monster-פינסר מנסה להתחמק מהמיתקפה והוא לא מצליח בידריל פוגע בו אבל פינסיר ללא ניפגע הרבה, פינסיר פוגע בבידריל אם אגרוף ממוקד חזק במיוחד "בידריל צא עוד הפעם קרן סולארית"
מה תעשה?
shayrehamim-"קרב החלפה?!?!, מזה?" האיש שואל אותך
מה תעשה?
noam-"בחירה מעניינת" אומר הפרופ' והוא נותן לך את הפוכדור שלו
מה תעשה?
ironik-"טוב פרינפלאפ אתה מוכן?" ג'ון שואל את פרינפלאפ שלו "טוב פרינפלאפ צא קרן בועות" ג'ון אומר לפרינפלפ
מה תעשה?
אלמוגסי-דיטו מישתמש בקרן על חושי שפוגע בקרן על חושי של אספיון ונוצר מיזה פיצוץ אדיר, לפרס מישתמש בקרן קרח על כדור הצל וכך נוצר כדור קרח שמצליח ליפגוע בלפרס, "אספיון צא קרן על חושי על דיטו ואמבריון תחסל את לפרס אם קרן על"
מה תעשה?
*אני ימשיך מחר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
]
noam-"בחירה מעניינת" אומר הפרופ' והוא נותן לך את הפוכדור שלו
מה תעשה?
הגיד תודה לפרופסור אני יוציא את בלבזור מהפוקדור ויעשה בינינו היכרות קצרה מיד לאחר מיכן הלך לדרכי לאמן את בלבאזור
"קדימה צ'ימצ'אר!התחמק והשתמש בשריטה עכשיו!"master goku-"טורצ'יק צא" הילד אומר והוא וגם אתה מוכנים לקרב "טורצ'יק צא ניקור" הליד אומר
מה תעשה?
NYO HO HO BITCH
monster-פינסיר שולח אגרוף חזק אל עבר הקרן הסולארית, אבל הקרן מצליחה להעיף את פינסיר שעף על העץ ומיתעלף
מה תעשה?
noam-אתה מודה לפרופ' ואתה יוצא מהמעבדה, אתה מוציא את באלבזור מהפוקדור והוא מאוד שמח ליראות אותך ואתה מיתלהב ממנו, פתאום אתה רואה שבאלבזור ניראה לא טוב
מה תעשה?
אלמוגסי-דיטו מצליח להתחמק בשלום מהמיתקפה אך לפרס לא מצליח והקרן על גומרת אותו והוא מיתעלף, דיטו מישתמש בקרן על חושי חזקה מאוד שפוגעת באספיון שגם הוא מיתעלף ואתה מבין שהקרב עכשיו הוא בין דיטו לאמבריון
מה תעשה?
shayrehamim-"זה בסדר מבחינתי אבל חבל שאני ינצח ואני יקח לך את סקווירטל" האיש אומר
מה תעשה?
ironik-הכדור צל פוגע בקרן בועות והוא מצליח ליפגוע בפרינפלאפ, "רינפלאפ צא משאבת אידרו בכל הכוח" ג'ון אומר בעצבנות
מה תעשה?
שחר-מדקיפ יוצא לדחיפה וסודוודו חוסם את זה בעזרת מפולת אבנים שלא משפיעים כל כך על מדקיפ, אתה רואה שסודווודו מיתעצבן והוא מיתקרב אל מדקיפ
מה תעשה?
just haim-אתה ממשיך ללכת ואתה רואה פוקימון תלוי על העץ
מה תעשה?
guy barm-אתה בודק בפוקדע איזה פוקימון זה ואתה מגלה שזה
מה תעשה?
master goku-צימצאר מצליח להתחמק והוא שורט את טורציק,"טורציק צא עוד פעם ניקור"
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)