אדון פריון-אתה מחפש אנשים כדי שיעזרו לך אבל אין שום אנשים בסביבה
מה תעשה?
אני מחזיר אותו לפוכדור ואני מנסה לגלות איפה אני?
אני אשאל את המאמן:"מה קרה למונפרנו שלך?למה הוא עצבני?"master goku-אתה מיתקדם עם צימצאר לדרך 1 ואתה רואה מאמן אם מונפרנו עצבני
מה תעשה?
סליחה שלא הגבתי הרבה זמן :-)
NYO HO HO BITCH
just haim-"שלום לך קווין, ברור שתוכל לקבל את הטרטוויג" הפרופ' אמר לך ומביא לך את הפוכדור של טרטווויג
מה תעשה?
ironik-טיילו מישתמש בצוות כפול ומצליח לחמוק, עכשיו טיילו מיתקדם לטרטוויג במהירת עצומה, אבל עוד הפעם טרטוויג מצליח להתחמק בזכות המהירות העצומה שלו, "טרטוויג צא בלימה" ג'וליה אומרת
מה תעשה?
shayrehamim-"טוב איך שאתה רוצה" ברנדון אומר לך "אתה רוצה אולי שניהיה ביחד במסע?" ברנדון שואל אותך ומחכה לתשובה
מה תעשה?
monster-"קרב אהה.. ברור שאני מסכים" הילד אומר בשימחה "ודרך אגב לי קוראים לי מקס, מה שמך?"
מה תעשה?
אדון פריון-אתה עדין לא מבין מה זה המקום הזה ולאן הגעת עד שפתאום אתה רואה איש זקן ששאול אותך "מה אתה עושה פה?
מה תעשה?
אלמוגסי-"כן יש עוד סיבוב, זה קרב 2 על 2" ג'וליה אומרת לך בשימחה ומחכה שתוציא את הפוקימון הבה שלך
מה תעשה?
master goku-"אני ממש לא יודע, פתאום מונפרנו שלי התחיל להיות עצבני מאוד" הילד אומר לך בדאגה
מה תעשה?
אדון פריון-אתה עדין לא מבין מה זה המקום הזה ולאן הגעת עד שפתאום אתה רואה איש זקן ששאול אותך "מה אתה עושה פה?
מה תעשה?
אני אומר לו בקול לחוץ "אין לי מושג,הגרוויל שלי פצוע קשות אתה יכול לעזור לי ?"
אדון פריון-"כן בוודאי שאני יוכל לעזור לך" האיש הזקן אומר
מה תעשה?
just haim-אתה בודק על טרטוויג מידע בפוקדע והפוקדע אומר "טרטוויג פוקימון צב העצב"
מה תעשה?
שחר-אתה בודק בפוקדע ואתה מגלה שזה לא פוקימון, אתה מיתקרב לזה ואתה מנסה לגעת בזה וזה פתאום נעלם
מה תעשה?
shayrehamim-"אוקיי אני מסכים" אומר ברנדון
מה תעשה?
[quote=chimcharboy;629149]אדון פריון-"כן בוודאי שאני יוכל לעזור לך" האיש הזקן אומר
מה תעשה?
אני אומר לו :"תודה דבר ראשון איך מרפאים את הפציעה הזו"
ואני מוציא את גרוויל ומראה לו את הפציעה
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אדון פריון-האיש הזקן מוציא מהכיס שלו תרופה כזא שהוא הכניס לפה של גרוויל עכשיו הוא ירגיש יותר טוב, הוא רק צריך קצת לנוח" האיש הזקן אומר לך
מה תעשה?
shayrehamim-"ברור שהקאכונה שלי חזק, אני נילחם יתו הרבה" ברנדון אומר בטון שוויצרי מאוד
מה תעשה?
monster-"היי ליאור" מקס אומר לך "אוקיי רטטה צא מיתקפת ניב" מקס אומר בהתלהבות
מה תעשה?
אדון פריון-האיש הזקן מוציא מהכיס שלו תרופה כזא שהוא הכניס לפה של גרוויל עכשיו הוא ירגיש יותר טוב, הוא רק צריך קצת לנוח" האיש הזקן אומר לך
מה תעשה?
אני אומר לאיש בשמחה "תודה אדוני דבר שני איך יוצאים מכאן?"ואני מחזיר את גרוויל לכדור
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)