כינוי בפורום: RangerHero
שם השחקן במשחק: קוין
תמונה/תיאור:
רקע(חובה מושקע לפחות 5~6 שורות): קוין הוא נער צעיר אשר צפה בקלטות שהשאיר לו דוד שלו , בקלטת היה את "היכל הקרבות" של מחוזים קאנטו , ג'וטו , הואן ושינו . קוין אשר ראה את הדמות המרכזית "אש" גילה חן לפוקימונים ואף יום למוחרת התחיל להתאמן על תפיסת פוקימונים. באמצע של אחד מאימוניו רגע את מדקיפ בין השיחים , קוין כל כך התלהב עד שמדקיפ ברח.
לאחר עוד יומיים של אימונים ראה את אומו מדקיפ בתוך היער ופשוט רץ לתוך היער. קוין עקב אחר הקולות ורא חבורה של פינסרים מסביב למדקיפ המובהל. קוין אגר כוח ופשוט זרק על אחד מן הפינסרים אבן , כל הפינסרים הסתובבו ורצו אליו , קוין נפגע וראה את סופו . מדקיפ ראה את קוין מקריב את עצמו בשביל שהוא יברח , לפתע פתאום מדקיפ שלח קרן קרח מהפה כל כך חזקה שגרמה לכל הפינסרים לברוח. כשקוין יתעורר הוא ראה על הרצפה את מדקיפ על הרצפה וישר רץ למרפאת הפוקימונים , לאחר 3 שעות של המתנה אחות ג'וי יוצאת ואמורת שהכל בסדר ולאחר שעתיים של מנוחה מדקיפ קפץ על קוין וליקק אותו וקוין ידע שזהו הפוקימון הראשון שלו למסע ולמחוז רומבודור.
פוקימון התחלתי: מדקיפ
פוקימונים בצוות:
פוקימונים אצל הפרופסור:
כסף:3000$
חפצים:5 פוקדורים,חכה נורמאלית,פוקדע,פוקגיר
פרישה
אדון פריון-טריקו למרבה הצער לא מצליח להתחמק הקרן הסולארית פגעה בו קשה מאוד וגרמה לו לנזק רב, אייביזור שולח גפנים שניראים מאוד חזקים שפוגעים בטריקו בחוזקה, טריקו נראה גמור אבל הוא לא מוותר והוא מצליח לעמוד על רגליו
מה תעשה?
ironik-אתה זורק על טיילו את הפוכדור, הפוכדור זז מצד לצד עד שלבסוף הוא נעצר
מה תעשה?
*תפסת טיילו
אלמוגסי-דיטו מישתמש באגרוף חוכני חזק מאוד אך גם ריולו מישתמש באותה מיתקפה, שתי האגרופים ניפגשים ושני הפוקימונים עפים כמה מטרים ופתאום אתה רואה סטארלי בשמיים ודיטו הופך עליו
מה תעשה?
rangerhero-הרקע לא טוב כי אתה צריך לקבל פוקימון מהפרופסור
[quote=chimcharboy;627064]אדון פריון-טריקו למרבה הצער לא מצליח להתחמק הקרן הסולארית פגעה בו קשה מאוד וגרמה לו לנזק רב, אייביזור שולח גפנים שניראים מאוד חזקים שפוגעים בטריקו בחוזקה, טריקו נראה גמור אבל הוא לא מוותר והוא מצליח לעמוד על רגליו
מה תעשה?
אני אומר לטריקו :"תודה על הניסיון תחזור לפוכדור"
אני אומר לילד :"ניצחת אתה והפוקימון שלך חזקים "
זה מה שעשיתי אצל קויגר רק אם פוקימון אחר :|
אוקיי אני ישנה חדש :
כינוי בפורום: RangerHero ( תקרא לי שחר )
שם השחקן במשחק: קוין
תמונה/תיאור:
רקע(חובה מושקע לפחות 5~6 שורות): קוין הוא נער צעיר אשר צפה בקלטות שהשאיר לו דוד שלו , בקלטת היה את "היכל הקרבות" של מחוזים קאנטו , ג'וטו , הואן ושינו . קוין אשר ראה את הדמות המרכזית "אש" גילה חן לפוקימונים ואף יום למוחרת התחיל להתאמן על תפיסת פוקימונים. יום אחד באמצע אימוניו הבחין בפוקימון שנפצע ופוקימון אחר אשר תוקף אותו , קוין לא היסס וישר קפץ על הפוקימון שנפצע והגן עליו , כעבור כמה שניות בודדות שהפוקימון החל לתקוף את קווין אך קווין לא ויתר וזרק אבן שפגע בדיוק בראשו , הפוקימון הפצוע ישתמש במתקפה שלא הייתה מוכרת לקווין ועשתה אור , קווין התעורר על הרצפה שלידו הפוקימון הפצוע . קווין רץ לכיוון העיר בתקווה לעזרה שלפתע מצא את המאמן ששייך לו הפוקימון הזה , המאמן הודע לו ואף אמר לו שהוא יכול להיות מאמן מצוין ובדיוק הפרוספסור נותן מחר פוקימונים התחלתיים , מרגע זה קווין אמר לעצמו " זאת ההזדמנות שלי להמשיך את היסטוריית הפוקימונים ".
פוקימון התחלתי: מדקיפ
פוקימונים בצוות:
פוקימונים אצל הפרופסור:
כסף:3000$
חפצים:5 פוקדורים,חכה נורמאלית,פוקדע,פוקגיר
פרישה
אדון פריון-"למה אתה ניכנע?" שואל אותך הילד
מה תעשה?
אלמוגסי-דיטו מישתמש במתיקפת קנף חזקה שפוגעת בריולו בחוזקה, "ריולו תישתמש מהר במיתקפת זריזות" אומר הילד
מה תעשה?
ironik-אתה בודק בפוגע איזה מיתקפות יש לו והפוקדע אומר "מיתקפת כנף,ניקור,צוות כפול"
מה תעשה?
שחר-אתה יוצא מביתך לכיוון המעבדה של הפרופסור, אתה מגיע לדלת המעבדה
מה תעשה?
ironik-אתה מגיע לעיר ואתה נכנס למרכז הפוקימון
מה תעשה?
אלמוגסי-דיטו ניראה מבולבל וזה ניראה שהוא לא יודע להשתמש באס אויירי, ריולו הצליח להתקיף את דיטו אך הנזק לא היה גדול "ריולו צא עכשיו מהר אגרוף חוכני" הילד אומר
מה תעשה?
שחר-אתה דופק בדלת ומחכה שמישהו יפתח אחרי כמה דקות פותח לך הפרופסור
ושואל אותך"מדוע אתה כאן"
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)