אדון פריון-"שמי מקס" אומר הילד" אני בוכה בגלל צוות היקסטירס הם לקחו לי את הפוקימון" מקס אומר בעצב רב
מה תעשה?
אלמוגסי-אתה רואה שדיטו גם מוכן לקרב והוא מהר מאוד הופך לצ'יקוריטה שלך
מה תעשה?
inronik-"דרך אגב שמי ג'יימס" אומר המאמן "טוב צ'אריזארד צא מהר מתקפת להביור בכל הכוח"
מה תעשה?
[quote=chimcharboy;626795]אדון פריון-"שמי מקס" אומר הילד" אני בוכה בגלל צוות היקסטירס הם לקחו לי את הפוקימון" מקס אומר בעצב רב
מה תעשה?
אני אומר למקס :"טוב מקס אני צריך לרוץ הקקניאה שלי פצוע מאוד אם אתה רוצה לבוא אז בוא"
אלמוגסי-צ'יקוריטה משתמשת במבט אך דיטו מיתחמק ואז צ'יקוריטה מישתמשת בדחיפה חזקה שפוגעת בדיטו, דיטו מתחיל להתעצבן והוא רץ לכיוון צ'יקוריטה במהירות
מה תעשה?
אדון פריון-"לא אני מעדיף לחכות כאן אני הזמנתי את השוטרת ג'ני שהיא תעזור לי להחזיר את הפוקימון שלי"מקס אומר לך
*אין לך קקניאה
מה תעשה?
ironik-צ'רמאנד לא מספיק להתחמק והלהביור פוגע בו בחוזקה "צ'אריזארד כל הכבוד" ג'יימס אומר בהתלהבות
מה תעשה?
אלמוגסי-דיטו רץ במהירות אל ציקוריטה, ופתאום אתה רואה שציקוריטה מוציאה עלים ואתה מבין שהיא למדה עלי טער, עלי הטער פוגעים בחוזקה בדיטו שמתעלף
מה תעשה?
*ציקוריטה למדה עלי טער
inronik-צ'ארמנדר מישתמש במבט שלא משפיעה כל כך על צ'ריזארד, בזמן שצ'ארמנדר רץ הוא מוציא להבה קטנה מפיו ואתה מבין שהוא למד להביור, הלהביור פוגע בצ'אריזר אך זה לא משפיע אליו הרבה." צ'אריזרד תישמש בחימום יתר" ג'יימס אומר
מה תעשה?
*צ'ארמנדר למד להביור
אלמוגסי-אתה זורק את הפוכדור על דיטו הפוכדור זז מצד לצד ולבסוף הוא מפסיק ודיטו ניתפס
מה תעשה?
*תפסת דיטו
ironik-צ'ארמנדר מצליח להתחמק מהמתקפה והוא שורט את צ'אריזרד,"צ'אריזרד צא עוד הפעם חימום יתר אבל הפעם בכל הכוח שיש לך" ג'יימס אומר בהתלהבות
אדון פריון-"לא אני מעדיף לחכות כאן אני הזמנתי את השוטרת ג'ני שהיא תעזור לי להחזיר את הפוקימון שלי"מקס אומר לך
*אין לך קקניאה
מה תעשה?
אני אומר למקס להתראות וממשיך בדרכי
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)