Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 121 ראשוןראשון ... 78910111959109 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 1813
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    נייט:

טריקו נכנס לאטרף רציני, הוא קופץ לעבר ומשתמש על קקניאה במהלך זנב הברזל שוב ושוב עד שמגיע מצב שקקניאה לא יכול לעצור אותו כבר, טריקו יורד לאדמה במהירות וקופץ לעבר קקניאה שבאויר, הוא מחזיק אותו ומפיל את שניהם ביחד, טריקו קופץ ברגע האחרון וקקניאה מובס, המאמן שנלחמת איתו הולך וזורק לעברך את הפוקדור של קקניאה, הוא אומר: "היום תפסתי אותו ובאתי לבדוק את כוחותיו, הוא לא לרמה שלי, תעשה בו מה שאתה רוצה"

אני אומר למאמן בעצבנות :"מה אתה נוטש את קקניאה בגלל שהפסיד בקרב אחד אתה צריך קודם להתאמן."
    אחרי זה אני אומר לקקניאה בחיוך :"אתה פוקימון טוב אתה רוצה להצטרף אל טריקו ואלי?"

2. משתמש מנוסה
    סמיט:

אתה הולך בין העצים ויורד על קורי עכביש קטן, הזדמנות מעולה בשבילך להתאמן על לכידת פוקימונים עם המכשיר.

ליאור:

ארון המשיך לרוץ במעגלים סביב צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר השתמש בגלגל להבה למקום בו הוא ראה את ארון, צ'ימצ'אר הגיע לאותו מקום אבל לא פגע באף אחד, הגלגל להבה נעצר, הוא הפנה את ראשו אחורה וראה שם את ארון, הוא קפץ והשתמש בשיריון מתכת, שיריון שסופג מגע עם אש

נייט:

קקניאה שמח אבל נפל על ברכיו והיה צריך טיפול דחוף

3. משתמש מנוסה

נייט:

אני רץ בדאגה שקקניאה על ידי וטריקו על הכתף שלי אל עבר המרכז הקרוב.

4. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    ציטוט פורסם במקור על ידי roi857 צפה בהודעה
    סמיט:

אתה הולך בין העצים ויורד על קורי עכביש קטן, הזדמנות מעולה בשבילך להתאמן על לכידת פוקימונים עם המכשיר.
    אני מנסה לתפוס אותו בעזרת השתמשות במכשיר במידה קטנה יחסית.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור:

ארון המשיך לרוץ במעגלים סביב צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר השתמש בגלגל להבה למקום בו הוא ראה את ארון, צ'ימצ'אר הגיע לאותו מקום אבל לא פגע באף אחד, הגלגל להבה נעצר, הוא הפנה את ראשו אחורה וראה שם את ארון, הוא קפץ והשתמש בשיריון מתכת, שיריון שסופג מגע עם אש
    אני אומר לצ'ימצ'אר" תנסה להתחמק מן התקפה ותשתמש בגיצים על התקרה".
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    ברנדון:

צ'רמיליון לא יודע עדיין להשתמש בלהביור אז הוא משתמש בגחלת, הגחלת עושה את העבודה היטב אבל מריפ עדיין עומד, הכבשה החשמלית מחשמלת את צ'רמיליון שקופץ לעברה וסורט אותה, מריפ לא יכולה להילחם

טעות שלי, יהיה טוב עם תעדכן את עמוד הרשומים. ^_^
    בכל מקרה אחרי המהלך, אני אזרוק פוקדור ואקווה לתפוס את מריפ!
    "צא פוקדור!"

7. משתמש מנוסה
    לוקאס:

טורצ'יק שלך רץ מלא אנרגיות אל הטורצ'יק של היריב שלך, הוא יורה גיצים, הטורצ'יק האויב קופץ בעזרת שני רגליו גבוה לשמיים ומשתמש בניקור כפול, הוא מנקר את טורצ'יק שלך מספר רב של פעמים

סמיט:

אתה לא הצלחת לדייק בעיגול, ספינארק ברח.

ליאור:

צ'ימצ'אר התחמק פצוע, המהירות שלו ממש השתפרה, הוא ירה גיצים על הטקרה וגרם לסלעים ליפול על ארון, צ'ימצ'אר השתמש במהירות שלו כדי להתחמק וקפץ מסלע לסלע באויר, כשהסלע האחרון עמד ליפול צ'ימצ'אר קפץ מימנו, בסלע האחרון מהלך שיריון המתכת של ארון לא פעל והוא התרסק ונשבר על ארון, אחרי שהעשן נגמר ארון חסר העונים ניסה לעמוד ולפתע הוא ראה את צ'ימצ'אר באויר מתקדם לעברו ומשתמש במתקפת סריטה.

ארון לא שרד את זה והובס

ברנדון:

מריפ נתפס, בפוקידע היה רשום שזה בת, הפוקידע שואל אם אתה רוצה לבדוק מידע על הפוקימון מריפ

נייט:

אתה רץ למרכז הפוקימונים בעיר מג'ירה, ריפית את הפוקימונים, לפתע האחות ג'וי ניגשה אליך ונתנה לך משלוח מהפרופסור,
    פתחת את הקופסא וראית פוקדורים, היא אמרה: "עם אלה תוכל ללכוד פוקימונים", לפתע ראית מכשיר מגניב.

האחות ג'וי חייכה ואמרה: "זה הפוקידע, איתו תוכל ללמוד על פוקימונים שאתה פוגש, ותוכל לראות את המהלכים והיכולות המיוחדות של הפוקימונים שלך, ואפילו את המצב הגופני שלהם"

1
    בגלל הבקשה של משתמש כאן ששומר שבת אנחנו נעצור את המשחק בכניסת השבת ונמשיך במוצאי שבת, שיהיה לכולם שבת שלום

2

מי שיפתח את עמוד 10 יקבל
    נערך לאחרונה על ידי IdanLapras, 06-05-2010 בשעה 11:53 AM

8. משתמש מנוסה
    נייט:

אני רץ בדאגה שקקניאה על ידי וטריקו על הכתף שלי אל עבר המרכז הקרוב.

9. משתמש על פעיל
    שם: אלמוג,דאלאמבר-שם ספרטה-מיקום
    סמיט:

אתה לא הצלחת לדייק בעיגול, ספינארק ברח.
    אני מתקדם לי בנחת וצועד צעדים מהירים.

10. משתמש מנוסה
    שם: איך פרטי? כולם משתמשים בו
    לוקאס:

טורצ'יק שלך רץ מלא אנרגיות אל הטורצ'יק של היריב שלך, הוא יורה גיצים, הטורצ'יק האויב קופץ בעזרת שני רגליו גבוה לשמיים ומשתמש בניקור כפול, הוא מנקר את טורצ'יק שלך מספר רב של פעמים

"קדימה טורצ'יק תתחמק ממנו,קפוץ עליו ותעשה גיצים. אחרי זה קפוץ עליו ונקר אותו חזק" אני אומר לו

השישיה בפלטינה

השישיה בלב זהב

השישיה בלבן

11. משתמש מנוסה
    ברנדון:

מריפ נתפס, בפוקידע היה רשום שזה בת, הפוקידע שואל אם אתה רוצה לבדוק מידע על הפוקימון מריפ

1
    בגלל הבקשה של משתמש כאן ששומר שבת אנחנו נעצור את המשחק בכניסת השבת ונמשיך במוצאי שבת, שיהיה לכולם שבת שלום

3

מי שיפתח את עמוד 10 יקבל
    אבדוק מידע על מריפ, התקפות, סטאטים וכו'
    ואחרי שאסיים לבדוק, אקח אותה למרכז הפוקימונים כדי לרפא אותה.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

ליאור:

צ'ימצ'אר התחמק פצוע, המהירות שלו ממש השתפרה, הוא ירה גיצים על הטקרה וגרם לסלעים ליפול על ארון, צ'ימצ'אר השתמש במהירות שלו כדי להתחמק וקפץ מסלע לסלע באויר, כשהסלע האחרון עמד ליפול צ'ימצ'אר קפץ מימנו, בסלע האחרון מהלך שיריון המתכת של ארון לא פעל והוא התרסק ונשבר על ארון, אחרי שהעשן נגמר ארון חסר העונים ניסה לעמוד ולפתע הוא ראה את צ'ימצ'אר באויר מתקדם לעברו ומשתמש במתקפת סריטה.

ארון לא שרד את זה והובס

[[/SIZE]
    [/COLOR][/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר "כל הכבוד על הניצחון ועכשיו תנסה שוב לחפור תשתמש בחפירה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה

קווין:

טרוויג מחמיר פנים ומנסה להסביר לך שהוא לא יכול ללמוד את המתקפה הזאת

"טוב נו כניראה הרך לתהילה תהיה יותר קשה ממה שחשבתי" אני נאנח..

"בוא נזוז טרטוויג, אני רוצה להגיע כבר לעיירה הבאה.." אני אומר לו ומתחיל וממשיך לכיוון העיירה מג'ירה

14. משתמש מנוסה

נייט:

אתה רץ למרכז הפוקימונים בעיר מג'ירה, ריפית את הפוקימונים, לפתע האחות ג'וי ניגשה אליך ונתנה לך משלוח מהפרופסור,
    פתחת את הקופסא וראית פוקדורים, היא אמרה: "עם אלה תוכל ללכוד פוקימונים", לפתע ראית מכשיר מגניב.

האחות ג'וי חייכה ואמרה: "זה הפוקידע, איתו תוכל ללמוד על פוקימונים שאתה פוגש, ותוכל לראות את המהלכים והיכולות המיוחדות של הפוקימונים שלך, ואפילו את המצב הגופני שלהם"

1

2

מי שיפתח את עמוד 10 יקבל

[/quote]
    אני אומר לאחות ג'וי בדאגה:האחות ג'וי קקניאה בסדר? ותודה על הציוד"

15. משתמש מנוסה
    נייט:

האחות ג'וי ענתה: "קקניאה יצתרך לנוח הלילה כאן, הרשתי לעצמי לארגן לך כאן חדר", היא נתנה לך מפתח שעליו רשום מספר החדר

סמיט:

אתה ממשיך ללכת ולפתע אתה רואה עץ שחרוט עליו אותו כתב שיש במעבדה של פרופסור אלן על קלף: "האפלה תחזור מהטהרה"

לוקאס:

טורצ'יק שלך רץ אחורה מסתובב ויורה על טורצ'יק של יריבך גיצים, הטורצ'יק השני פשוט מפוצץ את הגיצים שנורו בעזרת ניקור כפול, לא היה אתגר אפילו, היריב שלך אמר: "אל תתעסקו עם הטורצ'יק של ג'מלו, כן!"

ברנדון:

הפוקידע אומר על הפוקימון החדש שלך: "מריפ פוקימון הצמר, אם חשמל סטטי מצטבר בגופו, הצמר שלו מכפיל את גודלו, ליגוע בו יוכל לחשמל אותך", כשהתסכלת במתקפות של מריפ ראית שהוא יודע להשתמש ב: "מכת ברק, גל רעם", וגם גילית שהמריפ שלך בכלל בת.

ליאור:

צ'ימצ'אר ממשיך לחפור ולפתע הוא יוצא עם האיש שעמד לידך הניח את המעדר באדמה ושם על ידו על המעדר, הוא אמר: "אני רואה שמצאת אבן רעם, אני יתן לך עליה 300 שקלים"

קווין:

אתה מתקדם לעיר מג'ירה שטרטוויג הולך אחריך בשמחה, טורטרה משגיח עליכם בדאגה לטרטוויג, אתה מכניס את טרטוויג ונותן את הפוקדור לאחות ג'וי כדי שתטפל בו, לפתע הוא מוציאה חבילה, אתה פותח אותה ורואה שם 5 , היא אומרת: "אלה פוקדורים, עם אלה תוכל לתפוס פוקימונים, אתה מוציא את הקופסא של הפוקדורים ושם אותם בחגורה, ולאחר מכן אתה רואה:

האחות ג'וי אמרה: "זה פוקידע, איתו תוכל לבדוק על כל סוגי הפוקימונים, תוכל לראות את המצב גופני של הפוקימונים שלך את המהלכים וגם אם הוא בן או בת"

עמוד 9 מתוך 121 ראשוןראשון ... 78910111959109 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •