[quote=chimcharboy;626626]אדון פריון-הפרופסור מחייך אליך ואומר "אם איזה פוקימון תירצה להתחיל את המסע שלך?"
מה תעשה?
"הייתי הולך על טריקו"
[quote=chimcharboy;626626]אדון פריון-הפרופסור מחייך אליך ואומר "אם איזה פוקימון תירצה להתחיל את המסע שלך?"
מה תעשה?
"הייתי הולך על טריקו"
אדון פריון-"בחירה מעניינת" הפרופסור אומר לך בזמן שהוא מביא לך את הפוקדור של טריקו ואת כל הציוד שאתה צריך למסע
מה תעשה?
אלמוגסי-אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה של הפרופסור, אתה מגיע לדלת המעבדה
מה תעשה?
Ironik-אתה דופק בדלת ומחכה כמה דקות ואז פותח לך את הדלת הפרופסור שאומר לך "שלום ברנדון אם איזה פוקימון תרצה להתחיל את המסע שלך?"
מה תעשה?
אלמוגסי-אתה דופק בדלת בדינות ומחכה ואתה רואה שאף אחד לא מגיע ליפתוח לך את הדלת, אתה דופק עוד פעם קצת יותר חזק ואתה רואה את הפרופסור פותח לך את הדלת
מה תעשה?
אדון פריון-"בחירה מעניינת" הפרופסור אומר לך בזמן שהוא מביא לך את הפוקדור של טריקו ואת כל הציוד שאתה צריך למסע
מה תעשה?
אני יוצא מין מעבדה ומתקדם אל עבר העיר הבאה שאני מוציא את טריקו מין הפוכדור
כינוי בפורום:Master GoKu
שם השחקן במשחק:הנרי
תמונה/תיאור:גובה בינוני,משקפיים,שיער חום,עיניים כחולות-ירוקות.
רקע(חובה מושקע לפחות 3-5 שורות):הנרי הוא ילד שעבר למחוז לפני זמן לא רב,הוא ממש התרגש לעבור למחוז.הנרי תמיד רצה לחקור את המחוז כמו אביו שחקר את מחוז סינו.כשהנרי שמע על כך שיש לו אפשרות להתחיל את המסע,הוא חלם להתחיל עם המונפרנו של אביו,אך אביו אמר לו שהמונפרנו כבר נקשר לאביו,אך הוא יוכל לקחת צ'יצ'אר משלו.הנרי מאוד שמח והתחיל לפנטז על הצ'ימצ'אר שיהיה לו.לא מזמן,הנרי שמע את הסיפור על דנה קפאלו,הוא מצא את מטרתו האמיתית של המסע-לחפש את דנה וללמד את מי שחטף אותה לקח.ימים ולילות הנרי ישב וחיפש תוכנית איך להגיע אל האגדי עד היום שבו יצא למסעו,והלך לפרופסור אוק לקבל את הפוקימון ההתחלתי וללכת למסע שלו.
פוקימון התחלתי:צ'ימצ'אר.
פוקימונים בצוות:לא לגעת
פוקימונים אצל הפרופסור:לא לגעת
כסף:3000$
חפצים:5 פוקדורים,חכה נורמאלית,פוקדע,פוקגיר.
NYO HO HO BITCH
אלמוגסי-הפרופסור אומר לך "אתה לא צריך לדעת כלום כדי לצאת למסע, תוך כדי המסע אתה תילמד דברים חדשים עליך ועל הפוקימונים" הוא אומר לך ומחכה לתגובה ממך
מה תעשה?
אדון פריון-אתה מיתקדם לכיוון העיר יחד אם טריקו ופתאום אתה קולט ילד קטן בוכה
מה תעשה?
Ironik-הפרופסור נותן לך את הפוכדור של צ'רמנדר ואת כל הציוד שצריך למסע והוא אומר לך "בהצלחה במסע שלך"
מה תעשה?
master goku-הרקע קצר מידי תשנה אותו קצת
אדון פריון-אתה מיתקדם לכיוון העיר יחד אם טריקו ופתאום אתה קולט ילד קטן בוכה
מה תעשה?
אתה שואל את הילד בדאגה :"אני יכול לעזור במשהו ילד?"
אוקיי,אני אערוך.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)