Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 121 ראשוןראשון ... 567891757107 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי חחממווססססס-חי!!!! צפה בהודעה
    עשיתי
    תרחיב קצת את העלילה, וכרגע למגדל אין תפקיד משמעותי בעלילה, אז מדי פעם תקבל משהו לעשות, אם אתה רוצה ליהיות מגדל אז תצטרף במהמשך

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    טורצ'יק מלטף את הרגל שלך עם ראשו ומראה חיבה אליך

ליאור:

צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה קטן שמעיף את ג'יאודוד אחורה, ג'יאודוד משתמש בהשלכת סלעים, הוא נותן אגרוף לאדמה ומשם אבנים גדולות עפות לעבר צ'ימצ'אר
    [/COLOR] [/COLOR] [/COLOR][/COLOR][/COLOR][/CENTER][/QUOTE]

אני אומר לצ'ימצ'אר" תתחמק מן האבנים ואז תשתמש בגיצים על ג'יאודוד".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. מורחקים
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה
    אמרתי כבר, המלחמה זה 1000 שנים לפני
    מה לגבי?

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Nman צפה בהודעה
    מה לגבי?
    אותך אני אוסיף עכשיו

5. משתמש מנוסה
    ברנדון:

צ'רמיליון לא יודע עדיין להשתמש בלהביור אז הוא משתמש בגחלת, הגחלת עושה את העבודה היטב אבל מריפ עדיין עומד, הכבשה החשמלית מחשמלת את צ'רמיליון שקופץ לעברה וסורט אותה, מריפ לא יכולה להילחם

נייט:

טריקו נכנס לאטרף רציני, הוא קופץ לעבר ומשתמש על קקניאה במהלך זנב הברזל שוב ושוב עד שמגיע מצב שקקניאה לא יכול לעצור אותו כבר, טריקו יורד לאדמה במהירות וקופץ לעבר קקניאה שבאויר, הוא מחזיק אותו ומפיל את שניהם ביחד, טריקו קופץ ברגע האחרון וקקניאה מובס, המאמן שנלחמת איתו הולך וזורק לעברך את הפוקדור של קקניאה, הוא אומר: "היום תפסתי אותו ובאתי לבדוק את כוחותיו, הוא לא לרמה שלי, תעשה בו מה שאתה רוצה"

לוקאס:

אתה וטורצ'יק צועדים לעבר דרך 2, לפתע אתם מגיעים ורואים מישהו שמתאמן עם הטורצ'יק שלו גם

סמיט:

אתה הולך ביער ולפתע אתה רואה רודף אחרי שברקע יש שמסתכל מאחורי עץ.

ליאור:

צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהאבנים ונפגע, לפתע הוא חופר באדמה, אתה מבין שהוא למד חפירה, אחרי כמה שניות הוא יוצא מהאדמה כשהוא מעיף את ג'יאודוד לאוויר, יש אצלו בעיניים משהו מפחיד, הוא יורה גיצים קטלניים שלא מאפשרים לג'יאודוד סיכוי להילחם בחזרה, ג'יאודוד מובס

דרו:

אתה נכנס למעבדה של הפרופסור ורואה שלא נשאר הרבה פוקימונים, במי תבחר?
    נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 06-04-2010 בשעה 04:45 PM

6. מורחקים
    אפשר לקבל התחלה?

והצעה: תשנה את "שקלים" לדולרים או ריו זה נותן למשחק תחושה יותר רשמית ורצינית

7. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סמיט:

אתה הולך ביער ולפתע אתה רואה רודף אחרי שברקע יש שמסתכל מאחורי עץ.

אני אלך קדימה להסתכל אליהם ולראות מה קורה בדיוק בינהם ולהבין האם קורה שם משהו רע ולנסות להבין איך משתמשים במכשיר התפיסה.

8. משתמש מנוסה
    סמיט:

אתה מנסה להיזכר איך ג'ונסון תפס את הרטטה בהדגמה, בעוד סיזור משתמש עליך במכה כפולה כדי שתזוז לו מהדרך, סינדאקוויל מתחיל לרוץ כדי להגן על מריל, סיזור תוקף גם את סינדאקוויל, לפתע אביו של סינדאקוויל יוצא פוקימון שכבר ראית והבנת שהוא חזק מאוד, טיפלסיון פוגע בסיזור ושני חברים של סיזור יוצאים מהעצים, קרב עומד להתחיל, אתה חייב לעשות משהו, אתה רואה שעל עץ יש וחושב לעצמך שהוא יוכל לעזור להפריד

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ליאור:

צ'ימצ'אר לא מצליח להתחמק מהאבנים ונפגע, לפתע הוא חופר באדמה, אתה מבין שהוא למד חפירה, אחרי כמה שניות הוא יוצא מהאדמה כשהוא מעיף את ג'יאודוד לאוויר, יש אצלו בעיניים משהו מפחיד, הוא יורה גיצים קטלניים שלא מאפשרים לג'יאודוד סיכוי להילחם בחזרה, ג'יאודוד מובס

אני אומר לסינדקוויל" כל הכבוד זה הניצחון ה1 שלך" אני מחזיר את סינדקוויל לפוכדור שלו ונכנס למערה.
    נערך לאחרונה על ידי monster, 06-04-2010 בשעה 05:07 PM
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: alien

נייט:

טריקו נכנס לאטרף רציני, הוא קופץ לעבר ומשתמש על קקניאה במהלך זנב הברזל שוב ושוב עד שמגיע מצב שקקניאה לא יכול לעצור אותו כבר, טריקו יורד לאדמה במהירות וקופץ לעבר קקניאה שבאויר, הוא מחזיק אותו ומפיל את שניהם ביחד, טריקו קופץ ברגע האחרון וקקניאה מובס, המאמן שנלחמת איתו הולך וזורק לעברך את הפוקדור של קקניאה, הוא אומר: "היום תפסתי אותו ובאתי לבדוק את כוחותיו, הוא לא לרמה שלי, תעשה בו מה שאתה רוצה"

אני אומר למאמן בעצבנות :"מה אתה נוטש את קקניאה בגלל שהפסיד בקרב אחד אתה צריך קודם להתאמן."
    אחרי זה אני אומר לקקניאה בחיוך :"אתה פוקימון טוב אתה רוצה להצטרף אל טריקו ואלי?"

11. משתמש על פעיל
    סמיט:

אתה מנסה להיזכר איך ג'ונסון תפס את הרטטה בהדגמה, בעוד סיזור משתמש עליך במכה כפולה כדי שתזוז לו מהדרך, סינדאקוויל מתחיל לרוץ כדי להגן על מריל, סיזור תוקף גם את סינדאקוויל, לפתע אביו של סינדאקוויל יוצא פוקימון שכבר ראית והבנת שהוא חזק מאוד, טיפלסיון פוגע בסיזור ושני חברים של סיזור יוצאים מהעצים, קרב עומד להתחיל, אתה חייב לעשות משהו, אתה רואה שעל עץ יש וחושב לעצמך שהוא יוכל לעזור להפריד
    אני מנסה לתפוס את פוקימון הדרקון של העץ כדי לעזור בזה,אני מנסה להפעיל את זה בכל הכוח כי זה פוקימון חזק ומקווה לעשות במידה הנכונה.

12. משתמש מנוסה
    סמיט:

אתה לא מצליח ללכוד את פלייגון אבל הוא רואה את זה ועוזר בכל זאת, ראשית הוא מציל סיזור מהלהביור האדיר של סיזור, דבר שני הוא מנצל את כוחותיו כדי לעייף את טיפלסיון ואומר לשלושת הסיזור לתרחק, לפתע שיון מגיע בהפתעה ואומר: "פלייגון שוב עשה את העבודה", אתה לא מבין למה הוא מתכוון

13. משתמש על פעיל
    סמיט:

אתה לא מצליח ללכוד את פלייגון אבל הוא רואה את זה ועוזר בכל זאת, ראשית הוא מציל סיזור מהלהביור האדיר של סיזור, דבר שני הוא מנצל את כוחותיו כדי לעייף את טיפלסיון ואומר לשלושת הסיזור לתרחק, לפתע שיון מגיע בהפתעה ואומר: "פלייגון שוב עשה את העבודה", אתה לא מבין למה הוא מתכוון
    "למי אתה מתכוון?הוא עושה את זה הרבה פמים?"אני שואל מופתע.

14. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

שם:רומה
    שם במשחק:אדם ג'ונסון
    תיאור הדמות/תמונה של הדמות:
    מידע על הדמות:הוריו של אדם היו בעלי חווה גדולה במחוז ג'וטו.
    אדם גדל ופיתח חיבה גדולה לפוקימונים יום אחד הוא יצא לחנות וראה 2 מאמנים נלחמים.
    אדם לא הבין מה הם עושים וביקש מהם להפסיק לפגוע בפוקימונים שלהם , אותם 2 מאמנים צחקו על אדם והעיפו אותו מי שמה.
    אדם חזר הבייתה ושאל את הוריו למה אותם ילדים גרמו לפוקימונים שלהם להילחם,
    הוריו הסבירו לו שאימון פוקימונים נעשה על ידי קרבות ובלי קרבות הפוקימון לא יתחזק.
    אדם לא הבין את מה שהוריו הסבירו לו ונשבע שאף פעם לא יגרום לפוקימונים לפגוע אחד בשני.
    תפקיד: מגדל
    פוקימון ראשון:סינדוקוויל[קיואילבה בגלל שאני מגדל]

15. משתמש מנוסה
    כן יש מקום

סמיט:

שיון אומר לך: "אתה מבין, פלייגון הוא השומר של היער הזה נקרא יער חמשת היסודות, סלבי נמצא כאן ושומר על היער הזה מגנבים, יהלום חמשת היסודות הוא אחד מחפצי המטרה של ריקוויזה, כבר גנב את טבעת הנצח לפני מאות שנים מהעיר המדברית לנג'ון וקבר אותה בחולות, הוא שם את טבעת הנצח על זנבו והיא נספגה בגופו ועכשיו הוא לא יכול למות בקרב, אבות אבותיי חקרו במשך אלף השנים את הסודות והמיסתורין, אנשים בודדים יודעים על זה, טבעת חמשת היסודות שולטת ביכולת האש המים הקרח החשמל והעשב, שן האופל שרצה הארגון הזה אמורה לתת לריקוויזה כוחות לקבל כל כוח של פוקימון שהוא ניצח, אני יודע שזה יפחיד אותך מאוד, אבל בני, השן עברה מדור לדור אצלי במשפחה ואני לא קיבלתי אותה מאבי מאיזשהי סיבה, הוא מת ואני לא מצאתי אותה, שן האופל שכביכול אצלנו מזויפת"

ליאור:

צ'ימצ'אר שמח מאוד, אתם נכנסתם למערה וראיתם המון אנשים חופרים, לרוע המזל לא היה איתך ציוד אבל יש לך את צ'ימצ'אר שיודע חפירה

נייט:

קקניאה שמח אבל נפל על ברכיו והיה צריך טיפול דחוף
    נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 06-04-2010 בשעה 05:42 PM

עמוד 7 מתוך 121 ראשוןראשון ... 567891757107 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •