להיות כמוהו בעתיד, ובתור התחלה, לך תבקש ממנו ללמד אותך סופת עלים, שמתי לב שהוא מחבב אותך זה בטוח יצליח." אני אומר ושולח אותו לדבר עם טורטרה.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [QUOTE=roi857;625707][CENTER][COLOR=Gray]ליאור:

אתה וצ'ימצ'אר הולכים למערה, אבל יש שלא נותן לעבור בלי קרב, אתגר רציני לך ולצ'ימצ'אר שעדיין לא נלחמתם ביחד, לפתע הפוקידע ציפצף כדי להראות מידע, אתה לחצת על כפתור אישור והוא הקריא את המידע: "ג'יאודוד, פוקימון האבן, כשהוא נח הוא נראה בדיוק כמו סלע, רוב האנשים לא יכולים להבחין אבל אם תסתכל מסביב תוכל למצוא המון ג'יאודוד".

אני אומר לצ'ימצ'אר" תשתמש בגלגל להבה על ג'ויודוד".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

לוקאס:

הפרופסור אמר לך: "מצוין, אני חשבתי שטורצ'יק יחתף ראשון, בינתיים היו פה 6 מאמנים וטורצ'יק עדיין נשאר, תקשיב לי עכשיו, אני מאחל לך בהצלחה, אולי בהתחלה יהיה קשה לגדל טורצ'יק אבל כשהוא מתפתח התוצאות מדהימות, הוא נתן לך את הפוקדור ואתה יוצא למסע.

אני מוציא את טורצ'יק.
    "שלום טורצ'יק" אני אומר לו "אני המאמן שלך נקווה שיהיה לנו כיף ביחד"

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

4. משתמש מנוסה
    ברנדון:

צ'רמיליון נרפא והאחות ג'וי נתנה לך חבילה, היא אמרה: "היית אמור לקבל את זה על ידי בת דודתי בעיר מג'ירה אבל אתה כאן ועדיף עכשיו, אתה פתחת את החבילה ומצאת שם 5 פוקדורים ללכידת פוקדורים, ומכשיר מגניב

האחות ג'וי חייכה ואמרה: "זה הפוקידע, איתו תוכל ללמוד על פוקימונים שאתה פוגש, ותוכל לראות את המהלכים והיכולות המיוחדות של הפוקימונים שלך, ואפילו את המצב הגופני שלהם"
    "תודה האחות ג'וי!! סוף סוף אוכל ללמוד יותר על פוקימונים, ואולי אתפוס עוד שותפים למסע!"

5. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סמיט:

קרב גדול נערך, שארבעת הרג'ים תקפו את סווקיון, הוא הצליח להפיל את רג'ירוק בעזרת משאבת הידרו, ואז זה היה אחד נגד שלושה, אתה שואל את שיון מה יקרה עכשיו, הוא חייך ולא אמר דבר, הוא ידע שעומד לקרות משהו אבל לא היה בטוח מה, רג'ייס החליט להקפיא את סוויקון, סווקיון עצר את המכה בעזרת קרן כוכב השחר שלו, רג'יסטיל תקף בכוח עתיק שבקושי נהדף ואז לרג'יגאס הייתה הזדמנות מושלמת לתקוף,

תחילת הוא השתמש בשאיבת ג'יגה כדי לקחת ממנו כוחות ואז תקף בעזרת אגרוף חשמלי, סוויקון החזיר מלחמה בעזרת פעימת מים אבל שלושת הרג'ים שנשארו בקרב עצרו את זה באיחוד כוחות.

לפתע רג'ייס הותקף בלהביור אדיר וגם הוא נפל, מהחור שבקיר נכנסו שתי היצרים של הו - או חוץ מסוויקון, אנטיי כלב האש וראיקו הכלב החשמלי סוויקון כלב המים התחזק מנוכחות אחיו, רג'ירוק ורג'יסטיל קמו, זה היה באותו רגע 4 רג'ים על שלוש כלבים אגדיים, רג'ירוק תקף במתקפת אדמה, באותו הרגע סוויקון העיף אותו במשאבת הידרו, אנטיי זינק לרג'ייס כשהוא יורה להביור אדיר, רג'ייס ורג'ירוק קמו שוב.

הכוח של רג'יג'ס החזיר ואתם למצב בריא לגמרי, בעוד שזה לא מפריע בכלל לרג'יג'אס, רג'יגאס רץ עם אגרוף חשמל לסוויקון, לפתע ראיקו קפץ ליד מלאת החשמל עם מתקפת ניב חשמלי, ואז מהאנרגיה שצבר נתן מכת ברק אדירה שהרעידה את רג'יגאס לגמרי.

רג'יסטיל רץ לעברו עם אגרוף מכה אבל ראיקו שעדיין נתלה עם הפה על ידו של רג'יג'אס פשוט הסתובב וכך סיבב גם את רג'יגאס והשתמש בזנב ברזל, אנטיי וסוויקון שוב טיפו ברג'ייס וברג'ירוק.

שלושת הכלבים האגדיים התאחדו ביחד כנגד רג'יגאס, בעוד הפוקימונים של שיון שומרים על רג'יסטיל שעדיין יכול להילחם הרבה, ההבראה של רג'ירוק ורג'יסטיל מאוד איטית כי רג'יג'אס נפגע ברגע זה, ראיקו קפץ וירה מכת ברק קטנית שחישמלה את רג'יגאס לגמרי, סוויקון תקף עם משאבת הידרו ואנטיי עם להביור אדיר, רג'יג'אס השתמש במתקפת כוח על כדי להרחיק אותו.

נראה היה שעוד קצת רג'יגאס נופל ומובס, לפתע נכנס ויצר פיצוץ, כשנגמר הפיצוץ לא היה זכר לשום פוקימון אגדי שם חוץ מסוויקון שעמד ליד שיון ורץ מהקיר שכבר נשבר לגמרי מהכניסות, ג
    ם הקפוצה שהציתה את המעבדה לא הייתה שם

כשכל זה נגמר שיון לקח אותך ואמר לך: "המצב הולך ומחמיר, לא תיארנו שזה יתקדם בקצב כזה, מהיום אתה כבר יוצא למשימה", הוא נתן לך מכשיר לכידת פוקימונים של ריינג'ר ומכשירי קשר ויצאת למשימה.

אני ממשיך להתקדם למשימה על ידועה ומקווה שהמשימה תהיה מעניינת יחסית.

6. משתמש מנוסה
    שם: alien

נייט:

המאמן מחייך ומוציא טריקו וקקניאה יוצרים יריבות, והיריב שלך אומר: "עכשיו קקניאה זרוע מחט!"
    אני קורא בקול מופתע :"טריקו התחמק וזנב ברזל כמו שעשית במעבדה"

7. משתמש מנוסה
    סמיט:

אתה הולך להתאמן על היכולת קפיצה וניתור ממקום למקום, הלכת מתחת לצוק ואתה מתחיל להתאמן בקפיצה, בהתחלה לא הולך לך ואתה ממשיך לנסות

נייט:
    טריקו קופץ הצידה אבל קקניאה מהיר מדי ופוגע בטריקו, טריקו קופץ לאויר ומשתמש בזנב ברזל כשהוא יורד למטה, לפתע נשמע קול: "טיל סיכות!", טריקו עובר את הטיל סיכות אבל העוצמה של הזנב ברזל נגמרה

ברנדון:

אתה מתקדם בחזרה לעיר ולפתע אתה רואה

קווין:

טרוויג מחמיר פנים ומנסה להסביר לך שהוא לא יכול ללמוד את המתקפה הזאת

לוקאס:

טורצ'יק מלטף את הרגל שלך עם ראשו ומראה חיבה אליך

ליאור:

צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה קטן שמעיף את ג'יאודוד אחורה, ג'יאודוד משתמש בהשלכת סלעים, הוא נותן אגרוף לאדמה ומשם אבנים גדולות עפות לעבר צ'ימצ'אר
    נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 06-04-2010 בשעה 02:40 PM

8. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סמיט:

אתה הולך להתאמן על היכולת קפיצה וניתור ממקום למקום, הלכת מתחת לצוק ואתה מתחיל להתאמן בקפיצה, בהתחלה לא הולך לך ואתה ממשיך לנסות

'כדי שאני יתאמן ביכולת של צתפיסת פוקמונים ברור שבהמשך הצטרך עזרה של פוקימון!'אני חושב לעצמי ומנסה להתאמן ביכולת תפיסת פוקימונים.

9. משתמש מנוסה
    שם: alien
    נייט:
    טריקו קופץ הצידה אבל קקניאה מהיר מדי ופוגע בטריקו, טריקו קופץ לאויר ומשתמש בזנב ברזל כשהוא יורד למטה, לפתע נשמע קול: "טיל סיכות!", טריקו עובר את הטיל סיכות אבל העוצמה של הזנב ברזל נגמרה

אני אומר לטריקו :"לא נורא חבר ישנן צרות גדולות יותר,תמשיך עם זנב ברזל עד שהאויב יפול!"

10. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו

לוקאס:

טורצ'יק מלטף את הרגל שלך עם ראשו ומראה חיבה אליך
    אני מעלה אותו על כתפי ואני מתחיל לצעוד לדרך 2

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

11. מורחקים
    שם:ניתאי
    שם במשחק:דרו
    תיאור הדמות/תמונה של הדמות:
    מידע על הדמות: דרו בא ממשפחה עשירה והיה לו כל מה שרצה אי פעם, חוץ מהיחס של הוריו, שני הוריו היו אנשי עסקים עסוקים מאוד ודרו גדל לבד מה שהשפיע מאוד על התנהגותו, למרות כל העושר שהיה לו דרו תמיד רצה להיות עצמאי והיה קשוח מאוד כלפי אחרים, דרו יצא למסע הזה כדי להתנתק מהוריו ולהרגיש את תחושת העצמאות סוף סוף
    תפקיד:מאמן
    נערך לאחרונה על ידי Nman, 06-04-2010 בשעה 03:07 PM

12. משתמש מנוסה
    שם: זיו.. אוי שכחתי
    אפשר להירשם? אם כן אז

שם:ג'וני
    תמונה:
    רקע:גדלתי במשפחה שמתעלים בפוקימונים אני התנגדתי אבל לא התיחסו אלי מאז אני רוצה לטפל בפוקימונים
    תפקיד:מגדל
    נערך לאחרונה על ידי חחממווססססס-חי!!!!, 06-04-2010 בשעה 01:53 PM סיבה: תיקון
    כי אם בוחרים צימצאר-נדפקים
    אם בוחרים פיפלאפ מסתבכים
    אם בוחרים טרטוויג נהנים!!!

קרדיטענק לshayrahamim על החתימה הסוסה הזאת

אני spartan גאה אוההההוווווווו!!!!!!!!!!!!!

פורום ירוק כי אין לנו אחר

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי חחממווססססס-חי!!!! צפה בהודעה
    אפשר להירשם? אם כן אז

שם:ג'וני
    תמונה:
    רקע:אני נולדתי בג'רמו עם משפחה מסובכת הורים גרושים שחיים בסינו ובג'רמו מאז המלחמה אני לא ראיתי אותו פעם אחת הוא התקשר אלי ואמר "גוני הם באים" ושמעתי צעקות מאותו היום אני רוצה למצוא אותו בכל דרך
    תפקיד:מגדל
    אמרתי כבר, המלחמה זה 1000 שנים לפני

14. משתמש מנוסה
    ברנדון:

אתה מתקדם בחזרה לעיר ולפתע אתה רואה
    אביט במריפ בהפתעה, אוציא את צ'ארמיליון מהפוקדור, והורה לו לתקוף "צ'ארמיליון! תשתמש בלהביור מהר!"

15. משתמש מנוסה
    שם: זיו.. אוי שכחתי
    עשיתי
    כי אם בוחרים צימצאר-נדפקים
    אם בוחרים פיפלאפ מסתבכים
    אם בוחרים טרטוויג נהנים!!!

קרדיטענק לshayrahamim על החתימה הסוסה הזאת

אני spartan גאה אוההההוווווווו!!!!!!!!!!!!!

פורום ירוק כי אין לנו אחר

עמוד 6 מתוך 121 ראשוןראשון ... 456781656106 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •