Pokemon GO
עמוד 89 מתוך 121 ראשוןראשון ... 3979878889909199 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,321 עד 1,335 מתוך 1813
  1. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה
    סמיט:

אתם ממשיכים ללכת וחבורת עצומה עם מאות מהם תוקפת אותכם, שיון מוציא את בלייזיקן שלו ולוקאריו ואומר לכולם להצטרף לקרב מולם
    "איינפרייפ,טוטרה אתם מוכנים לקרב?איינפרייפ תתחיל עם גלגל להבה וטורטה אתה תתחיל עם סופת עלים..."אני אומר.

דאלאמבר אנוכי!

קרדיט לרועי

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור:

צ'יקוריטה עצבנית מאוד, היא בכלל לא מקשיבה לך, אחד האורסרינג רץ לעברה והיא מסובבת את העלה שעל ראשה ועושה לו סריטה ענקית בבטן, לאחר מכן היא משתמשת בשוטי גפן כדי לקפוץ ומתחילה להכות את כל האורסרינג מהאוויר, בסופו של דבר האורסרינג החלו להתנגש אחד בשני והובסו, צ'יקוריטה ירדה לשם, בונסלי רץ אליה ושתיהם שמחו

[/COLOR][/COLOR]
    אני אומר לצ'יקוריטה" כל הכבוד לך ניצחת 6 פוקימונים לי ידעתי שאת כל כך חזקה" ואומר לבונזלי" זהו הצרות שלך נגמרו האורסינג הובסו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    ליאור:

צ'יקוריטה גאה מאוד בעצמה, היא נושמת נשימות עמוקות, בונסלי שמח והולך לו

סמיט:

אינפרנייפ קפץ לאוויר ויצא לשטח הגלייסיון בגלגל להבה, הקרן קרח שלהם קצת הכבידה על האש, שיון אמר: "בלייזיקן התחממות יתר!", בלייזיקן חימם את הגלגל להבה והגביר את האש, הגלייסיון קפצו והתחמקו, כמה מהם הובסו אבל הם עדיין היו המון, טורטרה הוקפא, אינפרנייפ ייבש אותו והוא חזר למכשיר, באותו רגע הגלייסיון התחילו לקפוץ על אינפרנייפ

סם:

ונומוט' הדף את הסחרור אש בעל חושי והעיף אותו רחוק, פוניטה יצאה בגלגל להבה אבל ונומוט' הדף אותה בעזרת על חושי, היא נתקעה באוויר עומדת

אדם:

טרטוויג יצא בעלי טער אבל קורפיש הקפיא אותם במהרה וכך גם את טרטוויג, בלייזיקן שיחרר את טרטוויג והדף את גרובייל, הוא הצמיד אותו לקיר ותקף בהתחממות יתר, גרובייל הובס

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ליאור:

צ'יקוריטה גאה מאוד בעצמה, היא נושמת נשימות עמוקות, בונסלי שמח והולך לו

[/COLOR][/INDENT]
    אני אומר לצ'יקוריטה"עכשיו תנוחי אחרי הקרב הקשה הזה" אני מחזיר את צ'יקוריטה וממשיך בדרכי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה

[/COLOR]
    סם:

ונומוט' הדף את הסחרור אש בעל חושי והעיף אותו רחוק, פוניטה יצאה בגלגל להבה אבל ונומוט' הדף אותה בעזרת על חושי, היא נתקעה באוויר עומדת

"פוניטה תרדי לאדמה בעזרת גלגל להבה ואחר כך סיחרור אש על ונומט" אומר ואגיד לאמי "יש לך פוקימונים? תביני אני מתאם והונומט הזה נראה טוב בשבילי" אומר לה

6. משתמש מנוסה
    סם:

פוניטה לא מצליחה להשתחרר, אמא שלך אומרת: "לא בני, אם רק אבא שלך היה פה, הוא ניצח פעם את פרופסור אלן"

ליאור:

אתה גומר את דרך 7 ורואה שלט שכתוב עליו: "יער מדריס"

7. משתמש מנוסה
    סם:

פוניטה לא מצליחה להשתחרר, אמא שלך אומרת: "לא בני, אם רק אבא שלך היה פה, הוא ניצח פעם את פרופסור אלן"

"מממ וואלה? מגניב" אומר לה ואוציא את טוטודייל מהפוכדור ואומר לו "תעזור לפוניטה להשתחרר בכך שתתקיף את וינומט בניב קרח ואז פוניטה תקיפי בגלגל להבה" אומר להם

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

אתה גומר את דרך 7 ורואה שלט שכתוב עליו: "יער מדריס"
    אני נכנס ליער

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה

אדם:

טרטוויג יצא בעלי טער אבל קורפיש הקפיא אותם במהרה וכך גם את טרטוויג, בלייזיקן שיחרר את טרטוויג והדף את גרובייל, הוא הצמיד אותו לקיר ותקף בהתחממות יתר, גרובייל הובס
    "טרטוויג אני יודע שאתה יכול ליותר מזה תיתקוף את קורפיש בעלי טער ואז תסתער עליו במהירות ותנשך אותו בזנו לאחר מכן תמשיך להרזיק אותו עם הפה ואז תעדוף אותו על הקיר לאחר מכן תיתקוף בהיתקלות" אומר לטרטוויג.

10. משתמש מנוסה
    אדם:

קורפיש הקפיא לטרטוויג את הרגל, אנה קראה: "בלייזיקן אגרוף רעם!", בלייזיקן קפץ ופגע בקורפיש עם אגרוף חשמלי, החשמל התפשט אצל קורפיש והביס אותו

ליאור:

אתה נכנס ליער ורואה

סם:

ונומוט' תקף את טוטודייל בעל חושי והביס אותו, אמא שלך אמרה: "כנראה שהגיע הזמן", וממשיכה: "אבא שלך נתן לי פוקימון בתוך כדור למקרה שנותקף", היא לוחצת על הפוקדור ויוצא משם הוא תוקף את ונומוט' בהסתערות דרקון

11. משתמש מנוסה

סם:

ונומוט' תקף את טוטודייל בעל חושי והביס אותו, אמא שלך אמרה: "כנראה שהגיע הזמן", וממשיכה: "אבא שלך נתן לי פוקימון בתוך כדור למקרה שנותקף", היא לוחצת על הפוקדור ויוצא משם הוא תוקף את ונומוט' בהסתערות דרקון
    [/COLOR]
    "וואו מגניב! חזור טוטודייל" אומר ואחזיר אותו לפוכדור "קדימה פוניטה בואי נגמור את ונומט בגלגל להבה" אומר לה ואפנה לאמא שלי "אולי תרצי וורמפל? הוא ממש חמוד והוא לא יפגע בך" אומר לה"

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

ליאור:

אתה נכנס ליער ורואה

[/COLOR]
    אני מתעלם ממנו וממשיך בדרכי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. AllwaysStriveAndProsper
    שם: רומה
    אדם:

קורפיש הקפיא לטרטוויג את הרגל, אנה קראה: "בלייזיקן אגרוף רעם!", בלייזיקן קפץ ופגע בקורפיש עם אגרוף חשמלי, החשמל התפשט אצל קורפיש והביס אותו

*יש אצלך חזרה מוזרה כזאת על ההקפאה של הרגל של טרטוויג ומה הפואנטה בקרב עם הילדה עשתה הכל..?*
    "וואוו איזה קרב מעפן " אומר לעצמי ואלך משם בבושה ..

14. משתמש מנוסה
    סם:

גארצ'ומפ פגע בנומוט' כל כך חזק שלא היה צריך עוד לתקוף, אמא שלך שמחה ואמרה: "תודה, אתה באמת ילד טוב"

ליאור:

אתה ממשיך ללכת ורואה המון פוקימונים חזקים כמו ו

אדם:

זה האופי של הילדה
    ----------------------------------

אחרי זה יש עוד קרב, היריבים מוצאים ו אנה מוציאה

15. משתמש מנוסה
    סם:

גארצ'ומפ פגע בנומוט' כל כך חזק שלא היה צריך עוד לתקוף, אמא שלך שמחה ואמרה: "תודה, אתה באמת ילד טוב"

[/COLOR]
    "בקשה צא פוכדור" אומר ואזרוק פוכדור על ונומט ואביא לאמי את הפוכדור של וורמפל "וואו מה את הולכת לעשות עם הגרצ'ומפ הזה?" אשאל אותה בעודי הולך איתה לביתי

עמוד 89 מתוך 121 ראשוןראשון ... 3979878889909199 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •