אלמוגסי-דיטו מישתמש בלהביור מאוד חזק על גרווילט שניפגע קשה גרוויליט משתמש מהר בבלימה אבל הפעם דיטו לא מצליח להתחמק והוא ניפגע קשה, עכשיו בהזדמנות זאת גרוויליט בורח
מה תעשה?
ironik-הטיילו מיתקרב אל צ'רמנדר במהירות עצומה וצ'ארמנדר לא מספיק לבצע את הלהביור וטיילו מצליח ליפגוע בו
מה תעשה?
ironik-צ'ארמנדר מישתמש בלהביור שפוגע בטיילו, טיילו מתחיל להתרגז כל כך על צ'ארמנדר שהוא מישתגע והוא לא יודע מה לעשות ואתה רואה שזאת היזדמנות טובה ליתקוף
מה תעשה?
אדון פריון-טריקו עולה על העצים ומחפש דברים ליזרוק על אייביזור,"אייביזור תישתמש בקרן סולראית" הילד אומר
מה תעשה?
אלמוגסי-אתה ממשיך בדרכך ואתה רואה מאמן שמיתאמן עם הפוקימון שלו
מה תעשה?
אדון פריון-טריקו עולה על העצים ומחפש דברים ליזרוק על אייביזור,"אייביזור תישתמש בקרן סולראית" הילד אומר
מה תעשה?
אני קורא בדאגה"תתחמק לעץ השני טריקו"
אלמוגסי-המאמן אומר לך "מה דעתך על קרב 1 על 1 בגלל שיש לי רק פוקימון 1"
מה תעשה?
אדון פריון-אייביזור מוציא קרן אדירה וחזקה לכיוון העץ שטריקו היה בו, אתה מקווה שטריקו הספיק להתחמק אבל אתה רואה שהוא נופל מעץ שהוא פצוע מאוד ומזה אתה מבין שטריקו לא הצליח להתחמק
מה תעשה?
ironik-צ'ארמנדר מישתמש בשריטה על טיילו, טיילו עף כמה מטרים ומתנגש בעץ ומתעלף
מה תעשה?
אדון פריון-אייביזור מוציא קרן אדירה וחזקה לכיוון העץ שטריקו היה בו, אתה מקווה שטריקו הספיק להתחמק אבל אתה רואה שהוא נופל מעץ שהוא פצוע מאוד ומזה אתה מבין שטריקו לא הצליח להתחמק
מה תעשה?
אני שואל את טריקו אם הוא בסדר ושינסה לקום לפני שיהיה מאוחר מדי.
אדון פריון-טריקו מצליח לקום די מהר אבל מאוד קשה לו לזוז "אייביזור מהר גפן מצליפה" הילד אומר
מה תעשה?
אני אומר לטריקו :"תתחמק מהר בבקשה ותתקיף בחבטה"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)