Pokemon GO
עמוד 78 מתוך 121 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,156 עד 1,170 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    סם:

טוטודייל קפץ לעבר וורטורטל עם נשיכה, וורטורטל הסתובב בסיחרור שוטף וטוטודייל עף על עץ ונפל לקרקע, הוא התחיל להסתחרר ונכנס לתוך הפוקדור

סמיט:

האחות ג'וי ראתה זאת ואמרה: "אני ממליצה לך לקחת אותם, סליחה שאני מתערבת אבל הם חזקים ובתור פוקימון ריינג'ר אתה צריך זאת, לא תמיד יהיה לך פוקימונים בסביבה באותו רגע בשעת סכנה"

אדם:

האחות ג'וי אמרה: "טרטוויג וסינדאקוויל כאן, הוינוזאור זה הפוקימון הראשון של ג'ובאני מנהיג צוות רוקט, הוא נתן לחייליו רק למשימה, הפוקדור שלו נפל בבית הריבוי בגלל זה הוא נהרס, אבל הם לא מצאו את הפוקדור שהיה בעטיפה, אתה מצאת והם חטפו אותך, בוינוזאור הם נלחמו כדי שירגע"

ליאור:

מטאגרוס לא שיחרר את צ'ימצ'אר והחפירה לא פעלה, לפתע הלהבה שעל זנבו של צ'ימצ'אר בערה באופן מפחיד, אש התפזר בכל הזירה מהזנב, צ'ימצ'אר דחף את מטאגרוס לאויר וקפץ, לבון אמר בפלא: "לצ'ימצ'אר שלך יש גן נדיר של להט, כשהיכולת להט מופעלת היא מחזקת את הפוקימון, אבל כשיש את הגן הכוח גדל פי 50, וקשה מאוד לשלוט על זה", לפתע אתה קולט שעיניו של צ'ימצ'אר נעלמו, רק עור לבן יש שם, הוא הכין אגרוף לעבר מטאגרוס, לבון קרא: "כתישת מטאור", ידו הימנית של מטאגרוס הוקפה להבות, צ'ימצ'אר ומטאגרוס נאבקו קשות
    נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 06-21-2010 בשעה 06:31 PM

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה
    סם:

טוטודייל קפץ לעבר וורטורטל עם נשיכה, וורטורטל הסתובב בסיחרור שוטף וטוטודייל עף על עץ ונפל לקרקע, הוא התחיל להסתחרר ונכנס לתוך הפוקדור

[/COLOR]
    "כבר?" אומר "טוב פוניטה התקיפי אותו בסחרור אש!" אומר לה

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור:

מטאגרוס לא שיחרר את צ'ימצ'אר והחפירה לא פעלה, לפתע הלהבה שעל זנבו של צ'ימצ'אר בערה באופן מפחיד, אש התפזר בכל הזירה מהזנב, צ'ימצ'אר דחף את מטאגרוס לאויר וקפץ, לבון אמר בפלא: "לצ'ימצ'אר שלך יש גן נדיר של להט, כשהיכולת להט מופעלת היא מחזקת את הפוקימון, אבל כשיש את הגן הכוח גדל פי 50, וקשה מאוד לשלוט על זה", לפתע אתה קולט שעיניו של צ'ימצ'אר נעלמו, רק עור לבן יש שם, הוא הכין אגרוף לעבר מטאגרוס, לבון קרא: "כתישת מטאור", ידו הימנית של מטאגרוס הוקפה להבות, צ'ימצ'אר ומטאגרוס נאבקו קשות
    [/COLOR][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר" תקפוץ לאוויר ואז תנסה ללמוד להביור אם לא תצליח אז גלגל להבה אל עבר מטאגרוס ואז תחפור בור ענק מתחת למטאגרוס בכך שהוא יפול לתך הבור"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סמיט:

האחות ג'וי ראתה זאת ואמרה: "אני ממליצה לך לקחת אותם, סליחה שאני מתערבת אבל הם חזקים ובתור פוקימון ריינג'ר אתה צריך זאת, לא תמיד יהיה לך פוקימונים בסביבה באותו רגע בשעת סכנה"
    "צודקת, זה מה שהייתי רוצה לעשות.. מישהו הדריך אותי לא לעשות כך, אותו הבחור ניסה להתקבל ונחשל במבחן האחרון...אולי המבחן הדומה לזה או שהוא טועה...בכל אופן כדי לי לשקול את זה...אני חושב שאקח אותם עד הודעה חדשה...או שלא..."אני אומר בבילבול.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

5. משתמש מנוסה
    סם:

וורטורטל כיבה את האש עם אקדח מים

סמיט:

אינפרנייפ וטורטרה שמחו מאוד

*אני כבר אעדכן לך את המתקפות שלהם*

ליאור:

צ'ימצ'אר לא שמע אותך, הוא היה מרוכז בקרב, מטאגרוס הקשה עליך גם שצ'ימצ'אר הגביר את כוחו פי 50, לבון אמר בקול רם: "מטאגרוס קרן על!", צ'ימצ'אר נפגע ואז ירה גיצים ענקיים שאין לתאר בכלל, מטאגרוס שרגיש מאוד לאש עף למטה וצ'ימצ'אר התעופף אליו עם שיריון אש והפיל אותו חזק בהטלה ססמית, מטאגרוס קם לאט לאט ונפל, צ'ימצ'אר ישב על התוסיק וידיים מאחורה סובל מאוד מכל האש שמסחררת אותו, אחרי כמה דקות ארוכות שלא היה אפשר להתקרב צ'ימצ'אר נרדם

6. משתמש על פעיל
    סמיט:

אינפרנייפ וטורטרה שמחו מאוד

*אני כבר אעדכן לך את המתקפות שלהם*
    *על תשכח את מתקיפ...
    "טוב אז כדי שנמשיך?"אני שואל את שלושתם ולא מחכה לתשובה ובכך ממשיך להתקדם.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

7. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    אדם:

האחות ג'וי אמרה: "טרטוויג וסינדאקוויל כאן, הוינוזאור זה הפוקימון הראשון של ג'ובאני מנהיג צוות רוקט, הוא נתן לחייליו רק למשימה, הפוקדור שלו נפל בבית הריבוי בגלל זה הוא נהרס, אבל הם לא מצאו את הפוקדור שהיה בעטיפה, אתה מצאת והם חטפו אותך, בוינוזאור הם נלחמו כדי שירגע"

"אבל אלב הוא הקשיב לי אני הצלתי אותו מלמות מהחתכים שהיו לו.." אומר בעצב בעודי קם מהמיטה ויוצא ממרכז הפוקימונים .. לאחר מכן אתחיל בדרכי בדרך 4.

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=Blue]
    ליאור:

צ'ימצ'אר לא שמע אותך, הוא היה מרוכז בקרב, מטאגרוס הקשה עליך גם שצ'ימצ'אר הגביר את כוחו פי 50, לבון אמר בקול רם: "מטאגרוס קרן על!", צ'ימצ'אר נפגע ואז ירה גיצים ענקיים שאין לתאר בכלל, מטאגרוס שרגיש מאוד לאש עף למטה וצ'ימצ'אר התעופף אליו עם שיריון אש והפיל אותו חזק בהטלה ססמית, מטאגרוס קם לאט לאט ונפל, צ'ימצ'אר ישב על התוסיק וידיים מאחורה סובל מאוד מכל האש שמסחררת אותו, אחרי כמה דקות ארוכות שלא היה אפשר להתקרב צ'ימצ'אר נרדם
    אני אומר לצ'ימצ'אר" תתעורר אחרת מטאגרוס יתקיף אותך ואנו נפסיד אתה רוצה שאנו נפסיד אז תעורררררררר בבקשה צ'ימצ'אר"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    ליאור:

לבון אמר: "מטאגרוס נראה לך יכול להילחם", אתה מפנה את מבטך למטאגרוס ורואה אותו שכוב פצוע מאוד ושרוף, צ'ימצ'אר גם פצוע ענושות, לבון אמר: "אם לא צ'ימצ'אר היית ממזמן מפסיד, אבל ניצחון זה ניצחון אתה זכית בתג האוצר, הוא נתן לך בקופסא את

ואמר: "מכיוון שיש לך תג אתה לא צריך לדאוג לגבי פוקדורים, ההתאחדות למאמני פוקימונים מסדרת לכל מי שיש לו תג ליגה כמות בלתי מוגבלת של פוקדורים"

אדם:

אתה מגיע לדרך 4 ורואה מכון מזוייף יש שלט שרשום עליו: "מכון לא רשמי, המכון של קאי"

סמיט:

אתם יכולים להפליג בנמל אג'ר, יש לו ארבעה תחנות, העיר וורסו, ג'ורמידו, אאונדי, וליגת הפוקימונים

10. AllwaysStriveAndProsper

אדם:

אתה מגיע לדרך 4 ורואה מכון מזוייף יש שלט שרשום עליו: "מכון לא רשמי, המכון של קאי"

אכנס לשם כדי ליראות את המתחזה ולהילחם בו.

11. משתמש על פעיל
    סמיט:

אתם יכולים להפליג בנמל אג'ר, יש לו ארבעה תחנות, העיר וורסו, ג'ורמידו, אאונדי, וליגת הפוקימונים
    "העיר וורסו יכולה לספק לי מידע בתור התחלה זה טוב ללכת ללמוד!"אני אומר ומתכונן ללכת לעיר ווורסו.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:

לבון אמר: "מטאגרוס נראה לך יכול להילחם", אתה מפנה את מבטך למטאגרוס ורואה אותו שכוב פצוע מאוד ושרוף, צ'ימצ'אר גם פצוע ענושות, לבון אמר: "אם לא צ'ימצ'אר היית ממזמן מפסיד, אבל ניצחון זה ניצחון אתה זכית בתג האוצר, הוא נתן לך בקופסא את

ואמר: "מכיוון שיש לך תג אתה לא צריך לדאוג לגבי פוקדורים, ההתאחדות למאמני פוקימונים מסדרת לכל מי שיש לו תג ליגה כמות בלתי מוגבלת של פוקדורים"

[/COLOR][/COLOR]
    אני אומר לבון" אומרים שאתה המאמן הכון הכי קשה ולי לקח ניסיון 1 אז זה מוכיח שאנימאמן חזק" אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו יוצא מן המכון והולך לחפש מרכז פוקימונים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    ליאור:

לבון אומר: "תשמור על צ'ימצ'אר, תשמור על צ'ימצ'אר", במרכז הפוקימונים מרפאים לך את צ'ימצ'אר

סמיט:

אתה עולה לספינה עם עוד מאמנים, אתה מתחיל להסתובב ורואה כמה זירות פוקימונים ומאמנים מתחרים שם

אדם:

אתה נכנס ורואה זירת קרח ענקית, אתה רואה ילד בערך בגילך שאומר: "אני קאי", הוא מתסכל על החגורה שלך ואומר: "אני רואה שיש לך שתי פוקימונים, בדרך כלל זה שלושה פוקימונים הקרב אבל נעשה קרב של שתי פוקימונים", הוא שולף פוקדור וקורא: "צא גלייסיון!", יוצא במהירות ויוצר מן סלע קרח בעזרת קרן קרח, הוא רץ ועומד עליך

14. משתמש על פעיל
    סמיט:

אתה עולה לספינה עם עוד מאמנים, אתה מתחיל להסתובב ורואה כמה זירות פוקימונים ומאמנים מתחרים שם
    "ארוצים תחרות?אם לא כדי שנתקדם..."אני שואל אותם גם שאני אישית מעדיף לשמור להם את האנרגיות.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

15. AllwaysStriveAndProsper

אדם:

אתה נכנס ורואה זירת קרח ענקית, אתה רואה ילד בערך בגילך שאומר: "אני קאי", הוא מתסכל על החגורה שלך ואומר: "אני רואה שיש לך שתי פוקימונים, בדרך כלל זה שלושה פוקימונים הקרב אבל נעשה קרב של שתי פוקימונים", הוא שולף פוקדור וקורא: "צא גלייסיון!", יוצא במהירות ויוצר מן סלע קרח בעזרת קרן קרח, הוא רץ ועומד עליך
    "טוב צא סינדוקוויל תתחיל בגחלת ואז במסך עשן" אומר בעודי מוציא את סינדוקוויל מהפוכדור שלו.

עמוד 78 מתוך 121 ראשוןראשון ... 2868767778798088 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •