"תודה האחות ג'וי"אומר לה
guybarm-אתה ניכנס למרכז הפוקימונים ואתה שואל את האחות ג'וי אם היא מוכנה לרפאות לך את הספירו והיא אומרת לך "ברור שאני יוכל לראפות לך את הפוקימון" היא אומרת לך ולוקחת לך את הספירו ומרפא אותו
מה תעשה?
[QUOTE=chimcharboy;636976]matan-אתה דופק בדלת והפרופ' פותח לך אותה ואז אתה שואל אותו "אני רוצה את הפוקימון הראשון שלי" והפרופ' משיב לך "אני בשימחה יביא לך אותו אבל איזה פוקימון אתה רוצה?"
אני אומר: "אני רוצה את טוטודייל"
נערך לאחרונה על ידי Expired, 06-16-2010 בשעה 06:03 PM
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אדון פריון-אתה מבין שמי שלידך הוא אש קאצ'ים בכבודו ובעצמו ואתה ממש מופתע ופתאום אתה רואה את סלבי על העץ
מה תעשה?
אני צועק :"הנה סלבי! חוקר מה לעשות?"
shayrehamim-"וואו אתה באמת תעשה את בישבילי?" הילד שואל אותך בשימחה
מה תעשה?
אלמוגסי-צאריזרד עושה לא אם הראש ואז הוא מתחיל לעוף למעלה ופתאום אתה רואה סאלמנס חזק נילחם איתו
מה תעשה?
master goku-אתה בודק בפוקדע איזה פוקימון זה ואתה מגלה שזהחזק מאוד
מה תעשה?
guybarm-אתה מודה לאחות ג'וי ואתה ממשיך בדרכך ופתאום אתה רואה מאמן שמיתאמן אם הפוקימון שלו
מה תעשה?
noam-"סייימתי, אתה רק צריך לתת לו לנוח קצת בפוכדור והוא יהיה בסדר" האחות ג'וי אומרת לך
מה תעשה?
matan-"טוטודייל זו בחירה ממש טובה" הפרופ' אומר לך בזמן שהוא מביא לך את כל החפצים למסע של
מה תעשה?
monster-טורצ'יק מישתמש בשריטה על סקווירטל אבל לא נגרם לו נזק רב, סקווירטל מישתמש באקדח מיים שמעלף את טורצ'יק
מה תעשה?
אדון פריון-"אתם לא צריכים לעשות כלום כל מה שאתם צריכים לעשות זה לחכות שסלבי יעשה משהו" החוקר אומר לכם
מה תעשה?
אדון פריון-"אתם לא צריכים לעשות כלום כל מה שאתם צריכים לעשות זה לחכות שסלבי יעשה משהו" החוקר אומר לכם
מה תעשה?[/quote]
אני עומד בלי לזוז
סליחה כתבתי לא טוב אז זה למטה
נערך לאחרונה על ידי Expired, 06-17-2010 בשעה 09:12 PM
אני מחזיר את טורצ'יק ואומר למאמן" היתה מאמן טוב וגם הפוקימונים שלך טובים"פורסם במקור על ידי chimcharboy;637994
[SIZE=3
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)