תמונה:

שם בפורום:Coconut115
שם השחקן: רוי
אופי:נחמד,נדיב, אדיש, חברותי, חכם, סקרן, חזק, אמיץ, עוזר (:
רקע:רוי גר בעיר ליליפורט שבמחוז הואן,רוי גר בבית עם משפחה צנועה שלא היה חסר לה כלום,
רוי נהג לשחק עם הפוקימונים של אחיו הגדול קני, כשקני עזב את הבית למסע פוקימונים הוא נאלץ לקחת את כל הפוקימונים והשאיר לרוי אלקיד קטן שישחק איתו.
רוי שמע אגדות וסיפורים על שלושת הציפורים וניסה לברר כל הזמן עוד ועוד על כך, יום אחד רוי שמע צווחה אדירה של יצור ענק שבא מההרים, רוי רץ לבדוק מה זה היה ואלקיד רץ אחריו,
כשהגיעו רוי ראה ציפור אגדית שזהרה ואז נהיה פלאש והציפור נעלמה ביחד עם אלקיד... רוי היה עצוב שאיבד את החבר הכי טוב שלו ונשבע שיום אחד יצא למסע פוקימונים וימצא אותו.
ציוד:5

.
פוקדע.
פוקימונים: [URL="http://www.siz.co.il/"]

[/URL.
מתקפות:דחיפה.מהירות,שריטה,צרחה.
חברים:רצוי.
תמונה:

שם בפורום:shlomii4
שם השחקן:סם
אופי:טוב לב,עקשן,פיקח ונאמן
רקע:סם גר בהואן בעיר ליליפורט,הוא שמע הרבה על הסיפור של שלושת הציפורים העוצמתיות מסבו וסבתו שקראו להם אליס וקני שטענו שהיו באזור של המקרה.
סם מאוד אהב את הסיפור ורצה לדעת עליו יותר,הוריו של סם ניהלו מעון יום בעיר וסם היה הולך לשם הרבה מאוד כדי לעזור להוריו בעבודה הקשה עם טיפול הפוקימונים.
סם כל הזמן אמר להוריו שהוא רוצה לצאת למסע ולצבור חוויות חדשות והוריו אמרו לו שהוא צריך קודם כל לעזור להם בעבודתם במעון,סם לא אהב את זה וסבו וסבתו היו המפלט האחרון שלו שלהם הוא היה מספר הכל.
לאחר כמה זמן הוריו של סם סיפרו לו שהוא יכול לצאת למסע וסם היה מש שמח,הוא ידע שההחלטה הזאת קשורה לסבו וסבתו והשתוקק להתחיל את המסע.
ציוד:5

.

פוקדע.
פוקימונים:
מתקפות:אקדח מים,דחיפה,צרחה,מהירות,סילון אקווה.
חברים:לא הבנתי? אם זה שותפים אז אני ארצה אולי 1 או 2 אני אודיע לך.
תמונה:

שם בפורום: DarkTiger
שם השחקן: דניס
אופי: חם לב, לא מוותר, סקרן, מרוחק נפשית, רחמן, תמים
רקע: דניס היה ילד בודד שלמד בבית, הוא היה בודד וסגור רוב היום בבית שהיה בעיר פטלבורג, דניס תמיד נמשך לדברים זוהרים.
דניס היה ילד יחיד שהיה בעל 3 חברים; פרופסור בירץ' חמים הלב, טום- שומר הפוקימונים של פטלבורג והבלייזיקן המשפחתי.
הבלייזיקן המשפחתי היה שייך לאחיו הגדול- ג'ק, שיצא למשימה מיוחדת כסיים את מסעו כמתאם.
דניס היה גם ילד חד הורי- אביו ששמו מקס לא התייחס אליו ותמיד לא היה בבית. יום אחד, כשנמאס לו, ברח דניס מהבית, דניס הלך אל חברו הטוב- בירץ' ביחד כשעליו מזכרת מטום- מדיו. לכן דניס מרגיש בודד ולרוב סגור בעצמו וכשהגיע לליליפורט התכונן למסעו והחליט שכשיסים את מסעו, יהפוך לשומר פוקימונים, כדי לזכור את טום.
ציוד:לא רושמים כאן כלום
פוקימונים:

.
מתקפות:דחיפה,מהירות,שריטה,צרחה.

מתקפות"מהירות,דחיפה,נשיכה,סריטה,צרחה.
מתקפות:דחיפה,התזה,בלבול,צרחה.
חברים:רוצים
buizel שולט תמונה:

שם בפורום:buizel שולט.
שם השחקן:רד.
אופי:מצחיק, חברותי.
רקע:שמי רד ונולדתי במחוז הואן. אבא ואמא שלי הם חברי ילדות ממש טובים של דוקטור בירץ'.
מגיל 6 בירץ' הבטיח לי שישמור לי כל פוקימון שארצה. אני בן יחיד במשפחה, אין לי אחים או אחיות.
בירץ' מאוד מחבב אותי ותמיד מלמד אותי כל מה שאני רוצה לדעת על פוקימון, הוא אפילו אמר שפגש את המאמן שראה את הקרב בין שלושת הציפורים קוראים לו אש קאצ'ם.
אני רוצה לראות אותם בעצמי ובירץ' אמר לי שאם אני יהיה מאמ טוב וחבר של פקימונים שלי אז אני בטוח יראה אותם ואפילו את לוגיה האחראי אליהם, ולכן עכשיו כשאני סוף סוף יכול להתחיל את המסע, חלום הגדול שלי זה לראות אותם ואת לוגיה.
ציוד: 5

.
פוקידע.
פוקימונים:

מתקפות:גחלת,צעקה,ניקור,דחיפה.

.
מתקפות: בום על קולי,אקדח מים,סילון אקווה,שריטה.
חברים:זה יהיה נחמד... (כן)